Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10465
  • R18-01853
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
289 099,00 Ft * 321 220,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 25x User CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időszak Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Minden felhasználónak, aki a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálószolgáltatásait a Standard vagy Datacenter kiadásban bármilyen Windows-képes eszközzel el kívánja érni, külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége (User CAL), amelyet a kiszolgáló licenc nem tartalmaz. Csak ez a licenc biztosítja az egyes felhasználók számára a megfelelő hozzáférési jogokat a kiszolgálóhoz. Nem számít, hogy a jogosult User CAL felhasználó Windows operációs rendszerrel rendelkező asztali számítógépet, notebookot, okostelefont vagy táblagépet használ-e. Ez azt jelenti, hogy a vásárló egy User CAL szabadon eldöntheti, hogy milyen Windows-képes végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022-hez.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"

Optimalizált felhasználókezelés a Microsoft Windows Server 2022 segítségével - 25 csomag User CAL

Áttekintés

A Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL (Client Access Licence) átfogó megoldást kínál a fejlett felhasználókezelést és maximális skálázhatóságot igénylő vállalatok számára. Ezzel a 25 darabos licenccsomaggal teljes mértékben kihasználhatja a Windows Server 2022 teljesítményét, miközben akár 25 felhasználó hatékony kezelését is biztosíthatja.

Hatékony funkciók

1. Zökkenőmentes skálázhatóság nagyobb csapatok számára: Ez a licenccsomag lehetővé teszi a zökkenőmentes skálázást, hogy akár 25 felhasználót is integrálhasson hálózatába. A Windows Server 2022 hatékony platformot biztosít a hatékony együttműködéshez és a zökkenőmentes munkaterhelés-kezeléshez, még nagyobb csapatokban is.

2. Fejlett biztonság több felhasználó számára: A Windows Server 2022 fejlett biztonsági funkcióival megvédheti hálózatát a fenyegetésektől. Minden egyes User CAL legfeljebb 25 felhasználó számára biztosít biztonságos hozzáférést, és védelmet nyújt a kiberfenyegetésekkel szemben.

3. Rugalmas konfiguráció és könnyű használat: Ez a licenccsomag nemcsak teljesítményt, hanem rugalmasságot és könnyű használatot is kínál. Könnyedén kezelheti az akár 25 felhasználó hozzáférését, és testre szabhatja a konfigurációt, hogy megfeleljen a szervezet egyedi követelményeinek.

Egyszerű adminisztráció

1. Hatékony licenckezelés több felhasználó számára: A Windows Server 2022 hatékony kezelőfunkciója segítségével tartsa kézben a licenceit. 25 felhasználója licenchasználatát könnyedén nyomon követheti és kezelheti.

2. Felhasználóbarát kezelőfelület a többszörös hozzáféréshez: A felhasználói CAL-ok intuitív felületet biztosítanak a felhasználói hozzáférések egyszerű konfigurálásához és kezeléséhez. Csökkentse az adminisztrációs erőfeszítéseket és növelje a hatékonyságot mind a 25 felhasználó esetében.

Megfelel a Google legújabb, hasznos asztali frissítésének követelményeinek

Optimális kompatibilitás több felhasználó számára: A Microsoft Windows Server 2022 - 25 csomag User CAL teljes mértékben kompatibilis a Google helpful desk frissítésének legújabb követelményeivel. Maradjon naprakész, és biztosítsa a zökkenőmentes integrációt mind a 25 felhasználó számára.

Következtetés

A Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL skálázható és hatékony megoldást kínál azon szervezetek számára, amelyek nagyobb számú felhasználót szeretnének integrálni szerverkörnyezetükbe. Könnyedén skálázható, maximalizálhatja a biztonságot és optimalizálhatja az együttműködést - mindezt egyszerű licenckezeléssel. Készítse fel szervezetét a sikeres digitális jövőre, és használja ki az erőforrásokat a lehető legjobban

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák