Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10452
 • 9EA-00122
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
87 243,00 Ft * 96 936,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Eszközök 1x
Virtuális gépek Alapengedély szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Használati jog


Windows Server 2016 2 minden előfeltételt biztosít ahhoz, hogy a nagy szervezetek és vállalatok nagyfokú virtualizációra vonatkozó igényeit teljes mértékben kielégítse a felhasznált és a tekintetében; ez a változata a 10. A 16 csomag képezi az alapját a licencelésnek a kiadással. Datacenter Core Server Services Server Windows Core Server Datacenter

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core

A Windows Server 2016 Datacenter minden olyan követelményt biztosít, amely teljes mértékben megfelel a nagy szervezetek és vállalatok nagyfokú virtualizációra vonatkozó igényeinek a használt szerverek és a nyújtott szolgáltatások tekintetében; ez a Windows 10 szerverváltozata. A Datacenter Edition szerverlicencelésének alapját a 2-magos csomag képezi.

A Microsoft Windows Server 2016 Datacenter legfontosabb tudnivalói röviden

A Windows Server 2016 Datacenterrel a vállalatok megbízható szerver operációs rendszert kapnak, amely számos nagy teljesítményű technológiával és funkcióval támogatja az alkalmazások virtualizálását. Az előző verzióhoz képest ez a Datacenter Edition a számos fejlesztés és optimalizálás mellett mindenekelőtt számos új exkluzív funkciót kínál, amelyek a nagyobb stabilitás, valamint a meghibásodások elleni optimalizált védelem stb. révén a hálózati infrastruktúrák nagyobb biztonságát is biztosítják. A Windows 10 ismerős felületének köszönhetően a Windows Server 2016 Datacenter használata szinte intuitív.

Mit kínál a Windows Server 2016 Datacenter Edition?

A Windows Server 2016 Datacenter Edition megvásárlásának egyik fő döntési szempontja a virtualizáció egyre növekvő igénye a komplex hiperkonvergens infrastruktúrák fejlesztése és üzemeltetése érdekében. Ennek érdekében ez a Datacenter Edition számos exkluzív funkciót biztosít, amelyekből a sok virtuális rendszerrel és magas informatikai követelményekkel rendelkező vállalatok a nagy munkaterhelések mellett profitálhatnak. Ezek közé tartozik a Storage Spaces Direct (S2D) és a Storage Replica, a Shielded Virtual Machines (Shielded VM), a Software Defined Networking (SDN) és az új Protocol Stack, amelyeket az alábbiakban részletesen ismertetünk.

A Windows Server 2016 Datacenterben a Microsoft Azure Services is elérhető, amely további gyakorlati funkciókkal teszi lehetővé a helyi környezetek még szorosabb összekapcsolását a felhővel.

A Windows Server 2016 Datacenter kiadás licencelése használt szoftverrel

A Windows Server 2016 verzió megjelenésével a Datacenter Edition licencelése csak core-alapú: Minden egyes szerver esetében legalább 16 magot feltételezünk; további magok is licencelhetők a megfelelő 2-magos csomagokkal - további részletek alább.

A Wiresoft ezt a 16 magos csomagot Windows Server 2016 Datacenterhez kínálja használt szoftverként. Az új termékekhez képest a vásárlók mindenekelőtt az alacsonyabb árból profitálnak - a funkciók körének korlátozása nélkül, például a VM-ek használata vagy a teljesítmény tekintetében -, és ezt a régebbi szerverváltozatot általában már nem kínálják újonnan. A Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition működési köréről, valamint a pontos licencelési feltételekről részletes információkat az alábbi áttekintésben talál.

Windows Server 2016 Datacenter Edition - minden előny és exkluzív funkció

A Windows Server 2016 Datacenter Editionnel a nagyvállalatok, amelyek nagymértékben virtualizált környezeteket vagy hiperkonvergens infrastruktúrákat fejlesztenek és telepítenek, minden igényt kielégítő, nagy teljesítményű kiszolgálószoftvert kapnak. Az integrált funkciók és funkciók innovatív Microsoft technológiákat használnak a stabil és megbízható alkalmazások biztosítása érdekében.

A Datacenter Edition nemcsak a hálózat területén meggyőző, hanem az adatok biztonsága és tárolása terén is számos előnyt kínál. Így kellő rugalmassággal rendelkezik ahhoz, hogy a vállalatok összetettebb IT-infrastruktúráit a digitális kor jelenlegi és jövőbeli üzleti követelményeihez igazítsa. Ennek eredményeként lehetővé teszi a költséghatékonyabb virtuális tárolás, webes és alkalmazásplatformok, valamint szoftveresen definiált hálózatok (SDN) telepítését, kiegészítve a szervermenedzsment és -automatizálás, valamint az adatbiztonság és -hozzáférés javításával.

A Windows Server 2016 Datacenterben számos exkluzív funkció támogatja a stabil hálózati struktúrák létrehozását, amelyek jobban ellenállnak a nagyobb terheléseknek és zavaroknak, többek között: Shielded Virtual Machines, Storage Spaces Direct és Software Defined Networking (SDN), valamint Storage Replica és egy új hálózati stack (Protocol Stack), kiegészítve a Hyper-V failover clustering újításaival, amelyeket itt mutatunk be.

Árnyékolt virtuális gépek (árnyékolt VM-ek)

Az árnyékolt virtuális gépek magas szintű védelmet nyújtanak a hálózatokban az üzleti szempontból kritikus alkalmazásokban használt kritikus adatok ellopása vagy visszaélése ellen, ha azokat például nyilvános felhőbe szervezik ki. A Shielded VM-ek erre a célra egy Guarded Fabricot használnak, amely a Host Guardian Service (HGS) és a Guarded Hosts szolgáltatásból áll.

Szoftver által meghatározott hálózat (SDN)

A szoftveresen definiált hálózatkezeléssel mind a fizikai (pl. útválasztók, kapcsolók), mind a virtuális hálózati eszközök (pl. átjárók) központilag konfigurálhatók és dinamikusan kezelhetők. Az SDN a hálózatok biztosítására és a munkaterhelések rendelkezésre bocsátásának felgyorsítására is használható, a szoftveralapú hálózatkezelés pedig a fizikai és virtuális hálózatok vezérlésére szolgáló házirendek meghatározására és skálázására is használható.

Storage Spaces Direct (S2D)

Az S2D vagy Storage Spaces Direct lehetővé teszi a különböző helyi Windows-kiszolgálókon lévő adattárolók virtuális tárolófürtbe történő egyesítését. Az S2D megkönnyíti a skálázható, nagy rendelkezésre állású, szoftveresen definiált tárolórendszerek létrehozását és kezelését.

Tárolási másolat

Az S2D mellett a Windows Server 2016 Datacenterben a Storage Replica a katasztrófára való felkészüléssel minimalizálja az állásidőt, és gyakorlatilag kizárja az adatvesztést fájlrendszer szinten. A Storage Replica támogatja mind a szinkron replikációt, amelyben az adatok tükrözése fizikai helyeken történik, hibabiztos kötetekkel, mind az aszinkron replikációt, amelyben az adatok tükrözése a helyek között regionális területeken keresztül történik, nagyobb késleltetésű hálózati kapcsolatokon keresztül.

További biztonsági funkciók

A Windows Server 2016-ban elérhető új biztonsági rétegekkel a vállalat informatikai struktúráit fenyegető veszélyek még jobban felismerhetők, és a megfelelő ellenintézkedések azonnal elindíthatók. A virtuális gépek védelme is javult, többek között az optimalizált hozzáférés-szabályozás és a több védelmi réteg integrálása révén, ami csökkentette a biztonsági kockázatot.

A Datacenter Server kiadásban a fokozott biztonságot a Microsoft Zero Trust megközelítés is biztosítja, amely az állomás és a virtuális gép szétválasztásával valósul meg, a megosztott környezetben használt erőforrásokat pedig védett virtuális gépek védik. A Microsoft Host Guardian Service azonosítja a megbízható hosztokat, és a Just in Time és Just Enough menedzsment segítségével szabályok is meghatározhatók a rendszergazdai hozzáférés korlátozására.

A Windows Server 2016 Datacenter Edition további funkciói

Az előző verzióhoz képest a Windows Server 2016 Datacenter még több lehetőséget kínál az alkalmazások virtualizálására a konténerek jobb integrációjával. Ezeket további funkciók egészítik ki, mint például a Nano Server és az Azure Services, amelyeket szintén röviden ismertetünk.

Emellett a Windows Server 2016 Datacenter adatközpontként való használatát az IT-infrastruktúrák kezeléséhez optimalizálják többek között az új elérhető kiszolgálói szerepkörök és a felhasználói jogok kiosztásának további lehetőségei. A Windows Server 2016 Datacenter a csökkentett magalkalmazásban is elindítható, hogy a grafikus asztali felület megjelenítésének elhagyásával javítsa a teljesítményt a régebbi hardvereken.

Virtualizációs képességek a Hyper-V-vel

A Windows Server 2016 Datacenter kiadása korlátlan számú virtuális gép és Hyper-V konténer virtualizálási jogát tartalmazza. A Hyper-V-vel elérhető tárolási funkciók közé tartozik az iSCSI-kezdeményező a SCSI protokoll IP-hálózaton keresztüli használatához, a már említett Storage Spaces Direct, a többutas I/O (MPIO) a jobb terheléselosztás révén megnövelt rugalmasság érdekében, valamint a VM Storage Resiliency a Hyper-V fürtök rendelkezésre állásának javítására a tárolórendszer hibatűrésének növelése révén.

A Windows Server konténerek támogatása Docker alatt

A Microsoft Windows Server 2016 támogatja a Windows Server Containers vagy a nyílt forráskódú Docker szoftveren alapuló Hyper-V konténereket, így a szerver- és felhőalkalmazások konténervirtualizáción keresztül könnyebben telepíthetők, beleértve az egyszerűbb telepítést.

Nano Server a Windows Server 2016 rendszerben

A Nano Server egy távolról kezelhető szerver operációs rendszer, amely sokkal karcsúbb szerverek létrehozását teszi lehetővé, mivel a virtuális motor használatával akár 90%-os tárhelymegtakarítás érhető el egy vállalati szerverstruktúrában. A Nano Server a Windows Server Containers vagy a Docker számára van optimalizálva, ezért konfigurálható Docker-konténerek fogadására - amellett, hogy klasszikus kiszolgálószolgáltatások, például fájlkiszolgálók számára is használható.

A Microsoft Azure szolgáltatások használata Windows Server 2016 adatközponttal

A Windows Server 2016 verzióban még szorosabb kapcsolatot kínál az operációs rendszer és a Microsoft Azure felhőszolgáltatások között, hogy az elosztott adatközpontokat még hatékonyabban és megbízhatóbban összekapcsolja nagy teljesítményű, nagy rendelkezésre állású szerverekkel és fürtökkel. Az Azure nagy előnye, hogy homogén hibrid infrastruktúrát biztosít - beleértve a biztonsági funkciókat és a menedzsmentet is.

A Windows Server 2016 Datacenterrel használható egyéb Microsoft kiszolgálóalkalmazások és komponensek áttekintése

Az alábbi áttekintés a Windows Server 2016 Datacenter Edition alkalmazással elérhető kiszolgálóalkalmazások és összetevők közül nyújt válogatást; ezek a Kiszolgálókezelővel vagy a PowerShell segítségével telepíthetők.

Alkalmazások, többek között:

 • Microsoft SQL Server: 2016-os verzió, 2014-től 2012-ig
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Data Protection Manager 2016, Operations Manager 2016
 • Konfigurációkezelő (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Host Integration Server 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 és
 • BizTalk Server 2016

A támogatott komponensek kiválasztása:

 • .NET Framework 4.6 és 3.5
 • PowerShell
 • BitLocker meghajtótitkosítás és hálózati feloldás
 • BranchCache
 • Háttér-informatikai intelligens átviteli szolgáltatás (BITS)
 • NFS (hálózati fájlrendszer) kliens
 • Failover fürt
 • Csoportházirend kezelése

A Windows Server 2016 Datacenter Edition telepítésének és üzemeltetésének minimális szoftver- és hardverkövetelményei

A Windows Server 2016 Datacenter Edition zökkenőmentes működésének biztosítása érdekében a használt hardvereknek meg kell felelniük az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A további követelmények a rendszer konfigurációjától vagy más telepített alkalmazásoktól függnek.

 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • Munkamemória (RAM): 512 MB
 • Telepítés asztali kijelzővel: 2 GB
 • Rendszerpartíció: 32 GB
 • Processzor: 64 bit
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz
 • Grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont, Super VGA
 • Hálózati kártya: 1 Ethernet-adapter legalább gigabites átviteli sebességgel 1x

Szerverlicencelés Windows Server 2016 Datacenter 16 magos csomaggal

A Windows Server 2016 Datacenter Edition használt szoftverrel rendelkező kiszolgáló licencelésénél a Microsoft szokásos, előírt licencelési szabályait kell betartani. A szerver minden egyes alaplicenceléséhez legalább egy 16 magos csomag szükséges, és az alábbiakban felsorolt irányelveket be kell tartani.

A Microsoft License Guide rendelkezései a Windows Server 2016 licencelésére vonatkozóan

A Windows Server 2016 verziójának megjelenésével a Microsoft a licencelési modelljét is alapjaiban frissítette. Mostantól a fizikai hardver magjainak száma képezi az alapot a Datacenter Edition szerver licencek számának kiszámításához. A következő rendelkezések alkalmazandók:

 • Egy szerverlicenc 2 fizikai processzormagot fed le.
 • Mindig legalább 8 magot kell alkalmazni processzoronként - még akkor is, ha a meglévő hardver 8-nál kevesebb maggal rendelkezik.
 • A processzorok minimális száma fizikai kiszolgálónként 2.
 • Következésképpen mindig van legalább 16 mag, amelyek a megfelelő 16 magos csomaggal kerülnek licencelésre.
 • Ha egy kiszolgáló 16-nál több maggal rendelkezik, akkor ezek a 2-magos csomagokkal kiegészítve licencelhetők.
 • Ezenkívül szükséges, hogy minden ügyfél - függetlenül attól, hogy felhasználó vagy végberendezés - rendelkezzen érvényes ügyfél-hozzáférési engedéllyel (CAL) is a Windows Server 2016 adatközponthoz való hozzáféréshez. A Windows Server 2016 felhasználói és eszköz CAL-ok a Wiresoftnál használt szoftverként is elérhetők.

A Windows Server 2016-os verziója emellett a megfelelő régebbi Windows Server-verziók használatára vonatkozó downgrade-jogot is tartalmaz.

A Windows Server 2016 Datacenter használati jogai virtuális operációs rendszer környezetben

A Windows Server 2016 Datacenter Edition példányaiban 1 futó példány üzemeltethető fizikai operációsrendszer-környezetben - ezzel szemben virtuális operációsrendszer-környezetben korlátlan számú példány üzemeltethető.

Feltéve, hogy a kiszolgáló összes fizikai magját licencelték, a Windows Server 2016 Datacenter Edition korlátlan virtualizációs jogokat tartalmaz: ennek eredményeként a licencelt kiszolgálón tetszőleges számú operációs rendszer környezet és tetszőleges számú Hyper-V konténer futtatható.

GYIK a Wiresoft által használt szoftverrel kapcsolatban Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition mint

Általánosságban elmondható, hogy a hardverrel ellentétben a szoftver nem kopik el, és a Wiresoft használt szoftverével biztos lehet benne, hogy ugyanazokat a funkciókat és jogokat kínálja, mint egy új szerverlicenc. Ezért a Windows Server 2016 Datacenter használt 16 magos csomagjával ugyanúgy licencelhetők szervermagok, mint egy új csomaggal. A használt Windows Server licencek funkcióival és használati jogaival kapcsolatos egyéb gyakori kérdésekre itt talál válaszokat:

Vannak-e jogi problémák a Microsoft használt szoftverének, például a Windows Server 2016 16 magos csomagnak az értékesítésével vagy vásárlásával, illetve használatával kapcsolatban?

A Wiresoft használt szoftvereknél Ön mint vásárló biztos lehet abban, hogy sem a Windows Server 2016 Datacenter 16-Core csomag megvásárlása, sem annak hivatalos használata nem sért semmilyen érvényes törvényt. A jelenlegi ítélkezési gyakorlat lehetővé teszi mind a Microsoft használt szoftverekkel való kereskedelmet, mind pedig azok használatát, ha azok a vállalat licenckészletéből származnak, mint ahogyan ez a Wiresoft Used Software esetében is történt. Ezt a tényt különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítették.

Honnan származik a Windows Server 2016 Datacenter 16-Core csomag használt szoftvere a Wiresoftnál?

A Wiresoft által kínált 16 magos csomagok a Windows Server 2016 Datacenterhez, ahogyan azt már fentebb kifejtettük, különböző cégektől származnak, amelyek általában maguk vásárolták meg a szoftvert, és többnyire ténylegesen használták is, majd később eladták a Wiresoftnak. Az eladás gyakori oka az újabb szoftververzióra való áttérés vagy a kevesebb maggal rendelkező szerverhardver használata, így ennek következtében felesleges szerverlicencek állnak rendelkezésre. a 16 magos csomagokat mindig használt szoftverként kínáljuk a Wiresoft Shopban, még akkor is, ha nem használtak, és új licencként használhatók.

Van vásárlói biztonság a Windows Server 2016 Datacenter használt szoftverével?

A Windows Server 2016 Datacenter 16-Core csomag vagy bármely más Wiresoft használt szoftver a szokásos vásárlói biztonságot nyújtja Önnek mint vásárlónak - egyrészt a szoftvercsomag azonnali letöltésével a teljes fizetési folyamatot követően, másrészt az érvényes licenckulccsal történő azonnali licencaktiválással - ugyanúgy, mint az új szoftverek esetében.

A Wiresoft használt szoftverének van még egy előnye?

Igen, és több is van: Először is, a Wiresoft ügyfelei a használt szoftverek vásárlásakor az alacsonyabb árból profitálnak; ez lehetővé teszi a vállalatok vagy szervezetek számára, hogy vagy gazdaságosabban egészítsék ki szoftverkészletüket, vagy frissítsék azt a legújabb verzióra, mint az új szoftverekkel. Másrészt a régebbi Microsoft szerverprogramokat alig vagy már nem kínálják újként, ami a kiegészítő licenceléssel válik problémává, ha valaki el akarja kerülni a frissítést. A Wiresoft használt szoftverei tehát hozzájárulhatnak az üzemeltetési költségek csökkentéséhez is, mivel az összes vásárló teljes nyilvántartása miatt ellenőrzési biztonságot is nyújtanak!

A Wiresoft Software Shopban ezért nemcsak a Windows Server 2016 Datacenter Edition 16 magos csomagját találja meg, hanem más kiadásokhoz, valamint újabb Windows Server verziókhoz is 16 magos csomagot, valamint 2 magos csomagokat a Windows Server alaplicenceléséhez. Ha a legújabb Microsoft-technológiákat szeretné használni a virtualizációhoz, akkor a magasabb szintű Windows Server 2019 Datacenter Editiont választhatja, amely használtan is kapható a Wiresoftnál. Használt szoftverportfóliónkban - számos más Microsoft program mellett - a feltétlenül szükséges ügyfél-hozzáférési licenceket (CAL) is megtalálja, az összes említett Wiresoft-előnnyel. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2016 Datacenter 16 magos csomagokkal helyes licencelésével kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák