Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10463
  • R18-01853
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
60 923,00 Ft * 67 691,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x User CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időszak Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Minden felhasználónak, aki a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálószolgáltatásait a Standard vagy Datacenter kiadásban bármilyen Windows-képes eszközzel el kívánja érni, külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége (User CAL), amelyet a kiszolgáló licenc nem tartalmaz. Csak ez a licenc biztosítja az egyes felhasználók számára a megfelelő hozzáférési jogokat a kiszolgálóhoz. Nem számít, hogy a jogosult User CAL felhasználó Windows operációs rendszerrel rendelkező asztali számítógépet, notebookot, okostelefont vagy táblagépet használ-e. Ez azt jelenti, hogy a vásárló egy User CAL szabadon eldöntheti, hogy milyen Windows-képes végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022-hez.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL"

Maximalizálja erőforrásait a Microsoft Windows Server 2022 - 5 csomaggal User CAL

Áttekintés 

A Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack User CAL (Client Access Licence) átfogó megoldást kínál a rugalmas felhasználókezelést és maximális teljesítményt igénylő vállalatok számára. Az öt licenc segítségével több felhasználót integrálhat hálózatába, miközben kihasználhatja a Windows Server 2022 innovatív funkcióit.

Hatékony funkciók

1. Skálázható felhasználói hozzáférés: Öt felhasználói CAL-licenc segítségével könnyedén skálázhatja a felhasználók számát, hogy megfeleljen a szervezet növekvő igényeinek. A Windows Server 2022 nagy teljesítményű platformot biztosít a zökkenőmentes és hatékony együttműködéshez.

2. Fejlett biztonság több felhasználó számára: A Windows Server 2022 fejlett biztonsági funkcióival megvédheti hálózatát a fenyegetésektől. Minden egyes User CAL biztosítja a biztonságos hozzáférést több felhasználó számára, és védelmet nyújt a kiberfenyegetések ellen.

3. Rugalmasság és könnyű használat: Ez a licenccsomag nemcsak teljesítményt, hanem rugalmasságot és könnyű használatot is kínál. Könnyedén kezelheti öt felhasználó hozzáférését, és testre szabhatja a konfigurációt, hogy megfeleljen a szervezet egyedi igényeinek.

Egyszerű adminisztráció

1. Hatékony többfelhasználós licenckezelés: A Windows Server 2022 hatékony kezelési funkciója segítségével tartsa kézben licenceit. Könnyedén nyomon követheti és kezelheti öt felhasználó licenchasználatát.

2. Felhasználóbarát felület a többszörös hozzáféréshez: A felhasználói CAL-ok intuitív felületet biztosítanak a felhasználói hozzáférések egyszerű konfigurálásához és kezeléséhez. Csökkentse az adminisztrációs időt és növelje a hatékonyságot mind az öt felhasználó számára.

Megfelel a Google legújabb, hasznos asztali frissítésének követelményeinek

Optimális kompatibilitás több felhasználó számára: A Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack User CAL teljes mértékben kompatibilis a Google helpful desk frissítésének legújabb követelményeivel. Maradjon naprakész, és biztosítsa a zökkenőmentes integrációt mind az öt felhasználó számára.

Következtetés

A Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack User CAL költséghatékony és hatékony megoldást kínál azon szervezetek számára, amelyek több felhasználót szeretnének integrálni szerverkörnyezetükbe. Könnyedén skálázható, maximalizálja a biztonságot és optimalizálja az együttműködést - mindezt egyszerű licenckezeléssel. Készítse fel szervezetét a sikeres digitális jövőre, és hozza ki a legtöbbet erőforrásaiból.

 

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák