Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Visio 2019 Professional - a Microsoft professzionális vizualizációs szoftvere egyetlen licenc formájában megvásárolható A Visio 2019 a Microsoft kifinomult szoftverének legújabb verziója az üzleti és műszaki folyamatok és összefüggések...
79 073,00 Ft *
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Visio 2019 Standard - A Microsoft vizualizációs programja egyetlen licenc formájában megvásárolható A Visio 2019 a Microsoft szoftverének legújabb, frissen átdolgozott változata mind a műszaki, mind az üzleti folyamatok professzionális...
49 255,00 Ft *

Microsoft Visio 2019: Az Ön megoldása a professzionális diagramokhoz

A Microsoft Visio 2019 egy nagy teljesítményű szoftver, amely lehetővé teszi a vállalatok számára a professzionális diagramok létrehozását, megjelenítését és megosztását. A Microsoft Visio ezen verziója széleskörű funkciókat és eszközöket biztosít az összetett információk világos és érthető bemutatásához.

A Microsoft Visio 2019 előnyei

  • Sokoldalú diagramtípusok: A Microsoft Visio 2019 diagramtípusok széles választékát kínálja, többek között folyamatábrákat, szervezeti ábrákat, alaprajzokat, műszaki rajzokat és még sok mást. Ez lehetővé teszi a különböző típusú információk vizualizálását.
  • Professzionális sablonok: A szoftver számos professzionális sablont tartalmaz, amelyek segítik az elindulást. Akár szervezeti ábrát szeretne készíteni a vállalatának, akár folyamatábrát tervezne egy projekthez, a Visio kínálja a megfelelő sablont.
  • Egyszerű együttműködés: A Microsoft Visio 2019 zökkenőmentes együttműködést tesz lehetővé. A diagramokat online megoszthatja, közösen szerkesztheti őket, és visszajelzést kaphat a csapattagoktól. Ez elősegíti a hatékony kommunikációt és a tudásmegosztást a csapaton belül.

Diagramok egyszerűen elkészítve

A Microsoft Visio 2019 felhasználóbarát felületet kínál, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiterjedt technikai ismeretek nélkül is létrehozhassanak diagramokat. Az intuitív drag-and-drop funkció, az alakzatok automatikus elrendezése és az intelligens kapcsolatok nagyban megkönnyítik a diagramkészítést.

Maximalizálja az információk áttekinthetőségét

A Microsoft Visio 2019 használatával a vállalatok az összetett információkat érthető diagramokká alakíthatják át. Ez segít a folyamatok optimalizálásában, a döntéshozatalban és a kommunikáció javításában. A Visio-diagramok értékes forrást jelentenek a projektek, jelentések, prezentációk és képzések számára.

Integráció a Microsoft 365-tel

A Microsoft Visio 2019 zökkenőmentesen integrálódik a Microsoft 365 környezetbe. Ez azt jelenti, hogy könnyedén megoszthatja és szerkesztheti diagramjait a Microsoft Teams, a SharePoint és más Microsoft-alkalmazásokban. A Visio és más Microsoft-eszközök összekapcsolása lehetővé teszi a hatékony munkát és a következetes együttműködést.

A Microsoft Visio 2019 ideális megoldás azon vállalatok számára, amelyeknek kiváló minőségű diagramokra és vizualizációkra van szükségük. A szoftver széleskörű funkcióival és eszközeivel világosan és szemléletesen mutathatja be az információkat, elősegítheti a csapaton belüli együttműködést és növelheti a termelékenységet.

Kategóriák