Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10429
 • R18-05768
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
67 406,00 Ft * 74 894,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Szám 10x felhasználói CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Felhasználó CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


A Microsoft Windows Server 2019 standard vagy adatközpont kiadásának licenceléséhez a core alapú szerverlicencek mellett minden egyes felhasználó számára egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: pl. a Windows Server 2019 User CAL; ez az adott regisztrált felhasználó számára hozzáférési jogokat biztosít az adott Windows-kiszolgálóhoz.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"

vásároljon 10 felhasználói CAL-t a Microsoft Windows Server 2019-hez használt licencekként

A Microsoft Windows Server 2019 standard vagy adatközpont kiadásának licenceléséhez a core alapú szerverlicencek mellett minden egyes felhasználó számára egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: pl. a Windows Server 2019 User CAL; ez az adott regisztrált felhasználónak hozzáférési jogokat biztosít az adott Windows-kiszolgálóhoz.

Ennek oka, hogy a Windows 2019 Server standard vagy adatközpont kiadásának alaplicenszei nem tartalmaznak további felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni felhasználói CAL-ként, hogy egy adott felhasználó csak személyesen jogosult legyen hozzáférni a Windows Serverhez egy - bár szabadon választható - végberendezésen keresztül.

A Wiresoft használt Windows Server 2019 felhasználói CAL-ja nemcsak alacsonyabb áron kapható, mint a szoftverkereskedelemben újonnan kínált ügyfél-hozzáférési licencek, de ezek a csomagok nem csomagban, hanem külön-külön is megvásárolhatók. Mindazonáltal a használt CAL-ok ugyanazzal a funkcionalitással rendelkeznek, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramján keresztül elérhető Windows Server 2019 felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek.

Élvezze az MS Windows Server 2019 összes előnyét egy használt CAL segítségével

A Windows Server 2019 szabványos vagy adatközponti kiadása számos új funkciót kínál, különösen a Windows 10-re épülő felhőalapú alkalmazások használatához. A szoftveresen definiált hálózatépítés (SDN) például nemcsak a fizikai hálózati eszközök, például útválasztók és kapcsolók központi konfigurálását teszi lehetővé, hanem a virtuális hálózati eszközök - például átjárók - központi konfigurálását, valamint azok dinamikus kezelését is. A Windows Server 2019 emellett lehetővé teszi a két hálózat szinte zökkenőmentes összekapcsolását. A használt felhasználói CAL további előnyeit élvezhetik a felhasználók:

 • A virtuális hálózatok biztonságos titkosítása a titkosított hálózatok és a Datagram Transport Layer Security (DTLS) segítségével
 • Az új Hyper-Converged Infrastructure (HCI) funkciók csökkentik a komplexitást és egyszerűsítik az IT infrastruktúra telepítésétV
 • A Linux és a Shielded VM-ek jobb integrációja
 • Kubernetes konténerek használata
 • Fejlett fenyegetésvédelem az érzékeny adatok védelme és a támadások korai észlelése érdekében
 • Storage Spaces Direct a helyi kiszolgálói adattárolás virtuális fürtbe történő összevonásához
 • A Storage Replica megelőzi az adatvesztést a fájlrendszer szintjén, és a katasztrófavédelemmel minimalizálja az állásidőt

Fontos információk a Windows Server Standard és Datacenter Edition 2019 használt felhasználói licencekkel kapcsolatban

A Wiresoft használt szoftverei, mint például a felhasználói CAL, szintén rendelkeznek ugyanazokkal a lehetőségekkel, hogy a megfelelő Windows Server 2019 Edition összes integrált funkcióját kihasználhassák: Ez különösen a kis- és középvállalkozásoknak és szervezeteknek kínál gazdaságos alternatívát a szerverlicencelésre, mivel testre szabható:

Információ a Windows Server 2019 CAL-licenceléséről

A Microsoft licencelési feltételei a Windows Server 2019 licencelését a Standard és Datacenter kiadások esetében magok/processzormagok szerint kínálják, amelyhez a felhasználók vagy végberendezések licencelésével kell kiegészíteni; a szerverlicencben szereplő esetleges CAL-ok kizárólag rendszergazdai jogokkal vannak ellátva, így a tényleges Windows szerver szolgáltatások használatához minden egyes dedikált felhasználónak hozzáférési licencre (User CAL) van szüksége; ennek is meg kell felelnie az azonos vagy magasabb Windows szerverváltozatnak - erről bővebben alább.

Kizárólag ez a személyes ügyfél-hozzáférési licenc jogosítja fel a felhasználót a 2019-es verzió Windows Server funkcióinak használatára; a Windows Server 2019 ügyfél/kiszolgáló környezetéhez való tiszta hozzáférési jogokat tartalmaz, és nem tartalmaz további, még telepítendő szoftvert.

Milyen előnyökkel jár a Windows Server 2019 Standard vagy Datacenter Edition licencelése felhasználói CAL-okkal?

A Windows Server 2019 CAL-licencelése rugalmas és igényalapú felhasználói jogok kezelését teszi lehetővé. A felhasználók számára használt hozzáférési licencek használata gazdaságosabb módja a Windows Server szolgáltatások használatának, különösen a kkv-k számára, mivel az ügyfél-hozzáférési licenceket csak annyi alkalmazott számára kell megvásárolni, ahány alkalmazottra ténylegesen szükség van. A Microsoft licencelési modell kétféle CAL-típust kínál a Windows Server 2019-hez:

 • Windows Server 2019 felhasználói CAL: ez egy dedikált felhasználói kiszolgáló hozzáférési jogokat biztosít
 • Windows Server 2019 felhasználói CAL: ez a szerver hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)

A felhasználói CAL-ok kombinálhatók a készülék CAL-okkal is.

Figyelje meg a CAL-ok Windows Server 2019 verzió kompatibilitását!

A Windows Server 2019 felhasználói CAL nem csak a 2019-es verziójú Windows Serverhez ad hozzáférési jogokat a megfelelő felhasználónak, hanem a régebbi verziókhoz, például a 2014-eshez is (downgrade). Ez előnyt jelent a kifejezetten csak a Windows Server 2019 egy korábbi verziójához tervezett CAL-okkal szemben, mivel azok nem használhatók a Windows Server 2019-es verziójának elérésére (frissítés). Ezért a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok megvásárlásakor ügyelni kell arra, hogy a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kompatibilis legyen.

Mit kell még figyelembe venni a Windows Server 2019 licencelésénél egy használt felhasználói CAL-lal?

Mint már említettük, a Felhasználói CAL segítségével csak egy adott regisztrált alkalmazott kapja meg a Windows Server 2019 személyes hozzáférési jogait, ahol fontos, hogy az adott Windows-képes végberendezés szabadon választható legyen. A felhasználói regisztráció befejezése után ez már nem módosítható. Elvileg az sem lehetséges, hogy a CAL típusát felhasználói CAL-ról eszköz CAL-ra vagy fordítva változtassa. A Windows Server 2019 esetében azonban lehetőség van a felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok kombinálására.

A Microsoftnak a CAL-licencelésre vonatkozó ezen rendelkezései a Windows Server 2019 rendszerhez való nem megfelelő hozzáférést hivatottak megakadályozni. Emellett biztonságot is nyújtanak a vállalat és adatai számára, mivel az illetéktelen vagy harmadik fél felhasználók nem használhatják a szolgáltatásokat.

Miben különbözik a Windows Server 2019 felhasználói CAL a készülék CAL-tól?

Elvileg a Windows Server 2019 használt felhasználói CAL funkciói nem különböznek az eszközalapú ügyfél-hozzáférési licenctől - az úgynevezett Device CAL-tól. Előnyeik csak a Windows Server tipikus elérési módjában mutatkoznak meg egy vállalatnál:

A Windows Server 2019 felhasználói hozzáférési licenc kizárólag egy adott alkalmazotthoz kötött, de a Windows Serverhez való hozzáférés tekintetében a végberendezés szabadon választható, függetlenül attól, hogy az hol található. A végberendezéshez kötött hozzáférési engedélyhez képest a felhasználói CAL ezért más felhasználási kört kínál, mivel az engedélyezett felhasználó nem kötődik a használt számítógéphez vagy hasonló eszközhöz - mindig azzal a feltétellel, hogy a használt végberendezés hozzáféréssel rendelkezik az internethez. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó nem csak a munkahelyén, a vállalaton belüli helyhez kötött PC-ről férhet hozzá a Windows-kiszolgálóhoz, hanem külsőleg is: pl. saját laptopon, táblagépen vagy okostelefonon keresztül - üzleti út során vagy az otthoni irodában is.

A Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok tehát a Windows Server funkcióinak rugalmasabb használatát kínálják az olyan alkalmazottak számára, akik gyakran változtatják munkakörnyezetüket, és egy adott meglévő végberendezést használnak a szerverhez való csatlakozáshoz azon keresztül, mivel a felhasználói CAL segítségével mindig a személyes fiókjukat használják erre a célra.

Következtetés

Az, hogy a Windows Server 2019 ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa kínál több előnyt a vállalaton belüli használat során, esetről esetre eltérő. Ebben szerepet játszik a Windows Server-t használó alkalmazottak száma a meglévő végberendezéseken keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusához viszonyítva: amint a többség felváltva használ mobil végberendezéseket vagy különböző önálló eszközöket, és így különböző munkaállomásokat is a Windows Server eléréséhez, a személyes felhasználói CAL több előnyt kínál. Mint már említettük, az ügyfél-hozzáférési licencelés megfelelő típusáról a vásárlás előtt kell dönteni, mivel a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ja nem alakítható át eszköz CAL-vá és fordítva. Lehetőség van azonban a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok és eszköz CAL-ok kombinálására vagy párhuzamos használatára.

Használt felhasználói CAL-ok a Microsoft Windows Server 2019-hez egyetlen licenctől kaphatók a Wiresoft Online Shopban

Az MS Windows Server 2019 használt felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban már egyfelhasználós licencként kaphatók - a Microsoft mennyiségi licencekre vonatkozó rendelkezései itt nem érvényesek. A "használt" megjelölés nem jelent általános hátrányt a felhasználói CAL-ok használhatóságában, mivel a szoftverek elvileg nem kophatnak el.

Információ a használt felhasználói CAL-okról a Windows Server 2019 Windows Server 2019-hez a Wiresoft-tól

A Windows Server 2019 használt felhasználói CAL-ok tipikusan a munkavállalók hozzáférési engedélyei, mivel egyébként a Microsoft licencelési programjának keretében is elérhetőek; ezekkel ellentétben a Windows Server 2019 használt szoftverként használt felhasználói mennyiségi licencének egykor részei voltak, amelyet a korábbi vásárló, általában egy vállalat szerzett meg. Az utóbbiak által nem igényelt felhasználói hozzáférési engedélyeket, sőt a teljes mennyiségi licencet is továbbadták a Wiresoftnak. A folyamat során a mennyiségi licencet felbontották és egyedi licencekre alakították át, majd az így kapott egyedi felhasználói hozzáférési engedélyeket használt szoftverként jelölték meg. A "használt" megjelölésük ellenére az ilyen felhasználói CAL-ok a Windows Server 2019-hez teljes mértékben használhatóak, mivel nem különböznek az új licencektől sem a funkcionalitásuk, sem a hasznos élettartamuk korlátozása tekintetében.

A Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok használt szoftverének vásárlói biztonsága

A Windows Server használt felhasználói CAL-ok nemcsak olcsóbb alternatívát jelentenek a Windows Server licenceléséhez a Wiresoft ügyfelei számára, hanem biztonságosak is! Ügyfélként Ön már kap tőlünk a Microsoft Windows Server 2019 egyfelhasználós CAL-t a "fel nem használt" új CAL-okhoz képest kedvezményes áron, egyébként a szokásos vásárlói biztonságot élvezheti az azonnali letöltés és az azonnali licencaktiválás révén a mellékelt mennyiségi licenckulccsal.

Legális a Windows Server 2019 használt CAL-ok vásárlása és használata?

A Wiresoftnál vásárolt Windows Server 2019 felhasználói és egyéb hozzáférési licencek a vállalatok vagy szervezetek licenckészletéből származnak. Ezért mind az eladás, mind a vásárlás az alkalmazandó joghatóság hatálya alá tartozik, amely kifejezetten engedélyezi a használt szoftverek kereskedelmét; különböző bírósági ítéletek egyértelműen megerősítették a jogszerűséget.

Az ügyfelek számára a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok vagy más, a Wiresoft által használt szoftverként kínált ügyfél-hozzáférési licencek megvásárlása, valamint azok használata ezért jogbiztonságot nyújt, mivel sem a Wiresoft, sem Ön mint ügyfél nem sért semmilyen jogi rendelkezést. Továbbá a Wiresoft használt CAL-jai auditálhatóak is, mivel az összes korábbi vásárló teljes bizonylatát tartalmazzák!

A Wiresoft előnyei a Windows Server 2019 használt felhasználói CAL-ok vásárlásakor

Összefoglalva: A Wiresoft használt szoftvere megfizethető alternatívát kínál ügyfeleinknek más szoftvergyártók számos ajánlatával szemben, nemcsak a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok, hanem más hozzáférési licencek esetében is.Ráadásul, mint már jeleztük, a vásárláskor megvásárolandó felhasználói CAL-ok minimális számát illetően nincsenek korlátozások, ellentétben az ügyfél-hozzáférési licencek rugalmatlan csoportosításával, így a vállalkozások és más ügyfelek csökkenthetik szerverlicenc-költségeiket azzal, hogy pontosan licencelhetik a Windows Server szolgáltatások tényleges használatát.

A Wiresoft webáruházban a felhasználói CAL-okhoz tartozó használt szoftver hozzáférési licencek mellett a Windows Server 2019 eszköz CAL-ok is megtalálhatók - valamint a Windows Server vagy más kiszolgálószoftverek más verzióinak licenceit, beleértve a megfelelő hozzáférési licenceket is. Így Ön más területeken is kedvező áron, használt licencekkel egészítheti ki vagy frissítheti meglévő szoftverállományát, és elkerülheti az új hardver beszerzési költségeit, valamint a nem egységes szoftververziók miatti kompatibilitási problémákat.

A CAL-ok vagy szerverszoftverek mellett a Wiresoft Software Shopban más Microsoft szoftvertermékeket is talál - a Wiresoft használt szoftverek minden előnyével. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 vagy bármely más Microsoft-termék felhasználói CAL-jaival kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák