Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10409
 • 381-02250
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
44 069,00 Ft * 48 965,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x Device CAL
Rendszer  Exchange szerver
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Exchange Server 2016 összes, a Standard és a Enterprise kiadásokban elérhető szolgáltatásának elérésének előfeltétele a tényleges szerverlicenc mellett a végberendezésekhez való kliens-hozzáférési licenc is: az Exchange Server 2016 Device CAL. Csak ez a licenc biztosítja egy adott regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép, mobiltelefon) számára a megfelelő hozzáférési jogokat.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 Device CALs a Microsoft Exchange Server 2016 használt szoftver

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokban elérhető összes szolgáltatás elérésének előfeltétele a tényleges szerverlicenc mellett egy kliens hozzáférési licenc a végberendezések számára: Exchange Server 2016 Device CAL. Csak ez a licenc biztosítja egy adott regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép, mobiltelefon) számára a megfelelő hozzáférési jogokat.

A Microsoft licenckezelés rendelkezéseivel összhangban a Exchange Server 2016 szerverlicenc nem tartalmaz további felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni a Device CAL formájában. A regisztrált végberendezést ezután bármelyik jogosult User használhatja a Exchange Server megfelelő funkcióinak eléréséhez.

Használt Device CALs a Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokhoz kedvező áron kaphatók a Wiresoft oldalon - a végberendezések rugalmas, igény szerinti licenceléséhez ezek egyenként is megvásárolhatók. Használt szoftverként ezek a végfelhasználói hozzáférési licencek ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a Device CALs a Exchange Server 2016-hoz, amelyet a hivatalos Microsoft mennyiségi licencprogramon keresztül újonnan kínálnak.

Használja ki a Exchange Server 2016 számos funkcióját egy használt Device CAL segítségével

Egy modern vállalatnál a Microsoft Exchange Server 2016 nélkülözhetetlen alapot jelent a kommunikációs rendszer releváns folyamatainak ellenőrzéséhez és adminisztrációjához. A Exchange Server a belső és külső  kommunikáció interfészeként működik, és összekapcsolja az összes alkalmazottat vagy részleget a különböző helyszíneken, ezáltal is növelve a munkafolyamatok hatékonyságát: A Exchange Server 2016 ugyanis lehetővé teszi az e-mailek és a kapcsolatok, valamint a feladatok központi kezelését és egyértelmű archiválását; az integrált verziókezelés pedig javítja a dokumentumokkal kapcsolatos közös munkát. A 2016-os verzióban a kiszolgálói szerepkörök száma a Server architektúrában kettőre csökkent: Postafiók és Edge Transport; emellett egyszerűsödött a postafiókok skálázása és optimalizálódott a Cloud szolgáltatások támogatása. Egyéb jellemzők:

 • Az eDiscovery keresési architektúra több Server oldalhoz is hozzáfér, és aszinkron és decentralizáltan is működik.
 • A kontextusfüggő szűrők javítják az információk megtalálását.
 • A tartalomkeresés jobban skálázható a kereshető postafiókok, valamint az archív postafiókok számának 20 000-re történő növelésével.
 • A Management a Outlook 2016 vagy a Outlook oldalon keresztül történő adatküldéshez többek között az egyénileg testre szabható hozzáférési jogokkal javult.
 • A postafiókok hibrid forgatókönyvei is támogatottak.
 • A Enterprise kiadásban található adatvesztés-megelőzés (DLP) növeli az adatok biztonságát, még a potenciális kártevőket tartalmazó e-mailek esetében is.
 • A Outlook szabványos MAPI protokoll HTTP-n keresztül optimalizálja a Exchange kapcsolatok megbízhatóságát és stabilitását.

Információk a használt Device CALs Exchange Server 2016 Standard- és Enterprise-kiadásról 2016 - és -kiadásról egy pillantással

Device CALs a Wiresoft oldalon használt szoftverként kínált licencek nem különböznek a megfelelő új licencektől Device CALsugyanazokat a lehetőségeket kínálják a Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokban elérhető funkciók használatára. A Device CALs használt szoftverek ezért számos vállalat és intézmény számára olcsó alternatívát kínálnak a végberendezések Exchange Server hozzáférési licenccel való felszerelésére. Az alábbi áttekintés az összes előnyt és különleges tulajdonságot ismerteti.

A Microsoft licenckezelés a CALs segítségével a Exchange Server 2016 számára

A Microsoft licenckezelés ismerteti a Standard és Enterprise kiadásokban a Exchange Server 2016 hozzáférési jogokkal rendelkező eszközök vagy végberendezések kiegészítő felszerelésére vonatkozó összes rendelkezést, hogy a felhasználók ezeken keresztül hozzáférhessenek az e-mailekhez stb. Az ilyen, a szerverlicencben már szereplő CALs azonban kizárólag a rendszergazdák számára készült, és ezért nem használható a Exchange-típusos Services. Csak egy ügyfél hozzáférési engedély, mint például a Device CAL a végkészüléket olyan jogokkal látja el, hogy egy - vagy akár több alkalmazott is - használhassa a Exchange Server funkciókat. Ez a Device CAL a Exchange Server 2016 ügyfél/kiszolgáló környezethez dedikált hozzáférési jogokon kívül nem tartalmaz semmilyen további szoftvert.

Milyen típusú CALs érhető el a Exchange Server 2016 Standard- és Enterprise-kiadáshoz?

A CAL-alapú licencelés a Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokban a és a szervezet összes megfelelő számítógépének (önálló vagy mobil eszközök) hozzáférési jogainak pontos kezelését teszi lehetővé. A Microsoft licencelési modell összesen kétféle CALs típusú Exchange Server 2016-ot kínál:

 • Device CAL a Exchange Server 2016 dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)
 • User CAL a Exchange Server 2016 - egy dedikált felhasználó számára

Mi a különbség a Device CALs és a User CALs Exchange Server 2016 között?

Alapvetően a Device CAL a Exchange Server 2016 nem különbözik a User CAL a rendelkezésre álló funkciók és a Services. Jelentős különbség van azonban a Exchange Server honlaphoz való hozzáférés egyes típusai által kínált előnyökben: A vállalaton belüli munkaállomások számától és felszereltségétől, valamint a Exchange Server elérésének munkafolyamataitól függően több alkalmazott is használhat például egyetlen végberendezést a Exchange Server eléréséhez, vagy egyetlen User teljesen különböző végberendezéseket használ erre a célra.

A Device CAL és Windows-képes hozzáférési jogosultsággal rendelkező végkészüléket minden olyan munkavállaló használhatja, akinek erre jogosultsága van, hogy a rendelkezésre álló Exchange-Services. Egy váltott műszakban dolgozó vállalatnál például több alkalmazott osztozik egyetlen végberendezésen, hogy ellenőrizze az e-maileket stb., így itt kevesebb ügyfél-hozzáférési engedélyre van szükség, mint a User CAL esetében.

Ha ez a licencelt végkészülék mozgásban is használható, pl. laptop, tablet vagy okostelefon, akkor az adott User a Exchange Server internet-hozzáférésen keresztül a helytől függetlenül - pl. mozgásban, más helyről vagy a Home-Office - is elérheti a oldalt. A Device CAL ezután mobilhasználati lehetőségeket is kínál.

Mi a különbség a Device CALs és a Exchange Server 2016 között a Standard és az Enterprise kiadásokban?

A Device CALs az MS Exchange Server 2016 számára a Standard vagy a Enterprise kiadástól függően különböző funkciókat kínál, a Enterprise kiadás esetében a postafiók-kérések nagyobb skálázhatósága miatt. A Device CAL a Standard Edition számára azonban a Edition segítségével is használható Exchange Server Enterprise Edition - a Standard Edition korlátozott funkcionalitásával és a postafiók-adatbázisok kisebb számával. A Device CALs a Enterprise Edition számára ezért a Enterprise Edition szerverlicenccel együtt a Services és a funkciók kibővített körét kínálja, amire a nagyobb vállalatoknál vagy szervezeteknél gyakran van szükség, beleértve az adatvesztés megelőzését is.

Megjegyzés: a Device CALs verzió kompatibilitása a Exchange Server 2016 számára

A kiadástól függően rendelkezésre álló funkciók mellett a Device CAL a Exchange Server 2016 esetében nem csak a számítógépet stb. látja el pontosan ennek a Server verziónak a hozzáférési jogaival, hanem a régebbi Exchange verziókhoz, például a 2013-ashoz (downgrade) való hozzáférésre is felhatalmazza. A 2016-os szerverváltozathoz tartozó Device CAL azonban nem használható a magasabb Exchange Server 2019-es verzióhoz (frissítés) való hozzáférésre.

Ezért a Device CALs a Exchange Server vásárlóinak a Pro kiadás rendelkezésre álló funkciói mellett mindig figyelembe kell venniük a használt szerverlicenc és az ügyfél-hozzáférési licencek közötti kompatibilitást is.

Mit kell még figyelembe venni a Exchange Server 2016 Device CALs licencelésénél?

A Device CAL a Exchange Server 2016-os verziójához tartozó pontosan egy végberendezésre érvényes, és azt a megfelelő hozzáférési jogokkal látja el. A regisztráció befejezése után a Device CAL már nem továbbítható egy másik végberendezésre. A CAL típusát sem lehet megváltoztatni, ebben az esetben: a Device CAL mint User CAL használni.

A Microsoft licenckezelési rendelkezések célja, hogy megakadályozza a Exchange Server 2016-hoz való illetéktelen hozzáférést, és nagyobb biztonságot nyújtson a vállalat számára a kommunikációban, mivel az engedély nélküli számítógépek nem férhetnek hozzá az e-mail szolgáltatásokhoz és a szerveradatokhoz.

Következtetés a Device cím kiválasztására vonatkozóan CALs

Ezért mindig eseti alapon kell eldönteni, hogy a Exchange Server 2019 használatára vonatkozó ügyfél-hozzáférési licenctípus melyik vállalatnak nyújt több lehetőséget. Itt a Exchange Server használó végberendezések száma mellett a User száma is szerepet játszik: amint több munkatárs egy végberendezést használ felváltva a Exchange Server elérésére, a Device CAL több előnyt kínál.

Ezért a tipikus vállalati forgatókönyvek pontos ismerete a legjobb kiindulópont a megfelelő CAL típus kiválasztásához a Exchange Server 2016 számára. Bizonyos körülmények között a Device CALs licencelés kedvezőbb egy vállalat számára, mint a User CALs , mivel összességében kevesebb hozzáférési licencet kell vásárolni.

Használt Device CALs Microsoft Exchange Server 2016-hoz 2016 már egyetlen licencért is elérhető a Wiresoft webáruházban

A Device CALs használt Exchange Server 2016-os 2016-os Wiresoft webáruházban egyenként is megvásárolható - mivel itt nem érvényesek a Microsoft mennyiségi licencekre vonatkozó, a többszintű felhasználásra vonatkozó rendelkezések; továbbá a használt szoftverek felhasználhatóságában nincsenek hátrányok vagy korlátozások - már csak azért sem, mert a szoftverek elvileg nem kophatnak el. Erről bővebben alább.

Honnan származik a Device CALs a Exchange Server 2016-os Wiresoft által használt szoftverként kínált 2016-hoz?

Device CALs az MS Exchange Server 2016 esetében, amelyeket használtan kínálnak a Wiresoft címen, a Microsoft licencprogram eredeti licenceit jelentik; használtan Device CALs , amelyek korábban egy Device-kötetes licenc részét képezték a Exchange Server 2016 számára, amelyet korábban egy vállalat vásárolt meg. Ezt a mennyiségi engedélyt, valamint a nem szükséges Device hozzáférési engedélyeket a Wiresoft vásárolta fel, és a mennyiségi engedélyt egyedi engedélyekre bontotta. Az így keletkező úgynevezett egyszeri Device CALs licenceket használt szoftvereknek nevezik. A használt hozzáférési engedélyként való megjelölésük ellenére azonban ugyanúgy használhatók, mint a Exchange Server 2016 weboldalhoz való hozzáféréshez szükséges nem használt engedélyek, mivel a funkcionalitásra vagy a felhasználási időre vonatkozó korlátozások tekintetében nem különböznek egymástól.

Device CALs a Exchange Server 2016 mint használt szoftver kínálnak vevő biztonságát

A Wiresoft használt szoftver ajánlat a Device CALs a Exchange Server 2016 számára az ügyfelek számára a Exchange Server 2016 alacsony árú licencelési lehetőséget biztosít, mert a használatuk biztonságos! A Device CALs a Wiresoft oldalon a szokásos vásárlói biztonságot kínálja a vásárlás utáni azonnali letöltéssel, valamint az érvényes licenckulccsal történő azonnali licencaktiválással.

Jogszerű-e a használt Device CALs Exchange Server 2016 használt vásárlása és használata?

Device-CALs a Exchange Server 2016, valamint a Wiresoft oldalon kínált egyéb ügyfél-hozzáférési licencek a vállalatok licencállományából származnak. Ebből következik, hogy a használt CALs weboldal kereskedelme a vonatkozó ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten megengedi a Microsoft használt licencek értékesítését, valamint vásárlását és használatát; ezt a tényt különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették.

Wiresoft A vásárlók tehát jogbiztonságot élveznek, amikor használt Device CALs Exchange Server 2016 2016 vásárolnak és használnak, mivel ezzel nem sértik meg a jogszabályi rendelkezéseket.

A Wiresoft használt szoftverei auditbiztonságot is nyújtanak az összes korábbi vásárló teljes bizonylatával!

A Device-CALs összes előnyének összefoglalása a Exchange Server 2016 használt szoftverek esetében 2016 mint használt szoftver

Használt szoftver a User CALs a Exchange Server 2016 a Wiresoft a a hagyományos szoftverszolgáltatóktól származó hasonló új szoftverek olcsó alternatívája - ez az árelőny más Server használt szoftverekre is vonatkozik, a Microsoft megfelelő hozzáférési licencekkel.

A használt Device CALs licencelés nem tartalmaz számszerű korlátozásokat a vásárláskor, mint általában, így a Server szolgáltatások tényleges használatának megfelelően, a vállalatában lévő végberendezések pontos számának megfelelően személyre szabottan licencelheti a szolgáltatásokat. Így a Wiresoft ügyfelek a licencek számának rugalmas megválasztásával csökkenthetik a Device hozzáférési engedélyek költségeit a Exchange Server számára.

A Wiresoft oldalon található használt licencek ezért különösen gazdaságos megoldást kínálnak a szoftverkészlet ésszerű áron történő kiegészítésére. A szoftver több verziójának rendelkezésre állása azt is jelenti, hogy elkerülhetők a nem egységes szoftververziók használatából adódó kompatibilitási problémák, ami szintén csökkenti az új hardverek beszerzésének költségeit. A Wiresoft szoftverboltban tehát a következőket találja Device CALs a Exchange Server 2016 esetében a megfelelő User CALs mint használt szoftverek, valamint az MS Exchange Server egyéb verzióinak ügyfél-hozzáférési licenceit is .

A Wiresoft használt szoftverkínálatában szerepelnek a Microsoft szoftverek is, amelyek más üzleti területeken is használhatók - a fent említett összes előnnyel. Ha bármilyen kérdése van a Device CALs for MS Exchange Server 2016 vagy bármely más Microsoft termékkel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák