Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10118
  • 312-04405
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
137 414,00 Ft * 152 681,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU verzió Jelenlegi
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
További információk Legfeljebb 5 postafiók-adatbázis


Microsoft Exchange 2019 A a bevált, nagy teljesítményű üzenetküldő platform új verziója, amelyet az e-mail forgalom, a kapcsolatok és a feladatok központi kezelésére, valamint az ütemezésre használnak a kisvállalatoknál és a vállalkozásoknál. A Server Standard Exchange Server Standard Kiadás új eszközök átfogó készletét, valamint a meglévő funkciók optimalizálását kínálja a felhasználó által meghatározott és ezáltal hatékony kommunikáció és együttműködés kialakítása érdekében rugalmasan használható alkalmazásokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Vállalkozása számára különösen fontos, hogy az alkalmazottak és az ügyfelek között mindig rugalmas kommunikációs csatornák álljanak rendelkezésre. Különösen a biztonságos e-mail forgalom, a találkozók koordinálása, a feladatok elvégzése és a megbízható kapcsolattartás bír kiemelt jelentőséggel. Ebben az esetben a Microsoft Exchange Server 2019 Standard szoftveres megoldás kis- és középvállalkozásoknak, de otthoni felhasználóknak is ajánlhatóOffice. Ezzel egy mindenre kiterjedő, gondtalan csomagot kap, amely számos mindennapi feladat alól mentesíti Önt a kommunikáció területén. Már az előző, 2016-os verzió is úttörő sikert aratott. Most a legújabb, 2019-es verzió előnyeit élvezheti, amely javított teljesítményt nyújt.

Milyen előnyökkel jár a Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

A Microsoft Exchange 1996 óta létezik, és a 4.0-s verzió óta folyamatosan a vállalkozások igényeihez igazítják. Míg az Enterprise verzió a nagyobb cégeknek, hatóságoknak és intézményeknek szól, és az e-mail postafiókok és adatbázisok nagyobb körét biztosítja, a Standard verzió számos működési területre tökéletesen elegendő. Ebben a verzióban a különböző szállítási útvonalakat az úgynevezett postafiók-kiszolgáló szerepkörben egyesítik. Ez magában foglalja a következőket
- Csere szállítás,
- Postafiók-szállítás benyújtása,
- Postafiók szállítási kézbesítés és
- frontend szállítás.

Ennek a kötegelésnek köszönhetően a CPU teljesítménye nagymértékben megkönnyíti. A Microsoft Exchange Server 2019 Standard egy olyan kiszolgálószoftver, amely az összes főbb webböngészőn fut, például a Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 vagy Microsoft Edge böngészőn.

Kiszolgálónként legfeljebb öt adatbázis áll rendelkezésre, amelyek aktív vagy passzív postafiók-adatbázisokként működnek. A Microsoft Exchange Server 2019 Standard a Microsoft Outlook bevált ügyfélszoftver segítségével használható. Ezenkívül a szállítási terjedelem magában foglalja az Outlook on the Web webes alkalmazást is. Míg az aktív adatbázist a bejövő és kimenő levelekhez használjuk, addig a passzív adatbázis a biztonsági mentéshez és visszaállításhoz is rendelkezésre áll. Kisebb vállalkozások és az otthoniOffice számára a mellékelt öt adatbázis tökéletesen elegendő.

Mit jelent az intelligens postaláda?

Alapvetően az intelligens postaláda termelékenyebbé teszi vállalkozását. Nemcsak személyre szabható, hanem hatékony keresési funkciót is biztosít. Itt nemcsak a fontos e-maileket keresheti gyorsabban, hanem a névjegyeket, találkozókat és feladatokat is. A Microsoft Exchange Server 2019 Standard összekapcsolja ezeket a területeket, így mindig áttekintheti az összes fontos adatot. Különösen praktikus a működés a jól bevált Microsoft Outlook e-mail kliensprogramon keresztül, amely szintén a jól bevált Microsoft Windows felületet kínálja. Az Outlook on the Web eredetileg a felhőhöz lett kifejlesztve, de természetesen normál e-mail forgalomra is könnyen használható.

Mik a Microsoft Exchange Server 2019 Standard rendszerkövetelményei?

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard valójában elég igénytelen. 64 bites architektúrájú számítógépre, valamint legalább 30 GB-os merevlemezre van szükség. A legtöbb irodai környezet rendelkezik ezzel az alapkonfigurációval. Vegye figyelembe, hogy az egységesített üzenetküldő nyelvi csomag (UF) telepítéséhez további 500 MB-ra van szükség.

A licencet saját adatközpontjában szerver megoldásként, de felhőn keresztül is használhatja. A Microsoft ehhez biztosítja a megfelelő hosztmegoldást. Itt a Microsoft Exchange Server 2019 Standard a Felhasználói előfizetési licenc segítségével kerül licencelésre. Ez lehetővé teszi, hogy a Microsoft által létrehozott online szolgáltatást és a saját szerverét is használhassa működés közben. A Microsoft Exchange Server 2019 Standard nagyon rugalmasan használható ilyen módon.

Mit tartalmaz a Microsoft Exchange Server 2019 megvásárlásakor a szállítási terjedelem?

A CD-ről történő időigényes telepítés már a múlté. Ön egy praktikus egyfelhasználós MLK-t kap adathordozó nélkül, mennyiségi licencként. A telepítés után csak regisztrálnia kell az új szoftvermegoldást. Minden szükséges adatot megadunk Önnek. Szükség esetén az Outlook kliensszoftvert is meg kell rendelnie. Ellenkező esetben használhatja a mellékelt Outlook on the Web programot. Természetesen a Microsoft rendszeres szoftverfrissítéseinek előnyeit is élvezheti. Így mindig a legújabb feltételek mellett marad. Nem maradhat említés nélkül, hogy a Microsoft Exchange Server 2019 Standard licencét korlátozás nélkül használhatja. Nincs időkorlát.

Talán Ön is szeretné központilag kezelni és használni a fontos kommunikációs csatornákat az üzleti vagy otthoniOffice oldalon. Az e-mailek, névjegyek, találkozók és feladatok számára ezért a Microsoft Exchange Server 2019-et ajánljuk: Standard. A termék licenckulcsát itt rendelheti meg kedvező áron.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák