Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10437
 • 6VC-03224
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
67 406,00 Ft * 74 894,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x User CAL
Rendszer  Windows Server
CAL RDS User CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


Ahhoz, hogy a  Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásaithasználni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy RDS ügyfél-hozzáférési licencre (röviden: RDS User CAL), hogy a vállalati hálózaton belül helyben és bármilyen végberendezéstől függetlenül hozzáférhessen a Windows programokhoz stb. A Windows Server szokásos User CAL nem terjed ki a távoli hozzáférési jogokra, ezeket külön kell megvásárolni a Remote Desktop Services User CAL formájában. Ez egyetlen, regisztrált felhasználónak ad jogosultságot a távoli asztali munkamenetekhez.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL"

5 csomag - Távoli asztali szolgáltatások felhasználói licencek Windows Server 2016-hoz használtan vásárolni

Ahhoz, hogy a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásait használni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy RDS ügyfél-hozzáférési licencre (röviden: RDS User CAL), hogy a vállalati hálózaton belül helyben, a végberendezéstől függetlenül hozzáférhessen a Windows programokhoz stb. A Windows Server normál felhasználói CAL nem terjed ki a távoli hozzáférési jogokra, ezeket külön kell megvásárolni a Távoli asztali szolgáltatások felhasználói CAL formájában. Ez egyetlen regisztrált felhasználónak ad engedélyt a távoli asztali munkamenetekhez.

Használt szoftverként a Wiresoft RDS User 2016 CAL-ok nagy előnye, hogy alacsonyabb áron kaphatók, mint sok más licencszolgáltató RDS User CAL-jai. Ugyanakkor ugyanazokat a funkciókat tartalmazzák, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramján keresztül elérhető Windows Server távoli asztali szolgáltatások felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek.

Milyen előnyökkel járnak az RDS felhasználói CAL-ok a Windows Server 2016 esetében?

A Remote Desktop Services for Windows Server - korábbi nevén Terminal Services - egy dedikált kiszolgálói szerepet jelent a felhasználók vagy végberendezések számára, hogy a Windows Server 2016 vagy egy másik kiszolgálóverzió szolgáltatásait anélkül használhassák, hogy a használt Windows programokat helyben telepítenék a számítógépre. Az RDS 2016 felhasználói CAL-ok szabályozzák ezt a távoli hozzáférést az egyes alkalmazottak számára; a megfelelő Windows-kiszolgálón keresztül, amely gazdatestként működik, a programok egy távoli asztali munkamenet során elérhetővé válnak a licencelt felhasználó számára. Ez a felhasználó ezután bármilyen PC-vel, laptopon stb. hozzáférhet ezekhez helyben önállóan (távolról) vagy a vállalat telephelyén internetkapcsolaton keresztül az ügyfél-hozzáférési engedélye - az RDS User CAL - segítségével.

A Windows Server 2016 Távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL előnyei az alkalmazottak számára

Így minden olyan jogosult felhasználó, aki rendelkezik a Windows Server 2016 RDS User CAL-jával, egy távoli munkamenet keretében bármilyen internetképes végberendezéssel hozzáférhet egy szabványosított Windows munkakörnyezethez. Mint már említettük, a Windows programok a távoli asztali munkamenet során a megfelelő kiszolgálón, mint hoszton kerülnek végrehajtásra; a felhasználónak csak a saját munkamenete jelenik meg, mivel ez a többi ügyfélkapcsolattól elkülönítve történik.

Egy RDS User CAL 2016 felhasználói CAL segítségével a felhasználók szinte bármilyen régebbi végberendezést használhatnak, még akkor is, ha annak teljesítménye alacsonyabb, mivel a Távoli asztali szolgáltatások segítségével a Windows-kiszolgáló aktuális teljesítménye áll rendelkezésükre; a Távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL 2016 esetében tehát a Windows-programok aktuális verzióinak használatához nem kötelező előfeltétel a nagyobb teljesítményű hardver biztosítása.

A Windows Server 2016 RDS CAL rendszer előnyei a rendszergazdák számára

Az RDS felhasználói CAL-ok gyakorlati előnyei mellett a felhasználók vagy a végeszközök számára az RDS CAL-rendszer a rendszergazdák számára is előnyöket kínál: A távoli hozzáférési jogok engedélyezése hatékonyabbá teszi az összes regisztrált felhasználó és PC adminisztrációját, hiszen egy vállalati hálózatban a bevezetett Windows szoftverek központilag adminisztrálhatók és ezen keresztül is biztosíthatók, nem kell ehhez minden egyes végberendezésre telepíteni. Egyedül a Windows-kiszolgáló ad otthont neki, és a frissítések is azon történnek.

Az RDS felhasználói CAL-okkal a regisztrált felhasználók egyéni jogai is meghatározásra kerülnek, így csak a saját hozzáférési jogaikkal használhatják a Windows-kiszolgálót. A Windows Server 2016 RDS felhasználói és eszköz CAL-ok ezért jelentősen csökkentik a munkaállomások karbantartásához és rendelkezésre bocsátásához szükséges erőfeszítéseket is.

Technikai információk a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL-jeiről

Az RDS for User CAL-k Windows-kiszolgálón történő rendelkezésre bocsátását és használatát is különböző szerepkörök szabályozzák. Először is fontos, hogy az RDS CAL és a kiszolgáló verziója kompatibilis legyen.

A Windows Távoli asztali szolgáltatások kiszolgálói szerepkörének áttekintése

A Windows Server 2016 RDS használata esetén a felhasználók használati jogainak kezelése mellett további kiszolgálói szerepkörök is meghatározásra kerülnek, amelyek együttesen szabályozzák a Windows programok stb. használatát egy licencelt felhasználó vagy egy végberendezés számára:

 • A Távoli asztali licenckezelő szabályozza az RDS használatát az egyes felhasználói CAL-ok számára, vagy teszi elérhetővé.
 • A távoli asztali munkamenetgazda kezeli az egyes munkamenetek során az engedélyezett felhasználó (vagy végeszköz) számára elérhetővé tett asztalokat vagy programokat.
 • A Távoli asztali kapcsolat közvetítője biztosítja az RDS-kapcsolatot egy munkamenethez; a munkamenet közbeni megszakítás esetén a kapcsolatot is helyreállítja.
 • A távoli asztali átjáró a terminálon keresztül vezérli a nyilvános hálózaton lévő Windows-asztalhoz való hozzáférést.
 • A Web Access for Remote Desktop Services webes hozzáférést biztosít az RDS CAL-on keresztül egy webes portálon keresztül.

A Windows Server és a Távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL-ok 2016 verzió kompatibilitásának betartása

Egy RDS CAL-nak - akár egy adott felhasználóhoz, akár egy adott eszközhöz - mindig kompatibilisnek kell lennie a Windows Server azon verziójával, amellyel a kapcsolat létrejön. A Windows Server 2016-hoz tartozó RDS-CAL-ok esetében ez azt jelenti, hogy a felhasználók a Windows Server 2016 és a Windows Server egy régebbi verziójának elérésére is használhatják azokat (downgrade). Az RDS-CAL 2016 azonban nem használható magasabb Windows Server-verzió elérésére. Ez csak a Távoli asztali szolgáltatások CAL megfelelő verziójával lehetséges.

A Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásaihoz tartozó felhasználói CAL-k és eszköz CAL-k összehasonlítása

Alapvetően a fent leírtak szerint: A Microsoft Server Software 2016 vagy más verziójának implementálása független annak további felhasználásától - mind közvetlenül, mind a Távoli asztali szolgáltatásokhoz; ehhez megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc - RDS User CAL vagy RDS Device CAL - szükséges. A Windows-kiszolgálók használatára vonatkozó, ügyfél-hozzáférési licenceken keresztül történő minden hozzáférési jogot a Microsoft saját licencrendszerével szabályoz.

Ahhoz, hogy a Windows-kiszolgálót és annak Távoli asztali szolgáltatásait helyben és önállóan - távolról - a weben keresztül is elérhesse, a hagyományos hozzáférési licenceken kívül további RDS felhasználói vagy eszköz CAL-ok szükségesek. A Microsoft RDS CAL rendszere lehetővé teszi a szerveradminisztrátorok számára az összes hozzáférési jog pontos kezelését is, ami nagyobb biztonságot nyújt, mivel az ilyen hozzáférési engedéllyel (RDS User CAL) nem rendelkező, nem regisztrált felhasználók vagy végberendezések nem férhetnek hozzá a Windows-kiszolgálóhoz.

A Microsoft két különböző típusú CAL-t kínál a Windows kiszolgálók távoli asztali szolgáltatásainak használatához:

 • RDS User CAL: ez egy dedikált felhasználót ruház fel távoli hozzáférési jogokkal
 • RDS Device CAL: ez távoli hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, mobil)

Felhasználói CAL-k a Távoli asztali szolgáltatások 2016-hoz

Az RDS User CAL for Windows Server mindig kizárólag egyetlen dedikált felhasználó nevére van regisztrálva. A hozzáférési licenc tehát jogot biztosít a felhasználónak arra, hogy távoli asztali munkamenethez hozzáférjen egy Windows Serverhez; a hozzáféréshez használt végberendezés vagy ügyfélszámítógép szabadon választható, de a hozzáférés egyszerre csak egy PC-ről vagy hasonlóról lehetséges. A hardver szabad megválasztásának köszönhetően a jogosult felhasználó válthat a cég telephelyén lévő asztali számítógép, a mobiltelefon vagy táblagép stb. között útközben vagy például az otthoni irodában lévő laptopon, mivel az RDS User CAL segítségével mindig a személyes fiókját használja a Windows-kiszolgálóhoz.

Az RDS felhasználói CAL-ok esetében a távoli asztali licencelés nem érvényesül. Ez azt jelenti, hogy az adott ügyfélkapcsolat a licenckiszolgálón a Távoli asztali szolgáltatásokhoz biztosított felhasználói CAL-ok számától függetlenül létrejön. Azonban minden felhasználónak rendelkeznie kell egy érvényes felhasználói CAL-lal. Ezért meg kell határozni a vállalaton belüli felhasználói CAL-ok pontos számát, és elegendő számú hozzáférési licencet kell telepíteni a Windows-kiszolgálóra, hogy minden felhasználó számára egy RDS CAL álljon rendelkezésre. Ezt a

Távoli asztali licenckezelő.

A Windows Server 2016 RDS felhasználói CAL-ok összes funkciója egy pillantásra

 • Az RDS felhasználói CAL-ok egy adott felhasználóhoz vannak hozzárendelve az Active Directoryban - egy eszköz helyett
 • Az RDS felhasználói CAL-ok nem állnak ideiglenesen rendelkezésre, és nem vonhatók vissza
 • Minden egyes Távoli asztali szolgáltatások felhasználói CAL-t a licenckiszolgáló követ nyomon
 • A CAL-ok azonban nem követhetők nyomon egy csapaton belül
 • A megadott felhasználói CAL-ok száma túlterhelhető - de akkor a Távoli asztali licencszerződéssel ellentétben

Következtetés

Így esetről esetre változik, hogy a Windows Server 2016 Távoli asztali számítógépek szolgáltatásai CAL-ok melyik típusa kínál több előnyt egy vállalatnál. Az ügyfél-hozzáférési licencelésre vonatkozó döntés az alkalmazottak számától, valamint a végeszközök túlnyomó használatától függ: Azoknak az alkalmazottaknak, akik nemcsak belsőleg, hanem külsőleg és mobilon is rugalmasan használnak különböző végeszközöket, és különböző munkaállomásokon férnek hozzá a Windows Serverhez, több lehetőségük van az RDS User CAL használatával. Az RDS felhasználói CAL nem módosítható eszköz CAL-ra és fordítva. A döntést ezért a vásárláskor kell meghozni!

Vásároljon Microsoft felhasználói CAL-okat a Remote Desktop Services 2016-hoz olcsón, egyetlen licenctől a Wiresoft Online Shopban

Az RDS User CAL-ok Windows Server 2016-hoz a Wiresoft Online Shopban egyetlen licenctől kezdődően kaphatók - a használt szoftverként kínált ajánlat kedvező árat tartalmaz, anélkül, hogy a "használt" a használhatóságot érintő hátrányokat jelentene.

Milyen szoftvereket használnak az RDS felhasználói CAL-ok a Windows Server 2016-hoz?

A Wiresoft webáruházban kínált Remote Desktop Services felhasználói CAL-ok Windows Server 2016-hoz a Microsoft licencelési programjának tipikus hozzáférési licenceit jelentik; a végberendezésekre vonatkozó mennyiségi licenc részét képezik, amelyet eredetileg egy vállalat vásárolt meg. A vállalat által nem igényelt felhasználói hozzáférési licenceket vagy a teljes mennyiségi licencet eladták a Wiresoftnak, a mennyiségi licencet pedig egyedi RDS-licencekre bontották. A vásárlással és a megosztással ezek a CAL-ok használt szoftverként kerülnek megjelölésre. Ez azonban nem jelenti az RDS User CAL funkcióinak általános elhasználódását, sem pedig a használhatóságuk bármilyen más korlátozását, beleértve az időkorlátot is.

Milyen biztonságot nyújt a Windows Server 2016 Távoli asztali szolgáltatások felhasználói CAL-ok használt szoftvere?

Az ügyfelek számára a használt RDS CAL-ok megvásárlása a Wiresoft-tól nemcsak olcsó, hanem biztonságos is! A Microsoft Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásokhoz tartozó Single User CAL-t nemcsak olcsóbban kapja meg a hasonló új termékekhez képest, hanem a vásárlói biztonságot is élvezheti az azonnali letöltés révén, beleértve a licenc aktiválását a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Wiresoft által a Windows Server 2016-hoz kínált összes Távoli asztali szolgáltatások felhasználói CAL a vállalatok licenckészletéből származik. Az Ön, mint ügyfél számára az RDS vagy más Microsoft ügyfél hozzáférési licencének megvásárlása, mint használt szoftver, valamint a használat jogbiztonságot jelent, mivel nem sérülnek az érvényes előírások. Ezt a különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítették. A vásárló teljes körű bizonylatolásának köszönhetően a Wiresoft használt szoftverei is auditálhatóak!

Az Ön előnyei a használt szoftverekkel a Felhasználói CAL-ok a Távoli asztali szolgáltatások 2016 számára

A Windows Server 2016 RDS felhasználói CAL-ok, valamint más ügyfél-hozzáférési licencek használt szoftverként történő Wiresoft-ajánlata nemcsak olcsóbb alternatívát jelent az ügyfelek számára a szokásos kereskedelmi ajánlatokhoz képest, hanem a Windows Server távoli szolgáltatásainak licenceléséhez szükséges CAL-ok számának szabad megválasztását is lehetővé teszi.

A Wiresoft webáruház ajánlatában ezen felül lehetőség van a Windows Server 2016-hoz tartozó RDS CAL-ok, valamint a Windows Serverhez tartozó RDS Device CAL-ok és a Windows Server hozzáférési licencek régebbi vagy újabb verzióinak megvásárlására is. Ha ilyen CAL-kat vásárol a régebbi Windows Server-verziókhoz, elkerülheti a kompatibilitási problémákat vagy az új hardver megvásárlását. Profitáljon a különböző CAL verziók Windows Serverhez készült használt szoftverek széles választékából a Wiresoftnál!

A Wiresoft Software Shopban felhasználói és eszköz CAL-okat talál a Windows Serverhez, valamint más Microsoft kliens hozzáférési licenceket vagy szerverprogramokat - alacsony áron, használt szoftverként, azonnali letöltéssel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2016 vagy bármely más Microsoft-termék RDS felhasználói CAL-jával kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák