Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
663 773,00 Ft * 737 525,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimális engedélyezés 4 Core Pro Server
CAL Nem szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


SQL Server 2017 Standard  SQL 2017 kiadása a benne foglalt adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciókkal különösen a kis- és középvállalkozások számára kínálja a Microsoft bevált relációs adatplatformjának hatékony változatát. A meglévő funkciók számos továbbfejlesztése és javítása mellett, beleértve a törzsadatokat Services és a jelentéstételt Services, fontos új funkciókat is tartalmaz, beleértve a Business Intelligence és az Always Encrypted technológiát - valamint magas szintű skálázhatóságot az üzleti szempontból kritikus munkaterhelések biztonságos és megbízható futtatásához.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core

Az SQL Server 2017 Standard kiadás a benne foglalt adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkciókkal különösen a kis- és középvállalkozások számára kínálja a Microsoft bevált relációs adatplatformjának hatékony változatát. Számos fejlesztést és javítást tartalmaz a meglévő funkciókhoz, beleértve a Master Data Services és a Reporting Services szolgáltatásokat, valamint fontos új funkciókat, beleértve az üzleti intelligenciát és az Always Encrypted technológiát - valamint nagyfokú skálázhatóságot a kritikus fontosságú munkaterhelések biztonságos és megbízható futtatásához. Az SQL Server 2017 Standard segítségével az adatbázisban Python vagy R nyelven végzett fejlett elemzésekkel, valamint értelmes interaktív vizualizációkkal új betekintést nyerhet az adataiból. Ha ehhez hozzávesszük a fejlesztési nyelvek és operációs rendszerek választékát, akkor az SQL Serve alkalmazásokat nemcsak Windowsra, hanem Linuxra és Linux-alapú Docker-konténerekre is telepíthetjük - akár helyben vagy a felhőben történő futtatás között.

Az SQL Server Standard 2-Core Edition így megfelel egy modern, nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszerrel szemben támasztott valamennyi követelménynek, ahogyan azok jellemzően a kkv-knál az ERP-szoftverek, CRM- és áruforgalmi rendszerek biztosításához adottak - a Microsoft SQL Server tartalmazza az adattárházak biztonságos platformjának minden előfeltételét.

A Wiresoft az Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core-t használt szoftverként kínálja - az új áruknál lényegesen kedvezőbb áron - ez teljes mértékben használható, és a teljesítmény és a biztonság szempontjából is nagy mozgásteret kínál, hiszen különösen vonzó az olyan cégek vagy szervezetek számára, amelyek megfelelően nagyobb teljesítményű szervereket használnak, így a szerverlicencből/CAL-ból álló változat nem használható. A Microsoft SQL Server 2017 Standard licencelése a használt szoftverek esetében is a Microsoft licenckezelésének megfelelően történik. Az alkalmazandó licencfeltételekről, valamint az SQL Server 2017 Standardban foglalt funkcionális területekről a következő részletekben talál részletes információkat.

Mi az újdonság az SQL Server 2017 Standard 2-Core-ban?

Az SQL Server 2017 Standard kiadása a kisebb vagy közepes méretű vállalatok működéséhez szükséges funkciók széles skáláját kínálja a középszintű alkalmazások és adatmárkák számára - beleértve a nagyfokú skálázhatóságot, amely lehetővé teszi a problémamentes teljesítményüket is. A magas virtualizálhatóság mellett ez magában foglalja a magas rendelkezésre állást a hibaelhárítással, a fejlett OLTP-t és az in-memory oszloptárolót, valamint az operatív valós idejű analitikát és a PolyBase-t is. A PolyBase technológiával a relációs adatok és a Big Data is kombinálhatók, és így sokféleképpen felhasználhatók.

Az üzleti intelligencia funkciók többdimenziós modelleket és alapvető táblázatos modelleket biztosítanak az adathalmazok elemzéséhez, valamint az in-memory tárolási módot, az alapvető jelentéstételi és elemzési funkciókat. A fejlett analitikában az SQL Server Machine Learning Services támogatja a gépi tanulási funkciók integrálását, beleértve a nyílt forráskódú Python és -R programokkal való kapcsolódást, konzisztens környezetet biztosít nemcsak Windows, hanem Linux és Docker esetén is, valamint hibrid tranzakciók és valós idejű analitikai feldolgozást.

Az SQL Server 2017 Standard továbbá számos általános fejlesztési eszközt támogat helyi és felhőalapú használatra egyaránt, beleértve a T-SQL-t és az SQL CLR-t. Ezen túlmenően a Standard kiadás az Always Encrypted funkcióval továbbfejlesztett biztonságot is kínál, beleértve az Always On magas rendelkezésre állást és a katasztrófa utáni helyreállítást Windows és Linux esetén.

Az SQL Server 2017 Standard a következő funkcionális területek újításait tartalmazza:

Az SQL Database Engine jellemzői

A megnövekedett teljesítmény mellett az adatbázis-motor további funkciókat is tartalmaz az összetett elemzésekhez és a továbbfejlesztett munkafolyamatokhoz, beleértve az adaptív lekérdezés-feldolgozást, az adaptív egyesítések javításával és a memória kiosztására vonatkozó visszajelzéssel kötegelt módban. A táblázatérték-funkciók több utasítással történő átfedő végrehajtása kíméli a CPU-erőforrásokat, míg az új dinamikus kezelési listák növelik a teljesítményt, beleértve az automatikus optimalizálást; ha a lekérdezések teljesítményével kapcsolatos problémák merülnek fel, azok azonnal megjelennek, és megfelelő megoldási javaslatok születnek, amelyeket automatikusan végrehajtanak. Ezenkívül a CLR-összeállítások mostantól hozzáadhatók egy pozitív listához.

SQL Server elemzési szolgáltatások

Az SQL Server Analysis Services (SSAS) SQL Server 2017 frissítéseket biztosít a meglévő kulcsfontosságú funkciókhoz, a táblázatos modellek fejlesztései mellett a táblázatos mód mostantól alapértelmezett telepítési lehetőségként érhető el. A Get Data in Power BI funkció a Power Query M képletnyelvben történő lekérdezések futtatásakor a meglévő adatforrásokat használja ki.

SQL Server integrációs szolgáltatások

Az SSIS Scale Out funkciója fejlesztéseket tartalmaz, és például egyszerűsíti a több számítógépen történő végrehajtást. A Scale Out Master támogatja a nagyfokú rendelkezésre állást és optimalizálja a végrehajtási naplók átállásos kezelését. Az SSIS katalógus tartalmaz egy újabb globális tulajdonságot az SSIS csomagok telepítésekor az alapértelmezett üzemmód megadására, valamint az SQL Server Linuxon is támogatott.

Linux SQL Server 2017 Standarddal

A felhasználók mostantól a Linux nyílt operációs rendszert is használhatják az SQL Server eléréséhez. Linux és C++ alkalmazások esetében a kapcsolat az Open Database Connectivity interfészen keresztül történik. A Java adatbázis-csatlakoztatási illesztőprogram Java-alkalmazásokhoz való használatát is optimalizálták.

Új SQL Server gépi tanulási szolgáltatások

A korábban SQL Server R Services néven ismert területet átnevezték SQL Server Machine Learning Services-re, részben a korábbi R programozási nyelv mellett a Python támogatása miatt. Mostantól R vagy Python szkriptek használhatók a végrehajtáshoz; a Microsoft Machine Learning kiszolgáló telepíthető az R és Python modellek telepítéséhez. A fejlesztők hozzáférhetnek a Pythonhoz készült ML- és AI-könyvtárakhoz is, amelyek nyílt forráskódú környezetben állnak rendelkezésre.

Az SQL Server 2017 Standard Edition teljesítményére és egyes összetevőire vonatkozó információk

Az alábbiakban röviden áttekintjük a teljesítményt és a benne foglalt funkciókat. A Microsoft SQL Server Standard kiadása legfeljebb 24 magot és 524 PB maximális adatbázisméretet támogat. A következő információk a maximális határértékekre és az elérhető szolgáltatásokra is vonatkoznak:

Memória

 • A memóriaoptimalizált adatok maximális mérete adatbázisonként 32 GB
 • A pufferkészlet maximális mérete példányonként 128 GB
 • Az oszloptároló szegmens gyorsítótárának maximális mérete példányonként 32 GB

OLTP (Online tranzakciófeldolgozás) teljesítménye

A következő specifikációk a Standard kiadásra vonatkoznak:

 • Fejlett OLTP memórián belüli OLTP-vel, operatív analitika
 • Az alapszintű nagyfokú rendelkezésre állás tekintetében támogatott a két csomóponttal rendelkező egyetlen adatbázisban történő átállás, valamint a nem olvasható másodlagos replika
 • Kezelhetőség: A Management Studio és a házirend-alapú kezelés támogatott

Adattárolás

 • Az adatmárkák és az adattárházak számára a következők állnak rendelkezésre: Partícionálás, adattömörítés és a változások rögzítése, beleértve az adatbázis pillanatfelvételét is
 • A memórián belüli OLTP és a memórián belüli oszloptárolás az SQL Server 2017 szabványos kiadásában a tároló méretének skálázási korlátaira korlátozódik
 • A Columnstore és az operatív valós idejű analitika legfeljebb két fokú párhuzamosságra korlátozódik - azaz két magot használhat lekérdezésenként
 • Kérjük, vegye figyelembe: A PolyBase esetében a lekérdezések vízszintes skálázása nem lehetséges a Standard kiadásban

Üzleti intelligencia funkciók

Az SQL Server 2017 Standard Edition alapvető üzleti intelligenciafunkciókat biztosít a vállalatok számára alapvető többdimenziós modellekkel, valamint alapvető táblázatos modellel és memórián belüli tárolási móddal, alapvető jelentéskészítéssel és elemzésekkel. Az adatintegrációhoz az SQL Server Integration Services és az integrált csatlakozók állnak rendelkezésre.

Az Analysis Services maximális munkamemória-kihasználtsága példányonként 16 GB táblázatos módban és 64 GB MOLAP (Multidimensional OLAP) esetén. A Reporting Services maximális munkamemória-kihasználtsága példányonként 64 GB.

Egyéb információk és megjegyzések

 • Alapvető gépi tanulási integráció áll rendelkezésre az Advanced Analytics, valamint: Csatlakoztathatóság nyílt forráskódú Python és -R programokkal és korlátozott párhuzamosság
 • A programozhatóság és a támogatott fejlesztőeszközök: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML és grafikus adatok
 • Az SQL Server 2017 fejlett biztonságot nyújt a következőkkel: Mindig titkosított, sorszintű biztonság, adatmaszkolás, valamint az SQL Server Audit kompatibilitási jelentések
 • Kérjük, vegye figyelembe: A következő funkciók NEM érhetők el Linuxon: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase és Stretch Database

Az SQL 2017 Standard 2-Core hardver- és szoftverkövetelményei

Az MS SQL Server 2017 Standard 2-Core kiadásának telepítésekor a következő előírások érvényesek, ezek az optimális működés biztosításához szükségesek.

Hardver:

 • Merevlemez: 6 GB rendelkezésre álló tárhely, ez függ a telepített SQL Server komponensektől is
 • Memória: legalább 4 GB, az adatbázis méretének növekedésével a memóriát is növelni kell az SQL Server optimális teljesítményének biztosítása érdekében
 • Processzor típusa: x64 processzor, pl. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T támogatással, Intel Pentium IV EM64T támogatással - az x86-os processzorok már nem támogatottak, kérjük, vegye figyelembe:
 • Az SQL Server telepítése csak x64 processzorokon támogatott: Ajánlott NTFS vagy ReFS fájlformátumú számítógépre telepíteni
 • Processzorsebesség: legalább 1,4 GHz; 2,0 GHz vagy gyorsabb ajánlott

Szoftver:

 • Az SQL Server 2017 Standard verziójához .NET Framework 4.6 szükséges, az SQL Server beállítása automatikusan telepíti a .NET Framework, a Master Data Services és a Replikáció szolgáltatásait
 • Támogatott operációs rendszerek: Windows Server 2016 Datacenter, Standard és Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials és R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials és Foundation
 • Ha az SQL Server 2017 Server Core üzemmódban van telepítve, a következő Windows Server-kiadások támogatják: Windows Server 2017 Standard és Datacenter; Windows Server 2016 Standard és Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter; Windows Server 2012 Standard és Datacenter

Egyéb operációs rendszerrel kapcsolatos megjegyzések:

 • A 64 bites ügyfél operációs rendszereken az SQL Server 2017 Standard összes funkciója támogatott.
 • 32 bites ügyfél operációs rendszereken az SQL Server 2017 Standard következő szolgáltatásai támogatottak: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, Client Tools vagy Client Tools SDK, az összes Distributed Replay komponens, valamint a Controller és a Client és a dokumentációs komponensek csatlakoztathatósága vagy visszafelé kompatibilitása

Az SQL Server 2017 Standard 2-Core licencelése

Az SQL Server 2017 Standard kiadáshoz alternatívaként a Microsoft által a 2016-os SQL Server verzióval bevezetett alaplicencelés is elérhető, amelyet az alábbiakban ismertetünk. A korábbi verziókkal ellentétben, ahol a processzormagok száma nem játszott szerepet a licencelésben, most más licencelési mérőszámot alkalmaznak: az SQL Serverben található magok száma képezi a licencigény meghatározásának alapját. Erre a célra 2-magos csomagok állnak rendelkezésre, így csomagonként két magot lehet licencelni; ez a használt szoftverekre is vonatkozik.

Az SQL-kiszolgálóhoz szükséges licencek teljes száma ezért a magok maximális számán alapul, és a kiszolgáló minden egyes fizikai magja saját licencet igényel. A Microsoft alapvetően kiszolgálónként legalább 8 licencet feltételez, és a következő feltételeket határozta meg:

 • Minden fizikai processzor legalább 8 maggal számol.
 • Minden fizikai szerver legalább 16 maggal számol.
 • Minden fizikai és aktív magot a fent említett két feltételnek megfelelően kell engedélyezni.
 • Az SQL Server 2017 Standard alaplicencek 2 darabos csomagokban kaphatók.

Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 Standard 2-Core megfelelő licencelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

GYIK a Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core-ról, mint a Wiresoft használt szoftveréről

A Wiresoft által használt szoftverként kínált termékek az SQL Server 2017 Standard 2-Core-ral nem különböznek egy új szerverlicenctől - nem csak azért, mert a szoftverek nem kopnak el, hanem a használhatóság szempontjából sem. Az alábbiakban a Wiresoft válaszol a használt SQL Server licencekkel kapcsolatos tipikus kérdésekre:

Honnan származik a használt SQL Server 2017 Standard 2-Core szoftver?

A Wiresoft által kínált SQL Server 2017 Standard 2-Core használt szoftver olyan vállalatoktól származik, amelyek maguk vásárolták újonnan, majd továbbértékesítették a Wiresoftnak. A Wiresoft Shopban található ajánlatukkal ez használt szoftverként van megjelölve, de úgy használható, mint egy új licenc.

A használt SQL Server 2017 Standard 2-Core licenc nyújt-e vásárlói biztonságot?

Igen: A Wiresoft használt szoftverei, például az SQL Server 2017 Standard 2-Core ugyanazokat az előnyöket kínálja Önnek, mint a megfelelő új szerverszoftverek: a vásárló biztonsága a sikeres vásárlást követő azonnali letöltés, valamint az azonnali licencaktiválás a mellékelt érvényes licenckulccsal.

Jogszerű-e az SQL Server 2017 Standard 2-Core használt szoftver megvásárlása és használata?

Igen: A Wiresoftnál biztos lehet benne, hogy Ön mint vásárló nem sért semmilyen törvényt, sem az SQL Server 2017 Standard 2-Core használt szoftver megvásárlásakor, sem a tényleges használat során, mivel a kínált használt szoftverek egy vállalat licenckészletéből származnak. Ebben az esetben az alkalmazandó ítélkezési gyakorlat nem csak a Microsoft használt szoftverével való kereskedelmet, hanem annak használatát is engedélyezi; ezt többször is megerősítették különböző bírósági ítéletek.

A Wiresoft használt szoftverei, például az SQL Server 2017 Standard 2-Core más előnyökkel is rendelkeznek?

A Wiresoft használt szoftverei sok ügyfél számára gazdasági előnyt jelentenek, mivel a szoftverkészletük frissítése érdekében sokkal olcsóbban frissíthetik szoftverkészleteiket, mint a megfelelő új árukkal. Emellett a szerverlicencek régebbi, már nem rendszeresen kínált változatait is megtalálhatják. Ezen kívül a Wiresoft használt szoftverei az összes vásárló teljes körű ellenőrzése miatt ellenőrzési biztonságot is nyújtanak!

A Wiresoftnál nem csak az SQL Server 2017 Standard 2-Core kiadást találja olcsó használt szoftverként, hanem a Standard kiadást Server/CAL licenceléssel, valamint az SQL Server 2017 egyéb kiadásait, és a Microsoft SQL Server újabb verzióit is. A Wiresoft használt szoftverportfóliója számos más Microsoft programot is tartalmaz - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 Standard vagy bármely más kiadás core-alapú licencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat csevegésen, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák