Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10084
 • 6VC-03224
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
14 251,00 Ft * 15 833,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x User CAL
Rendszer  Windows szerver
CAL RDS User CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


Ahhoz, hogy a  Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásaithasználni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy RDS ügyfél-hozzáférési licencre (röviden: RDS User CAL), hogy a vállalati hálózaton belül helyben és bármilyen végberendezéstől függetlenül hozzáférhessen a Windows programokhoz stb. A Windows Server szokásos User CAL nem terjed ki a távoli hozzáférési jogokra, ezeket külön kell megvásárolni a Remote Desktop Services User CAL formájában. Ez egyetlen, regisztrált felhasználónak ad jogosultságot a távoli asztali munkamenetekhez.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"

Remote Desktop Services Felhasználói licencek a Windows Server 2016-hoz használtan vásárolni

A Remote Desktop Services Windows Server 2016 használatához minden felhasználónak szüksége van egy RDS Client Access License-re (röviden: RDS User CAL), hogy a vállalati hálózatban helyben, végberendezéstől függetlenül elérhesse a Windows programokat stb. A Windows szerver normál felhasználói CAL-ja nem terjed ki a távoli hozzáférési jogokra, ezeket külön kell megvásárolni a Távoli asztali szolgáltatások felhasználói CAL-ja formájában. Ez egyetlen regisztrált felhasználónak ad engedélyt a távoli asztali munkamenetekhez.

Használt szoftverként a Wiresoft RDS User 2016 CAL-ok nagy előnye az alacsonyabb ár a sok más licencszolgáltató RDS User CAL-jával szemben. Ugyanakkor ugyanazokat a funkciókat tartalmazzák, mint a hivatalos Microsoft Volume Licensing Program keretében a Remote Desktop Services oldalon a Windows kiszolgálón keresztül elérhető User Client Access Licenses (felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek).

Milyen előnyökkel járnak az RDS felhasználói CAL-ok a Windows Server 2016 számára?

A Remote Desktop Services for Windows Server - korábbi nevén Terminálszolgáltatások - egy dedikált kiszolgálói szerepet jelent a felhasználók vagy akár a végberendezések felé, hogy a Windows Server 2016 vagy egy másik szerverváltozat szolgáltatásait anélkül használhassák, hogy a használt Windows programokat helyileg telepítenék a számítógépre. Az RDS 2016 felhasználói CAL-ok szabályozzák ezt a távoli hozzáférést az egyes alkalmazottak számára; a megfelelő Windows szerveren keresztül, amely gazdaként működik, a programok elérhetővé válnak a licencelt felhasználó számára egy távoli asztali munkamenet során. Ez a felhasználó ezután bármilyen PC-vel, laptopon stb. hozzáférhet ezekhez helyben önállóan (távolról) vagy a vállalat telephelyén internetkapcsolaton keresztül is, az ügyfél-hozzáférési engedélye - az RDS User CAL - segítségével.

A Távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL előnyei a Windows Server 2016-hoz az alkalmazottak számára

Így minden olyan jogosult felhasználó, aki rendelkezik RDS User CAL-al a Windows Server 2016-hoz, egy távoli munkamenet keretében bármilyen internetképes végberendezéssel hozzáférhet a szabványos Windows munkakörnyezethez. Mint már említettük, a Windows programok a távoli asztali munkamenet során a megfelelő szerveren, mint hoszton kerülnek végrehajtásra; a felhasználónak csak a saját munkamenete jelenik meg, mivel ez a többi ügyfélkapcsolattól elkülönítve történik.

Az RDS User CAL 2016 használatával a felhasználók szinte bármilyen régebbi végberendezést használhatnak, még akkor is, ha annak teljesítménye alacsonyabb, mivel a Remote Desktop Services a Windows szerver aktuális teljesítményét biztosítja számukra; a Remote Desktop Service User CAL 2016 használatával tehát nem kötelező követelmény a nagyobb teljesítményű hardver biztosítása a Windows programok aktuális verzióinak használatához.

A Windows Server 2016 RDS CAL rendszer előnyei a rendszergazdák számára

Az RDS felhasználói CAL-ok gyakorlati előnyei mellett a felhasználók vagy a végeszközök számára az RDS CAL-rendszer a rendszergazdák számára is előnyöket kínál: A távoli hozzáférési jogosultságok engedélyezése hatékonyabbá teszi az összes regisztrált felhasználó és PC adminisztrációját, mivel egy vállalati hálózatban a bevezetett Windows szoftver központilag adminisztrálható és ezen keresztül is biztosítható, nem kell ehhez minden egyes végberendezésre telepíteni. Egyedül a Windows szerver ad otthont neki, és a frissítésekkel történő frissítés is azon történik.

Az RDS felhasználói CAL-ok meghatározzák a regisztrált felhasználók egyéni jogait is, így a felhasználók csak a saját hozzáférési jogaikkal használhatják a Windows kiszolgálót. A Windows Server 2016 RDS felhasználói és eszköz CAL-ok ezért jelentősen csökkentik a munkaállomások karbantartásához és rendelkezésre bocsátásához szükséges erőfeszítéseket is.

Technikai információk a Távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL-okról a Windows Server 2016 számára

Mind az RDS for User CAL-k rendelkezésre bocsátását, mind pedig a Windows kiszolgálón történő használatát különböző szerepkörök szabályozzák. Először is biztosítani kell az RDS CAL és a kiszolgáló verziójának kompatibilitását.

A Windows kiszolgálói szerepek áttekintése Remote Desktop Services

A Windows Server 2016 RDS használata esetén a felhasználók használati jogainak kezelése mellett egyéb kiszolgálói szerepkörök is meghatározásra kerülnek, amelyek együttesen szabályozzák a Windows programok stb. használatát egy licencelt felhasználó vagy végpont számára:

 • A Távoli asztali licenckezelő szabályozza vagy biztosítja az RDS használatát minden egyes felhasználói CAL számára.
 • A távoli asztali munkamenetgazda kezeli az egyes munkamenetek során az engedélyezett felhasználó (vagy végeszköz) számára biztosított asztali gépeket vagy programokat.
 • A Távoli asztali kapcsolat közvetítője biztosítja az RDS-kapcsolatot egy munkamenethez, és a munkamenet közbeni megszakítás esetén a kapcsolatot is helyreállítja.
 • A távoli asztali átjáró a végberendezésen keresztül szabályozza a nyilvános hálózaton lévő Windows asztali géphez való hozzáférést.
 • A Remote Desktop Services webes hozzáférése az RDS CAL-on keresztül, egy webes portálon keresztül biztosít hozzáférést.

Figyelembe kell venni a verzió kompatibilitást a Windows Server with Remote Desktop Service User CALs 2016 számára

Az RDS-CAL-nak - függetlenül attól, hogy egy adott felhasználó vagy egy adott eszköz számára készült - mindig kompatibilisnek kell lennie a Windows szerver azon verziójával, amelyhez a kapcsolat létrejön. A felhasználók számára a Windows Server 2016 RDS-CAL-ok esetében ez azt jelenti, hogy a felhasználók a Windows Server 2016 és a Windows Server egy régebbi verziójának elérésére is használhatják (downgrade). Az RDS-CAL 2016 azonban nem használható a Windows Server magasabb verziójának elérésére. Ez csak a megfelelő verziójú Remote Desktop Services CAL lehetséges.

A felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok összehasonlítása a Remote Desktop Services oldalon a Windows Server 2016-ról

Alapvetően a fent leírtak szerint: A Microsoft Server 2016-os vagy bármely más verziójának implementálása független annak további felhasználásától - mind közvetlenül, mind a Remote Desktop Services számára; ehhez megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc - RDS User CAL vagy RDS Device CAL - szükséges. A Windows kiszolgáló használatára vonatkozó, ügyfél-hozzáférési licenceken keresztül történő minden hozzáférési jogot a Microsoft szabályoz saját licencrendszerével.

Ahhoz, hogy a Windows szerverhez és annak Remote Desktop Services címéhez helyben és önállóan - távolról - a weben keresztül is hozzáférhessen, a hagyományos hozzáférési licenceken kívül további RDS User vagy Device CAL-ok szükségesek. A Microsoft RDS CAL rendszer lehetővé teszi a kiszolgáló adminisztrátorok számára az összes hozzáférési jogosultság pontos kezelését is, ami nagyobb biztonságot nyújt, mivel az ilyen hozzáférési licenccel (RDS User CAL) nem rendelkező, nem regisztrált felhasználók vagy végeszközök nem férhetnek hozzá a Windows kiszolgálóhoz.

A Microsoft két különböző típusú CAL-t kínál a Remote Desktop Services of Windows kiszolgálók használatához:

 • RDS User CAL: ez egy dedikált felhasználót ruház fel távoli hozzáférési jogokkal
 • RDS Device CAL: ez távoli hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált eszközhöz (PC, laptop, asztal, mobil)

Felhasználói CAL-ok a Remote Desktop Services 2016 számára

Az RDS User CAL a Windows szerverhez mindig kizárólag egyetlen dedikált felhasználó nevére van regisztrálva. A hozzáférési licenc biztosítja a felhasználó számára a Windows szerverhez való hozzáférés jogát távoli asztali munkamenethez; a hozzáféréshez használt végberendezés vagy ügyfélszámítógép szabadon választható, de egyszerre csak egy PC vagy hasonló érhető el. A hardver szabad megválasztásának köszönhetően a jogosult felhasználó a cég telephelyén lévő asztali számítógép, mobiltelefon vagy táblagép stb. között válthat útközben vagy pl. az otthoni laptoponOffice, mivel az RDS User CAL segítségével mindig a személyes fiókját használja a Windows szerverhez.

Az RDS felhasználói CAL-ok esetében nincs távoli asztali licencelés. Ez azt jelenti, hogy az adott ügyfélkapcsolat a licenckiszolgálón a Remote Desktop Services számára biztosított felhasználói CAL-ok számától függetlenül létrejön. Azonban minden felhasználónak rendelkeznie kell egy érvényes felhasználói CAL-lal. Ezért meg kell határozni a vállalaton belüli felhasználói CAL-ok pontos számát, és elegendő számú hozzáférési licencet kell telepíteni a Windows kiszolgálón, hogy minden felhasználó számára rendelkezésre álljon egy RDS CAL. Ezt a

Távoli asztali licenckezelő.

A Windows Server 2016 RDS felhasználói CAL-ok összes funkciója egy pillantásra

 • Az RDS felhasználói CAL-ok egy adott felhasználóhoz vannak hozzárendelve az Active Directoryban - egy eszköz helyett
 • Az RDS felhasználói CAL-ok nem ideiglenesek, és nem vonhatók vissza
 • Minden egyes Remote Desktop Services felhasználói CAL-t a licenckiszolgáló követ nyomon
 • A CAL-ok azonban nem követhetők nyomon egy csapaton belül
 • A meghatározott felhasználói CAL-ok száma túlterhelhető - de akkor a Távoli asztali licencszerződéssel ellentétben

Következtetés

Melyik típusú távoli asztali szolgáltatások CAL-ok a következőkhöz Windows A Server 2016 több előnyt kínál egy vállalatnál, így esetről esetre változik. Az ügyfél-hozzáférési licencelésre vonatkozó döntés az alkalmazottak számától, valamint a végberendezések elsődleges felhasználásától függ: Azoknak az alkalmazottaknak, akik nemcsak belsőleg, hanem külsőleg és mobilon is rugalmasan használnak különböző végberendezéseket, és különböző munkaállomásokon érik el azokat, valamint hozzáférnek a Windows szerverhez, több lehetőségük van egy RDS User CAL segítségével. Az RDS felhasználói CAL nem módosítható eszköz CAL-ra, és fordítva. A döntést ezért a vásárláskor kell meghozni!

Vásároljon Microsoft felhasználói CAL-okat a Remote Desktop Services 2016-hoz olcsón, egyetlen licenctől a Wiresoft Online Shopban

Az RDS User CAL-ok a Windows Server 2016-hoz a Wiresoft Online Shopban egyetlen licenctől kezdődően kaphatók - a használt szoftverként történő ajánlat kedvező előnyös árat tartalmaz, anélkül, hogy a "használt" bármilyen hátrányt jelentene a használhatóságot illetően.

Mi a használt szoftver az RDS felhasználói CAL-okból a Windows Server 2016 számára?

A Wiresoft Online Shopban kínált Remote Desktop Services felhasználói CAL-ok a Windows Server 2016-hoz a Microsoft licencelési programjából származó tipikus hozzáférési licencek; ezek a végberendezésekre vonatkozó mennyiségi licenc részét képezik, amelyet eredetileg egy vállalat vásárolt. A vállalat által nem igényelt felhasználói hozzáférési licenceket vagy a teljes mennyiségi licencet eladták a Wiresoftnak, és a mennyiségi licencet egyedi RDS-licencekre osztották fel. A vásárlással és a megosztással ezek a CAL-ok használt szoftverként kerülnek megjelölésre. Ez azonban nem jelenti az RDS User CAL funkcióinak általános elhasználódását, sem pedig a használhatóságuk bármilyen más korlátozását, beleértve az időkorlátot is.

Milyen biztonságot nyújtanak a Remote Desktop Services felhasználói CAL-ok a Windows Server 2016 használt szoftverei?

Az ügyfelek számára a használt RDS CAL-ok megvásárlása a Wiresoft-tól nemcsak megfizethető, hanem biztonságos is! A Microsoft Windows Server 2016 Single User CAL for Remote Desktop Services nem kevesebb pénzért kapja a hasonló új árukhoz képest, hanem a vásárló biztonsága is megvan az azonnali letöltés révén, beleértve a licenc aktiválását a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Wiresoft által kínált összes felhasználói CAL Remote Desktop Services A Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok a vállalatok licenckészletéből származnak. Az Ön, mint ügyfél számára az RDS vagy más Microsoft ügyfél hozzáférési licencének megvásárlása, mint használt szoftver, valamint a használat jogbiztonságot jelent, mivel nem sérülnek az érvényes előírások. Ezt a különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítették. A vásárlók teljes körű bizonyítása miatt a Wiresoft használt szoftverei auditálhatóak is!

Az Ön előnyei a használt szoftverekkel a User CAL-októl a Remote Desktop Services 2016 számára

A Wiresoft ajánlata a Windows Server 2016 RDS felhasználói CAL-ok, valamint más ügyfél-hozzáférési licencek használt szoftverként történő értékesítésére nemcsak olcsóbb alternatívát jelent az ügyfelek számára a szokásos kereskedelmi ajánlatokkal szemben, hanem a Windows Server távoli szolgáltatásainak licenceléséhez szükséges CAL-ok számának szabad megválasztását is lehetővé teszi.

Emellett a Wiresoft online áruházának ajánlatával a Windows Server 2016-os RDS CAL-ok mellett a Windows Server 2016-os RDS CAL-ok mellett a Server hozzáférési licencek régebbi vagy újabb verzióinak megvásárlására is lehetősége van. A Windows Server régebbi verzióihoz vásárolt ilyen CAL-ok segítségével elkerülheti a kompatibilitási problémákat vagy az új hardver beszerzésének szükségességét. Használja ki a Windows Server különböző CAL verziói széles körű szoftverkínálatát a Wiresoftnál!

A Wiresoft Software-Shopban felhasználói és eszköz CAL-okat talál a Windows Serverhez, valamint más Microsoft kliens hozzáférési licenceket vagy szerverprogramokat - olcsó, használt szoftvereket, azonnali letöltéssel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2016 vagy bármely más Microsoft termék RDS felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák