Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10465
  • R18-01853
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
321 220,00 Ft * 356 910,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 25x User CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminalserver nem kompatibilis(RDS CAL  nézet)


Minden felhasználónak, aki a Standard- vagy Datacenter-kiadásban a Server Microsoft Windows Server 2022 szolgáltatásait bármilyen Windows-képes eszközzel el kívánja érni, külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége (User CAL), amelyet a Server licenc nem tartalmaz. Ez az egyetlen olyan licenc, amely az egyéni User számára biztosítja a megfelelő hozzáférési jogokat a Server oldalon. Nem számít, hogy az engedélyezett User CAL Desktop PC-t, notebookot, okostelefont vagy táblagépet használ-e a Windows operációs rendszerrel. A vevő egy User CAL szabadon eldöntheti, hogy melyik Windows-képes végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022 oldalhoz.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"

Microsoft Windows Server 2022 - 25 csomag felhasználói licenc (CAL)

Minden olyan felhasználónak, aki a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálói szolgáltatásait a Standard vagy Datacenter kiadásban bármilyen Windows-képes eszközzel el kívánja érni, külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége (User CAL), amelyet a kiszolgálói licenc nem tartalmaz. Csak ez biztosítja az egyes felhasználók számára a megfelelő hozzáférési jogokat a kiszolgálóhoz. Nem számít, hogy a felhatalmazott felhasználó CAL asztali számítógépet, notebookot, okostelefont vagy táblagépet használ-e Windows operációs rendszerrel. Így a User CAL vásárlója szabadon eldöntheti, hogy milyen Windows-képes végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022 rendszerhez.

A Wiresoftnál már találhat használt felhasználói CAL-okat az új Windows Server 2022-hez! Profitáljon a szoftverkereskedelemben újként kínált felhasználói ügyfél-hozzáférési licenceknél alacsonyabb árból, valamint abból az előnyből, hogy saját maga határozhatja meg a Windows Server szoftverek eléréséhez szükséges felhasználói CAL-ok pontos számát!

A Windows Server 2022 korlátlan használata egy használt felhasználói CAL segítségével

Az új Microsoft szoftver Windows Server 2022 a Windows 10 operációs rendszerre épül - már a standard kiadásban is számos új funkcióval rendelkezik, amelyek még nagyobb biztonságot nyújtanak, különösen az összetett hálózatok esetében, valamint további lehetőségeket kínálnak az adatok, alkalmazások és szolgáltatások másokkal való megosztására vonatkozóan - a kiterjedtebb Datacenter Editionben pedig a kibővített funkciókat élvezheti. Ezekkel a Windows Server 2022 kiadásokkal a felhasználói CAL-lal rendelkező felhasználók a hibrid forgatókönyvek számos lehetőségét és teljesítményjavulását is élvezhetik, különösen a virtualizáció és a Windows konténerek használata tekintetében.

Nagyobb hálózati biztonság a Windows Server 2022 segítségével

A biztonsági tényező továbbra is a legfontosabb kérdés a hálózatok létrehozása és kezelése során. Az új Windows Server 2022-es verziójában a felhasználói CAL-t használó felhasználóknak számos új funkció áll a rendelkezésükre az adatok és szolgáltatások védelmének javítása érdekében. A TLS 1.3 - a Transport Layer Security legújabb verziója - mellett ezek közé tartozik a VBS (virtualizáció-alapú biztonság) szerinti kódintegritás, a TPM 2.0 (Trusted Platform Module) funkció, valamint a hipervizor-alapú biztonság (HVCI). Az RDMA hálózatok SMB (Server Message Block) segítségével történő titkosításához az AES-128 és az AES-256 szabványok használhatók, valamint egyéb funkciók mellett a Virtual OSE (Operating System Environment).

A felhasználói CAL lehetővé teszi más funkciók, például a Hyper-V, az SDN (Software-Defined Networking), az SSD (Storage Spaces Direct), valamint az SVM (Shielded Virtual Machines ) és a Storage Replica használatát is a rendkívül biztonságos virtualizációs infrastruktúrák létrehozásához, amelyek a felhasználók számára a Server 2022 Editiontől függően állnak rendelkezésre.

Konténerplatformok kezelése Windows Server 2022-ben

A licencelt felhasználók a Windows Server 2022-ben a Windows Containerek használata során a továbbfejlesztett alkalmazás-kompatibilitási funkciókhoz is hozzáférhetnek, valamint a Windows Container felhasználói felületének fejlesztései a Kubernetes-szel, ami szintén szélesebb körű támogatást és nagyobb teljesítményjavulást jelent. A konténerek létrehozását is optimalizálták a .NET alkalmazásokhoz.

Új tárolási és migrációs szolgáltatások a Windows Server 2022 számára

A Windows Server 2022 további funkciókat is tartalmaz a Tárolási migrációs szolgáltatásokban, amelyek az adatok és szolgáltatások migrálásának lehetőségét érintik: A User CAL kiadástól függően különböző kiegészítéseket és fejlesztéseket kínál, például a helyi felhasználók vagy csoportok, valamint a tárolók migrációját, továbbá az önálló szerverek - különösen a Linus szerverek - és a failover fürtök migrációját.

A felhasználói ügyfél-hozzáférési licenccel a Windows Server 2022 számos más teljesítményjavításából is profitálhat, beleértve a Microsoft Edge szabványos használatát, valamint a TCP (Transmission Control Protocol), az RSC (Receive Segment Coalescing) és a RACK (Recent ACKnowledgment) javításait, továbbá az AMD processzorokkal való nested virtualizáció támogatását.

Windows Server 2022 teljesítményével kapcsolatos további részletekért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Hogyan működik a licencelés a Windows Server 2022 felhasználói CAL-okhoz használt szoftverekkel?

Alapvetően a Wiresoft használt szoftverei esetében meg kell jegyezni, hogy a User CALs for Windows Server 2022 esetében ugyanazokat a hozzáférési lehetőségeket tartalmazza, mint egy új termék - mindig az adott kiadásban elérhető funkciókhoz viszonyítva. A használt felhasználói licencek vásárlásának másik előnye, hogy egyénileg határozhatja meg, hány ügyfél hozzáférési licencet kíván vásárolni. A Wiresoft használt szoftverei esetében nincsenek korlátozások a felhasználói CAL-ok szokásos, a Microsoft által előírt lépcsőzése miatt. Ez azt jelenti, hogy különösen az önálló vállalkozók és a kisebb cégek pénzt takaríthatnak meg a szoftverek beszerzésén, mivel a Wiresoft lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabottan számítsák ki a licencigényüket.

Hogyan licencelhető a Windows Server 2022 a felhasználói CAL segítségével?

A Microsoft licenckezelés többek között előírja, hogy minden egyes felhasználónak külön ügyfél-hozzáférési licenccel kell rendelkeznie a Windows Server 2022 valamelyik - Standard vagy Datacenter - kiadásához való hozzáféréshez. A korábbi kiszolgálóverziók licenceléséhez hasonlóan a User CAL verziónak legalább azonosnak vagy magasabb szintűnek kell lennie, mint az azonos Windows-kiszolgáló verziójának ahhoz, hogy Windows-képes végberendezésen hozzáférhessen annak funkcióihoz. Ez a felhasználói CAL csak a Windows Server 2022 ügyfél/kiszolgáló környezetének hozzáférési jogait tartalmazza - és nem tartalmaz olyan szoftvert, amelyet előbb telepíteni kell.

A Microsoft licencmodell kétféle CAL-típust kínál a Windows Server 2022-hez:

  • Felhasználói CAL a Windows Server 2022-hez: ez egy dedikált felhasználói kiszolgálónak biztosít hozzáférési jogokat a végeszköztől függetlenül
  • Device CAL a Windows Server 2022-hez: ez biztosítja a kiszolgáló hozzáférési jogait egy dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, mobiltelefon)

Lehetőség van a felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok párhuzamos licencelésére is.

Milyen előnyei vannak a Windows Server 2022 ügyfél-hozzáférési licencekkel történő licencelésnek?

Windows Server 2022 , valamint a régebbi verziók CAL-alapú licencelése a core-alapú licenceléshez képest mindenekelőtt a rugalmasabb és ezáltal igényalapúbb jogkezelés lehetőségét kínálja a megfelelő felhasználók számára. Ha használt felhasználói hozzáférési licenceket vásárol a Wiresoft-tól, az egyébként előírt, merev licencelési skála többé nem érvényes - így pontosan annyi felhasználói CAL-t vásárol tőlünk, amennyire ténylegesen szüksége van - és nem többet -, és bármikor vásárolhat további egyedi felhasználói CAL-katis .

Profitáljon a Windows Server 2022 felhasználói CAL-okkal való verzió-kompatibilitás előnyeiből!

A User CAL for Windows Server 2022 jelenleg a Microsoft által kínált legmodernebb ügyfél-hozzáférési licenc. Ez azt jelenti, hogy nem csak az aktuális Windows Server 2022 hozzáférési jogokat biztosítja az adott felhasználó számára, hanem a régebbi szerverváltozatokhoz, például a 2019-eshez való hozzáférési jogokat is magában foglalja (downgrade). Ez a felhasználói CAL így döntő előnyt kínál a régebbi felhasználói CAL verziókkal szemben, amelyek a verziótól függően csak az adott Windows Server szoftverre, valamint a korábbi verziókra érvényesek, de nem használhatók az aktuális Windows Server 2022-es verziójához (frissítés).

Mire kell figyelni a Windows Server 2022 licencelésénél a felhasználói CAL-okkal?

Mint már említettük, a felhasználói CAL segítségével csak egyetlen felhasználó kap hozzáférési jogosultságot a Windows Server 2022 weboldalhoz. Nem számít, hogy a felhasználói CAL használt vagy új szoftver.

Amint a felhasználó regisztrációja a felhasználói CAL-ral befejeződött, a licenc nem ruházható át egy másik felhasználóra. Alapvetően kizárt a CAL típusának megváltoztatása is, azaz a felhasználói CAL eszköz CAL-ként való használata. A Windows Server 2022 eléréséhez azonban a User CALs és az Device CALs párhuzamos használata is lehetséges.

A Microsoft ügyfél-hozzáférési licencekre vonatkozó licenckezelésének ezen rendelkezései többek között azt is szolgálják, hogy megakadályozzák harmadik fél jogosulatlan hozzáférését a Windows Server 2022 rendszerhez. A felhasználói CAL-ok tehát nagyobb biztonságot jelentenek a vállalat és adatai számára, mivel a nem megfelelő licenccel rendelkező felhasználók nem férhetnek hozzá a kiszolgálóhoz.

Milyen konkrét előnyei vannak a Windows Server 2022 felhasználói CAL-nak?

Windows Server 2022 szolgáltatásai által biztosított funkciók tekintetében a felhasználói CAL nem különbözik az eszköz CAL-tól. A személyes ügyfél-hozzáférési licenc (User CAL) azonban más előnyöket is kínál a Windows Server elérési lehetőségei tekintetében: minden felhasználó, aki a Windows Server 2022 felhasználói licenccel (User CAL for Windows Server 2022) rendelkezik, bármilyen licencelt Windows-képes végberendezést használhat a szerver elérésére, például egy vállalaton belül. Különösen akkor, ha egy alkalmazott gyakran különböző munkaállomásokon és helyszíneken fér hozzá a Windows Serverhez, és nagyon különböző, például helyben elérhető végberendezéseket használ, rugalmasabb, mint egy eszközhöz kötött CAL esetében. A User CAL ezért nagy előnyt jelent, ha az engedélyezett felhasználó nem mindig ugyanazt a végberendezést akarja vagy nem tudja használni.

Az Ön vásárlóinak biztonsága a Wiresoft használt felhasználói CAL-jával a Microsoft Windows Server 2022-hez

A Wiresoft Online Shopban már egyetlen ügyfél-hozzáférési licenctől, mint használt szoftver, felhasználói CAL-okat szerezhet be a Windows Server 2022-hez. Nemcsak a használt szoftverek alacsonyabb árából profitálhat az új CAL-okhoz képest, hanem a vevője biztonságából és egyéb előnyökből is:

  • A használt User CAL  megvásárlásakor a Wiresoft-tól az ügyfél egy eredeti, korábban egy vállalat által megvásárolt, majd a Wiresoftnak eladott egyedi licencet szerez meg.
  • A Microsoft Windows Server 2022 használt ügyfél-hozzáférési licencekkel való kereskedelem jogalapja a vonatkozó jogszabályok, amelyek mind a végfelhasználóknak történő értékesítést, mind a vásárlást és a használatot lehetővé teszik.
  • Ha a felkínált felhasználói CAL-t egy korábbi tulajdonos már aktiválta, akkor ez a licenc a Wiresoftnak történő eladás előtt ismét törlésre került, és ismét 100%-ban szabadon használható.
További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.