Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10405
 • 359-06557
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
396 704,00 Ft * 440 781,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 10x User CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + Hitelesítési kód
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft SQL Server 2017 Standard kiadáshoz való hozzáféréshez a szerver/CAL licencelés esetén a szerverlicenc mellett klienslicencre is szükség van, pl. User CAL formájában: ezzel a licenccel egy adott felhasználó megkapja a személyes hozzáférési jogait a SQL Server SQLkiadáshoz. Ennek oka, hogy az SQL 2017 kiszolgáló licencelésének ezen változata esetén a kiszolgáló licencében nem szerepelnek felhasználói jogok, így ezeket külön kell megvásárolni egy külön licenc formájában User CAL licenc egy felhasználó számára. A felhasználó tehát csak ezen keresztül jogosult a  SQL Server elérésére, a végberendezés megválasztása szabad.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL"

10x felhasználói CAL az MS SQL Server 2017-hez - olcsóbb, mint a használt szoftvereké

A Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition eléréséhez a Server/CAL licenceléshez a szerverlicenc mellett egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges, például User CAL formájában: ezzel tíz meghatározott felhasználó kap személyes hozzáférési jogosultságot az SQL Serverhez. Ennek oka, hogy az SQL 2017 Server licencelésének ezen változata esetén a kiszolgáló licenc nem tartalmazza a felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni, egy felhasználó számára egy felhasználói CAL formájában. A felhasználó tehát csak ezen keresztül jogosult hozzáférni az SQL Serverhez, a végberendezés megválasztása szabad.

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok a Wiresoftnál használt szoftverként kaphatók, ami árelőnyt jelent az új termékekkel szemben; előnyük továbbá, hogy a boltban egyedi licencek formájában is elérhetők. Ezek az SQL Server 2017 használt felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek funkcionalitásukban nem különböznek a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramjában elérhető, nem használt licencektől.

Az MS SQL Server Standard 2017 funkcióinak használata egy használt felhasználói CAL-ral

Az SQL Server 2017 Standard Edition az elődverzióhoz képest nemcsak néhány optimalizálást, hanem számos új funkciót és funkciót is tartalmaz, így a kisebb vagy közepes méretű vállalatok számára is rugalmas lehetőségeket kínál a releváns adatok felhasználására, például ERP és egyéb áruforgalmi rendszerek számára, ráadásul átfogó védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés ellen - mindezt egy használt User CAL segítségével.

A Microsoft adatplatformjának ez a nagy teljesítményű változata rendelkezik az összes olyan adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkcióval, amely megfelel a vállalatok tipikus jelenlegi követelményeinek egy nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszerrel szemben. Az SQL Server 2017 felhasználói ügyfél-hozzáférési licenccel az adatbázisban az R segítségével végzett fejlett elemzések mellett mostantól a Python is elérhető, beleértve az interaktív vizualizációs lehetőségeket is. Továbbá számos teljesítményjavítás, beleértve a Master Data Services (MDS) és a Reporting Services (SSRS) szolgáltatásokat, valamint a következő funkciókat:

 • További adatbázis-motor funkciók a CLR-összeállítások révén javított teljesítménnyel
 • Adaptív összekapcsolások adaptív lekérdezés-feldolgozáshoz
 • Továbbfejlesztett SQL Server Analysis Services (SSAS) a táblázatos modellek új telepítési lehetőségeivel
 • Adatok lekérdezése a Power Query számára
 • Az SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) optimalizált skálázást kínál, beleértve a magas rendelkezésre állás támogatását és az egyszerűsített végrehajtást több számítógépen
 • Linux használata
 • Java-alkalmazások használata a Java adatbázis-csatlakoztatási illesztőprogrammal
 • Az SQL Server Machine Learning Services a korábbi SQL Server R Services helyébe lép, beleértve a Python támogatást is

Melyek a használt felhasználói CAL-ok az SQL Server Standard Edition 2017 esetében?

A Wiresoft által kínált használt felhasználói CAL-ok funkcionalitásukban nem különböznek a még fel nem használt licencektől, ha a felhasználók igénybe veszik az SQL Server 2017 Standard Edition szolgáltatásait. A Server/CAL-alapú licenceléssel azonban különösen a kis- és középvállalkozások spórolhatnak a használt szoftverek vásárlásakor:

Az SQL Server 2017 Standard licencelése kiszolgálói licencekkel és CAL-okkal

A Microsoft licencelési feltételeiben az SQL Server 2017 licencelése egy szerverlicenc és a Standard kiadáshoz tartozó felhasználói CAL-ok (User CAL) alternatív lehetőségként szerepel: ezt a licencelési modellt Server/CAL licencelésnek nevezik. Az alternatív core-alapú licenceléssel ellentétben ez egy SQL Server-licencből és az adott felhasználók (vagy az egyes végberendezések) kiegészítő ügyfél-hozzáférési licencéből áll: Így minden egyes felhasználónak, aki hozzá kíván férni az SQL Server-példányhoz, külön hozzáférési engedélyre (User CAL) van szüksége. A szerverlicenc már tartalmaz két CAL-t, de ezek kizárólag rendszergazdai jogokkal vannak ellátva, és nem a normál felhasználók számára készültek!

Csak a normál felhasználói CAL jogosítja fel a felhasználót a Standard Edition 2017 tipikus SQL Server eszközeinek és alkalmazásainak használatára. Ez a felhasználói ügyfél-hozzáférési licenc nem tartalmaz semmilyen további telepítendő szoftvert, csak az SQL Server 2017 Standard ügyfél/kiszolgáló környezetben való hozzáférési jogokat.

Figyelembe kell venni a felhasználói CAL-ok SQL Server licenccel való verzió-kompatibilitását

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-jával a végberendezés nem csak az SQL Server 2017 hozzáférési jogait kapja meg, hanem az SQL Server régebbi verzióinak, pl. a 2016-os verziónak a használati jogait is (downgrade). Ezzel szemben azonban az SQL Server 2017 felhasználói CAL-lal rendelkező felhasználó nem férhet hozzá egy magasabb SQL Server-verzióhoz, például a 2019-eshez (frissítés). Ezért az SQL Server felhasználói licencek megvásárlásakor mindig ügyelni kell arra, hogy a hozzáférési licenc kompatibilis legyen az adott kiszolgáló licencével. A Wiresoft a szoftverboltban az SQL Server 2017 előd- és utódverzióihoz is kínál használt felhasználói CAL-okat!

Miért kínálja a Microsoft az SQL Server 2017 Standard Editionhöz a CAL-okkal történő alternatív licencelési lehetőséget?

Az SQL Server 2017-es verziójának Standard kiadásához a Microsoft a felhasználók vagy végberendezések CAL-alapú licencelését kínálja a core-alapú licencelés alternatívájaként. Az SQL Server hozzáférési licencelés ezen formája figyelembe veszi a kkv-k igényeit, amelyek szerverkapacitása gyakran alacsonyabb, mivel gyakran csak egy (vagy két) maggal van felszerelve, ami azonban elegendő az igényeik kielégítésére. Ekkor a szerver/CAL licencelés általában olcsóbb, mint a magonkénti szerverlicencelés.

Ehhez a Microsoft licencelési modellhez az SQL Server 2017 Standard licenc mellett két CAL-típus is rendelkezésre áll az SQL Server 2017 Standard eléréséhez:

 • SQL Server 2017 User CAL: ez az SQL Server hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált, egyéni felhasználó számára
 • SQL Server 2017 User CAL: ez az SQL Server hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált Windows-képes végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)

Mit kell figyelembe venni az SQL Server 2017 Standard licencelésénél a felhasználói CAL-okkal?

Mint már említettük, a User CAL segítségével egy adott alkalmazott személyesen kapja meg az SQL Server 2017 hozzáférési jogait, és szabadon megválaszthatja, hogy melyik Windows-képes végberendezésen használja azt. Ha ez a felhasználó egyszer már regisztrált, a jogait nem lehet átruházni egy másik felhasználóra. A felhasználói CAL-t nem lehet eszköz CAL-ként használni, azaz a típus megváltoztatására sincs lehetőség. A felhasználói licencek licencelésének ezen korlátozásainak célja, hogy megakadályozza az SQL Serverhez való illetéktelen vagy külföldi felhasználók általi illetéktelen hozzáférést. Ezért a Server/CAL licencelés biztonságot vagy védelmet is nyújt a vállalatok és adataik számára.

Milyen előnyei vannak az SQL Server 2017 Standard felhasználói CAL-nak?

Az SQL Server felhasználói CAL jogai elvileg nem különböznek az eszközalapú ügyfél-hozzáférési engedélytől. A felhasználói CAL különleges lehetőségei vagy előnyei elsősorban a vállalaton belül jellemző vagy gyakori SQL Server-hozzáférések típusában mutatkoznak meg.

Bár az SQL Server 2017 felhasználói licenc kizárólag egy adott személyhez kötött, ez a személy szabadon választhat végeszközt, amelyen keresztül hozzáférhet az SQL Serverhez, de egyszerre csak egyetlen PC-ről vagy hasonlóról.

A végberendezéshez kapcsolódó Device CAL-hoz képest a User CAL for SQL Server eltérő felhasználási területtel rendelkezik: a licencelt felhasználó nincs helyhez kötve - feltéve, hogy az általa használt végberendezés hozzáfér az internethez. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó felváltva férhet hozzá az SQL Serverhez a munkahelyén a vállalaton belül, illetve kívülről laptopon, táblagépen vagy okostelefonon keresztül - például egy másik helyszínen, utazáson vagy otthoni irodában.

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok így lehetővé teszik az SQL Server funkcióinak rugalmasabb használatát az olyan alkalmazottak számára, akik gyakran különböző helyszíneken tartózkodnak, és az adott esetben rendelkezésre álló számítógépeket használják anélkül, hogy saját végberendezésüktől függenének, mivel a felhasználói CAL segítségével mindig a személyes fiókjukat használják a hozzáféréshez.

Következtetés

Az, hogy az SQL Server 2017 Standard ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa nyújt több előnyt a felhasználók számára, ezért esetről esetre eltér az adott munkakörnyezet függvényében: a munkavállalók száma a hozzáférésre jogosult végberendezések túlnyomó felhasználási módjához viszonyítva: amint a felhasználók többsége különböző számítógépeket - és különösen mobil típusokat, például laptopokat vagy táblagépeket - használ, amelyeket különböző helyszíneken használnak az SQL Server eléréséhez, a felhasználói CAL-ok nagyobb rugalmasságot kínálnak. A fentiek szerint azonban az ügyfél-hozzáférési licenc típusára vonatkozó döntést a vásárlás előtt kell meghozni, mivel az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ja nem módosítható vagy cserélhető eszköz CAL-ra.

Vásároljon használt felhasználói licenceket a Microsoft SQL Server 2017-hez rugalmasan a Wiresoft Online Shopban

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok már 1 darab licenctől megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban, mivel a szokásos mennyiségi licencelési szabályok nem vonatkoznak erre a használt szoftverre - ez a használt szoftverek további előnye.

Milyen felhasználói licenceket használnak az SQL Server 2017 felhasználói CAL-okhoz?

A Wiresoft által használt licencekként kínált összes felhasználói CAL (valamint eszköz CAL) az SQL Server 2017-hez a Microsoft licencelési programjában újonnan kínált, a kiszolgálóspecifikus funkciók használatára vonatkozó szokásos hozzáférési licenc; az egyetlen különbség ezekhez képest az, hogy korábban egy SQL Server 2017 felhasználói kötetlicenc részét képezték, amelyet először egy vállalat vásárolt meg, majd az összes nem szükséges egyedi felhasználói hozzáférési licencet vagy akár a teljes kötetlicencet ez a vállalat továbbértékesítette a Wiresoftnak. A mennyiségi licencet felbontották és egyedi licencekre alakították át, majd az így kapott egyedi felhasználói CAL-okat használt szoftverként jelölték meg. Amint azt már fentebb említettük, egy ilyen használt felhasználói CAL pontosan ugyanúgy használható, mint egy "új", a megnevezés ellenére, nemcsak azért, mert a szoftver általában nem kopik, hanem mindenekelőtt azért, mert nincs korlátozás a funkcionalitásban vagy a hasznos élettartamban.

Biztonságosak a használt felhasználói CAL-ok az SQL Server 2017-hez?

Az olyan használt szoftverek, mint a User CALs for SQL Server, nemcsak egyértelmű árelőnyt jelentenek a Wiresoft ügyfelei számára, hanem ugyanolyan biztonságot is nyújtanak, mint egy új hozzáférési licenc - rejtett korlátozások és azonosíthatatlan kockázatok nélkül! A használt licencek a fizetési folyamat befejezése után azonnal az Ön rendelkezésére állnak, azonnali letöltés és azonnali licencaktiválás révén, a mellékelt mennyiségi licenckulccsal, így ezek is a szokásos vásárlói biztonságot nyújtják.

Honnan származnak az SQL Server 2017 használt felhasználói CAL-jai?

A Wiresoft Software Shopban kínált SQL Server 2017 Standard Edition felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek cégek vagy szervezetek licenckészleteiből származnak. Ezért az érvényes joghatóság rájuk is vonatkozik: ez kifejezetten lehetővé teszi a Microsoft CAL-okkal mint használt szoftverekkel való kereskedelmet, amit többször megerősítettek különböző bírósági ítéletek is.

Mit jelent az Ön, mint Wiresoft-ügyfél számára a használt felhasználói licencek vásárlása?

Nemcsak a használt SQL Server 2017 felhasználói licencek vagy a Wiresoft által kínált egyéb licencek megvásárlása, hanem azok tényleges használata is jogbiztonságot nyújt, mivel a folyamat során nem sérülnek jogi rendelkezések - sem Ön, sem a Wiresoft részéről.

Az SQL Server 2017 használt szoftverekhez használt CAL-k vásárlásának összes előnye

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok vagy a Wiresoft egyéb hozzáférési licencek használt szoftverként alternatívát kínálnak az ügyfeleknek a legtöbb más új licencszolgáltató ajánlatával szemben az említett okok miatt - azért is, mert itt nincsenek korlátozások a felhasználói CAL-ok szintbe sorolása miatt. Ezért az SQL Server-szolgáltatások licencelésénél szabadon választhat, és így személyre szabottan fedezheti a vállalat tényleges felhasználási igényeit, ami csökkenti a költségeket a vásárláskor.

A Wiresoft webáruházban nem csak felhasználói CAL-okat, hanem eszköz CAL-okat is talál az SQL Server 2017-hez - valamint hozzáférési licenceket az MS SQL Server más verzióihoz, beleértve a megfelelő szerverlicenceket is. Így elkerülheti az új hardver beszerzési költségeit, valamint a nem egységes szoftververziók miatti esetleges kompatibilitási problémákat.

A Wiresoft Software Shopban az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok mellett más Microsoft kiszolgálószoftverekhez is találhat szerverlicenceket és ügyfél-hozzáférési licenceket - a Wiresoft használt szoftverek minden előnyével. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 vagy bármely más Microsoft-termék felhasználói CAL-okkal történő licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák