Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

Azonnal letölthető

 • SW10009
 • 79P-05552
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
40 180,00 Ft * 44 643,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Az MS Office 2016 Professional Plus a Microsoft Office 2016-os verziójának legátfogóbb kiadása, tartalmazza mindazokat a programokat, amelyekre egy vállalatnál nemcsak a szokásos napi projektfeladatok elvégzéséhez van szükség, hanem a másokkal való hatékony kommunikációhoz és a kiterjedt adatbázisok kezeléséhez is: A Professional Plus a klasszikus Office programok, a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook mellett a OneNote és a Publisher lehetőségeket is kínál az ötletek és inspirációk digitális rögzítésére és másokkal való megosztására, valamint a reklám- és egyéb célú kiadványok professzionális megtervezésére és közzétételére.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"

MS Office 2016 Professional Plus - a döntő több az üzleti életben

Az MS Office 2016 Professional Plus a Microsoft Office-Version 2016 legátfogóbb kiadása, tartalmazza mindazokat a programokat, amelyekre egy cégnél szükség van, nemcsak a szokásos napi projektfeladatok kezeléséhez, hanem a másokkal való hatékony kommunikációhoz és a kiterjedt adatbázisok kezeléséhez is: A klasszikus Office-programokon (Word, Excel, PowerPoint és Outlook) kívül a Professional Plus a OneNote és a Publisher segítségével lehetőséget kínál az ötletek és inspirációk digitális rögzítésére és megosztására, valamint a reklám- és egyéb célú kiadványok professzionális megtervezésére és közzétételére.

A Office kiadás döntő előnye azonban az Access, az adatbázis-alkalmazások egyszerű létrehozására szolgáló szoftver integrálása, és mindenekelőtt exkluzív komponensként a Skype for Business - a kommunikációs lehetőségek széles skálájához.

Minden program a Office 2016 Professional Plus oldalon található:

 • Word 2016 - szövegek létrehozása számos formátumban üzleti és személyes használatra
 • Excel 2016 - összetett számítások számvitelhez, statisztikákhoz és egyéb feladatokhoz
 • PowerPoint 2016 - informatív prezentációk készítése
 • Outlook 2016 - az e-mailek és kapcsolatok szervezéséhez, valamint a találkozók és feladatok megtervezéséhez
 • OneNote 2016 - jegyzetek rögzítése menet közben és megosztása másokkal
 • Publisher 2016 - minden típusú nyomtatott média nyomtathatóvá tétele
 • Access 2016 - adatbázis-alkalmazások tervezése üzleti célokra
 • Skype for Business 2016 - biztonságos és változatos kommunikációs lehetőségek

aOffice 2016 Professional Plus általában néhány újdonságot is kínál az előző verzióhoz képest - többek között a következő funkciókat:

 • Minden kiadáshoz új Office-dizájn áll rendelkezésre, amellyel az egyes programok színben egyedileg alakíthatók ki: A "Sötétszürke" üzemmódban az erős kontrasztok megkönnyítik a munkát, míg a "Színes" kivitel modern megjelenést kölcsönöz.
 • Az intelligens varázslók "Insights" a Bing keresés kapcsolódik az egyes Office-Programokat, míg a "Tell Me" funkcióval még gyorsabbá válik a szerkesztési funkciók megtalálása.
 • A OneDrive és a SharePoint összekapcsolja a Office felhasználókat a felhőben - a dokumentumok rugalmas, biztonságos rendelkezésre bocsátása és a valós idejű együttműködés érdekében.
 • Az adatvesztés elleni védelem (DLP) lehetőséget nyújt a Word, Excel és PowerPoint dokumentumokra vonatkozó házirendek központi létrehozására az érzékeny adatok használatának és kiadásának szabályozása érdekében.

A Office 2016 Professional Plus kiadást eredetileg nem egyéni ügyfelek számára tervezték, ezért általában csak mennyiségi licencként érhető el, ahogyan azt nagyobb vállalatok használják. A Wiresoftnál az egyéni felhasználók, például az egyéni vállalkozók vagy a kkv-k is megvásárolhatják a Office-Edition Professional Plus 2016-ot egyetlen licenc formájában.

A Professional Plus kiadás megvásárlásának előnye, hogy a Office 2016-os verzióit a Windows 7-től kezdődően a régebbi Microsoft operációs rendszerek még támogatják; ez különösen érdekessé teszi a Windows aktuális verzióját nem használó vásárlók számára. A Wiresoft Onlineshopban a Office 2016 Professional Plus mellett megvásárolható (előfizetés nélküli!) változatban a Standard Edition is, egyedi licencként. Részletes áttekintés a következő programokban szereplő összes egyedi programról Office A 2016-os Professional Plus alább található.

A kiadás egyes programjai Office 2016 Professional Plus

A Office 2016 Professional Plus Edition minden egyes programja egy különálló üzleti területet fed le a maga sajátos funkcióival - számos optimalizációval és új funkcióval kiegészítve:

Word a Office 2016 oldalon Professional Plus

A Word program a Office 2016 Professional Plus weboldalon az írásbeli kommunikáció minden klasszikus feladatát ellátja - a munkahelyen vagy online a felhőben. A Word a több sablon mellett számos új funkciót is kínál:

 • PDF megnyitása Wordben: A PDF-eket mostantól közvetlenül a Word 2016-ban is meg lehet nyitni. Így nem kell képeket és grafikákat másolni, még a formázást és a betűtípusokat is átveszi. A Word dokumentumot PDF formátumban is el lehet menteni.
 • Több lehetőség a WordArt-formákkal : A Word 2016-ban még több lehetőséget kínálnak a szövegtervezésre szolgáló WordArt-formák: A szövegek különböző alakzatokra alakíthatók át, vagy szabadon illeszthetők grafikai elemekhez stb.
 • Valós idejű bevitel: Az optimalizált valós idejű bevitel még áttekinthetőbbé teszi az egyidejű munkát egy Word-dokumentumon: minden munkatárs azonnal láthatja a többi felhasználó által végrehajtott módosításokat, és szükség esetén korrigálhatja is azokat.
 • Hozzászólás funkció : Az optimalizált hozzászólás funkció lehetőséget nyújt arra, hogy az egyes hozzászólásokra közvetlenül ugyanabban a mezőben válaszoljon, ami jelentősen javítja az áttekinthetőséget.
 • Rögzített mappa : A mappa, amely alá az egyes Word-dokumentumokat mentették, ikonként rögzíthető és elérhető - akár más alkalmazottak számára is.

Excel 2016 a Office oldalon Professional Plus

Az Excel 2016 praktikus funkciókkal és új típusú grafikákkal bővíti a komplex számítások és az adatok elemzésének lehetőségeit a vizualizációban:

 • A program az éppen végzett számítási műveletekhez a legmegfelelőbb diagramtípusokat javasolja, amint a felhasználó az egérrel kiemeli a megfelelő adatokat, és az élő előnézetben megjeleníti azokat.
 • Az Excel 2016-ban elérhető új számítási funkciók közé tartozik a PROGNOSE.ETS, amellyel különösen rövid távú jövőbeli előrejelzéseket készíthet, beleértve a legjobb és legrosszabb eseteket is.Az online analitikus feldolgozásban (OLAP) használt interaktív diagramok, például a drill-down navigáció elérhető a pivot táblázatokhoz, és a LET funkció javítja a képleten belüli olvashatóságot. Az új nézetszűrővel elrejtheti más felhasználók szűrőit.
 • A számítások megjelenítésekor az Excelben mostantól a következő új diagramtípusok állnak rendelkezésre: A hisztogram segítségével bizonyos osztályok gyakorisági eloszlásai jeleníthetők meg. Speciális formaként itt a Pareto-diagram áll rendelkezésre, amely az értékeket abszolút és relatív formában, oszlopok formájában is megjeleníti. A vízesésdiagram egyben oszlopdiagram is, amely egy kiindulási érték pozitív vagy negatív változásainak megjelenítésére használható. A fatérkép hierarchikus struktúrában jeleníti meg az egyes arányokat, míg a sunburst diagram koncentrikusan jeleníti meg a hierarchikus adatokat, lehetővé téve a kapcsolatok bemutatását. A boxplot vagy box diagram pedig az adatok negyed- és középértékek formájában történő megjelenítésére szolgál a statisztikai elemzések során.

PowerPoint for Office 2016 Professional Plus

A PowerPoint a Office-Version 2016-ban még több választási lehetőséget kínál a prezentációs fóliák kialakításában, valamint új funkciókat kínál a prezentálás során:

 • A PowerPoint Designer már grafika vagy illusztráció diába történő beillesztésekor különböző tervezési lehetőségeket javasol, amelyek egy kattintással azonnal alkalmazhatók.
 • A diák közötti dinamikus átmenetek létrehozásához a morph funkció használható képek vagy grafikák, valamint egyes szavak és akár teljes szövegek animálására.
 • A prezentáció során az ecset eszköz használható a lézermutató helyett az egyes kifejezések, grafikák stb. kiemelésére a dián. Az eredeti PowerPoint dokumentum nem változik, mivel az eszköz prezentációs módban használatos.
 • Az időgazdálkodás még egyszerűbbé válik az időkövető eszközzel , mivel mindig mutatja a rendelkezésre álló időt, így az adott időkeretet jobban be lehet tartani.
 • A megosztási funkcióval még egyszerűbbé válik a prezentációk közzététele a közösségi médiacsatornákon a többi érdeklődő számára.

Outlook a Office 2016 oldalon Professional Plus

Az Outlook 2016 még hatékonyabbá teszi a kommunikációs adatok kezelését, valamint a feladatok és találkozók tervezését. A különböző szűrőfunkciók nemcsak az e-mail forgalom kezelését, hanem a tartalom, a kapcsolatok vagy a dokumentumok keresését is megkönnyítik:

 • A Clutter funkció fontos és nem fontos e-mailek szerint rendezi a bejövő leveleket, automatikusan deaktiválva a potenciálisan veszélyes tartalmakat és linkeket. A Clutter elemzi a felhasználó viselkedését aszerint, hogy melyik e-mailt olvassa el először, később vagy egyáltalán nem olvassa el, és így folyamatosan javítja a rendezési kritériumokat.
 • A virtuális keresési mappa egy keresés összes olyan eredményét - e-maileket, személyes adatokat és kapcsolatokat stb. - együttesen listázza, amelyek megfelelnek egy előre meghatározott feltételnek.
 • A címjegyzék automatikusan megfelelő kapcsolatokat javasol a címjegyzékből, amikor egy új e-mailben a név első betűit írja be, vagy azokat, akikkel az e-mail feladója gyakran kommunikál, amikor a "Címzett" mezőre kattint.
 • Csatolmányok küldésekor az Outlook 2016 a "Fájl csatolása" gombra kattintva az összes nemrég használt fájl listáját javasolja. Minden melléklet tartalmaz egy legördülő menüt a megnyitás, mentés, másolás vagy törlés lehetőségére.
 • Csatolmányok helyett a OneDrive-on és a SharePointon keresztül küldhető fájlokat linkként lehet elküldeni, ha ott vannak tárolva, ez felgyorsítja a küldést, és csökkenti az adatmennyiséget a feladó és a címzett e-mail fiókjában.

OneNote a Office 2016 oldalon Professional Plus

A OneNote a népszerű digitális jegyzetfüzet, amely okostelefonokon és táblagépeken kényelmesen használható saját ötleteink, valamint az internetről származó képek, weboldalak stb. rögzítésére vagy tárolására és megosztására. A OneNote jegyzetfüzetek a OneDrive-on is tárolhatók, és így megoszthatók más felhasználókkal. A többi előny:

 • A OneNote minden eszközön szinkronizálható. Az érintésérzékeny eszközökön a szövegek stb. az ujjal vagy digitális tollal is beírhatók.
 • Az integrált szöveg- és beszédfelismerés képeket (pl. képernyőképeket), videókat és hangfájlokat is keres kulcsszavakra.
 • A OneNote integrálható más Office programokkal, hogy közvetlenül azokból jegyzeteket stb. készítsen.
 • Az internetes forrásokból származó tartalom automatikusan az eredeti forráshoz kapcsolódik. A jegyzeteket össze is lehet kapcsolni.

Publisher a Office 2016 Professional Plus

A Microsoft Publisher a sokoldalú Office program, amellyel mindenféle nyomtatott anyagot nyomtatási minőségben készíthet. A kiadói szoftver a Office 2016 Professional Plus kiadás extra része, és a legtöbb más kiadás nem tartalmazza.

A felhasználói felületen felhasználóbarát módon elrendezett intuitív elrendezési eszközök támogatják a felhasználókat a különböző dokumentumtípusok tervezésében és a képszerkesztésben.

A képek és a szövegek megjelenésének megváltoztatásához olyan effektek állnak rendelkezésre, mint az árnyékok, ragyogás, tükröződések stb. Több kép szerkesztéséhez külön oszlop áll rendelkezésre a tervezési területen. Ezeket drag & drop segítségével egyszerűen kicserélheti vagy beillesztheti a Microsoft ClipArt könyvtárából, a Bing képkereső segítségével az internetről vagy egy online fényképalbumból. Egyéb Publisher 2016 funkciók és jellemzők:

 • A program megnyitásakor az általános formátumú tervezési sablonok , valamint a tipikus építőelemek - például címsorok, szövegkeretek és oszlopok stb. - állnak rendelkezésre a különböző dokumentumtípusokhoz: az egyszerűbb A4-es szórólapoktól a többoldalas brosúrákig és katalógusokig. A sablon minden előre definiált eleme egyedileg módosítható és elmenthető, így a további publikációkhoz újra rendelkezésre áll.
 • A Publisher skálázható SVG vektorgrafikákat és 3D objektumokat kínál, amelyek 360 fokban nagyíthatók vagy elforgathatók anélkül, hogy az élességük csökkenne.
 • A vonalzó funkcióval a szövegek és grafikák milliméteres pontossággal helyezhetők el a dokumentumban.
 • A szövegmező eszköz jelzi, ha egy túl kicsi szövegkeretbe hosszabb szöveg kerül beillesztésre; az egyes szövegmezők is összekapcsolhatók vele, hogy a szöveg beillesztéskor automatikusan szétosztódjon rajtuk.

Access a Office 2016 oldalon Professional Plus

Az Access 2016 a Microsoft praktikus szoftvere, amellyel viszonylag egyszerűen tervezhet saját adatbázisokat a projektmenedzsmenthez, valamint az áruforgalom kezeléséhez és egyéb vállalati feladatokhoz. Az Access intuitív eszközeivel és funkcióival úgy lett kialakítva, hogy mind az üzleti felhasználók, mind a magánszemélyek kereskedelmi célokra használhassák. Az adatbázis-szoftver a Office 2016 Professional Plus kiadás extra összetevője, és szinte az összes többi Office kiadás nem tartalmazza.

A funkciók áttekinthető, alkalmazási területek szerint rendezett elrendezésének és az Access fájloknak köszönhetően a felhasználók gyorsan eligazodnak; a kezdőképernyőn például a legutóbb használt adatbázisok láthatók, amelyek egy kattintással azonnal elérhetőek, míg a szalagban megjelenített parancsok listája egyénileg konfigurálható a saját kívánságok szerint, beleértve a gyakran használt funkciók elérését is. Az Access 2016-ban számos sablon áll rendelkezésre, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhat létre adatbázis-alkalmazásokat tipikus feladatokhoz.

A Microsoft Access 2016 lehetőséget kínál adatbázis-alapú alkalmazások (appok) fejlesztésére mobileszközökre is, amelyek a SharePoint-kapcsolaton keresztül a többi alkalmazott számára is elérhetők. Ezenkívül az Access 2016-os verziójában a következő funkciók és eszközök állnak rendelkezésre:

 • Az Access 2016-ban az adatbázis-lekérdezéseket a jokerek - az úgynevezett jokerek, például * ? # - egy adathalmaz ismeretlen elemeire.
 • A különböző adatbázis-forrásokból származó táblázatok importálásakor az Access 2016 támogatja a felesleges adatok felkutatását azáltal, hogy lehetővé teszi a megfelelő táblák összekapcsolását, így a duplikációk törölhetők.
 • Az Access 2016-ban az űrlapok praktikus funkciót jelentenek az adatok egyértelmű megjelenítéséhez. A táblázatokhoz képest csak egyetlen rekordot jelenítenek meg, ami egyszerűsíti a kézi bevitelt és karbantartást. Ezek az AutoFormok a formanyomtatványok elrendezési eszközeivel hozhatók létre.
 • A BigInt "Large Number" adattípus egyrészt javítja a kompatibilitást az MS SQL szerverekkel, másrészt nagy számok kiszámítására használható: A BigInt nyolc bájttal sokkal nagyobb számítási tartományt biztosít, mint az előző, csak négy bájtos adattípus.
 • A dBASE fájlok és az ODBC - Open Database Connectivity protokoll - megújult támogatása kibővíti az Access alkalmazási lehetőségeit a megfelelő adatbázisokkal.

Skype for Business a Office 2016 webhelyen Professional Plus

A Skype for Business széleskörű lehetőségeket kínál a többi felhasználóval való belső vagy külső kapcsolattartásra, amelyek messze túlmutatnak a telefonhívásokon. A kommunikációs szoftver a Office 2016 kiadás Professional Plus kizárólagos része. A Skype for Business kifejezetten a vállalaton belüli és kívüli hatékony és gyors kommunikációra lett kifejlesztve:

 • A programmal a telefonálás (IP) mellett csevegések és videokonferenciák lebonyolítására, valamint fájlok, sőt prezentációk átvitelére is lehetőség nyílik - a kezelés, mint mindig, most is intuitív. A Skype for Business helyben vagy a felhőben egyaránt használható, az alkalmazás és a funkciók köre megegyezik.
 • A Skype for Businessen keresztül történő kommunikáció biztonságos a dedikált hitelesítési irányelveknek és a titkosításnak köszönhetően; a program lehetőséget kínál az alkalmazottak felhasználói fiókjainak központi kezelésére is. A Skype-értekezleteken azonban a fiókkal nem rendelkező alkalmazottak vagy külső résztvevők is részt vehetnek.
 • A felhasználó jelenléti státuszát a profilképen látható ikon jelzi. Itt többféle lehetőség van arra, hogy másoknak közvetítsük, hogy valaki elérhető, de elfoglalt, vagy távol van, vagy inaktív; még az is közvetíthető, ha valaki jelen van, de nem akarja, hogy zavarják - a választástól függően ez is megváltoztatja a kommunikációs lehetőségeket.

Rendszerkövetelmények a Office 2016 Professional Plus:

Az MS Office Professional Plus alapértelmezés szerint 32 bites és 64 bites verzióban érhető el. Normális esetben a 64 bites verzió automatikusan települ a számítógépre - azonban x86-os processzorral rendelkező 32 bites operációs rendszerre csak a 32 bites verzió telepíthető. Ennek következtében az egyes hardverkövetelmények eltérőek - lásd a munkaterületre és a merevlemezterületre vonatkozó specifikációkat. Kérjük, vegye figyelembe a következő minimumkövetelményeket:

 • Operációs rendszer: Windows 7 vagy magasabb vagy Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processzor: x86 vagy x64 bites processzor 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • Memória: 1 GB RAM (32 bites), 2 GB RAM (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: 3.0 GB
 • Kijelző: 1,024 x 768 felbontás
 • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya grafikus hardveres gyorsításhoz 

Vásárolja meg az MS Office 2016 Professional Plus olcsón a Wiresoft online áruházunkban

Az MS Office 2016 Professional Plus kiadása nem kapható a többi szoftverkereskedelemben, hanem csak mennyiségi licencként vásárolható meg cégek számára. A Wiresoft webáruházban Office 2016 Professional Plus egyfelhasználós licencként, azaz vásárlási verzióban is elérhető - frissítési vagy egyéb kötelezettségek nélkül, mint a Microsoft előfizetés esetén; ezért a Wiresofton keresztül történő vásárláskor csak az egyszeri árat kell fizetni! Ön megvásárolja a Office kiadás teljes verzióját, amely ugyanazt a program- és funkciókört kínálja, mint a mennyiségi licenc - azzal a különbséggel, hogy ezt a Office 2016 Professional Plus egyedi licencet kizárólag Ön használja.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoftnál: Az Ön, mint vásárló számára a Office 2016 Professional Plus vagy bármely más Office 2016 kiadás megvásárlása a Wiresoftnál nem csak különösen kedvező és kényelmes, hanem biztonságos is: a Office 2016 Professional Plus szoftver egyfelhasználós licencének része volt egy nagyobb mennyiségi licenc, ahogy azt a Microsoft csak nagyobb vállalatoknak értékesíti. Ezek jogot szereznek arra is, hogy a felesleges szoftverlicenceket például a Wiresoftnak továbbértékesítsék.

Ezeket a licenceket vagy nem használták fel, vagy egy újabb programverzióval váltották fel, vagy a hardver általános változása vagy a vállalat operációs rendszerének frissítése miatt már nem támogatják őket. Eladáskor az eredeti mennyiségi licencet felbontják és egyedi licencekre alakítják át - ezeket használt szoftvereknek nevezik. Az egyes licencekre való felosztás nem változtatja meg a Professional Plus kiadásban található programok terjedelmét és funkcionalitását, mivel azok a használat során nem kopnak el.

A Wiresoft által kínált MS Office Professional Plus vagy más Microsoft programok teljes programverziói megegyeznek a megfelelő eredeti Microsoft verziókkal és kiadásokkal, és az Európában található első vásárlóktól (cégektől) származnak. A Office 2016 Professional Plus megvásárlásakor a Wiresoft Software Shopban Ön semmilyen jogi kockázatot sem vállal, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény kifejezetten engedélyezi, amit számos ítélet egyértelműen megerősített.

Ez a használt szoftver a Office 2016 Professional Plus oldalról azonnal telepíthető a számítógépére a vásárlás és letöltés befejezése után, és a mellékelt többszörös aktiválási kulccsal (mennyiségi licenckulcs) aktiválható, majd időbeli korlátozás nélkül használható.

A használt szoftverek vásárlása a Microsoft Office csomagokból nem csak kényelmes a Wiresoft ügyfelei számára, mivel a Office általában nem elérhető kiadásokat vásárolhatják meg, hanem különösen kedvező is. Sok egyéni vállalkozó és magánfelhasználó, valamint kkv veszi igénybe szoftverajánlatunkat: mert a Wiresoft segítségével nemcsak a Office 2016 Professional Plus Edition összes exkluzív előnyét élvezhetik, hanem pénzt is spórolhatnak!

A Wiresoft Software-Shopban megtalálható a Office 2016 Professional Plus Edition, valamint más kiadások és verziók, és sok más Office-programok vásárlási verziója.

Ha bármilyen kérdése van a Office 2016 Professional Plus vagy bármely más Microsoft Office 2016 Edition egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
2021. jan. 2.

School use!

10

2020. ápr. 4.

Habe das gekauft, aber man schickt mir den Code nicht zu!

[email protected]

2020. márc. 30.

Top

Für mich perfekt

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
16 066,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák