Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG ESZKÖZ CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG ESZKÖZ CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10390
 • 359-06865
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
413 558,00 Ft * 459 508,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 10x Device CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft SQL Server 2019 által kínált funkciók használatához a felhasználónak rendelkeznie kell a megfelelő ügyfél-hozzáférési licenccel - pl. az SQL Server 2019 Eszköz CAL; ez egyetlen, regisztrált végberendezés hozzáférési jogait tartalmazza. Ennek oka, hogy a Standard kiadáshoz tartozó SQL 2019 szerverlicenc a Server/CAL változatban önmagában nem tartalmaz felhasználói jogokat; ezeket külön kell megvásárolni, pl. egy végberendezés hozzáférési licenc formájában. Ez a Device CAL csak a szerverhez való hozzáférési jogosultságot biztosítja az azzal felszerelt számítógép számára.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG ESZKÖZ CAL"

10x Device CAL az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez

A Microsoft SQL Server 2019 által kínált funkciók használatához a felhasználónak feltétlenül szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - például az SQL Server 2019 Device CAL-ra; ez tíz egyedi, regisztrált végberendezés hozzáférési jogait tartalmazza. Ennek oka, hogy a Server/CAL változatban a Standard kiadás SQL 2019 kiszolgálói licenc önmagában nem tartalmaz felhasználói jogokat; ezeket külön kell megvásárolni, például egy végberendezés hozzáférési licencének formájában. Ez az eszköz CAL csak a kiszolgálóhoz való hozzáférésre ad engedélyt a vele felszerelt számítógép számára.

Használt szoftverként a Wiresoft SQL Server 2019 Device CAL-ok nemcsak azt a nagy előnyt kínálják, hogy egyenként is megvásárolhatók, hanem azt is, hogy alacsonyabb áron kaphatók, mint a szokásos licencszolgáltatók hasonló ajánlatai. Ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a hivatalos Microsoft Volume Licensing Programon keresztül elérhető Device Client Access Licenses for SQL Server 2019.

Használja ki az MS SQL Server 2019 összes előnyét egy használt Device CAL segítségével

Az SQL Server 2019 jelenleg a Microsoft adatbázis-platformjának legújabb verziója. A vállalati erőforrás-tervezési rendszereket, ERP-szoftvereket vagy CRM-rendszereket használó vállalatok használhatják ennek a nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszernek az összes fontos adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkcióját.

Az SQL Server 2019 a kiadástól függően az adatok klaszterezésének (csoportosításának) lehetősége mellett felügyeleti funkciókat is tartalmaz a célzott adatbázis-lekérdezések feldolgozása során történő szisztematikus összegyűjtésükhöz. Az SQL Server 2019 Device CAL segítségével a dedikált végberendezésen lévő felhasználók kihasználhatják az Intelligens lekérdezésfeldolgozás által kínált összes előnyt a nagyobb adatmennyiségek gyorsított lekérdezéséhez, valamint az új Big Data Cluster funkciót a gépi tanulási eszközökkel és a PolyBase-t a külső adatforrásokból származó Transact-SQL lekérdezések optimalizált feldolgozásához.

Egyéb SQL Server 2019 funkciók:

 • Az Always Encrypted biztonságosan titkosítja az adatokat - mind az ügyfél, mind a DBMS adatait
 • Az intelligens lekérdezés-feldolgozás optimalizálja a nagy adathalmazok lekérdezését
 • Az intelligens teljesítmény gyorsabb végrehajtási sebességet biztosít az adatbázis-műveletekhez
 • Az adatbázis pillanatfelvételek dokumentálják a lehetséges eltéréseket
 • Az utolsó lekérdezési terv statisztikák naprakész nézeteket nyújtanak a lekérdezésekről
 • lightweight Query Profiling infrastruktúra alapértelmezés szerint engedélyezve
 • Gyorsított adatbázis-helyreállítás az adatbázisok gyorsabb helyreállításához újraindítás vagy tranzakció-visszaállítás után

Device CAL-k az SQL Server 2019 Standard kiadáshoz

A Wiresoft használt Device CAL-jával is teljes mértékben használhatja az SQL Server 2019 Standard-Edition szokásos funkcióit és szolgáltatásait: Különösen a kis- és középvállalkozások számára előnyös a szerver/CAL-alapú licencelési lehetőség, amely a szerverlicencből és az eszközökhöz tartozó, változó számú hozzáférési licencből (Client Access Licenses) áll.

Az SQL Server 2019 licencelési modellje kiszolgálói licencekkel és CAL-okkal

Az SQL Server 2019 és az eszköz CAL-ok licencelésének lehetősége a Microsoft által meghatározott feltételek szerint történik - ezt a licencelési modellt Server/CAL licencelésnek nevezik. A Microsoft licenckezelés így különbséget tesz a szerverek és az egyes végberendezések vagy felhasználók licencelése között. Minden egyes kiszolgálóhoz, amelyen egy SQL Server-példányt futtatnak, először a Standard Server License 2019 címre van szükség. A licencelt SQL Server eléréséhez minden egyes dedikáltvégberendezéshez külön hozzáférési licenc(Device CAL) szükséges az azonos vagy magasabb szerverváltozathoz.

Csak a Device CAL jogosítja fel az eszközt a 2019-es verzió SQL Server funkcióinak használatára. A végberendezésekre vonatkozó ügyfél-hozzáférési licenc nem tartalmaz semmilyen további telepítendő szoftvert, csak az SQL Server 2019 ügyfél/kiszolgáló környezetben való hozzáférési jogokat.

Az SQL Server 2019 eszköz CAL-ok esetében figyelembe kell venni a verzió kompatibilitást

Az SQL Server 2019 Device CAL az SQL Server 2017 vagy egy régebbi verzióhoz (downgrade) való hozzáférésre is jogosít. A fordított eset azonban, amikor egy régebbi SQL Server-verzió, például a 2016-os verzió Device CAL-ját használjuk egy magasabb SQL Server-verzió, például a 2019-es verzió eléréséhez, nem lehetséges. Ezért az SQL Server 2019 használatakor meg kell győződnie arról, hogy az eszköz CAL-ok megfelelő verziójával rendelkezik.

Miért vannak ügyfél-hozzáférési licencek az SQL Server 2019 Standard kiadáshoz?

Az SQL Server 2019 Standard-Edition esetében a Microsoft opcionálisan CAL-alapú licencelést kínál többek között az Eszközök (végpontok) számára. A kiszolgálóhoz való hozzáférés licencelése az eszköz CAL-okon keresztül gazdaságosabb, különösen a kis- és középvállalkozások számára, amelyeknek az SQL Server kisebb teljesítményű, de az igényeiknek megfelelő. Az SQL Server 2019 ilyen típusú használatához a Microsoft licencelési modellje két különböző típusú CAL-t kínál:

 • SQL Server 2019 Device CAL: ez a szerver hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált végponti eszközhöz (PC, laptop, asztal, mobil)
 • SQL Server 2019 felhasználói CAL: ez egy dedikált felhasználót ruház fel szerver-hozzáférési jogokkal

Az SQL Server funkcióinak használatához szükséges, például több eszközre szóló ügyfél-hozzáférési licencek megvásárlása általában olcsóbb, mint a szerver licencelése magonként.

Mik az SQL Server 2019 eszköz CAL-okkal történő licencelés sajátosságai?

Az eszköz CAL egy olyan licenc, amely egy adott végberendezés (eszköz) számára hozzáférési jogokat biztosít az SQL Server 2019-hez. Ezt a kezdeti regisztráció során megadott végberendezést utólag nem lehet megváltoztatni, ahogyan a hozzárendelés típusát sem lehet megváltoztatni - Eszközről Felhasználói CAL-ra. E korlátozások célja, hogy megakadályozzák a CAL-okkal való visszaélést, és nagyobb biztonságot nyújtanak, mivel az illetéktelen vagy külföldi felhasználók nem férhetnek hozzá a vállalat szerveréhez.

Milyen előnyökkel jár az SQL Server 2019 Device CAL?

A funkcionalitást tekintve lényegében nincs különbség a végpont-alapú ügyfél-hozzáférési licenc és a felhasználói licenc között. Az egyes előnyöket a tipikus SQL Server-hozzáférések típusa mutatja. Az SQL Servert használó vállalatok általában eltérnek a közös munkafolyamatokhoz használt munkaállomások számában vagy típusában: Bizonyos projektekben például előfordulhat, hogy több alkalmazott osztozik egyetlen számítógépen, vagy váltásban használja azt, míg egy másik munkakörnyezetben ugyanaz a felhasználó rendszeresen teljesen más végberendezéseket használ az SQL Server eléréséhez.

Azáltal, hogy az SQL Server 2019 eszközlicencét kizárólag egy adott Windows-képes végponthoz kötjük - és nem egy felhasználóhoz, hogy az SQL Server hozzáférési jogát használja -, típustól függően különböző felhasználási típusok merülnek fel: Ha ez egy mobil végberendezés, például egy laptop, akkor az adott felhasználó nem csak a vállalaton belül, például a munkahelyén, hanem azon kívül is hozzáférhet az SQL Serverhez, például egy másik vállalati helyszínen vagy otthon -Office. Egy PC esetében a hozzáférés természetesen mindig ugyanazon a helyen történik.

Következtetés

Tehát az, hogy az SQL Server 2019 melyik CAL-típusa kínál több telepítési lehetőséget egy adott szervezetben, az uralkodó felhasználási forgatókönyv alapján változik. Az ügyfél-hozzáférés licencelésének típusáról a vásárlás előtt kell dönteni, mivel, mint már említettük, az SQL Server Device CAL-t nem lehet utólag User CAL-ra cserélni, és fordítva.

Nemcsak az alkalmazottak száma játszik szerepet, hanem az is, hogy milyen módon használják a végberendezéseket: Ha sok alkalmazott felváltva használja ugyanazt a számítógépet az SQL Server elérésére, függetlenül attól, hogy belső, külső vagy mobil, akkor a licencelés Device CAL-okkal több előnyt kínál. Az eszköz CAL-ok ezért a megfelelő licencelési formát jelentik, amint több alkalmazott rendszeresen, felváltva, egyetlen végberendezésen keresztül fér hozzá az SQL Serverhez.

Vásároljon Device CAL-okat a Microsoft SQL Server 2019-hez egyetlen licenctől a Wiresoft Online Shopban

A Wiresoft Online Shopban már egy felhasználói licenctől kaphatók eszköz CAL-ok az SQL Server 2019-hez - az ajánlat használt szoftverként jelentősen olcsóbb, mint egy hasonló új licenc, anélkül, hogy a CAL "használt" állapota hátrányt jelentene a használhatóság szempontjából, mivel a szoftver nem tud elhasználódni.

Milyen használt eszköz CAL-okat használnak az SQL Server 2019 esetében?

A Wiresoft webáruházában kínált SQL Server 2019 Device CAL-ok eredeti hozzáférési licencek, amelyek a Microsoft licencelési programjának részeként állnak rendelkezésre; azzal a különbséggel, hogy egykor az SQL Server 2019 kötetes licencének részei voltak olyan végpontok számára, amelyeket egy olyan vállalat vásárolt, amely a nem szükséges egyedi Device hozzáférési licenceket vagy a kötetes licencet továbbértékesítette a Wiresoftnak. Ezt a korábbi mennyiségi licencet felbontották és egyedi licencekké alakították át, a folyamat során a Device CAL-okat használt szoftverként vagy Used Software-ként jelölték meg. Amint már említettük, ez a megjelölés nem jelenti az SQL Server Device CAL szoftver elhasználódását, és nem jelenti a szoftver funkcionalitásának korlátozását vagy korlátlan ideig történő használatát.

Milyen biztonságot nyújtanak a használt eszköz CAL-ok az SQL Server 2019 számára?

A használt szoftverek, például az SQL Server Device CAL-ok megvásárlása a Wiresoft-tól nemcsak olcsóbb az ügyfelek számára, hanem biztonságos is! Mivel már egyetlen Device CAL a Microsoft SQL Server 2019-hez nemcsak olcsóbban juthat hozzá, mint a megfelelő új szoftverhez, hanem a fizetés utáni azonnali letöltés és a licenc aktiválása révén a mellékelt mennyiségi licenckulccsal a vásárló biztonságát is élvezheti.

A Wiresoftnál elérhető SQL Server 2019 Device CAL-ok különböző vállalatok licenckészleteiből származnak. Ezért a használt szoftverek kereskedelmére a szokásos joghatóság vonatkozik. Ez kifejezetten jóváhagyja a használt szoftverekkel való kereskedelmet, amit a különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Az Ön, mint ügyfél számára a Microsoft Device CALs for SQL Server 2019 vagy más, a Wiresoft által kínált ügyfél-hozzáférési licenc megvásárlása, valamint a használt szoftverként való használat jogbiztonságot jelent, mivel nem sérülnek jogi rendelkezések. És az összes vásárló teljes bizonylatának köszönhetően a Wiresoft használt CAL-jai auditállóak is!

Az Ön előnyei használt Device CAL-k vásárlásakor az SQL Server 2019 számára

A Wiresoftnál az SQL Server 2019-hez vagy más CAL-okhoz használt szoftverként kínált Device CAL-ok nem csak megfizethető alternatívát nyújtanak ügyfeleinknek más ajánlatokkal szemben, hanem a választás szabadságát is biztosítják számukra az SQL Server-szolgáltatások használatának pontos licenceléséhez szükséges Device CAL-ok pontos számát illetően, a nem praktikusabb licencszintek helyett, ezáltal csökkentve a licencelési költségeket.

A Wiresoft online áruház használt szoftver CAL-ok széles választéka magában foglalja az eszköz CAL-okat, valamint a felhasználói CAL-okat az SQL Server 2019-hez és az MS SQL Server hozzáférési licencek régebbi verzióihoz, beleértve a megfelelő kiszolgáló licenceket is. Így elkerülheti az új hardver megvásárlását vagy az esetlegesen felmerülő kompatibilitási problémákat. Használja ki a Wiresoft széleskörű használt szoftverajánlatát a különböző SQL Server stb. CAL-okhoz!

A Wiresoft Software Shopban az SQL Server 2019 eszköz CAL-okat, valamint más Microsoft Server szoftverek ügyfél-hozzáférési licenceit találja - mindig alacsony áron, használt szoftverként és azonnali letöltéssel és aktiválással azonnal használhatóan. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2019 vagy bármely más Microsoft termék Device CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG ESZKÖZ CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG ESZKÖZ CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
716 977,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
Kategóriák