Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10101
 • 228-11135
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
162 047,00 Ft * 180 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Minimális engedélyezés Nincs
CAL User CAL/Gép CAL
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


A Microsoft SQL Server 2017 Standard kiadása biztosítja mindazokat a nagy teljesítményű adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkciókat, amelyeket a kis- és középvállalkozások elvárnak egy relációs adatbázis-kezelő rendszertől.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

 

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2017 Standard

A Microsoft SQL Server 2017 Standard kiadása biztosítja mindazokat a nagy teljesítményű adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkciókat, amelyeket a kis- és középvállalkozások elvárnak egy relációs adatbázis-kezelő rendszertől.

A meglévő funkciók számos továbbfejlesztése és javítása mellett - például a Törzsadat- és a Jelentési szolgáltatásokban - ez a verzió számos új funkciót is kínál. Ezek közé tartozik az üzleti intelligencia és az Always Encrypted technológia - nagyfokú skálázhatósággal kombinálva, hogy a tipikus, kritikus fontosságú munkaterhelések biztonságosan és megbízhatóan fussanak.

Az SQL Server 2017 Standarddal új betekintést nyerhet az adataiba: az adatbázisban található fejlett elemzésekkel az R és - újdonságként - a Python számára, értelmes interaktív megjelenítésekkel kiegészítve. A különböző fejlesztési nyelvek és operációs rendszerek közötti kibővített választék lehetővé teszi, hogy az SQL Server alkalmazások ne csak Windowsra, hanem Linuxra is telepíthetők legyenek, beleértve a Linux-alapú Docker konténereket is - a helyi futtatás mellett a felhőben is elérhetőek.

Az SQL Server Standard Edition tehát megfelel egy modern, nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszerrel szemben támasztott valamennyi követelménynek, mint amilyenek jellemzően az ERP-szoftverekben, CRM- és árumegállító rendszerekben találhatók - a Microsoft SQL Server 2017 Standard minden szükséges előfeltételt biztosít egy megbízható és biztonságos adattárházi platformhoz.

Az SQL Server 2017 Standard kiadást a Wiresoft kedvező áron kínálja használt szoftverként - a hasonló új terméknél lényegesen alacsonyabb áron -, amennyiben még rendszeresen elérhető. Ez a használt szerverlicenc teljes egészében használható, és a kiadásra jellemző maximális teljesítményt és biztonságot nyújtja, ami különösen vonzóvá teszi az ilyen szervereket használó vállalatok vagy szervezetek számára, amelyek számára a szerverlicenc és a CAL-ok kombinációja ideális. A használt Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition licencelése szintén a Microsoft licenckezelési feltételeinek megfelelően történik. Erről, valamint az SQL Server 2017 Standardban található összes új funkcióról és fontos optimalizálásokról részletes információkat a következő szakaszokban talál.

Mi az újdonság az SQL Server 2017 Standardban?

Különösen a kisebb vagy közepes méretű cégek profitálnak az SQL Server 2017 Standard Edition azon funkcióiból, amelyek a megfelelő méretű adatmárkák alkalmazásainak fejlesztéséhez és használatához szükségesek, és amelyek a nagyfokú skálázhatóság mellett biztonságos, problémamentes teljesítményt is elvárnak. Itt a Standard Edition már magas szintű virtualizációt, valamint nagyfokú rendelkezésre állást kínál a failoverhez, fejlett OLTP-t és in-memory oszloptárolót - többek között az operatív valós idejű analitikával és a PolyBase technológiával is, amellyel a relációs adatok és a Big Data sokoldalú felhasználása érdekében kombinálhatók.

A frissített üzleti intelligencia funkciók többdimenziós, valamint alapvető táblázatos modelleket biztosítanak a nagy mennyiségű adat elemzésére, többek között az in-memory tárolási mód és az alapvető jelentéskészítés és elemzés funkcióival. Az Advanced Analytics támogatja a gépi tanulási funkciók integrálását az SQL Server Machine Learning Services-szel, valamint a - újdonság: nyílt forráskódú Python - és az R-rel való kapcsolódást; ezek nemcsak Windows, hanem Linux és Docker alatt is konzisztens környezetet kínálnak, valamint hibrid tranzakció- és elemzési feldolgozást valós időben.

Az SQL Server 2017 Standard számos fejlesztési eszközt is támogat mind helyben, mind a felhőben, beleértve a T-SQL-t és az SQL CLR-t. A biztonság tekintetében pedig az Always Encrypted fejlett védelmet kínál, beleértve az Always On magas rendelkezésre állást és a katasztrófa utáni helyreállítást Windows és mostantól Linux alatt.

Az alábbiakban további információkat olvashat az SQL Server 2017 Standard legfontosabb funkcionális területeinek újdonságairól:

SQL adatbázis-motor

Az SQL Server 2017 adatbázis-motorja a nagyobb teljesítmény mellett a munkafolyamatokat racionalizáló, nagyobb teljesítmény mellett új funkciókat kínál az összetett elemzésekhez - többek között az adaptív lekérdezés-feldolgozást az adaptív kötések javításával és a kötegelt módban a memória kiosztására vonatkozó visszajelzéssel. A CLR-összeállítások mostantól hozzáadhatók egy pozitív listához. A táblázatérték-függvények több utasítással történő átfedő végrehajtása is lehetséges. Az automatikus optimalizálást is tartalmazó új dinamikus kezelési listák továbbá jobb teljesítményt biztosítanak; a lekérdezések teljesítményével kapcsolatos problémák azonnal megjelennek, és megfelelő megoldási javaslatok születnek, amelyeket szintén automatikusan végrehajtanak.

SQL Server elemzési szolgáltatások

Az SQL Server Analysis Services (SSAS) esetében az SQL Server 2017 tartalmaz néhány frissítést a meglévő fontos funkciókhoz, valamint fejlesztéseket a táblázatos modellekhez: Például a táblázatos üzemmód mostantól alapértelmezett telepítési opcióként érhető el. A modern Get Data felhasználói felület (Function: Retrieve Data) támogatja a különböző adatforrásokat, és változatos funkciókat kínál a lekérdezéskészítőben az adatok és az M-kifejezések lekérdezéséhez az adattranszformáció során - többek között a Get Data a Power BI meglévő adatforrásait használja a Power Query M képletnyelvben történő lekérdezésekhez.

SQL Server integrációs szolgáltatások

A továbbfejlesztett kapcsolódás lehetővé teszi a Microsoft Dynamics AX Online és a Microsoft Dynamics CRM Online OData-táplálékok közötti kapcsolatot a frissített OData-összetevők használatával.

A Scale Out funkció leegyszerűsíti az SSIS csomagok több számítógépen történő végrehajtását, a végrehajtások és a munkások egyetlen főszámítógépről kezelhetők. A Scale Out master támogatja a nagy rendelkezésre állást és a végrehajtási naplók optimalizált failover kezelését.

Linux használata

A felhasználók mostantól a  Linux operációs rendszert használhatják az SQL Server 2017 Standard Editionben, hogy azon keresztül elérjék az SQL Servert. A kapcsolat az Open Database Connectivity Interface-en keresztül történik - Linux és C++ alkalmazásokhoz egyaránt. Az integrációs szolgáltatások Linux alatt is elérhetők, így az SSIS csomagok Linux számítógépeken is futtathatók. Ezenkívül a Java adatbázis-csatlakozási illesztőprogramot optimalizáltuk a megfelelő Java-alkalmazásokhoz.

Linux használata esetén vegye figyelembe, hogy a következő szolgáltatások és funkciók nem állnak rendelkezésre: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase és Stretch Database.

Új: SQL Server gépi tanulási szolgáltatások

Az SQL Server 2017 korábbi verzióiban SQL Server R Services-nek nevezett területet mostantól SQL Server Machine Learning Services-nek nevezik át - ennek fő oka, hogy a korábbi R programozási nyelv mellett a Python is támogatottá vált, így akár R, akár Python szkripteket lehet használni a végrehajtáshoz. Az R és Python modellek rendelkezésre bocsátásának előfeltétele a Microsoft Machine Learning Server telepítése. A fejlesztők továbbra is hozzáférhetnek a Pythonhoz készült ML- és AI-könyvtárakhoz, amelyek nyílt forráskódú környezetben állnak rendelkezésre.

Az SQL Server 2017 Standard Edition maximálisan elérhető teljesítményére és egyes összetevőire vonatkozó információk

Az alábbi áttekintés a teljesítményre és a benne foglalt funkciókra vonatkozó információkat tartalmazza.

Támogatott memóriaméretek példányonként

 • Az SQL Server 2017 Standard Edition legfeljebb 24 magot és legfeljebb 24 magot támogat, az adatbázis mérete pedig legfeljebb
 • az adatbázis maximális mérete 524 PB
 • A memóriaoptimalizált adatok esetében a maximális méret 32 GB
 • A pufferkészlet maximális mérete 128 GB
 • Az oszloptároló szegmens gyorsítótár maximális mérete 32 GB

OLTP (Online tranzakciófeldolgozás) teljesítménye

Az SQL Server 2017 Standard Edition esetében a következő funkciók állnak rendelkezésre, illetve az alábbi felső korlátok érvényesek:

 • Fejlett OLTP az in-memory OLTP-vel, valamint az operatív analitikával
 • Az alapszintű nagy rendelkezésre állás támogatja a két csomóponttal rendelkező egyetlen adatbázisban a feladatátvételt, valamint egy nem olvasható másodlagos replikát.
 • A Management Studio és a házirend-alapú kezelés is támogatott.

Adattárházi funkciók

 • A particionálás, az adattömörítés és a változások rögzítése, beleértve az adatbázis pillanatfelvételét is, elérhető az adatmárkák és az adattárházak számára.
 • A memórián belüli OLTP és a memórián belüli oszloptárolás a rendelkezésre álló memóriaméret skálázási korlátainak megfelelően korlátozott.
 • A Columnstore és az operatív valós idejű analitika legfeljebb két fokú párhuzamosságra korlátozódik (két mag lekérdezésenként).
 • Azt is meg kell jegyezni, hogy a lekérdezések horizontális skálázása nem lehetséges az SQL Server Standard Edition for PolyBase-ben.

Üzleti intelligencia funkciók

 • Az Analysis Services esetében a maximális memóriahasználat példányonként 16 GB a táblázatos és 64 GB a MOLAP (Multidimensional OLAP) esetében.
 • A Jelentési szolgáltatások esetében a maximális memóriahasználat példányonként 64 GB.
 • Az SQL Server 2017 Standard Edition az alapvető többdimenziós modellekhez, valamint egy alapvető táblázatos modellhez, valamint az in-memory tárolási módhoz, az alapvető jelentéskészítéshez és az analitikához nyújt üzleti intelligencia funkciókat.
 • Az SQL Server Integration Services és az integrált csatlakozók rendelkezésre állnak az adatintegrációhoz.

Egyéb előírások és megjegyzések

További vonatkozik az SQL Server 2017 Standard Edition vagy elérhető:

 • Alapvető gépi tanulási integráció a fejlett analitikához
 • Csatlakoztathatóság nyílt forráskódú Python és -R programokkal és korlátozott párhuzamosság
 • Programozhatóság és fejlesztőeszközök: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML, valamint grafikus adatok
 • Fejlett biztonság Mindig titkosított, sorszintű biztonság, adatmaszkolás és kompatibilis jelentéskészítés az SQL Server Audit szolgáltatással

Az SQL 2017 Standard hardver- és szoftverkövetelményei

Az MS SQL Server 2017 Standard kiadásának telepítésekor a következő előírások érvényesek, ezek az optimális működéshez minimálisan szükségesek. Általános szabályként:

 • 64 bites ügyfél operációs rendszeren az SQL Server 2017 Standard összes funkciója támogatott.
 • Ezzel szemben 32 bites kliens operációs rendszeren csak az SQL Server 2017 Standard következő szolgáltatásai támogatottak: SQL Client Connectivity Software Development Kit, Integration Services, Data Quality Client, a klienseszközök csatlakoztathatósága vagy visszafelé kompatibilitása vagy a Client Tools Software Development Kit, az elosztott visszajátszás összetevői, a vezérlő és az ügyfél, valamint a dokumentációs összetevők.

Hardverkövetelmények:

 • Merevlemez: legalább 6 GB szabad tárhely - a telepített SQL Server-összetevők függvényében
 • Memória: min. 4 GB, az SQL Server optimális teljesítményének biztosítása érdekében a memóriát az adatbázis méretének növekedésével növelni kell
 • Processzor típusa: x64 processzorok - AMD Opteron vagy AMD Athlon 64, Intel Xeon vagy Intel Pentium IV EM64T támogatással
 • Processzor sebessége: min. 1,4 GHz; ajánlott 2,0 GHz vagy gyorsabb
 • Kérjük, vegye figyelembe: Az SQL Server telepítése csak x64 processzorokon támogatott (az x86 processzorok már nem támogatottak): Ezenkívül ajánlott az SQL Server-t NTFS vagy ReFS fájlformátumú számítógépre telepíteni

Szoftverkövetelmények:

 • .NET Framework 4.6, az SQL Server telepítése .NET Framework automatikusan települ, Master Data Services és Replikáció
 • Támogatott operációs rendszerek: Windows Server 2016 Datacenter, Standard és Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials és R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials és Foundation 
 • Az SQL Server 2017 Server Core módban történő telepítését a következő Windows Server-kiadások támogatják: Windows Server 2017 Standard és Datacenter; Windows Server 2016 Standard és Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter; és Windows Server 2012 Standard és Datacenter

Az SQL Server 2017 Standard licencelése a Server/CALs modell szerint

Ez az SQL Server 2019 Standard Edition a kiszolgáló licencelését az itt leírt kiszolgálói licenc és további ügyfél-hozzáférési licencek (CAL) kombinációjával kínálja - ez utóbbiak nem tartoznak ide, ezért minden egyes felhasználó vagy végberendezés esetében külön kell megvásárolni őket. A Microsoft licencelési feltételeinek áttekintése:

 • Minden olyan (fizikai vagy virtuális) kiszolgálóra, amelyen az SQL Server 2017 Standardot futtatni kívánja, egy kiszolgálói licenc szükséges.
 • A konténerekben üzemeltetett SQL Server példányokat is licencelni kell, mivel ezek a virtuális gépek egyenértékűek.
 • Ezenkívül minden egyes felhasználó vagy végberendezés számára, amely hozzáfér a licencelt SQL Serverhez, külön ügyfél-hozzáférési licenc (CAL) szükséges, legalább az azonos vagy esetleg egy magasabb verzióval; a CAL-okat külön kell megvásárolni, és külön termékként itt érhetőek el.

Ez a licencelési modell ezért olyan vállalatok számára alkalmas, amelyek kezelhető számú felhasználót vagy végeszközt licencelnek, és ahol a teljes licencelési költség alacsonyabb, mint a core-alapú licencelésnél.         

Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 Standard with CAL-kkal kapcsolatos egyedi licenceléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

GYIK az SQL Server 2017 Standard Editionről, mint használt szoftverről

A Wiresoft által használt szoftverként kínált SQL Server 2017 Standard licenc nem különbözik a megfelelő új szerverlicencektől - azon kívül, hogy egy szoftver általában nem kophat el, de különösen nem a használhatósága és funkcionalitása tekintetében. Az alábbiakban a használt SQL Server licencekkel kapcsolatos tipikus kérdésekre adott válaszokat találja:

Honnan származik a Wiresoft által kínált használt SQL Server 2017 Standard szoftver?

A Wiresoft for SQL Server 2017 Standard vagy más verziójú vagy kiadású használt szoftverek olyan vállalatoktól származnak, amelyek korábban újként vásárolták meg, majd később továbbértékesítették a Wiresoftnak - különböző okokból, például azért, mert feleslegessé vált vagy más szoftverrel helyettesítették. Az ilyen licencek a Wiresoft Shopban használt szoftverként vannak megjelölve, de elvileg úgy használhatók, mint egy új licenc.

A használt SQL Server 2017 Standard licenc is kínál vásárlói biztonságot?

Igen: A Wiresoft használt szoftverei, például az SQL Server 2017 Standard licenc esetében Önnek mint vásárlónak ugyanazok az előnyei vannak a vásárláskor, mint egy megfelelő új szerverszoftver esetében: a sikeres vásárlást követő azonnali letöltés és a licenc azonnali aktiválása a mellékelt érvényes licenckulccsal.

Jogszerű-e az SQL Server 2017 Standard használt szoftverként történő megvásárlása és használata?

Igen: A Wiresoft használt szoftvereivel biztos lehet abban, hogy Ön mint vásárló nem sért törvényt sem egy ilyen SQL Server 2017 Standard licenc megvásárlásával, sem annak tényleges használatával - és ez a Wiresoftra is vonatkozik -, mivel ez a használt szoftver egy vállalat licenckészletéből származik. Ez azért fontos, mert az érvényes joghatóság nem csak a Microsoft Használt szoftverekkel való kereskedelmet, hanem azok tényleges használatát is lehetővé teszi; ezeket a tényeket már többször megerősítették különböző bírósági határozatok.

A Wiresoft használt szoftverei, mint például az SQL Server 2017 Standard licenc, rendelkeznek-e egyéb előnyökkel?

A Wiresoft használt szoftverei különösen akkor kínálnak ügyfeleinknek gazdaságos megoldást, ha a lehető legolcsóbban szeretnék kiegészíteni vagy frissíteni szoftverkészletüket, mivel az ár alacsonyabb, mint a hasonló új szoftvereké. Ez különösen igaz a szerverlicencek régebbi verzióira, amelyeket már nem kínálnak rendszeresen. A Wiresoft használt szoftvereit az is megkülönbözteti, hogy minden vásárlónak teljes körű ellenőrzési bizonyítéka van!

A használt szoftverek Wiresoft Shopjában nemcsak az SQL Server 2017 Standard Editiont találja meg kedvező áron, hanem a Standard Editiont Core Licensinggel, valamint az SQL Server 2017 egyéb kiadásait is, sőt, a Microsoft SQL Server újabb verzióit is. A Wiresoft használt szoftverek portfóliójában számos más Microsoft program ajánlatai is megtalálhatóak - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 Standard, beleértve a CAL-okat is, vagy bármely más kiadás licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzáértő tanácsadásunkhoz chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák