Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10435
 • 381-02250
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
920 183,00 Ft * 1 022 424,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 10x Device CAL
Rendszer  Exchange szerver
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Standard- vagy Enterprise-kiadásához Exchange Server 2019 a kiszolgálói licenc mellett külön ügyfél-hozzáférési licenc szükséges a kiszolgálói szolgáltatások elérésére használt minden egyes végberendezéshez: Az Exchange Server 2019 Device CAL egy adott regisztrált számítógépet (PC, laptop stb.) lát el az ehhez szükséges hozzáférési jogokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10 csomag Device CAL a Microsoft Exchange Server 2019-hez használt szoftverként

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard vagy Enterprise Edition esetében a kiszolgálói licenc mellett a kiszolgálói szolgáltatások eléréséhez használt minden egyes végberendezéshez külön ügyfél-hozzáférési licenc szükséges: Az Exchange Server 2019 Device CAL egy adott regisztrált számítógépet (PC, laptop stb.) lát el az ehhez szükséges hozzáférési jogokkal.

A Microsoft licenckezelésének rendelkezései szerint az Exchange Server 2019 Standard vagy Enterprise licenc nem tartalmaz további felhasználói jogokat, így ezeket külön kell beszerezni, például Device CAL formájában. A felhasználók tehát csak az Exchange Server összes funkcióját használhatják az ezekkel felszerelt végberendezésen keresztül.

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise használt eszköz CAL-ok kedvező áron kaphatók a Wiresoftnál - csomag helyett egyenként is. Ezek a használt Device CAL-ok ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencelési programjában kínált Device Client Access Licences for Exchange Server 2019.

Használja ki az MS Exchange Server 2019 összes új lehetőségét egy használt Device CAL segítségével

A Windows Exchange Server 2019 a Windows Server 2019 Core rendszeren fut, megbízható platformot biztosítva a vállalati üzenetküldő infrastruktúrák számára. A Standard és Enterprise kiadások még jobban támogatják őket abban, hogy a hangsúlyt a kommunikációról az együttműködésre helyezzék át. Ehhez a következő funkciók és jellemzők állnak rendelkezésre:

 • A Meta Cache Database (MCDB) biztosítja a metainformációkat, például a postafiókok mappaszerkezetét, és felgyorsítja a hozzáférést, valamint a tartalom keresését.
 • A dinamikus adatbázis-gyorsítótár (DDC) lehetővé teszi a tárolókapacitás dinamikus beállítását annak jobb kihasználása érdekében, és növeli az Exchange Server sebességét.
 • Az új keresési index a postafiók adatbázisában található, ami nagyban leegyszerűsíti az adminisztrációt és növeli a keresési sebességet.
 • A Windows Server Core lehetővé teszi a kiszolgálórendszer szabványos verziójának egyszerűsített végrehajtását. Ez leegyszerűsíti a konfigurációt és nagyobb biztonságot nyújt a behatolókkal szemben.
 • Az ügyfél-hozzáférési szabályok bővített lehetőségeket biztosítanak az Exchange-kiszolgáló konfigurációs területéhez való hozzáférés korlátozására.
 • Új naptárfejlesztések, különösen az értekezletek szervezéséhez: többek között az alapértelmezett végdátum, a Ne továbbítsd, a továbbított naptárkezelés és a munkahelyen kívüli üzenetek konfigurálásának több lehetősége.
 • Javított dokumentum-együttműködés a fájlok feltöltésének és tárolásának lehetőségével a OneDrive for Business szolgáltatásban.

A legfontosabb Device CAL-ok az Exchange Server Standard és Enterprise Edition 2019 használt szoftverekhez áttekintve

A Wiresoft használt szoftverként kínált Device CAL-jai ugyanazokkal a hozzáférési lehetőségekkel rendelkeznek, mint a megfelelő új licencek, hogy a két Exchange Server 2019 kiadás mindegyikében elérhető funkciókat használni tudják. A használt eszköz CAL-ok különösen a kkv-k és szervezetek számára jelentenek olcsó lehetőséget a megfelelő végberendezések Exchange Server hozzáférési licenccel való felszerelésére, mivel ez lehetővé teszi a személyre szabott licencelést is.

Általános információk az Exchange Server 2019 licenceléséről CAL-okkal kapcsolatban

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásaihoz a Microsoft Licence Management egy szerverlicencet és ügyfél-hozzáférési licenceket tartalmazó licencelést kínál; mint említettük, a szerverlicencet ki kell egészíteni a végeszközök (vagy felhasználók) licencével, hogy az alkalmazottak hozzáférhessenek az e-mailekhez stb. A szerverlicenchez tartozó CAL-ok kizárólag informatikai rendszergazdák számára készültek, ezért nem használhatók a tipikus szolgáltatásokhoz. Ezért csak egy ügyfél-hozzáférési licenc, például a Device CAL ad jogot az alkalmazottnak az Exchange Server funkcióinak használatára egy Windows-képes végberendezésen. A CAL az Exchange Server 2019 ügyfél/kiszolgáló környezet hozzáférési jogain kívül semmilyen további szoftvert nem tartalmaz.

Milyen előnyei vannak az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise Edition eszköz CAL-oknak?

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásainak CAL-alapú licencelése lehetővé teszi a használt számítógépek hozzáférési jogainak rugalmas és igényalapú kezelését. A Microsoft licencelési modell összesen kétféle CAL-típust kínál az Exchange Server 2019-hez:

 • Device CAL az Exchange Server 2019-hez: egy dedikált végberendezésre (PC, laptop, táblagép, telefon) vonatkozik a kiszolgáló hozzáférési jogaihoz
 • Felhasználói CAL az Exchange Server 2019-hez: egyszerre egy dedikált felhasználóra vonatkozik

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise eszköz CAL-ok különböző felhasználási lehetőségei

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai elsősorban a postafiókigények skálázhatósága tekintetében különböznek egymástól. Az Enterprise kiadás funkciói azonban alapvetően a Standard kiadásra engedélyezett Device CAL segítségével is használhatók - de ekkor csak megfelelően kevesebb postafiók-adatbázis áll rendelkezésre, és csak a korlátozott standard funkciók. Ezzel szemben az Enterprise Edition eszköz CAL-jai kibővített funkciótartománnyal rendelkeznek.

Figyelje meg az Exchange Server 2019-es Device CAL-ok verzió-kompatibilitását!

Az Exchange Server 2019 kiadásokra vonatkozó Device CAL nem csak az adott végberendezést látja el az adott verzió hozzáférési jogaival, hanem a régebbi Exchange-verziókhoz, például a 2016-oshoz (downgrade) való hozzáférést is engedélyezi. Ez előnyt jelent a Device CAL 2019 számára a régebbi Device CAL verziókkal szemben, amelyek az Exchange Server megfelelő korábbi verziójára érvényesek, de nem használhatók az Exchange Server 2019-es verziójának eléréséhez (frissítés).

Bár az Exchange Serverhez jelenleg nem léteznek újabb Device CAL-ok a 2019-es verziónál, vásárláskor mindig figyelni kell a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kompatibilitására, valamint a benne foglalt kiadásspecifikus funkciókra.

Mit kell figyelembe venni az Exchange Server 2019 licencelésénél egy használt eszköz CAL-lal?

Amint már említettük, az Device CAL egyetlen végeszközt lát el hozzáférési jogokkal az Exchange Server 2019-hez. A számítógép regisztrációjának befejezése után a Device CAL már nem vihető át egy másik végberendezésre. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és egy Device CAL-t User CAL-ként használjon.

A Microsoft licenckezelésben szereplő korlátozások célja, hogy megakadályozzák az Exchange Server 2019 szolgáltatásaihoz való illetéktelen hozzáférést. Így nagyobb biztonságot nyújtanak a vállalat és a kommunikáció számára, mivel a külföldi vagy engedély nélküli végberendezések nem férnek hozzá az e-mailekhez és más szerveradatokhoz.

Mi a különbség a Device CAL és a User CAL között az Exchange Server 2019 esetében?

Alapvetően az Exchange Server 2019 Device CAL funkciói nem különböznek a User CAL-tól. A különbség az Exchange-kiszolgálóhoz való hozzáférés adott típusának előnyeiben rejlik. Ezen kívül a vállalaton belüli munkaállomások száma és felszereltsége, valamint az a munkafolyamat, amelyben a felhasználók hozzáférnek az Exchange Serverhez: egyes kkv-knál például a különböző alkalmazottak egyetlen végberendezésen osztoznak, hogy felváltva hozzáférjenek az Exchange Serverhez és e-maileket hívjanak stb., míg más vállalatoknál a felhasználók teljesen különböző végberendezéseken keresztül férnek hozzá e célból.

A Windows-kompatibilis, Device CAL-lal rendelkező eszköz olyan eszköznek tekinthető, amelyet bármely olyan alkalmazott használhat, aki rendelkezik az Exchange-szolgáltatások eléréséhez szükséges jogosultsággal. Ha a licencelt végberendezés mobil, pl. laptop vagy táblagép, az adott felhasználó az Exchange-kiszolgálót helyileg - pl. útközben vagy az otthoni irodában - internet-hozzáférésen keresztül is elérheti. A Device CAL tehát mobil felhasználási lehetőségeket is kínál.

Következtetés a készülék CAL-okra vonatkozóan

Ezért esetenként eltérő lehet, hogy az Exchange Server 2019 ügyfél-hozzáférési licencek melyik típusa kínál több előnyt a vállalaton belüli használatra. Az Exchange-kiszolgálót kommunikációra használó alkalmazottak száma mellett a meglévő végberendezéseken keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusát is figyelembe kell venni: Ha több alkalmazott rendszeresen megosztja egy bizonyos végkészüléket - legyen az mobil vagy önálló - és felváltva használja azt az Exchange Server elérésére, például műszakos munkarendben, a Device CAL több előnyt kínál.

Az, hogy az Exchange Server 2019 esetében a Device CAL-okkal történő licencelés kedvezőbb-e, mint a User CAL-okkal, mivel ilyenkor kevesebb licencre van szükség, ezért a tipikus vállalati munkafolyamatból adódik. Ezért az Exchange Server 2019 használt ügyfél-hozzáférési licencek vásárlásakor a CAL kiválasztásának alapját ennek ismerete kell, hogy képezze.

A Microsoft Exchange Server 2019 eszköz CAL-ok egyetlen licenctől kaphatók a Wiresoft online áruházban

A Wiresoft Online Shopban már egyetlen ügyfél-hozzáférési licencért is kaphatók eszköz CAL-ok az Exchange Server 2019-hez - a Microsoft által előírt mennyiségi licencelési követelmények ezután már nem érvényesek. Ugyanakkor a "használtként" való megjelölésük nem jár semmilyen hátrányos következménnyel a használhatóságukat illetően - nem csak azért, mert a szoftverek elvileg nem tudnak elhasználódni.

Információ a Device CALs for Exchange Server 2019 eredetéről, mint a Wiresoft használt szoftveréről

A Wiresoft által használt formában kínált összes Device CAL for Exchange Server 2019 eredeti licenc, mivel a Microsoft licencprogramjában is kínálják; ezekkel ellentétben a Wiresoft által kínált CAL-ok egy Device Volume Licence for Exchange Server 2019 korábbi összetevői, amelyeket az előző tulajdonos, egy vállalat vásárolt. Az egyes eszköz-hozzáférési licenceket vagy a teljes eszköz mennyiségi licencet az utóbbi továbbértékesítette a Wiresoftnak, és a mennyiségi licenceket egyedi licencekre bontotta. Ezek a Device CAL-ok tehát használt szoftverként vannak megjelölve. Az új, használt licencként való megjelölés ellenére azonban ezek az új licencekhez hasonlóan használhatók az Exchange Server 2019 eléréséhez, mivel sem a funkcionalitás, sem a felhasználási időszak tekintetében nem különböznek azoktól.

Az Exchange Server 2019 használt szoftverként használt eszköz CAL-ok vásárlói biztonságot kínálnak

A használt szoftverként kínált Device CAL-k az Exchange Server 2019-hez nem csak költséghatékony lehetőséget jelentenek az Exchange Server licencelésére a Wiresoft ügyfelei számára, de használatuk biztonságos és legális is! A Wiresoft Device CAL-ok a Microsoft Exchange Server 2019-hez a szokásos vásárlói biztonságot is nyújtják Önnek mint ügyfélnek a vásárlást követő azonnali letöltés révén, beleértve az azonnali licencaktiválást egy mennyiségi licenckulccsal.

Legális-e a használt Device CAL-k vásárlása vagy használata az Exchange Server 2019-hez?

Nemcsak a Wiresoftnál megvásárolható Exchange Server 2019 Device CAL-ok, hanem az összes többi kínált ügyfél-hozzáférési licenc is a vállalati licenckészletekből származik. Ezért a CAL-ok minden eladása és vásárlása a hatályos ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten lehetővé teszi a Microsoft használt licencekkel való kereskedelmet, amit ráadásul különböző bírósági határozatok is újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Így Ön mint vásárló jogbiztonságban van, amikor használt Device CAL-kat vásárol az Exchange Server 2019-hez, és amikor használja azokat, mivel sem a Wiresoft, sem Ön mint vásárló és felhasználó nem sért semmilyen jogi rendelkezést ennek következtében.

További előnye: a Wiresoft használt szoftverei auditálhatóak is, mivel minden korábbi vásárlóról teljes bizonylat áll rendelkezésre!

Összefoglaló: Az Ön előnyei, ha használt szoftverként vásárol Device CAL-t az Exchange Server 2019-hez a Wiresoft-tól

A Wiresoft használt szoftverei az Exchange Server 2019 Device CAL-okhoz kedvező alternatívát kínálnak Önnek sok más szoftverszolgáltató hagyományos ajánlatával szemben - ez más hozzáférési licencekre is vonatkozik.

Ezenkívül nincsenek korlátozások a megvásárolni kívánt Device CAL-k minimális számát illetően, így a licencelés személyre szabott és rugalmas lehet - a merev skála helyett. A Wiresoft ügyfelei az Exchange Server hozzáférési licencelés költségeit is csökkenthetik a szerver szolgáltatások tényleges használatának megfelelően.

A Wiresoft Software Shopban az Exchange Server 2019 használt eszköz-hozzáférési licencek mellett az MS Exchange Server aktuális korábbi verzióihoz is talál felhasználói CAL-okat és a megfelelő ügyfél-hozzáférési licenceket, valamint más Microsoft szerverszoftverek szoftverlicenceit, beleértve a szükséges hozzáférési licenceket is. Ez lehetővé teszi, hogy a Wiresoft használt licencekkel egészítse ki más üzleti területek szoftverkészletét, így elkerülheti az új hardverek további költségeit, valamint a nem egységes szoftververziók használatából adódó kompatibilitási problémákat.

A Wiresoft Software Shopban a Device CAL-ok és szerverlicencek mellett más Microsoft szoftverprogramokat is talál - a Használt szoftverek által kínált összes előnnyel. Ha bármilyen kérdése van az MS Exchange Server 2019 vagy bármely más Microsoft-termék Device CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák