Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10431
 • R18-05767
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
36 291,00 Ft * 40 322,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminalserver nem kompatibilis(RDS CAL  nézet)


A Standard- vagy a Datacenter-kiadás Microsoft Windows Server 2019 esetében a Server magok licencén kívül minden olyan végberendezéshez, amelyen keresztül a Server szolgáltatások elérhetők, ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: Erre a célra ott van a Windows Server 2019 Device CALezáltal egy adott, erre a célra regisztrált számítógép (PC, laptop stb.) megkapja a megfelelő hozzáférési jogokat.

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

vásárlás 5 Pack Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 használtan

A Microsoft Windows Server 2019 Standard vagy Datacenter Edition esetében a kiszolgálómagok licencén kívül egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges minden olyan végberendezéshez, amelyen keresztül a kiszolgálószolgáltatásokat el kívánják érni: Erre a célra létezik a Windows Server 2019 Device CAL, amellyel egy adott, erre a célra regisztrált számítógép (PC, laptop stb.) megkapja a megfelelő hozzáférési jogokat.

A Windows 2019 Server Standard vagy Datacenter alaplicencek nem tartalmaznak felhasználói jogokat, ezért ezeket külön kell megvásárolni Device CAL formájában; minden olyan felhasználó, aki jogosult az ezzel felszerelt végberendezés használatára, ezután használhatja azt a Windows Server elérésére.

A használt Device CAL-ok a Windows Server 2019-hez nem csak olcsóbban kaphatók a Wiresoftnál, mint a szoftverkereskedelemben újként kínált ügyfél-hozzáférési licencek, de a mérlegek helyett egyenként is megvásárolhatók. Ezek a használt Device CAL-ok ugyanazzal a funkcionalitással rendelkeznek, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencelési programjában elérhető Device Client Access Licences for Windows Server 2019 eszközök.

Az MS Windows Server 2019 összes funkciójának használata egy használt eszköz CAL segítségével

A Windows Server 2019 a Windows 10-re épül, és számos új funkciót kínál mind a Standard, mind az Datacenter kiadásban, különösen a felhőalapú alkalmazások használatához. Az integrált szoftveralapú hálózatépítés (SDN) nemcsak a fizikai hálózati eszközök, például útválasztók és kapcsolók, hanem a virtuális hálózati eszközök, például átjárók központi konfigurálására is lehetőséget nyújt, beleértve a dinamikus irányítást is. A Windows Server 2019 emellett lehetővé teszi két hálózat peeringjét, szinte zökkenőmentesen összekapcsolva azokat. További érdekes funkciók, amelyek szintén elérhetőek a Használt eszköz CAL-lal rendelkező felhasználók számára, a következők:

 • Titkosított hálózatok és Datagram Transport Layer Security (DTLS) a virtuális hálózatok biztonságos titkosításához
 • A hiper-konvergens infrastruktúra (HCI) csökkenti a komplexitást és egyszerűsíti az IT-infrastruktúra telepítését
 • A Linux optimalizált használata Shielded VM-ekkel
 • Kubernetes konténer szolgáltatások
 • Fejlett fenyegetésvédelem a támadások korai észleléséhez és az érzékeny adatok védelméhez
 • A Storage Spaces Direct a helyi kiszolgálói adattárolók virtuális fürtökbe történő összevonását biztosítja
 • A Storage Replica csökkenti az adatvesztést a fájlrendszer szintjén
 • A katasztrófára való felkészülés az állásidőt is minimalizálja

A legfontosabb tények a Windows Server Standard és Datacenter Edition 2019 használt Device CAL-okról egy pillantásra

Még használt szoftverként is a Wiresoft Device CAL-ja ugyanazokkal a hozzáférési lehetőségekkel rendelkezik, hogy mindkét Windows Server 2019 kiadásban elérhető funkciókat használni tudja: Ez különösen a kis- és középvállalkozásoknak és szervezeteknek kínál olcsó alternatívát az alkalmazottak Windows Server hozzáférési licencekkel való felszerelésére a végberendezésekhez, azért is, mert lehetővé teszi a személyre szabott licencelést.

Információk a Windows Server 2019 licenceléséről CAL-kkal

A Standard és Datacenter kiadások esetében a Microsoft Licence Management alternatív lehetőségként kínálja a Windows Server 2019 licencelését az egyes processzormagok/processzormagok szerint; ennek során ezt ki kell egészíteni a végberendezések (vagy felhasználók) licencelésével, illetve. Ennek oka, hogy a kiszolgálói licencben szereplő ilyen CAL-ok kizárólag a rendszergazdáknak szólnak, és nem a Windows kiszolgálói szolgáltatások tipikus használatára, így ehhez minden egyes végberendezéshez megfelelő hozzáférési licenc (Device CAL) szükséges. Ennek az Device CAL-nak meg kell felelnie az azonos vagy magasabb Windows-kiszolgálóverziónak - további részletek a forgatókönyvekről alább.

Így csak ez az eszközspecifikus ügyfél-hozzáférési licenc jogosítja fel a felhasználót a 2019-es verzió Windows Server funkcióinak használatára egy Windows-képes végberendezésen. A Windows Server 2019 ügyfél/kiszolgáló környezetének hozzáférési jogain kívül a CAL nem tartalmaz más olyan szoftvert, amelyet először telepíteni kellene.

Milyen előnyei vannak a Windows Server 2019 Standard és Datacenter Edition eszköz CAL-oknak?

Először is, a Windows Server 2019 CAL-alapú licencelése rugalmas és igényalapú jogosultságkezelést tesz lehetővé az érintett számítógépek számára. A különösen az eszközökhöz való hozzáférési licencek gazdaságosabb alternatívát kínálnak a kkv-k számára a Windows Server szolgáltatások használatához: Ennek oka, hogy a skálázás miatt nincsenek korlátozások, így az ügyfél-hozzáférési licenceket csak annyi alkalmazottra kell megvásárolni, ahány alkalmazottra ténylegesen szükség van. A Microsoft licencelési modellje összesen kétféle CAL-típust kínál a Windows Server 2019-hez:

 • Device CAL a Windows Server 2019-hez: ez egy dedikált végberendezés (PC, laptop, táblagép, telefon) kiszolgálóhoz való hozzáférési jogát biztosítja
 • Felhasználói CAL a Windows Server 2019-hez: ez egy dedikált felhasználó számára biztosít szerver-hozzáférési jogokat

Lehetőség van a felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok párhuzamos használatára is.

Figyelje meg a Windows Server 2019 eszköz CAL-ok verzió kompatibilitását!

Az Device CAL for Windows Server 2019 nem csak a Windows Server 2019 hozzáférési jogokkal ruházza fel a végeszközt, hanem a régebbi verziókhoz, például a 2016-hoz való hozzáférést is tartalmazza (downgrade). Ez előnyt jelent a Server Device CAL 2019 számára a régebbi Device CAL verziókkal szemben, amelyek a Windows Server 2019 egy korábbi verziójára vonatkoznak, mivel az ilyen verzió nem használható a Windows Server 2019-es verziójának eléréséhez (frissítés). Még ha jelenleg nem is létezik a Windows Server 2019-es verziójánál újabb Device CAL, akkor is mindig figyelmet kell fordítani a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kompatibilitására.

Mi más fontos még a Windows Server 2019 licencelésénél egy használt eszköz CAL segítségével?

Mint már említettük, az Device CAL csak egyetlen végberendezés (eszköz) számára biztosít hozzáférési jogokat a Windows Server 2019-hez. Miután a CAL-t pontosan ezen az eszközön regisztrálták, a licenc már nem vihető át egy másik számítógépre. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és egy Device CAL-t User CAL-ként használjon. A Windows Server 2019 használatához azonban engedélyezett az eszköz CAL-ok és az eszköz CAL-ok párhuzamos használata.

A Microsoft CAL licencrendszerének ezen rendelkezései a Windows Server 2019 rendszerhez való nem megfelelő hozzáférést hivatottak megakadályozni. Így nagyobb biztonságot nyújtanak a vállalat és adatai számára, mivel az engedély nélküli vagy harmadik féltől származó végberendezések nem férhetnek hozzá az adatokhoz.

Mi a különbség az eszköz CAL és a felhasználói CAL között a Windows Server 2019 esetében?

A Windows Server 2019 eszköz CAL funkcióit tekintve általában nem különbözik a felhasználói CAL-tól. Mindegyik azonban tipikus előnyöket kínál a Windows Server hozzáférés típusának köszönhetően: Ebben szerepet játszik a vállalat munkaállomásainak száma, valamint az a munkafolyamat, amelyben a Windows Serverhez hozzáférnek: Egyes kkv-kban több alkalmazott felváltva használja egyetlen végberendezést, például műszakos munkarendben, hogy hozzáférjen a Windows Serverhez, míg más munkakörnyezetekben a felhasználók felváltva használnak teljesen különböző végberendezéseket erre a célra.

Az eszközlicenc által engedélyezett egyetlen Windows-képes végkészüléket tehát minden olyan alkalmazott használhatja szerverelérésre, akinek erre lehetősége vagy engedélye van: Ha a licencelt végberendezés egy mobil laptop vagy táblagép, akkor az adott alkalmazott helyben is hozzáférhet a Windows-kiszolgálóhoz - például útközben vagy az otthoni irodában. A Device CAL ezért útközben is használható.

Következtetés a készülék CAL-okra vonatkozóan

Ezért esetről esetre eltérő, hogy a Windows Server 2019 ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa kínál több előnyt a vállalaton belüli használat során. Ebben szerepet játszik a Windows Server-t használó alkalmazottak száma a meglévő végeszközökön keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusához viszonyítva: amint a többség felváltva használ egy adott mobil végeszközt vagy egy önálló eszközt a Windows Server eléréséhez, az Device CAL több előnyt kínál.

Az, hogy a Windows Server 2019 Device CAL több alkalmazási lehetőséget kínál-e, mint a User CAL, ezért a vonatkozó tipikus vállalati munkafolyamatban látható. Ennek ismerete a Windows Server 2019 megfelelő ügyfél-hozzáférési licencének megvásárlásakor a CAL kiválasztásának alapját kell, hogy képezze.

Használt Device CAL-ok Microsoft Windows Server 2019-hez is kaphatók egyetlen licenctől a Wiresoft Online Shopban

A Wiresoft Online Shopban már egy ügyfél-hozzáférési licenctől kaphatók használt eszköz CAL-ok a Windows Server 2019-hez - a Microsoft mennyiségi licencekre vonatkozó követelményei tehát nem érvényesek. A CAL "használtként" való megjelölése nem jelent általános hátrányt a használhatóság szempontjából, nemcsak azért, mert a szoftver elvileg nem kophat el.

Információ a Windows Server 2019 eszköz CAL-ról, mint használt szoftverről - a Wiresoft-tól

A Wiresoft által használtan kínált összes Device CAL for Windows Server 2019 a munkavállalók számára eredeti hozzáférési licencnek minősül, mivel a Microsoft licencprogramján belül is elérhető; ezekkel ellentétben ezek egy Device Volume Licence for Windows Server 2019 részeként kerültek először az adott korábbi vásárló - általában egy vállalat - tulajdonába. A vevő által nem igényelt eszköz-hozzáférési licenceket vagy a teljes eszközlicencet továbbértékesítették a Wiresoftnak, a mennyiségi licencet pedig egyedi licencekre bontották. Az így létrehozott egyedi eszköz-hozzáférési engedélyeket használt szoftvereknek nevezzük. Annak ellenére, hogy "használt licencként" vannak megjelölve, ezek az eszköz CAL-ok teljes mértékben felhasználhatók a Windows Server 2019 hozzáférésére, mivel sem funkcionalitásuk, sem élettartamuk tekintetében nem különböznek egy soha nem használt hozzáférési licenctől.

Használt eszköz CAL-ok használt szoftvere a Windows Server 2019-hez Buyer Assurance-val

A Windows Server 2019 eszköz CAL-ok használt szoftverként nem csak a Wiresoft ügyfeleinek kínálnak megfizethető alternatívát a Windows Server licencelésében, hanem biztonságosak és legálisak is! Minden egyes Device CAL a Microsoft Windows Server 2019-hez a szokásos vásárlói biztonságot nyújt Önnek mint ügyfélnek az azonnali letöltés révén, beleértve az azonnali licencaktiválást a mellékelt mennyiségi licenckulccsal.

Jogszerű-e a használt Device CAL megvásárlása és használata Windows Server 2019 rendszerhez?

A Windows Server 2019 Device CAL-ok, de a Wiresoftnál megvásárolható összes többi hozzáférési licenc is egy vállalat vagy szervezet megfelelő licenckészletéből származik. Emiatt mind a CAL-ok eladása, mind a vásárlás a vonatkozó joghatóság alá tartozik, amely kifejezetten engedélyezi a Microsoft használt szoftverekkel való kereskedelmet, és ezt különböző bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítették.

Az Ön, mint vásárló számára a Windows Server 2019 használt Device CAL-ok vásárlása és azok használata ezért jogbiztonságot nyújt, mivel sem a Wiresoft, sem Ön, mint vásárló vagy felhasználó nem sért semmilyen jogi rendelkezést. A Wiresoft használt CAL-jai auditállóak is, mivel az összes korábbi vásárló teljes bizonylatát tartalmazzák!

A Wiresoft előnyeinek összefoglalása használt Device CAL-k vásárlásakor a Windows Server 2019 rendszerhez

A Wiresoft használt eszköz CAL-jai a Windows Server 2019-hez kedvező alternatívát kínálnak Önnek más szoftverszolgáltatók számos ajánlatával szemben - ez más hozzáférési licencekre is vonatkozik

Amint azt már jeleztük, a vásárláskor megvásárolandó Device CAL-ok minimális számára vonatkozóan sincsenek korlátozások, így az ügyfél-hozzáférési licencek esetében nem alkalmazható egy esetlegesen rugalmatlan, csúszó skála. Ez azt is lehetővé teszi a Wiresoft ügyfelei számára, hogy csökkentsék a szerver-hozzáférés licencelésének költségeit, mivel csak a Windows Server szolgáltatások tényleges használatára adnak licencet.

A Wiresoft webáruházban a Windows Server 2019 eszköz CAL-okhoz használt szoftver-hozzáférési licencek mellett felhasználói CAL-okat is talál - valamint ügyfél-hozzáférési licenceket a Windows Server más verzióihoz, valamint egyéb kiszolgálószoftver-licenceket, beleértve az egyes esetekben szükséges hozzáférési licenceket is. Ily módon a Wiresoft használt licencekkel kedvező áron egészítheti ki más területeken is a szoftverkészletét, és így elkerülheti az új hardverrel kapcsolatos többletköltségeket, valamint a nem egységes szoftververziók okozta kompatibilitási problémákat.

A Wiresoft Software Shopban a Device CAL-okon és a szerverszoftvereken kívül más Microsoft szoftvertermékeket is talál - a Wiresoft használt szoftverek által kínált összes előnnyel. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 vagy bármely más Microsoft termék Device CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák