Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
284 826,00 Ft * 316 472,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

A VMware vSphere 7 áttekintése Standard

Üdvözöljük a virtualizáció és a felhőalapú számítástechnika új korszakában a VMware vSphere 7 Standard, az iparág vezető szervervirtualizációs szoftverével. A vSphere 7 Standard a korábbi kiadások szilárd alapjaira épül, és számos új funkciót és fejlesztést hoz, amelyek célja az IT-infrastruktúra kezelésének egyszerűsítése, a működési költségek csökkentése, valamint a megbízhatóság és a teljesítmény növelése.

Akár kisvállalkozásról van szó, amely az IT-infrastruktúra optimalizálásának lehetőségeit keresi, akár nagyvállalatról, amelynek meg kell felelnie a növekvő üzleti igényeknek, a vSphere 7 Standard képes alapjaiban átalakítani az informatikai műveleteket.

A szervervirtualizáció következő szintje

a vSphere 7 Standard lehetővé teszi több operációs rendszer és alkalmazás egyetlen fizikai kiszolgálón történő konszolidálását. Ez jobb erőforrás-kihasználást, alacsonyabb hardverköltségeket és az IT-infrastruktúra egyszerűbb kezelését eredményezi.

Emellett a vSphere 7 Standard olyan fejlesztéseket tartalmaz a CPU ütemezés, a memóriakezelés és a hálózati képességek terén, amelyek segítenek maximalizálni a virtuális gépek teljesítményét, és csökkentik a fizikai hardverek iránti igényt.

A műveletek optimalizálása

A vSphere 7 Standard segítségével automatizálhatja a műveleteket, csökkentheti a manuális beavatkozásokat és növelheti a hatékonyságot. Az olyan rutinfeladatok automatizálásával, mint a VM-ellátás, a terheléselosztás és a kapacitástervezés, optimalizálhatja informatikai környezete működését és növelheti termelékenységét.

Javítja a biztonságot és csökkenti a kockázatot

Az adatok és alkalmazások biztonsága kiemelkedően fontos, a vSphere 7 Standard pedig megbízható biztonsági funkciókat biztosít, hogy virtuális környezete védve legyen a fenyegetésekkel szemben.

Az adatbiztonság javítása

a vSphere 7 Standard számos biztonsági fejlesztést kínál, többek között VM titkosítást, biztonságos indítást VM-ek és hosztok számára, valamint továbbfejlesztett ellenőrzési nyomvonal funkciókat. Ezek a funkciók biztosítják, hogy adatai biztonságban legyenek, akár nyugalomban, akár mozgásban vannak, és biztosítják a megfelelőségi követelmények teljesítéséhez szükséges eszközöket.

Csökkentse a kockázatot

A vSphere 7 Standard az alkalmazások és az adatok rendelkezésre állásának biztosításával segít minimalizálni az üzletmenet megszakadásának kockázatát. Számos rendelkezésre állási funkciót kínál, köztük a vSphere High Availability (HA), a Fault Tolerance és a vMotion funkciókat, amelyek segítenek minimalizálni az állásidőt és biztosítani az üzletmenet folytonosságát.

A VMware vSphere 7 Standard több mint egy virtualizációs platform. Olyan hatékony eszköz, amellyel optimalizálhatja informatikai környezetét, csökkentheti működési költségeit, megvédheti adatait és alkalmazásait, és maximalizálhatja informatikai beruházásainak értékét. A vSphere 7 Standard átfogó funkciókészletével, valamint bizonyított megbízhatóságával és teljesítményével kiváló választás minden méretű vállalkozás számára.

Egyszerűsített kezelés és ellenőrzés

A vSphere 7 Standard segítségével Ön mindig kézben tarthatja informatikai környezetét. A platform központi és egységes kezelőfelületet biztosít, amely zökkenőmentesen integrálódik a meglévő kezelőeszközökbe. Ez megkönnyíti infrastruktúrája kezelését, legyen az a saját adatközpontjában vagy a felhőben.

Intuitív felület

A vSphere 7 Standard intuitív és felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy néhány kattintással létrehozzák, konfigurálják és kezeljék a virtuális gépeket és egyéb erőforrásokat. Emellett a vCenter Server kezelőfelülete egységes képet nyújt a teljes vSphere-infrastruktúráról, így sokkal könnyebbé válik az erőforrások kezelése és felügyelete.

Beépített vezérlők

a vSphere 7 Standard számos vezérlési mechanizmust tartalmaz, köztük a házirend-alapú irányítást, amely lehetővé teszi az erőforrások kiosztását és szabályozását az alkalmazások egyedi igényei alapján. Emellett az olyan funkciók, mint a szerepkör-alapú hozzáférés-szabályozás és a vSphere Single Sign-On lehetővé teszik a hozzáférés és az engedélyezési beállítások pontos szabályozását, ami hozzájárul a virtuális környezet biztonságának megerősítéséhez.

Jövőbiztosság a VMware vSphere 7-tel Standard

Egy olyan korban, amikor a technológiai környezet folyamatosan fejlődik, kritikus fontosságú, hogy virtualizációs platformja lépést tartson a legújabb technológiákkal és szabványokkal. A VMware vSphere 7 Standard úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a modern IT-környezetek változó igényeinek, miközben jövőbiztosítsa a befektetését.

A legújabb technológiák támogatása

a vSphere 7 Standard támogatja az x86-os hardverek, operációs rendszerek és alkalmazások legújabb generációit. Emellett optimalizált támogatást nyújt a modern alkalmazási keretrendszerekhez és programozási nyelvekhez, így ideális platform a modern alkalmazások fejlesztéséhez és telepítéséhez.

Felkészült a jövőre

A vSphere 7 Standard fejlett architektúrájával és az olyan új technológiák támogatásával, mint a Kubernetes és a konténerizáció, a vSphere 7 jól felkészült a jövőbeli IT-környezetek igényeinek kielégítésére. Akár hibrid felhőkörnyezet kialakítását, modern alkalmazások fejlesztését vagy az AI és a gépi tanulás kihasználását tervezi, a vSphere 7 Standard készen áll arra, hogy segítse Önt ezen az úton.

A VMware vSphere 7 Standard segítségével kiaknázhatja az informatikai környezetében rejlő teljes potenciált. A vSphere 7 Standard erőteljes funkciók és fejlesztések átfogó készletével segít csökkenteni az IT komplexitását, növelni az üzemeltetés hatékonyságát, erősíteni a biztonságot és fokozni az agilitást - mindezt egyetlen, egységes platformon. Használja ki a vSphere 7 Standard teljesítményét és rugalmasságát informatikai céljai eléréséhez, és vigye előre vállalkozását.

További linkek "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák