Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10008
 • 021-10554
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
35 771,00 Ft * 39 745,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Az Office 2016 kiadás Standard a modern mindennapi üzleti élet minden tipikus feladatának kezelésére készült - és még ennél is többre: számos praktikus, intuitívan használható eszköz könnyíti meg az egyes programok használatát, ami felgyorsítja a projektek befejezését. Különösen az Office 2016 kiadás Standard kínál jelentős pluszt az alkalmazási lehetőségek terén a többi kiadáshoz képest a Publisher 2016 DTP-program integrációjának köszönhetően - ezzel minden célcsoportnak szóló kiadványok sokasága készíthető professzionálisan: az üzleti levelezéstől a nagyobb terjedelmű reklámkatalógusokig.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 Standard - a modern irodai és üzleti szervezéshez

A Office-Edition 2016 Standard a modern üzleti élet minden tipikus feladatának kezelésére készült - és még ennél is többre: Számos praktikus, intuitív eszköz könnyíti meg az egyes programok használatát, ami felgyorsítja a projektek befejezését. Különösen a Office 2016 Standard kiadás kínál itt jelentős pluszt az alkalmazási lehetőségek terén a többi kiadáshoz képest a Publisher 2016 DTP program integrációjának köszönhetően - ezzel a legkülönbözőbb kiadványok készíthetők professzionálisan minden célcsoport számára: az üzleti levelektől a nagyobb terjedelmű reklámkatalógusokig.

Minden program a Office 2016 Standard oldalon található:

 • Word 2016 - szövegszerkesztés irodai és magánjellegű kommunikációhoz
 • Excel 2016 - könyvelés, statisztika, számítások
 • PowerPoint 2016 - prezentációk és előadások készítése
 • Outlook 2016 - e-mail kommunikáció, naptár, találkozó- ésfeladattervezés
 • OneNote 2016 - jegyzetek létrehozása, ötletek gyűjtése ésdokumentálása
 • Publisher 2016 - nyomtatott anyagok tervezése és nyomtatásra valóelőkészítése

Office 2016 Standard természetesen ismét egy sor általános hasznos funkciót kínál:

 • Az intelligens asszisztensek, az "Insights", egy keresőeszköz, amely a Office programokat közvetlenül a Bing keresővel kapcsolja össze, és a "Tell Me", a funkciók gyorsabb megtalálása érdekében, egyaránt támogatják a szakembereket és a tapasztalatlan felhasználókat a dokumentumok szerkesztésében.
 • A felhasználók a OneDrive és a SharePoint segítségével kapcsolódnak a felhőben. Az átfogó funkciók a megosztást is különösen rugalmassá teszik, így a Office 2016 tovább egyszerűsíti a Office dokumentumokkal kapcsolatos együttműködést és azok valós idejű átadását.
 • A Office új minták is elérhetők ehhez a kiadáshoz, valamint a többi kiadáshoz: A "Sötét szürke" üzemmód különösen erős kontrasztokkal rendelkezik, míg a "Színes" dizájn modern megjelenésű programokat jelenít meg.

A Microsoft Office 2016 Standard Edition nem kapható a normál kereskedelemben egyéni ügyfelek számára, hanem csak mennyiségi licencként, mivel ezeket nagyobb vállalatoknál használják. A Wiresoftnál azonban a magánfelhasználók, valamint az egyéni vállalkozók és a kkv-k is megvásárolhatják a Office kiadást Standard 2016. Ez a Home & Student vagy a Home & Business jelenlegi kiadásaitól a Publisher programmal tér el.

A 2016-os kiadás megvásárlásának külön előnye, hogy a Windows 7-től kezdve a régebbi Microsoft operációs rendszerek is támogatják - ez fontos és döntő fontosságú azon vásárlók számára, akik továbbra is ezt vagy egy utódverziót használnak. A Office 2016 Standard 2016-os verziója mellett a Wiresoft webáruházban a Professional Pro kiadás is megvásárolható (előfizetés nélkül!). Az alábbi áttekintés részletesen bemutatja a Office 2016 Standard weboldalon szereplő összes egyes programot.

Általános új funkciók a Office 2016 oldalon Standard

Office 2016 Standard tartalmaz néhány új funkciót a Standard-programokban, amelyek hasznos segítséget nyújtanak a felhasználóknak:

 • "Kívánod" (Tell Me) egy operációs asszisztens (magyar: "Kívánod"), amelynek ikonja egy villanykörte alakú. Amikor a felhasználó egy funkciót keres, röviden beírja a beviteli mezőbe, hogy mit szeretne tenni, és a Tell Me megmutatja, hogy hol és hogyan kell azt elvégezni, vagy további támogatást kínál.
 • Az Insights egy varázslót is tartalmaz, amellyel a Bing által támogatott intelligens keresés segítségével találhat megfelelő keresési eredményeket például egy Office dokumentumban található kifejezésekre. Ezek az eredmények a Office ablak oldalsó részén jelennek meg.
 • Az egyszerűsített megosztás megkönnyíti az Excel-, Word- és PowerPoint-dokumentumok megosztását, és a címzettek számára egyéni jogok kijelölését.
 • A Verziótörténet funkció megjeleníti és elérhetővé teszi a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok régebbi verzióit.
 • A OneDrive integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan és bármilyen végkészülékről hozzáférjenek a Office dokumentumaihoz, ha azokat ott tárolják .
 • Az adatvesztés elleni védelem (DLP ) funkció a SharePoint Online és a OneDrive for Business szolgáltatáson keresztül elérhető a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok számára, hogy központilag hozzon létre házirendeket az érzékeny adatok használatára és megosztására vonatkozóan. Amint biztonsági kockázatot azonosítanak, az érintett felhasználó értesítést kap.

Programspecifikus egyedi funkciók a Office 2016 oldalon Standard

A Office 2016 Standard Edition egyes programjai is számos fejlesztést és új funkciót kínálnak:

Új Word-funkciók a Office 2016 oldalon Standard

A Office 2016 Standard weboldalon található Word program a meglévő funkciók optimalizálását és számos új eszközt is tartalmaz. Ezek különösen a Word dokumentumokon végzett közös munkát teszik még hatékonyabbá a csapatban - akár a Office oldalon, akár online a felhőben. Ezen kívül azonban még több sablon van a Word 2016-ban, valamint az a különösen praktikus funkció, hogy közvetlenül a programban megnyithatunk egy PDF-dokumentumot:

 • PDF megnyitása közvetlenül a Wordben: Amikor egy PDF-et megnyit a Word 2016 programmal, nem csak a formázás, beleértve a betűtípusokat, hanem a képek és a grafikák is alkalmazásra kerülnek. Ezek közvetlenül szerkeszthetők a Wordbe integrált eszközökkel. Ezt követően ez a Word dokumentum PDF formátumban is elmenthető.
 • Új lehetőségek a WordArt formákhoz: A Word 2016 még több lehetőséget tartalmaz a WordArt-alakzatok számára, amelyekkel a dokumentumokat testre lehet szabni - például a szöveg szabadon átalakítható, hogy illeszkedjen egy grafikus elem alakjához stb.
 • Továbbfejlesztett valós idejű bevitel: A "valós idejű bevitel" eszköz még hatékonyabbá és egyúttal áttekinthetőbbé teszi az egyidejű csoportos együttműködést egy Word-dokumentumon: Ha egy bizonyos felhasználó változtatásokat végez egy Word-szövegben, miközben a többi munkatárs is megnyitotta azt, akkor nemcsak követni tudják a műveleteket, hanem szükség esetén korrigálhatják is azokat.
 • Továbbfejlesztett megjegyzés funkció : A Word optimalizált megjegyzés funkciója a változások valós idejű megjelenítése mellett úgy jeleníti meg az egyes alkalmazottak megjegyzéseit, hogy a többi felhasználó közvetlenül ugyanabban a megjegyzésmezőben válaszolhat rájuk. Így az összes hozzájárulás központilag, ugyanabban a Word-dokumentumban van integrálva, így a felhasználóknak nem kell e-maileket írniuk róluk.
 • Rögzített mappa : Minden Word-dokumentum láthatóan, ugrási listaként (jumplist) rögzíthető ahhoz a mappához, amelyikbe iktatták. Így az összes alkalmazott azonnal hozzáférhet hozzá, akárcsak az összes többi dokumentumhoz, amely ott található.

Új funkciók az Excel 2016-ban a Office számára Standard

Az Excel 2016 egyik ajánlott funkciója az adott számítási művelethez legmegfelelőbb diagramtípus javaslata. A felhasználók egyszerűen kiválasztják a megfelelő adatokat az egérrel, és a program a valós adatok alapján élő előnézetként létrehoz egy válogatást a megfelelő diagramokból.

Ezenkívül számos új diagramtípus áll rendelkezésre, hogy bizonyos számításokat még világosabban szemléltetni lehessen:

 • A vízesésdiagram egyfajta oszlopdiagram, amely egy adott érték pozitív és negatív változásainak bemutatására használható.
 • A hisztogram alkalmas bizonyos osztályok gyakorisági eloszlásainak megjelenítésére.
 • A fatérkép típus egyértelműen hierarchikus struktúrában jeleníti meg az arányokat.
 • A Pareto-diagram a hisztogramok közé tartozik, és az abszolút és relatív értékek oszlopok formájában történő megjelenítésére szolgál.
 • A Sunburst-diagramot elsősorban hierarchikus adatok koncentrikus gyűrűk formájában történő elrendezésére használják, hogy megmutassák a köztük lévő kapcsolatokat.
 • A dobozdiagram - más néven boxplot vagy box & whiskers - statisztikai elemzést mutat negyed- és mediánok formájában.

Ezen kívül az Excel a Office 2016 Standard oldalon néhány új számítási típust kínál, például a PROGNOSE.ETS funkciót, amely mostantól rövid távú alternatív jövőbeli előrejelzéseket is készít, beleértve a legjobb és legrosszabb eseteket is. A pivot táblázatok interaktív grafikonjai az újonnan integrált üzleti intelligencia funkciókkal többek között az online analitikus feldolgozásból (OLAP) ismert drill-down navigációt kínálják. Az új LET funkció javítja a számítási teljesítményt és a kombinálhatóságot az Excel 2016-ban: egy képleten belül az egyes tartományokat is el lehet vele nevezni. Az új nézetszűrő lehetővé teszi, hogy a munkalapon elrejtse más munkatársak fajtáit és szűrőit, és csak a sajátjait jelenítse meg.

PowerPoint funkciók a Office 2016 weboldalon Standard

A PowerPoint 2016-os verziója új eszközökkel, animációkkal és grafikákkal, valamint az időkezelés lehetőségeivel bővíti a prezentációfóliák tervezésének lehetőségeit:

 • A beépített PowerPoint Designer számos tervezési javaslatot tesz, amikor grafikát vagy illusztrációt illeszt be egy diára, amelyeket egy kattintással azonnal alkalmazhat.
 • Az új PowerPoint Morph funkció lehetővé teszi, hogy animált átmeneteket hozzon létre két prezentációs dia között. A morfing képekkel és grafikákkal vagy 3D-s alakzatokkal, de szavakkal és szövegekkel is működik.
 • Az ecset eszköz arra szolgál, hogy a prezentáció egyes elemeit, például a kifejezéseket, de a grafikákat is egyértelműen kiemelje egy dián, színnel kiemelve azokat. A kiemelés csak a prezentációs módban történik, maga a PowerPoint dokumentum nem változik.
 • Az időkövetés segítségével az előadók még jobban kézben tarthatják az időgazdálkodást a prezentáció során: mindig mutatja a rendelkezésre álló időt, így az időkeretet az esetleges késések ellenére is betartják.
 • A megosztási funkcióval még egyszerűbbé válik a prezentációk közzététele a közösségi média csatornákon, például a Facebookon és másokon keresztül.
 • A prezentációs szolgáltatás egy Microsoft-fiókkal együtt arra is használható, hogy az élő prezentációt böngészőn keresztül más érdeklődők számára is elérhetővé tegye.

Praktikus új Outlook funkciók a Office 2016 oldalon Standard

Az Outlook 2016 rendelkezik néhány új funkcióval, amelyek elsősorban a felhasználóknak segítenek a napi e-mail áradat hatékony kezelésében, valamint a tartalom, a kapcsolatok és a dokumentumok még gyorsabb megtalálásában; a fájlmellékletek küldése is még egyszerűbb és gyorsabb lett:

 • A Clutter funkció szétválasztja a fontos és a nem fontos e-maileket a bejövő levelek között, és az utóbbiakat a saját levélszemét mappájába szortírozza; továbbá letiltja a potenciálisan veszélyes tartalmakat, például a nem biztonságos linkeket vagy a rosszindulatú programokat. A Clutter felismeri a felhasználó viselkedését is, például azt, hogy mely e-maileket olvassa el először, melyeket később, és melyeket hagyja figyelmen kívül teljesen, és így folyamatosan javítja a rendezési kritériumokat.
 • Egy virtuális keresőmappán keresztül az e-maileket vagy személyeket és kapcsolatokat először egy előre meghatározott keresési kritérium szerint szűrjük, majd együttesen jelenítjük meg benne.
 • Egy név beírása vagy egy új e-mail "Címzett" mezőjébe történő kattintás után a címjegyzék a megfelelő kapcsolatokat javasolja a címjegyzékből, de azokat is, akikkel az üzenet küldője gyakran kommunikál.
 • Amellékletek még gyorsabban megtalálhatók és elküldhetők, mivel az Outlook 2016 a "Fájl csatolása" gombra kattintva megjeleníti a nemrégiben használt fájlok listáját. A mellékletek egy legördülő menüt tartalmaznak, amelynek funkciói egy kattintással azonnal megnyithatók, másolhatók, menthetők vagy törölhetők.
 • A OneDrive és a SharePoint segítségével az ott tárolt fájlok linkként küldhetők el. Ez jelentősen csökkenti az e-mail dobozban lévő adatmennyiséget.

OneNote jegyzetprogram a Office 2016 oldalon Standard

Végül, de nem utolsósorban a Office 2016 Standard tartalmazza a OneNote-ot is, a népszerű digitális jegyzetfüzetet, amely sokoldalúságának köszönhetően szinte bárhol használható, különösen a

Okostelefonok és táblagépek, hogy bárhonnan készíthessen, szerkeszthessen és megoszthasson jegyzeteket.

 • Az ötleteket és feladatokat spontán rögzíthetjük a OneNote segítségével, és szinkronizálhatjuk őket minden eszközön.
 • Ez magában foglalja a képeket, videofájlokat és a szöveget. Az integrált szöveg- és beszédfelismerés lehetővé teszi a képekben (pl. képernyőképekben) és hangfájlokban található szövegek kulcsszavakra történő keresését.
 • A OneNote integrálódik a Office különböző programjaival, így ott is könnyen készíthet jegyzeteket.
 • Az érintésérzékeny eszközökön a jegyzetek kézzel is beírhatók.
 • A jegyzetek egymással is összekapcsolhatók, az internetes forrásokból származó tartalmak automatikusan összekapcsolódnak.
 • A jegyzetfüzeteket a OneDrive-on lehet tárolni és megosztani más felhasználókkal.

A Publisher 2016 elérhető a Office 2016 Standard oldalon

A Publisher a praktikus Office program, amellyel különféle online vagy nyomtatott médiumokat hozhat létre. Ez a kiadványkiadó szoftver az MS Office 2016 Standard speciális része, és a Home & Student vagy a Home & Business nem tartalmazza.

A felhasználóbarát kezelőfelület áttekinthetően elrendezi az összes fontos funkciót. Az intuitívan használható eszközök mind a tapasztalatlanokat, mind a profikat támogatják az igényes dokumentumok elrendezésében, valamint a képszerkesztésben az optimális eredmények elérése érdekében. A szöveg és a képek vizuálisan módosíthatók olyan képi hatásokkal, mint az árnyékok, a lumineszcencia, a 3D és a tükröződések. A tervezési területen egy külön oszlop áll rendelkezésre több kép szerkesztésére. Ezek aztán intuitív módon, drag & drop segítségével cserélhetők. És különösen az online fotószolgáltatással történő digitális nyomtatáshoz a Publisherben létrehozott dokumentumok JPG formátumban is menthetők.

A Publisher 2016 fontos funkciói és jellemzői a következők:

 • Az általános formátumútervezési sablonok már a Publisher megnyitásakor megjelennek minden dokumentumtípushoz: magán célokra A4-es szórólapokhoz, levelekhez stb. állnak rendelkezésre sablonok, kereskedelmi célokra pedig többoldalas brosúrákhoz és terjedelmesebb katalógusokhoz is. A sablonban előre meghatározott összes elem, mint például a címsorok, oldalszámok, dobozok, de a színek, betűtípusok és formázások is egyedileg módosíthatók és új sablonként elmenthetők, hogy a hasonló kiadványokhoz újra rendelkezésre álljanak.
 • Az integrált építőelemek - mint például a címsorok, szövegkeretek és oszlopok stb. - szintén átvehetők vagy adaptálhatók, így minden kiadványhoz egységes design áll rendelkezésre.
 • A Publisherben található skálázható SVG vektorgrafikák, valamint a rendelkezésre álló 3D objektumok tetszés szerint 360 fokban nagyíthatók vagy elforgathatók, miközben mindig megőrzik élességüket.
 • A drag & drop funkció segítségével a képek és grafikák nemcsak egy mappából vagy a Microsoft ClipArt könyvtárából importálhatók a Publisher dokumentumba, hanem az internetről vagy egy online fotóalbumból is a Bing képkereső segítségével.
 • A vonalzó funkció milliméterpontos elhelyezést tesz lehetővé a dokumentumban.
 • A szövegmező eszköz praktikus segítség, különösen a többoldalas kiadványok esetében; amint egy hosszabb szöveget beillesztünk egy szövegkeretbe, egy ellipszis jelzi, ha van még szöveg, de az nem látható. Az egyes szövegdobozok összekapcsolásával a beillesztett szöveg automatikusan szétosztódik közöttük.

Rendszerkövetelmények a Office 2016 Standard:

Az MS Office Standard 32 bites és 64 bites változatban is elérhető. A 64 bites verzió általában automatikusan települ - 32 bites, x86-os processzorral rendelkező operációs rendszeren csak a 32 bites verzió telepíthető. A verziótól függően az egyes hardverkövetelmények eltérőek lehetnek - különösen a RAM és a merevlemezterület tekintetében. Kérjük, vegye figyelembe a következő minimumkövetelményeket:

 • Operációs rendszer: legalább Windows 7 vagy magasabb verzió vagy Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processzor: x86 vagy x64 bites processzor legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • Memória: 1 GB RAM (32 bites), 2 GB RAM (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3,0 GB
 • Kijelző: legalább 1 024 x 768 felbontás
 • Grafikus kártya: legalább DirectX 10 grafikus kártya a grafikus hardveres gyorsításhoz

Vásárolja meg az MS Office 2016 Standard olcsón a Wiresoft online áruházban

Az MS Office 2016 Standard kiadása nem kapható a szokásos kereskedelemben, hanem csak vállalatok számára mennyiségi licencként. A Wiresoft webáruházban a Office 2016 Standard szoftver külön-külön is elérhető, vásárlási verzióban és kötelezettségek nélkül, mint a szoftverfrissítéseket tartalmazó előfizetés esetében; ezért a Wiresofton keresztül történő vásárláskor csak az egyszeri költségek merülnek fel. A program teljes verzióját vásárolja meg, a programok és funkciók köre megegyezik a mennyiségi licenc által kínáltakkal, az egyetlen különbség az, hogy ez a Office 2016 Standard csomag egyetlen licenc, amelyet kizárólag Ön használ.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoftnál: A Office 2016 Standard vagy bármely más Office 2016 kiadás megvásárlása a Wiresoftnál nemcsak különösen olcsó és kényelmes, hanem biztonságos is: ez a Office 2016 Standard szoftver egyfelhasználós licenc, amely egy nagyobb mennyiségi licenc része volt, olyan fajta, amelyet általában csak nagyobb cégek vásárolhatnak és használhatnak . A mennyiségi licenc megvásárlása esetén ezek a vállalatok jogosultak a felesleges szoftverlicencek továbbértékesítésére is - például a Wiresoftnak. Nem számít, hogy ezeket a licenceket nem használták-e fel, vagy a szóban forgó Office szoftvert egy újabb programverzióval váltották fel, vagy a hardver általános átalakítása vagy az operációs rendszer frissítése miatt a vállalatnál már nem támogatják. Az eladással a mennyiségi licenc felbontható és egyedi licencekre alakítható át - ezeket azután használt szoftvereknek nevezzük. Az egyedi licencekre való felosztás nincs hatással a programok terjedelmére vagy funkcionalitására, a szoftverek a használat során sem kopnak.

A Wiresoft csak az MS Office Standard vagy más Microsoft programok teljes verzióit értékesíti, amelyek megegyeznek az eredeti Microsoft verziókkal vagy kiadásokkal; ezek is csak legális forrásból származnak, és kizárólag európai székhelyű első vásárlóktól.

Ezért, ha a Office 2016 Standard használt szoftvert vásárol a Wiresoft Software Shopból, nem vállal jogi kockázatot, mert a használt szoftverek kereskedelmét a törvény kifejezetten engedélyezi, amit számos ítélet is megerősített.

Ez a Office 2016 Standard szoftver a vásárlási folyamat és a letöltés befejezése után azonnal telepíthető a számítógépére, és a vásárláskor kapott mennyiségi licenckulccsal - Multi-Activation-Key (MAK) - aktiválható, és időbeli vagy egyéb korlátozás nélkül használható.

A Microsoft Office csomagok szoftvervásárlása gazdaságos lehetőség a Wiresoft ügyfelei számára, hogy ilyen, általában nem elérhető programokat vásároljanak, ráadásul különösen kedvező. Ezért különösen az önfoglalkoztatók és a magánfelhasználók, de a kkv-k is profitálhatnak kedvező szoftverajánlatunkból: a Wiresoft segítségével nemcsak a Office 2016 Standard Edition összes exkluzív előnyét megkapják, hanem a vásárláson is spórolhatnak!

A Wiresoft Software-Shopban megtalálható a Office 2016 Standard Edition, valamint más kiadások és verziók, illetve más Office-programok vásárlási verziója. Ha bármilyen kérdése van a Office 2016 Standard vagy bármely más Microsoft Office 2016 Editionnel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben, telefonon vagy chaten keresztül.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák