Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Azonnal letölthető

 • SW10445
 • 269-09050
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
64 840,00 Ft * 72 043,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A világszerte használt, sokoldalú Microsoft Office irodai programcsomag legújabb verziója a Professional Plus Editionnel a professzionális felhasználóknak a vállalatoknál és az egyéni vállalkozóknak egyaránt új, még magasabb Standard funkcionalitást és kényelmet kínál - nemcsak a dokumentumok létrehozásához és közös szerkesztéséhez, hanem az átfogó kommunikációhoz és az adatok biztonságos megosztásához is, ami új szintre emeli a felhőben történő együttműködést - különösen az otthoni irodában. Az új MS Office Professional Plus ugyanakkor átfogó biztonsági szabványokat tartalmaz, és figyelembe veszi az aktuális új adatvédelmi előírásokat.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - nélkülözhetetlen az üzleti szakemberek számára

A világszerte használt, sokoldalú Microsoft Office programcsomag legújabb verziója a Professional Plus Editionnel a professzionális vállalati felhasználóknak és az önfoglalkoztatóknak egyaránt új, még magasabb szintű funkcionalitást és kényelmet kínál - nemcsak a dokumentumok létrehozásához és közös szerkesztéséhez, hanem az átfogó kommunikációhoz és az adatok biztonságos megosztásához is, ami a felhőben történő együttműködést - különösen az otthoni irodában - is új szintre emeli. Az új MS Office Professional Plus ugyanakkor átfogó biztonsági szabványokat tartalmaz, és figyelembe veszi a jelenlegi új adatvédelmi előírásokat.

Természetesen az MS Office minden egyes kiadása további fejlesztéseket és praktikus kiegészítéseket is tartalmaz a jól bevált Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokhoz - például az átfogó megosztási lehetőségek és a dokumentumok valós idejű szerkesztése még egyszerűbbé teszi a közös csapatmunkát.

A Professional Pro Edition 2021 ezen felül további üzleti eszközöket biztosít kizárólagosan: például Access és Publisher - valamint a Microsoft Teams alkalmazást.

Az MS Office Edition Professional Plus 2021-et a Wiresoft Software Shopban már használt szoftverként is megtalálhatja - ráadásul az új szoftvereknél kedvezőbb áron. A legjobb, ha azonnal felveszi a kapcsolatot csapatunkkal, és megtudja, mikor töltheti le ezt az Office-verziót, valamint az MS Office 2021 többi kiadását. Az alábbiakban áttekintést talál a kiadás már ismert újdonságairól, valamint részletes információkat az egyes programokról és az exkluzív funkciókról, amelyek csak a Professional Plus-ban állnak az Ön rendelkezésére.

Bevált Office-alkalmazások - a Professional Plus 2021-ben még erősebbek

Mint korábban, a Word, Excel, PowerPoint és Outlook programok alkotják a Microsoft Office csomagok gerincét. A Microsoft Office 2021 Professional Plusban ezeket tovább optimalizálták, és új funkciókkal egészítették ki a hatékonyság további növelése, a programközi munka megkönnyítése és a csapatmunka javítása érdekében:

 • AMicrosoft Word 2021 még jobban felgyorsítja a dokumentumokkal való munkát, például a beépített fordítóeszközzel, a diktálási funkcióval és a továbbfejlesztett helyesírás- és nyelvtani javítással. A beszédkimenet segítségével a szövegeket felolvashatja, miközben ír; a beszédbevitel is javult. Az új szerkesztő mostantól lehetővé teszi, hogy egy kattintással közvetlenül elfogadja az írás- és helyesírási javaslatokat. Egy másik újdonság a virtuális tinta jobb felismerése - a digitális tollal a kijelzőre írt mondatok így még hibátlanabbul alakulnak át gépelt szöveggé. Ezen kívül számos egyedi fejlesztés is van: Az SVG-grafikák segítségével mostantól a bonyolultabb képdokumentumok is integrálhatók, méretezhetők és szerkeszthetők anélkül, hogy sok memóriát foglalnának. Az iPhone-okból vagy iPadekből származó HEIC-képek közvetlenül, átalakítás nélkül illeszthetők be
 • AMicrosoft Excel a Professional Pro Edition 2021-ben mostantól dinamikus tömböket és egy továbbfejlesztett XVERWEIS funkciót kínál számos funkció és szűrő, például idővonal-szűrők mellett a táblázatok professzionális elemzéséhez és szerkesztéséhez. Ezenkívül a pénzügyi számításokhoz, például a pénzügyi számításokhoz használt táblázatfunkciókat ismét javították; mint korábban, most is nagyszerű a kompatibilitás, különösen a CSV-fájlokkal.
 • AMicrosoft PowerPoint 2021 számos effektust, például morfingot, valamint további képszerkesztési lehetőségeket integrált; az ultra HD fájlok közvetlenül beilleszthetők a prezentációkba, valamint a grafikák szabadon méretezhetők; a zoom funkció lehetővé teszi a kép nagyítását. A digitális tollal animációk is végezhetők. A PowerPoint-fájlok megosztási lehetőségei között mostantól a hangszóró nézet is szerepel, a Microsoft Forms segítségével pedig közvetlen szavazást lehet indítani a megbeszélés résztvevői között.
 • AMicrosoft Outlook 2021 tovább javította a kollégákkal és partnerekkel való átfogó, globális együttműködést a különböző időzónákban lévő összes helyszínen Az időeltolódásokat automatikusan figyelembe veszi a találkozók ütemezésénél; az új Outlook támogatja a tetszőleges számú e-mail fiók létrehozását és kezelését is - ez különösen a több fiókkal rendelkező felhasználók számára előnyös. Az Outlookból származó üzenetek közvetlenül megoszthatók másokkal a Microsoft Teamsban, és egy új diktálási eszköztár, beleértve a kiterjesztett hangparancsokat és az automatikus írásjeleket, megkönnyíti az e-mailek megírását.
 • Az Access 2021 mostantól még jobban támogatja a különböző adatbázis-alkalmazásokat, amelyek közvetlenül a böngészőben működnek, ezáltal értékes tárhelyet takarítva meg. A rajta keresztül tárolt adatokat például egy Microsoft SQL-adatbázisban teszi elérhetővé a biztonságos hozzáférés érdekében.
 • APublisher 2021 új lehetőségeket és funkciókat tartalmaz, különösen a grafikák szerkesztéséhez, hogy azokat érdekes prezentációkban és kiadványokban használhassuk: többek között a továbbfejlesztett tollfelismerés és az Access-szel való gyorsabb együttműködés révén.
 • Az MS Office Edition Professional Plus 2021 tartalmazza a OneNote és a Skype-ot helyettesítő Microsoft Teams alkalmazásokat is.

Az Office 2021 Professional Plus számos egyéb előnye is élvezhető az Office 2021 Professional Plus használatával

Az MS Office 2021 Edition Professional Plus egyes programjainak fent említett újításai mellett a felhasználók természetesen számos egyéb általános gyakorlati funkciót és előnyt is élvezhetnek, amelyek szintén támogatják a mobil munkavégzést: A dokumentumokon, táblázatokon vagy prezentációkon való intuitív együttműködés a csapatban még könnyebbé teszi a résztvevők számára az egymással való kommunikációt. Az Office 2021 felhasználói felülete különösen letisztult - ráadásul számos alkalmazásban elérhető a sötét üzemmód, amely támogatja a szembarát munkát.

A keresési területen található új legördülő menü még egyszerűbbé teszi a keresést - a felhasználók például egy kattintással válthatnak az aktuális postafiók és az éppen megnyitott mappa között. Az asztali kliens lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az előzmények menü segítségével visszatérjenek a nemrég meglátogatott helyszínekre; lehetőség van a telefonszámok elfedésére is, ami nagyobb magánéletet és anonimitást tesz lehetővé.

Számos Office-funkciót okostelefonon vagy táblagépen keresztül is elérhetünk útközben; a webes alkalmazások itt különösen praktikussá teszik a hozzáférést, mivel az egyes funkciók és elemek még gyorsabban megtalálhatók a dokumentumok gyors, menet közbeni szerkesztéséhez. A fájlok más felhasználók eszközeivel is megnyithatók a felhőben, és így megoszthatók.

Adatvesztés-megelőzés az Office 2021 Professional Plus-ban az adatvesztés és az adatok nyilvánosságra hozatalának megakadályozása érdekében

A Microsoft bevált adatvesztés-megelőző (DLP) eszközét az MS Office 2021 Professional Plus is használja a bizalmas információk vagy adatok átfogó védelmére az alkalmazottak szándékos vagy véletlen nyilvánosságra hozatalával szemben. Ily módon a szervezetek vagy vállalatok a DSVGO által előírtaknak megfelelően védik a személyes adatokat a jogosulatlan hozzáféréstől. A dinamikus tartalomalapú ellenőrzéssel nemcsak az összes adatmozgást ellenőrzik, hanem az e-mailben vagy internetalapú alkalmazásokon keresztül történő továbbítást is blokkolják.

A rendszergazdák differenciált szabályokat állíthatnak be a meghatározott adatokhoz való hozzáférésre, például azok korlátozására vagy teljes blokkolására, valamint figyelmeztethetik a felhasználókat a potenciális kockázatokra adatvesztés esetén.

Az MS Office 2021 Professional Plus-ban mostantól az egyes programokban könnyebben meghatározható, hogy mely információk építhetők be egy dokumentumba, illetve adhatók tovább. Az olyan felhőszolgáltatások, mint a OneDrive használata esetén a fontos adatok még szerverhiba vagy a végberendezés meghibásodása esetén sem vesznek el, mivel a felhasználók bárhonnan könnyen hozzáférhetnek ezekhez a fájlokhoz és szerkeszthetik azokat.

A Microsoft Office 2021 Professional Plus rendszerkövetelményei

Az alábbi rendszerkövetelmények az összes MS Office 2021 Professional Plus-ra vonatkoznak, további alkalmazások vagy programok használatától függően további követelmények vonatkozhatnak ezekre az alkalmazásokra:

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processzor: 1 GHz (32 vagy 64 bites)
 • Munkamemória: legalább 2 GB RAM
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Képfelbontás: min. 1 280 x 800 képpont
 • Grafikus kártya:    DirectX 10

Melyik Windows-verzió kompatibilis az MS Office 2021 Professional Plusszal?

Amint azt a rendszerkövetelményeknél már leírtuk, a Microsoft Office 2021 összes kiadásának a szoftver megfelelő futtatásához Windows 10 operációs rendszerre van szükség. A Microsoft Office 2021 Professional Plus ezért nem kompatibilis a Windows 8, 7 vagy régebbi verziókkal.

Hogyan licencelhető a Microsoft Office 2021 Professional Plus?

A Microsoft Office 2021 ezen kiadása egy adott egyedi végberendezéshez van licencelve. Az aktuális feltételektől függően Ön jogosult lehet arra is, hogy az adott számítógépen a jelen kiadás és az összes korábbi kiadás tetszőleges számú példányát telepítse, beleértve a hálózati szerverre telepített példányokat is, amelyeket távolról vagy virtuális asztali infrastruktúrán (VDI) keresztül lehet elérni a licencelt eszközről. További részletekért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2021 Professional Plus-t a Wiresoft Software Shopban

Az új Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition már kapható a Wiresoftnál használt egyedi licencként - ez azt jelenti, hogy az ára alacsonyabb, mint az új szoftvereké. Az Office 2021 Professional Plus használt szoftverek megvásárlásával a Wiresoftnál mindig élvezheti a következő előnyöket:

 • Az MS Office 2021 Professional Plus alkalmazás a vásárlást követően azonnal az Ön rendelkezésére áll elektronikus szoftverküldéssel (Electronic Software Delivery, ESD).
 • Az MS Office 2021 Professional Plus, valamint a Wiresoftnál eladásra kínált összes többi használt Office-licenc nem korlátozottan érvényes vagy időben korlátozott tesztverzió, és nem tartalmaznak már aktivált licenckulcsot, hanem amikor Ön megvásárolja őket a szoftverboltunkban, akkor egy kizárólag Ön számára engedélyezett szoftverterméket vásárol.
 • Ön egy MS Office 2021 Professional Plus licencet kap, amelyet korábban egy európai vállalat vásárolt és értékesített tovább. Az MS Office 2021 Professional Plus licencének viszonteladásával a licenc használtként van megjelölve, anélkül, hogy a "használt" kifejezés a szoftver funkcionalitásának bármilyen korlátozását jelentené.
 • Ha az eredeti vásárló már telepítette ezt az Office-szoftvert, akkor az a Wiresoftnak történő eladással együtt törlődött, így a szóban forgó szoftverlicenc ismét 100%-ban szabadon hozzáférhető.
 • Minden ilyen, a Wiresoft-tól vásárolt használt licencet mi is ellenőriztünk a teljes használhatóság szempontjából.
 • A használt Microsoft Office szoftverek viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó jog, amely lehetővé teszi az ilyen szoftverek eladását és megvásárlását, valamint használatát.
 • Ezért a Wiresoftnál történő licencvásárláskor biztos lehet benne, hogy legális és eredeti Microsoft terméket vásárol és használ.

Ha további kérdése van a Microsoft Office Professional 2021 Plus használt szoftver vagy egy másik Office 2021 kiadás, valamint régebbi Office-verziók vagy más Microsoft-szoftverek licencvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
2023. júl. 14.

Eenvoudig en snel

Betaald en binnen no-time was het programma al op mijn laptop. Zeer indrukwekkend.

2023. júl. 14.

Topkwaliteit

De bestelling verliep vlot en eenvoudig. Klantenservice wordt hier echt serieus genomen!

2023. júl. 14.

Qualità superiore

L'ordine è stato semplice e senza problemi. Il servizio clienti è davvero al primo posto qui!

2023. júl. 14.

Fácil y rápido

Pagué y en poco tiempo tenía el programa en mi ordenador. ¡Impresionante!

2023. júl. 14.

Calidad superior

Compra fluida y sencilla. ¡El servicio al cliente es realmente importante aquí!

2023. júl. 14.

Perfekter Service

Hervorragende Dienstleistung und Unterstützung. Ich kann Wiresoft nur weiterempfehlen.

2023. júl. 14.

Zuverlässiger Service

Schon mehrfach bestellt und immer zufrieden. Reibungsloser Kaufprozess, schnelle Lieferung. Einfach top!

2023. júl. 14.

Einfach und schnell

Bezahlt und innerhalb kürzester Zeit war das Programm schon auf meinem Laptop. Sehr beeindruckend.

2023. júl. 14.

Servizio impeccabile

Consegna super veloce! Il programma era installato e pronto per l'uso in pochi minuti. Sempre volentieri!

2023. júl. 14.

Onberispelijke Service

Supersnelle levering! Het programma was binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Altijd weer graag!

2023. júl. 14.

Servicio impecable

Entrega muy rápida. Instalación del programa sin problemas. ¡Muy satisfecho!

2023. júl. 14.

Einwandfreier Service

Super schnelle Lieferung! Das Programm war innerhalb von Minuten installiert und betriebsbereit. Immer wieder gerne!

2023. júl. 14.

Spitzenqualität

Die Bestellung verlief reibungslos und unkompliziert. Kundenservice ist hier wirklich großgeschrieben!

2023. júl. 12.

Ohne Hektik und Stress

Kein Gedränge, kein Stress, alles lief reibungslos ab. Das Progrmm läuft super. Wiresoft hat einen neuen Stammkunden!

2023. júl. 12.

Bestens versorgt

Hervorragender Service! Von der Bestellung bis zur Nutzung des Programms alles bestens gelaufen. Ich fühlte mich gut betreut. Danke!

2023. júl. 12.

Schneller als der Blitz

Wow, was für eine Schnelligkeit! Keine zwei Minuten und das Programm war schon bei mir. Spitzen Leistung, Wiresoft! ?

2023. júl. 12.

Einwandfreie Abwicklung

Ich bin begeistert von der schnellen und reibungslosen Abwicklung. Kein technisches Kauderwelsch, alles klar und verständlich. Weiter so!

2023. júl. 11.

Großartiger Kundenservice

Bei einer kleinen Frage zum Installationsprozess bekam ich prompt eine hilfreiche Antwort. Der Kundenservice ist hier wirklich auf der Höhe!

2023. júl. 11.

Schneller gehts nicht!

Bin wirklich beeindruckt! Bestellt, bezahlt und zack konnte ich los arbeiten. Danke an Wiresoft!

2023. júl. 11.

Zufrieden

Nach Bezahlung war die Anwendung sofort verfügbar, kein Warten. Der Download lief ohne Probleme. Werde definitiv wieder bei Wiresoft einkaufen.

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
30 647,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
1 185 141,00 Ft *
Kategóriák