Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10105
  • P73-06285
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
23 326,00 Ft * 25 917,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Eszközök 1x
Virtuális gépek 2x
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


A Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft 2012 R2 olyan megoldást kínál a magán- és kereskedelmi szerveralkalmazások számára, amely könnyen telepíthető és karbantartható. A Server Microsoft Windows továbbfejlesztett verziója néhány új funkcióval és funkcióval nyűgöz le. Ez a cikk elmagyarázza, hogy miről szól a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard szoftver, és hogyan használható.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

A Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard A Microsoft olyan megoldást kínál a magán- és kereskedelmi szerveralkalmazások számára, amely könnyen telepíthető és karbantartható. A Microsoft Windows szerverváltozatát továbbfejlesztették, és néhány új funkcióval és funkcióval nyűgöz le. Ez a cikk elmagyarázza, hogy mi a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard szoftver lényege és hogyan használható.

Mi is pontosan a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard és mire szolgál ez a szoftver?

Ez a szoftver a Microsoft szoftveróriás operációs rendszere. Ezáltal egy speciálisan kifejlesztett operációs rendszer, amelyet a szerverek konfigurálására, kezelésére és karbantartására hoztak létre, és ugyanerre optimalizálták. A Microsoft Windows Server ezért általában nem alkalmas a számítógépen végzett hétköznapi munkára, hanem kifejezetten szerveren való használatra és telepítésre tervezték. Számos különböző eszközt és funkciót kínál, amelyek nagyon egyszerűvé és hatékonnyá teszik a szerver adminisztrációját és konfigurálását. A Microsoft Windows szervert nemcsak a magánszektorban használják, hanem gyakran az üzleti szektorban is. Sok nagyvállalat a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard segítségével adminisztrálja szervereit. Ezen az operációs rendszeren keresztül egy úgynevezett felhő létrehozása is lehetséges, amelyhez a felhasználók és az alkalmazottak hozzáférnek. Hasonlóképpen, egy ilyen szerver használható biztonsági mentésekhez és egyéb adatmentésekhez, amelyek szintén titkosíthatók.

Milyen hardverkövetelményeknek kell megfelelnie a számítógépnek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard működjön rajta?

A Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard zökkenőmentes működéséhez a számítógépnek 64 bites, legalább 1,4 GHz-es órajelű processzorra van szüksége. Ezenkívül körülbelül 32 GB és merevlemezterület, valamint körülbelül 512 MB véletlen hozzáférésű memória (RAM) is szükséges. Egy SSD vagy nagyobb RAM segítségével a rendszer sokkal jobban és gyorsabban futhat. A magasabb processzor órajele a végrehajtási sebességet is növeli. Továbbá egy WLAN-adapter vagy egy Ethernet-adapter is szükséges a kiszolgáló csatlakoztatásához. Ezek az adapterek általában már közvetlenül a hardverbe vannak beépítve.

Hogyan települ a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard a számítógépre vagy kiszolgálóra?

Ez az operációs rendszer CD-ről vagy USB-stickről is telepíthető. Az adathordozónak azonban mindenképpen bootolhatónak kell lennie, hogy a számítógép indításkor közvetlenül felismerje. Ezután helyezze be a hordozót, kapcsolja be a számítógépet - a számítógépnek azonnal fel kell ismernie a Windows telepítését, és el kell indulnia. Ha a számítógép nem ismeri fel azonnal a telepítést, ellenőrizni kell a BIOS-beállításokat. A CD-ről vagy USB-pendrive-ról történő indításnak kell az első helyen állnia, még a HDD-ről vagy SSD-ről történő indítás előtt. Egy varázsló végigvezeti a felhasználót a telepítésen, és elmagyarázza az összes lépést. A GUI telepítés mellett a parancssorból (terminál) történő telepítés is lehetséges. Ez csak haladó felhasználóknak ajánlott, itt a felhasználó nagyon részletes beállításokat végezhet. Azt is kiválaszthatja, hogy a Windows Server GUI operációs rendszerként vagy csak a parancssorból működjön. Az utóbbi lehetőséggel a számítógép egy másik számítógépről vezérelhető egy biztonságos SSH-kapcsolaton keresztül, így a beállításhoz nincs szükség monitorra.
További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák