Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 DEVICE CAL Minden felhasználónak vagy eszköznek, amely hozzáfér az Exchange-kiszolgálóhoz, hozzáférési licencre ( CAL ) van szüksége. A CAL-ok felhasználói CAL (licencelt felhasználó általi hozzáférés) és...
6 472,00 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2013 USER CAL Minden felhasználónak vagy eszköznek, amely hozzáfér az Exchange-kiszolgálóhoz, hozzáférési licencre (CAL) van szüksége. A CAL-ok felhasználói CAL (licencelt felhasználó általi hozzáférés) és...
6 472,00 Ft *

Microsoft CAL for Exchange Server 2013 - Hatékony licencelés az e-mail kommunikációhoz

Bevezetés az Exchange Server 2013-as Microsoft CAL-okba

A Microsoft Exchange Server 2013 a szervezetek e-mail kommunikációjának és együttműködésének bevált megoldása. Az Exchange Server 2013 hatékony használatához Microsoft CAL-k (ügyfél-hozzáférési licencek) szükségesek. Ebben a szövegben könnyen érthető áttekintést nyújtunk arról, hogy mit jelentenek és hogyan működnek.

A Microsoft CAL-ok fontossága az Exchange Server 2013 esetében

Az Exchange Server 2013-hoz tartozó Microsoft CAL-ok olyan licencek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók vagy eszközök számára, hogy hozzáférjenek az Exchange Server nagy teljesítményű funkcióihoz és szolgáltatásaihoz. Elengedhetetlenek ahhoz, hogy az Ön e-mail kommunikációja hatékony, biztonságos és jogkövető legyen.

Miért fontosak a Microsoft CAL-k az Exchange Server 2013-hoz?

A Microsoft CALs for Exchange Server 2013 megfelelő licencelése kritikus fontosságú a jogi következmények elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy alkalmazottai zökkenőmentesen hozzáférhessenek az e-mailhez, naptárakhoz és más Exchange-szolgáltatásokhoz.

Az Exchange Server 2013-as Microsoft CAL-k típusai

Az Exchange Server 2013-hoz készült Microsoft CAL-oknak két fő típusa van:

  1. Felhasználói CAL-k: Ezek a licencek felhasználó-alapúak, és egy adott felhasználó számára teszik lehetővé az Exchange Server 2013 elérését. A felhasználói CAL-ok akkor jók, ha egy szervezetben sok eszközzel és kevesebb felhasználóval rendelkezik.

  2. Eszköz CAL-k: Az eszköz CAL-ok eszközalapú licencek, amelyek egy adott eszközhöz kötődnek. Ezek lehetővé teszik, hogy az összes felhasználó, aki ezt az eszközt használja, hozzáférjen az Exchange Server 2013-hoz.

CAL-k vásárlása az Exchange Server 2013-hoz

Az Exchange Server 2013-hoz tartozó Microsoft CAL-okat általában a kiszolgálószoftvertől külön kell megvásárolni. Fontos, hogy a szervezet egyedi igényeinek megfelelően a megfelelő számú és típusú CAL-t vásárolja meg.

Következtetés

A Microsoft CAL-k az Exchange Server 2013-hoz a zökkenőmentes és a jogszabályoknak megfelelő e-mail kommunikáció kulcsa az Ön szervezetében. A felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok közötti választás az Ön konkrét vállalati helyzetétől függ. A megfelelően licencelt CAL-ok biztosítják, hogy alkalmazottai hatékonyan és a jogszabályoknak megfelelően férhetnek hozzá az Exchange Server 2013-hoz. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő CAL-okat vásárolja meg, hogy biztosítsa az Exchange Server 2013 használatának hatékonyságát és jogszerűségét.

Kategóriák