Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10421
  • R18-05123
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
133 525,00 Ft * 148 360,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 25x User CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Ahhoz, hogy egy felhasználó használni tudja a Microsoft Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásaiban elérhető szolgáltatásokat, a megfelelő kiszolgálói licenc mellett egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: a Windows Server 2016 User CAL. Ez egy adott regisztrált felhasználó számára biztosítja a megfelelő hozzáférési jogokat, amelyeket bármely Windows-képes végberendezésen használhat.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 felhasználói CAL a Microsoft Windows Server 2016-hoz, mint használt szoftverhez

Ahhoz, hogy egy felhasználó használni tudja a Microsoft Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásaiban elérhető szolgáltatásokat, a megfelelő kiszolgálói licenc mellett egy ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: a Windows Server 2016 felhasználói CAL-ra. Ezáltal egy adott regisztrált felhasználó megkapja a megfelelő hozzáférési jogokat, amelyeket bármely Windows-képes végberendezésen használhat.

Mivel a Windows Server 2016 szerverlicenc a Microsoft licenckezelésben érvényes előírások szerint nem tartalmaz felhasználói hozzáférési jogokat, ezeket külön kell beszerezni felhasználói CAL formájában.

A Wiresoftnál kapható Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadások felhasználói CAL-jai használt szoftverként kedvező áron kaphatók - ráadásul egyenként is -, így minden felhasználó rugalmas, igény szerinti licencelése rugalmasan megoldható. Ezek a Windows Server 2016 használt felhasználói hozzáférési licencek ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a Microsoft hagyományos mennyiségi licencprogramján keresztül újként kínált felhasználói CAL-ok.

A Windows Server 2016 összes szolgáltatásának használata egy használt felhasználói CAL segítségével

Egy használt felhasználói CAL-lal használhatja az összes olyan funkciót, amely elérhető a

Server 2016-os verziója, a Windows Server 2012 utódja: A Windows Server 2016 támogatja a Windows 10-et, és felhőkiszolgáló létrehozására is használható, hogy adatokat biztosítson és biztosítson rajta.

A Windows Server 2016 a Wiresoftnál Standard és Datacenter kiadásban érhető el. Ezek olyan funkciókat tartalmaznak, mint a Core & Nano Server Deployment és a Host Guardian Service, valamint lehetővé teszik a Windows Server Containers és a Virtualisation/Hyper-V Containers használatát. Kizárólag a Windows Server 2016 Datacenter kiadásában a megfelelő felhasználói CAL előfeltétele mellett lehetséges az olyan funkciók használata, mint a szoftveresen definiált hálózat (SDN), a Storage Spaces Direct (S2D), a Storage Replica, valamint a hálózati stackek (Protocol Stack) és az árnyékolt virtuális gépek (Shielded VMs); ezek elsősorban olyan funkciók, amelyekre különösen a nagyobb vállalatoknál van szükség, ahol kiterjedt munkaterhelés és több virtuális rendszer van használatban.

A Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadások felhasználói CAL-jainak áttekintése használt szoftverként

A Wiresoft által használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok funkcionálisan nem különböznek az új felhasználói CAL-októl, mivel a Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásokban elérhető funkciók és szolgáltatások azonos használati lehetőségeit tartalmazzák. A használt felhasználói licencek ezért számos vállalat és szervezet számára gazdaságos megoldást jelentenek arra, hogy a felhasználóknak személyes szerver-hozzáférési engedélyt biztosítsanak. További részletek a következő áttekintésben.

Az ügyfél-hozzáférési licencek Microsoft-kezelése a Windows Server 2016 rendszerhez

A Microsoft licenckezelésében a Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadások felhasználóinak kiegészítő hozzáférési engedélyezése pontosan szabályozott, hogy az e-mailekhez, névjegyekhez és naptárakhoz, valamint más szolgáltatásokhoz is hozzáférhessenek. Bár a szerverlicenc tartalmaz hozzáférési licenceket is, ezek csak a rendszergazdáknak szólnak, így nem használhatók a felhasználókra jellemző szolgáltatásokra. Ezek csak a megfelelő ügyfél-hozzáférési engedéllyel, például a felhasználói CAL-lal együtt használhatók, amely egy adott, egyéni felhasználó számára biztosítja a megfelelő hozzáférési jogokat, amelyekhez egy általa választott végberendezésen keresztül férhet hozzá. A Windows Server 2016 kliens/kiszolgáló környezetének dedikált felhasználói hozzáférési jogain kívül a felhasználói CAL nem tartalmaz semmilyen további szoftvert.

Milyen CAL-típusok állnak rendelkezésre a Windows Server 2016 Standard és Datacenter Edition kiadáshoz?

A Windows Server 2016 Microsoft Client Access Licensing modellje kétféle CAL-típust kínál:

  • Felhasználói CAL a Windows Server 2016-hoz - egy dedikált felhasználó számára
  • Eszköz CAL a Windows Server 2016-hoz egy dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)

Mi a különbség a Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok között?

Alapvetően ugyanazok a funkciók és szolgáltatások használhatók a Windows Server 2016 felhasználói CAL-jával, mint az eszköz CAL-jával. Az egyetlen különbség a kettő között az, hogy kinek vagy minek van engedélye: A User CAL lehetővé teszi, hogy a dedikált felhasználó egy szabadon választható végberendezésen felváltva és helytől függetlenül hozzáférjen a Windows Server szolgáltatásaihoz; a vállalat munkaállomásainak számától és felszereltségétől függően ez lehet az uralkodó munkaszituáció - ellentétben azzal, amikor több felhasználó egy és ugyanazon végberendezést használ saját fiókkal.

Így a felhasználói CAL-on keresztül felhatalmazott felhasználó bármilyen Windows-képes, megfelelő operációs rendszerrel rendelkező végberendezést használhat a Windows-szolgáltatások igénybevételére. Így például a munkahelyi helyhez kötött számítógép helyett a laptopjukat használhatják útközben, az otthoni irodában pedig az ott rendelkezésre álló PC-t vagy laptopot stb. Különösen akkor, ha az alkalmazottak gyakran dolgoznak útközben, és gyakran ellenőrzik az e-mailjeiket, vagy hozzáférnek a kiszolgáló adataihoz stb., a felhasználói licencekkel történő licencelés olcsóbb lehet, mint a végeszközökkel történő licencelés.

Milyen konkrét felhasználási lehetőségeket kínálnak a Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok a Standard és Datacenter kiadásokban?

Attól függően, hogy a Windows Server 2016 Standard vagy Datacenter Edition van-e telepítve, a felhasználói CAL különböző funkciók állnak rendelkezésre: Lehetőség van a Windows Server 2016 Datacenter Edition használatára a Standard Edition felhasználói CAL-jával is - azzal a korlátozással azonban, hogy ekkor csak a Standard Edition funkciói állnak rendelkezésre. Ennek oka, hogy csak a Datacenter Edition felhasználói CAL-jával érhető el a szolgáltatások és funkciók kibővített köre a Datacenter Edition kiszolgálói licenccel.

Ezzel szemben a Datacenter Edition felhasználói CAL-jával a Standard Editionre licencelt kiszolgálóhoz való hozzáféréskor csak az annak megfelelően meghatározott funkciók használhatók.

Megjegyzés: a Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok verzió-kompatibilitása

A Windows Server 2016 használt felhasználói CAL-jával, mint már említettük, a munkavállaló nemcsak a kiadástól függő funkciókat használhatja, hanem a régebbi Windows Server-verziók, például a 2013-as (downgrade) hozzáférési jogait is tartalmazza. Ennek fordítottja azonban nem lehetséges, így a Windows Server 2016-os verziójának felhasználói CAL-ja nem használható a magasabb, 2019-es verzió eléréséhez (frissítés).

Ezért a Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok vásárlásakor nemcsak a kiadásonkénti felhasználható funkciókat kell figyelembe venni, hanem a szerverlicenc és az ügyfél-hozzáférési licencek közötti kompatibilitást is.

Mit kell még figyelembe vennie a Windows Server 2016 licencelésénél a felhasználói CAL-okkal?

A Windows Server 2016 felhasználói CAL pontosan egy felhasználót engedélyez, és az adott kiszolgálókiadás használati lehetőségeivel ruházza fel. A regisztráció befejezése után ez a felhasználói CAL már nem adható át egy másik felhasználónak. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és a felhasználói CAL-t eszköz CAL-ként használja.

A Microsoft licenckezelésében meghatározott rendelkezések célja, hogy megakadályozzák a Windows Server 2016-hoz való jogosulatlan hozzáférést, ami nagyobb biztonságot nyújt mind a kommunikáció, mind pedig maguknak az adatoknak, mivel a megfelelő felhasználói CAL nélkül harmadik felek nem férhetnek hozzá az e-mail szolgáltatásokhoz vagy a szerver adataihoz.

Következtetés a felhasználói CAL-okról

Az, hogy az ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa kínál több felhasználási lehetőséget a Windows Server 2016-hoz egy adott vállalat számára, és egyben a kedvezőbb licencelési lehetőséget is jelenti, ezért az egyedi esettől függ. A felhasználók száma mellett az is meghatározó, hogy hány végberendezéssel történik a Windows Server elérése: Amint a felhasználók többsége nagyon különböző végberendezéseket használ a Windows Server 2016 szolgáltatásainak eléréséhez, a felhasználói CAL-okkal történő licencelés több előnyt kínál.

Ezért a CAL-ok megvásárlása előtt célszerű ellenőrizni, hogy milyen a tipikus munkafolyamat egy vállalatnál, hogy megtaláljuk a Windows Server 2016-hoz legmegfelelőbb CAL-típust. Ekkor a felhasználói licencek licencelése olcsóbb lehet, mint az eszközlicencek licencelése, mivel kevesebb ügyfél-hozzáférési licencet kell vásárolni.

A Microsoft Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok használt szoftverként kaphatók a Wiresoft Online Shopban már egyetlen licenctől

A Windows Server 2016 kiadásokhoz használt felhasználói CAL-ok egyenként is megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban, mivel a Microsoft licencelési szabályzata szerint nincs fokozatosság, mint általában, egyébként a használt szoftvereknek nincsenek hátrányai vagy funkcionalitásbeli korlátozásai - már csak azért sem, mert a szoftverek elvileg nem kophatnak el.

Honnan származnak a Wiresoft által a Windows Server 2016-hoz kínált használt felhasználói CAL-ok?

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Windows Server 2016 kiadásokhoz tartozó felhasználói CAL-ok eredeti licencek, mivel azokat is a Microsoft licencprogram keretében kínálják; a különbség csupán annyi, hogy korábban egy vállalat által megvásárolt Windows Server 2016 felhasználói mennyiségi licencének részét képezték. Ezeket a mennyiségi licenceket vagy egyéni felhasználói hozzáférési engedélyeket a Wiresoft vásárolta meg, ahol a mennyiségi licenceket egyéni licencekre bontották. Az így kapott egyéni felhasználói CAL-okat használt szoftvereknek nevezzük. Annak ellenére, hogy "használt" címkével vannak ellátva, a Windows Server 2016-hoz való hozzáféréshez új licencekhez hasonlóan használhatók, mivel a funkcionalitásra vagy a felhasználási időre vonatkozó korlátozások tekintetében nem különböznek azoktól.

Használt szoftver a Windows Server 2016 felhasználói CAL-okhoz a vevő biztonságával

Még a Wiresoft használt felhasználói CAL-jai esetében is számíthatnak az ügyfelek a szokásos vásárlói biztonságra a vásárlást követő azonnali letöltéssel, beleértve a licenc azonnali aktiválását egy érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Jogszerű-e a Windows Server 2016 felhasználói CAL-okhoz használt szoftverek vásárlása és használata?

A Windows Server 2016 használt felhasználói CAL-ok vásárlása és használata jogilag kifogástalan az ügyfelek számára, mivel a folyamat során nem sérülnek jogi előírások. Egyrészt a Wiresoft Shopban kínált Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok, valamint más ügyfél-hozzáférési licencek a vállalatok licenckészletéből származnak. Ezért a használt CAL-ok értékesítése, valamint vásárlása és használata a vonatkozó ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten engedélyezi a Microsoft használt licencek kereskedelmét és használatát; ezt a tényt többször is egyértelműen megerősítették különböző bírósági ítéletek.

A Wiresoft használt szoftver másik előnye az audit biztonsága az összes korábbi vásárló teljes bizonylatának köszönhetően!

A Windows Server 2016 felhasználói CAL-okhoz használt szoftverekkel kapcsolatos előnyök összefoglalása

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok a hagyományos szoftverszolgáltatók hasonló új termékeihez képest kedvező árú alternatívát jelentenek - ez az árelőny a Wiresoft más használt Microsoft Server-szoftverekre vagy hozzáférési licencekre is vonatkozik.

Mivel a használt felhasználói licencekkel történő licencelés nem jár az egyébként gyakran megszokott fokozatbeosztással, a Wiresoft segítségével az ügyfél-hozzáférési licencek iránti igényt a Windows Server-szolgáltatások tényleges használatához igazíthatja a vállalatnál. Így a Windows Server 2016 felhasználók rugalmas ügyfél-hozzáférési licencelése a beszerzési költségeket is csökkentheti.

A Wiresoft használt licencajánlata azért is különösen olcsó módja a szoftverkészlet kiegészítésének, mert egy adott szoftver több verziója is rendelkezésre áll, így elkerülhetők a kompatibilitási problémák, amelyeket például a különböző szoftververziók párhuzamos használata okozhat, ami az új hardverek beszerzésekor is csökkentheti a költségeket.

A Wiresoft Software Shopban a rendelkezésre álló Windows Server 2016 kiadásokhoz felhasználói CAL-ok, valamint a megfelelő eszköz CAL-ok használt szoftverként találhatók. A Wiresoft használt szoftverkínálata emellett más olyan területekre is tartalmaz alkalmazásokat, ahol a Microsoft szoftvereket használják - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az MS Windows Server 2016 vagy bármely más Microsoft termék felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák