Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 041 090,00 Ft * 1 156 766,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: A virtualizáció következő szintje

Növelje IT-infrastruktúrája teljesítményét, hatékonyságát és biztonságát a VMware vSphere 7 Enterprise Plus segítségével. Ez a vezető virtualizációs technológia lehetővé teszi, hogy vállalkozása megfeleljen a modern üzleti környezet kihívásainak, miközben biztosítja a jövőbeli növekedéshez és innovációhoz szükséges rugalmasságot és skálázhatóságot.

A legnagyobb teljesítmény és megbízhatóság

A VMware vSphere 7 Enterprise Plus a legnagyobb teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja. Virtuális gépenként akár 768 vCPU-t és 24 TB vRAM-ot is támogat, így a legigényesebb munkaterhelések is könnyedén kezelhetők. Emellett a vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) technológia lehetővé teszi a dinamikus erőforrás-elosztást és -kiegyenlítést a maximális teljesítmény biztosítása érdekében, még a legigényesebb környezetekben is.

Forradalmi biztonsági funkciók

A VMware vSphere 7 Enterprise Plus megbízható biztonsági funkciókat kínál a szervezet adatainak és alkalmazásainak védelme érdekében. A vSphere Trust Authority biztosítja, hogy csak megbízható hosztok legyenek aktívak a környezetben, a vSphere Identity Federation pedig fokozott hozzáférés-szabályozást és biztonságot nyújt.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Optimalizálja IT-stratégiáját

A VMware vSphere 7 Enterprise Plus nem csupán egy technológia, hanem egy olyan eszköz, amely segít optimalizálni az IT-stratégiát és előremozdítani az üzletmenetet. Számos fejlett funkcióval és integrációval lehetővé teszi, hogy korszerűsítse IT-infrastruktúráját, és jövőbe mutató megoldásokat hozzon létre.

Zökkenőmentes hibrid felhő-integráció

A VMware vSphere 7 Enterprise Plus támogatja a zökkenőmentes hibrid felhőintegrációt, és teljes kompatibilitást kínál a vezető felhőszolgáltatásokkal, például a VMware Cloud on AWS, Azure VMware Solution és Google Cloud VMware Engine szolgáltatásokkal. A vSphere 7 Enterprise Plus segítségével könnyedén áthelyezheti a munkaterheket az üzlethelyiségen belüli és a felhőkörnyezetek között, így kihasználhatja a felhőszolgáltatások agilitását és skálázhatóságát anélkül, hogy feláldozná az üzlethelyiségen belüli infrastruktúra ellenőrzését és biztonságát.

A modern munkaterhelések támogatása

A VMware vSphere 7 Enterprise Plus készen áll a modern munkaterhelésekre és felhasználási esetekre. A Kubernetes és a konténer-munkaterhelések natív támogatásával ugyanolyan egyszerűen telepíthet és kezelhet modern, felhő-natív alkalmazásokat, mint hagyományos VM-alapú alkalmazásokat.

Összességében a VMware vSphere 7 Enterprise Plus egy nagy teljesítményű, rugalmas és biztonságos virtualizációs megoldás, amely segíthet vállalkozásának a jelenlegi kihívások kezelésében és a jövőbeli lehetőségekre való felkészülésben. Használja a vSphere 7 Enterprise Plus-t IT-infrastruktúrája hatékonyságának és teljesítményének növeléséhez és üzleti céljainak eléréséhez.

Innovatív funkciók az optimalizált folyamatokhoz

A vSphere 7 Enterprise Plus segítségével olyan innovatív funkciókat használhat, amelyek segítenek optimalizálni a folyamatokat és a lehető legtöbbet kihozni az IT-infrastruktúrából.

vSphere Lifecycle Manager

A vSphere Lifecycle Manager egy központi funkció, amely biztosítja, hogy környezete mindig naprakész legyen. Ezzel az eszközzel központilag kezelheti és automatizálhatja a frissítéseket, javításokat és konfigurációs módosításokat a teljes vSphere-környezetében. Ez minimalizálja a kézi munkát, csökkenti a kockázatot, és biztosítja, hogy környezete mindig optimálisan legyen konfigurálva.

Belső biztonság és megfelelőség

Egy olyan világban, ahol a kiberbiztonság és az adatvédelem kiemelkedően fontos, a vSphere 7 Enterprise Plus beépített biztonsági kezelési funkciókat kínál. Ezek közé tartozik a VM Encryption az adatok titkosításához mind nyugalmi, mind tranzit közben, valamint a Secure Boot, amely biztosítja, hogy csak engedélyezett és aláírt kód fusson a hosztokon. A vSphere 7 Enterprise Plus emellett támogatja a megfelelőségi felügyeletet és jelentéstételt, hogy megfeleljen az olyan szabványok követelményeinek, mint a GDPR, a HIPAA és a PCI DSS.

Következtetés: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - az Ön megoldása a megbízható IT-infrastruktúrához

Végső soron a VMware vSphere 7 Enterprise Plus sokkal többet kínál, mint egyszerű virtualizálás. Ez egy átfogó platform, amely segít optimalizálni az IT-infrastruktúrát, kielégíteni a biztonsági igényeket, és megteremti a feltételeket a jövőbeli növekedéshez és innovációhoz.

Skálázható és rugalmas megoldások

A VMware vSphere 7 Enterprise Plus segítségével rugalmas és skálázható megoldást kap, amely lehetővé teszi, hogy IT-infrastruktúráját pontosan az Ön vállalkozásának igényeihez igazítsa. Nem számít, hogy egy kis IT-részleget vagy egy nagy adatközpontot irányít, a vSphere 7 Enterprise Plus az Ön igényeivel együtt növekszik.

Befektessen a jövőbe

A VMware vSphere 7 Enterprise Plusba való befektetéssel nem csupán egy szoftverbe fektet be, hanem vállalkozása jövőbeli életképességébe is. A modern munkaterhelések támogatásával, a robusztus biztonsági funkciókkal és a felhővel való egyszerű integrációval a vSphere 7 Enterprise Plus biztosítja, hogy Ön készen álljon a jövő informatikai kihívásaira.

Összefoglalva, a VMware vSphere 7 Enterprise Plus újradefiniálja a virtualizációt, és lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy modernizálják IT-infrastruktúrájukat és hatékonyabban érjék el üzleti céljaikat. Fedezze fel a VMware vSphere 7 Enterprise Plus számos előnyét az Ön vállalkozása számára még ma.

További linkek "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák