Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FOR MAC
Visual Studio 2019 for Mac Egyedi licenc A Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 a bevált integrált fejlesztőkörnyezet új verziója az Apple számítógépeken a .NET-hez, amely lehetővé teszi a kód szerkesztését, hibakeresését...
123 152,00 Ft *

Microsoft Visual Studio 2019 for Mac: Nagy teljesítményű IDE Mac fejlesztők számára

Egy pillantás

A Microsoft Visual Studio 2019 for Mac egy kiemelkedő integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amelyet kifejezetten Mac-fejlesztők számára fejlesztettek ki. Ez a szoftver lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egyszerűen és hatékonyan hozzanak létre és kezeljenek natív Mac alkalmazásokat, mobilalkalmazásokat és webes alkalmazásokat.

A Visual Studio 2019 for Mac legfontosabb jellemzői

Platformokon átívelő fejlesztés

A Visual Studio 2019 for Mac egyik kiemelkedő jellemzője a platformok közötti fejlesztés képessége. A fejlesztők macOS, iOS, Android és webes alkalmazásokat készíthetnek, így széles felhasználói bázist érhetnek el.

Intuitív felhasználói felület

A Visual Studio 2019 for Mac felhasználói felülete rendkívül felhasználóbarát és könnyen érthető. A fejlesztők gyorsan eligazodnak és hatékonyan tudnak dolgozni. Az IDE számos integrált eszközt és funkciót kínál a fejlesztés felgyorsítása érdekében.

Felhő-integráció

A Visual Studio 2019 for Mac zökkenőmentes integrációt kínál a Microsoft Azure-ral, a Microsoft felhőplatformjával. Ez megkönnyíti az alkalmazások telepítését és skálázását a felhőben, és a fejlesztők számára hozzáférést biztosít számos felhőszolgáltatáshoz.

Támogatás és közösség

A Microsoft ismert a fejlesztői közösség támogatásáról, és ez alól a Visual Studio 2019 for Mac sem kivétel. Az IDE rendszeresen frissül, és hozzáférést biztosít az olyan kiterjedt erőforrásokhoz, mint a dokumentáció, a bemutatók és a fórumok. Az aktív közösség lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy megosszák tudásukat és tapasztalataikat, és tanuljanak egymástól.

Következtetés

A Microsoft Visual Studio 2019 for Mac kétségtelenül első osztályú fejlesztőkörnyezet a Mac-fejlesztők számára. A platformok közötti támogatással, a felhasználóbarát felülettel és a Microsoft Azure felhővel való zökkenőmentes integrációval ez az IDE minden szükséges eszközt és funkciót biztosít a kiváló minőségű alkalmazások létrehozásához és kezeléséhez. Ha a Mac-fejlesztők igényeihez igazított, átfogó fejlesztőkörnyezetet keres, a Microsoft Visual Studio 2019 for Mac tökéletes választás. Segítségével hatékonyan és sikeresen valósíthatja meg fejlesztési projektjeit.

Kategóriák