Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - a Microsoft új operációs rendszere professzionális felhasználók számára Az új Windows 11 Pro az operációs rendszerrel szemben különösen magas követelményeket támasztó felhasználók számára funkciók és lehetőségek...
24 475,90 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - a Microsoft legátfogóbb operációs rendszere professzionális felhasználók számára Az új Windows 11 Enterprise rendszerrel a nagyobb vállalatok, amelyek különösen magas követelményeket támasztanak az operációs...
57 030,90 Ft *

A Windows 11 Pro és a Windows 11 Enterprise továbbfejlesztett biztonsága többek között támogatja a felhasználók és a végberendezések felügyeletére, valamint a frissítések telepítésének ellenőrzésére szolgáló csoportos házirendek létrehozását, például a Windows Update for Business segítségével. Csak a Windows 11 Enterprise Edition kínál exkluzív virtualizációs alapú biztonságot és hipervizorral védett kódintegritást. 

Emellett a Windows 11 kiadások általában az új, vonzó "Float Design", azaz "lebegő dizájn" formájában jelennek meg, az átdolgozott asztali nézettel, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy még intuitívabbá teszi a tipikus feladatok végrehajtását - számos használhatósági javítással, mint például az átdolgozott, központi vezérléssel ellátott Start menü, a csapatok integrálása a feladatsorba, valamint a "sötét mód" nézet opció. Az érintőképernyős funkcióval rendelkező végkészülékek emellett az optimalizált használhatóságot - digitális tollal is -, valamint a továbbfejlesztett beszédfelismerést is élvezhetik.

A Microsoft aktuális operációs rendszerének két kiadása, a Windows 11 Pro és a Windows 11 Enterprise már használt szoftverként is megtalálható a Wiresoft Software Shopban - nagy előnyük, hogy a megfelelő új termékekhez képest alacsonyabb áron kaphatók. Az alábbi áttekintés a könnyített kiadásokhoz képest a legfontosabb funkciókat, valamint a Windows 11 Pro és a Windows 11 Enterprise közötti különbségeket mutatja be. További információért egyszerűen vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal. Vásároljon Windows 11 biztonságosan.

A Windows 11 Pro és a Windows 11 Enterprise kiadások áttekintése

A Windows 11, a Microsoft új operációs rendszere a PC-khez, laptopokhoz és más mobil Windows-képes eszközökhöz, ismét a felhasználók közötti, helytől független együttműködésre és a felhőben lévő adatok használatára összpontosít. Természetesen a biztonsági szempontok különösen fontos szerepet játszanak, ami szintén számos összetett feladat elé állítja az adminisztrációt.

Mind a Windows 11 Pro, mind az Enterprise kiadásban a felhasználók és a rendszergazdák egyaránt élvezhetik a kibővített biztonsági funkciók előnyeit, amelyek megvédik a csapatmunkát és a felhőn keresztül a szolgáltatásokhoz való hozzáférést a behatolóktól, és megőrzik az adatok sértetlenségét. Ezek valószínűleg ismét a következő, már ismert funkciókat tartalmazzák majd:

 • Hyper-V - ez a Microsoft vizualizációs technológia lehetővé teszi más operációs rendszerek virtuális gépként való futtatását. A Hyper-V fő előnye mind a szerverkapacitás alacsonyabb kihasználtsága, mind a nagyobb biztonság, mivel minden virtuális szolgáltatás egymástól függetlenül futtatható, és az alkalmazások jobban futtathatók a régebbi végberendezéseken is.
 • BitLocker - ez a technológia a merevlemezek biztonságos titkosítására szolgál, ami különösen a mobil végberendezések esetében kiemelkedő jelentőséggel bír, amelyek gyakran ki vannak téve az ellopás vagy elvesztés veszélyének. A BitLocker megbízhatóan titkosítja az érzékeny vagy személyes adatokat, és így megvédi azokat a visszaélésektől.
 • Az USB-pálcák és külső merevlemezek ezen kívül a "BitLocker To Go" eszközzel is titkosíthatók.
 • Windows Sandbox - A virtuális merevlemez előzetes telepítése nélkül ez az alkalmazás a Windows 11 virtualizált változatának elindítására használható, hogy ismeretlen vagy gyanús programokat tesztelhessen a gazdaszámítógéptől elkülönítve, tehát biztonságos környezetben.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - Ezzel az alkalmazással a böngésző egyfajta homokozóban való szörfözésre is használható, amely elszigeteli a nem megbízható webhelyeket, valamint az ismeretlen Word, PowerPoint és Excel fájlokat, és kétség esetén megakadályozza, hogy azok hozzáférjenek a céges adatokhoz és alkalmazásokhoz.

A rendszergazdák a Windows 11 Pro és Enterprise rendszerben átfogó funkciókat kapnak, amelyekkel differenciált jogokat rendelhetnek az egyes felhasználókhoz, illetve a csapatokhoz az együttműködéshez, pl. a következőkkel:

 • Csoportházirendek az adatokhoz és eszközökhöz való hozzáférési jogok kezelésére PC-ken és felhasználói fiókokon keresztül
 • Frissítések konfigurálása - pl. megfelelőségi határidőkkel, valamint a FEatures Kiosk üzemmóddal, amellyel minden alkalmazott külön azonosítóval rendelkező felhasználói fiókot kap
 • Távoli asztali alkalmazás a távoli hozzáféréshez, hogy távoli helyről csatlakozhasson a számítógéphez
 • Microsoft Business Store az alkalmazások dedikált felhasználói csoportok számára történő biztosításához

Csak a Windows 11 Enterprise kínálja a maximális

Funkcionalitás és teljesítmény tekintetében a Windows 11 Enterprise Edition kínálja a maximumot - az exkluzív funkciók különösen a nagyobb vállalatok és szervezetek hibrid munkáját támogatják. A kiadás 2 változatban érhető el - a különböző méretekhez és a nagyobb vállalatok és szervezetek növekvő biztonsági igényeihez igazodva:

Windows 11 Enterprise E3

Ez a kiadás még fejlettebb biztonsági és ellenőrzési funkciókat, valamint kezelési funkciókat tartalmaz, mint a Windows 11 Pro, például az operációs rendszer biztosításában, ellenőrzött frissítésekkel, valamint az eszközök és alkalmazások kezelésének számos lehetőségével, a nyomtatók szerver nélküli kezelésével és a legújabb biztonsági fenyegetések elleni szélesebb körű védelemmel.

Windows 11 Enterprise E5

Kizárólag ebben a Windows 11 kiadásban található a Microsoft Defender for Endpoint, amely a nagyobb, különösen a végpontok biztonságát használó vállalatok számára nyújt holisztikus, minden egyben megoldást, még fejlettebb kezelési funkciókkal - többek között az alábbi funkciókkal:

 • Végpontvédelmi észlelés és válaszadás
 • Biztonsági kockázatkezelés
 • Mobile Threat Defence a mobil fenyegetések és kockázatok, például a mobil adathalászat észlelésére

A Windows 11 Enterprise E5 Edition emellett a szervezeteknek kulcsfontosságú betekintést nyújt a legújabb fenyegetésekbe, a legjobb biztonsági szakértők különleges szakértelmét kihasználva, valamint fejlett felügyeletet, beleértve az elemzést és a felhőben lévő végpontok védelmét a kockázatalapú értékelés, a következő generációs viselkedésalapú védelem és a támadási felületet csökkentő, funkciógazdag alkalmazásprogramozási interfészek (API-k) révén, különösen a kiberfenyegetések esetében.

A Mobile Threat Defense védelmet nyújt a polimorf és metamorf rosszindulatú programok, valamint a fájl nélküli és fájlalapú fenyegetések ellen. A gépi tanulási funkciók felismerik a különböző támadásokat, például a nulladik napi kihasználásokat. Ezen kívül lehetőség van a hardver elszigetelésére a rendszer indítása és az alkalmazások helyi és távoli vezérléssel történő futtatása során, valamint a Microsoft Edge használatakor a konténerek elszigetelésére a rosszindulatú webhelyek elleni védelem érdekében.

A Windows 11 Pro és Enterprise általános újdonságai - A Windows 11 megvásárlása

A fent említett, kizárólag a Windows 11 Pro és Enterprise kiadásokhoz tartozó alkalmazásokon kívül az új Windows 11 operációs rendszer - mint már említettük - számos egyéb említésre méltó újdonságot is kínál, amelyek tovább javítják a felhasználói élményt, különösen az általános megjelenés frissítésével. Új tervezési elveket is alkalmaztak, például:

 • Lebegő dizájn: A Windows 11 újratervezett kezelőfelülete az átlátszó ablakok, valamint a lebegőnek tűnő elemek miatt emelkedik ki a régebbi verziók közül, az új, hullámzó szövetre emlékeztető háttérképpel együtt, amely ezáltal háromdimenziós megjelenést kölcsönöz az asztalnak.
 • Segoe Fluent Icons: A Windows 11 az új operációs rendszerrel egy új rendszerikon betűtípust is bevezet, amely a szimbólumok és ikonok érthetőségét hivatott javítani. A Segoe Fluent három alapelvet követ a betűjelek ábrázolásánál: Minimális - a betűjelek csak azokat a részleteket tartalmazzák, amelyek a tartalom közléséhez szükségesek; Harmonikus - a betűjelek egyszerű geometriai formákon alapulnak, és Fejlett: - a betűjelek modern metaforákat használnak, amelyek a felhasználók számára könnyen érthetőek.
 • Sun Valley design: A kontextusmenü átdolgozásakor nagyobb figyelmet fordítottak az áttekinthetőségre is, ami különösen az általánosan lekerekített sarkok révén tűnik fel. Az ablakok stb. megnyitásakor megjelenő animációkat is átdolgozták, és sokkal gördülékenyebbnek tűnnek. A mappaikonok és az Intéző ikonjai korszerűsödtek, és az adminisztrációs eszközök neve Windows Tools lett. A Microsoft Edge böngésző is frissített dizájnt kapott.
 • A Sötét üzemmód az egyes alkalmazásokban is elérhető - a képernyőn való koncentráltabb munkavégzéshez.

A vizuális változások mellett a Start menü és a feladatsor funkcionálisan is átdolgozásra került az áttekinthetőség javítása és a Windows 11 felhasználóbarátabbá tétele érdekében:

 • A Windows 11 frissített Start menüje már nem a korábbi verziókból ismert és sok felhasználó által nem kedvelt élő csempéket jeleníti meg, hanem inkább a táblagépek és okostelefonok megjelenéséhez igazodik; ez tovább követi a Windows-képes végberendezések egységesebb felhasználói felületének célját, és még zökkenőmentesebb felhasználói élményt erőltet.
 • A feladatsor új ikonokat tartalmaz, mostantól a képernyő alján van középre helyezve, de a korábbiakhoz hasonlóan balra igazítva is csoportosítható.
 • Emellett a Teams kommunikációs platform is integrálásra került a tálcára, amely a Windows 11-ben már nem elérhető Skype-ot váltotta fel. A felhasználók egy kattintással cseveghetnek egymással, vagy részt vehetnek videokonferencián.
 • A ritkábban használt funkciók most eltűntek a menüből, így a fontosabb, gyakrabban használt funkciók jobban előtérbe kerültek.
 • Az Infocentre a Windows 11-es verzióban elválasztja az értesítési központot a gyorsbeállításoktól, ami szintén nagyobb áttekinthetőséget eredményez, a naptár pedig a dátumra kattintva jelenik meg.
 • A widgetek visszatértek az asztali felületre, ismét a "hírek és érdekes témák" hírsávjával; harmadik féltől származó widgetek is használhatók.
 • Az érintőképernyős készülékekhez új táblagép üzemmód áll rendelkezésre, amely nemcsak áttekinthetőbb, mert továbbfejlesztett képernyőbillentyűzettel rendelkezik, hanem új funkciókat, valamint érintéses gesztusokat is tartalmaz.
 • A Windows 11 segítségével Android-alkalmazások is használhatók, és az okostelefon is összekapcsolható velük.
 • További érdekes egyedi funkciók, amelyek a Windows 11-ben is a felhasználók rendelkezésére állnak, az új snipping eszköz a képernyőképek készítéséhez, a számológép további funkciói, a továbbfejlesztett energiatakarékos üzemmód és az opcionálisan elérhető Microsoft eszközgyűjtemény PowerToys.

A Windows 11 újdonságairól általában, valamint a Pro és Enterprise kiadások speciális funkcióiról a legfrissebb információkért forduljon a Wiresoft csapatához.

Vásárolja meg a Microsoft Windows 11 Editions Pro és Enterprise használt szoftverként a Wiresoftnál

A két új Microsoft Windows 11 Pro és Enterprise Edition már kapható a Wiresoftnál használt szoftverként, kedvezményes áron. Ezekből az előnyökből Ön is profitálhat:

 • Ön eredeti Microsoft-szoftvert vásárol, érvényes licenckulccsal - és nem korlátozottan használható vagy korlátozottan tesztelhető verziókat.
 • A Windows 11 kiadás "használt szoftver" megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a szoftver funkcionalitásában.
 • A használt Windows 11 Pro vagy Enterprise Edition szoftvereket a Wiresoft a továbbértékesítés előtt ellenőrizte a teljes használhatóság szempontjából.
 • A Microsoft által használt szoftverek, például a Windows 11 kereskedelme és használata legális, mivel azt a törvény lehetővé teszi.
 • A Wiresoft használt licencvásárlásával mindig legális és egyben eredeti Microsoft Windows 11 terméket szerezhet be.

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Windows 11 Pro és Enterprise kiadásaival kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk a chatben, telefonon vagy e-mailben.