Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
2 684 946,00 Ft * 2 983 272,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimális engedélyezés 4 Core Pro Server
CAL Nem szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


SQL Server 2017 Enterprise  kiadással a nagyobb vállalatok a Microsoft bevált relációs adatplatformjának egy erőteljes újabb verzióját vehetik igénybe, amely egyesíti az összes meghatározó adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciót, és maximális teljesítménnyel kombinálja azokat. A SQL Server Enterprise   Edition új, átfogó funkciókat, valamint gyakorlatilag korlátlan virtualizációt és átfogó Business intelligenciát kínál - magas szolgáltatási szinten - a kritikus fontosságú munkaterhelések és a fontos adatelemzések számára.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Az SQL Server 2017 Enterprise Edition a nagyobb szervezetek számára a Microsoft bevált relációs adatplatformjának erőteljes újabb verzióját kínálja, amely az összes kritikus adatbázis-, jelentéstételi és elemzési képességet maximális teljesítménnyel egyesíti. Az SQL Server Enterprise Edition új, átfogó funkciókat, valamint gyakorlatilag korlátlan virtualizációt és átfogó üzleti intelligenciát is kínál - magas szintű szolgáltatási színvonalon - a kritikus fontosságú munkaterhelések és a fontos adatelemzések számára.

Ez az SQL Server Enterprise Edition ideálisan alkalmas arra, hogy megfeleljen a modern, nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszerrel szemben támasztott valamennyi követelménynek - ahogy az a vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, ERP-szoftverek és CRM-rendszerek esetében jellemző. Minden fontos funkciót biztosít ahhoz, hogy a Microsoft SQL Server számos vállalati környezetben átfogó, biztonságos adatplatformként működjön, a felhasználás számos lehetőségével: választhat a különböző fejlesztési nyelvek és adattípusok, valamint az operációs rendszerek között, hogy az SQL Server ne csak Windows, hanem Linux és Linux-alapú Docker-konténerek számára is elérhető legyen - valamint a helyi vagy a felhőben történő futtatás lehetőségei között. Profitáljon az új meglátásokból az adatbázisban Python vagy R segítségével végzett fejlett analitika, valamint az interaktív megjelenítések révén, beleértve a Master Data Services és a Reporting Services számos teljesítményjavítását.

A Wiresoftnál az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Editiont legálisan használható használt szoftverként találja meg, az új szoftverekhez képest jelentősen alacsonyabb áron - a kiadás minden előnyével a teljesítmény és a biztonság tekintetében. Az SQL Server 2017 Enterprise Edition licencelése a használt szoftverek esetében is kizárólag core-alapú. Az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core funkcionális területeiről, valamint a megfelelő Microsoft licencfeltételekről részletes információkat a  oldalon talál.

Mi az újdonság az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core-ban? Az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core legfontosabb jellemzői áttekintve

Az SQL Server 2017 Enterprise kiadása az ebben a verzióban elérhető maximális funkciókat és skálázhatóságot kínálja. A korlátlan virtualizáció mellett fejlett magas rendelkezésre állást is biztosít Always On Availability Groupokkal, failoverrel több adatbázisra és olvasható másodlagos replikákkal, valamint Transparent Data Encryption és kompatibilitási jelentéskészítéssel az SQL Server Audit és Advanced Data Integration segítségével, fuzzy csoportosítással, beleértve a kereséseket, továbbá mobil jelentések és KPI-k létrehozását.

A további üzleti intelligencia funkciók közé tartoznak a többdimenziós modellek, a táblázatos modellek és az adatbányászat fejlesztései, valamint a DirectQuery tárolási mód és a Power BI jelentéskiszolgálóhoz való hozzáférés. A gépi tanulási funkciók széles körű integrációjával az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core teljes párhuzamosságot kínál az R és Python elemzésekhez, beleértve a GPU-kon történő futtatás lehetőségét is.

A közvetlenül a következőkben ismertetett területeken a vonatkozó előírások az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core kiadásra vonatkoznak, többek között a funkciók, valamint a skálázhatóság, a teljesítmény és a nagy rendelkezésre állás tekintetében:

Új adatbázis-motor funkciók

Az SQL Server 2017 Enterprise három új fejlesztést tartalmaz az adaptív lekérdezésfeldolgozás terén: Adaptív illesztések, kötegelt módú memóriaelosztás-visszacsatolás és a táblázatérték-funkciók több utasítással történő átfedő végrehajtása. Az új dinamikus kezelési listák és az automatikus adatbázis-optimalizálás - amely betekintést nyújt a lekérdezések teljesítményével kapcsolatos problémákba, megoldásokat javasol és automatikusan javítja az azonosított problémákat - javítja a teljesítményt.

A CLR-összeállítások mostantól hozzáadhatók a megbízható összeállítások listájához; továbbá az új rendelkezésre állási csoportok funkciói közé tartozik a fürtök nélküli olvasási skálázás támogatása, a minimális replikák beállítása a rendelkezésre állási csoportok átadásához, valamint a Windowsról Linuxra történő, operációs rendszereken átívelő migráció lehetősége.

SQL Server elemzési szolgáltatások

Az SQL Server Analysis Services (SSAS) fontos újításai közé tartozik az SSDT DAX-szerkesztője és a táblázatos modellek optimalizálása, valamint a metaadatok mentésekor javított objektumszintű biztonság; emellett az Analysis Services alapértelmezett telepítési opciójaként táblázatos üzemmódot javasolnak. A Get Data segítségével új adatforrások állnak rendelkezésre a Power Query-ben, a meglévő adatforrások pedig az M-kérdésekben támogatottak. A dátummezők alapján könnyen létrehozhatók dátumkapcsolatok.

SQL Server integrációs szolgáltatások

Az SSIS-ben a Scale Out funkció megváltozott és új funkciókat is kínál, többek között egyszerűsödött az SSIS több PC-n történő végrehajtása. A Scale Out-Master mostantól támogatja a magas rendelkezésre állást, és javult a Scale Out-munkások végrehajtási naplóinak failover kezelése. A funkció tartalmazza a Use32BitRuntime paramétert is a végrehajtás elindításához, így sokkal egyszerűbbé válik az SSIS DABEI futtatása több számítógépen. Továbbá az SSIS katalógus rendelkezik egy másik globális tulajdonsággal, amellyel megadható az SSIS csomagok telepítésének alapértelmezett módja, és támogatja az SQL Server Linuxon történő telepítését is: az SSIS csomagok Linuxon a parancssoron keresztül is futtathatók.

SQL Server jelentési szolgáltatások

Az SSRS-ben a jelentésekhez megjegyzéseket lehet fűzni, hogy a többi felhasználóval való együttműködést elősegítsék, és a felhasználói megjegyzéseket tartalmazó mellékletek is integrálhatók.

A Report Generator és az SQL Server Data Tools programban natív DAX-lekérdezések hozhatók létre az SQL Server Analysis Services által támogatott táblaadatmodellekhez.

SQL Server törzsadat-szolgáltatások

Az MDS-ben az entitások, gyűjtemények és hierarchiák rendezett listája megtekinthető a  oldalon keresztül, és a teljesítmény is javult több millió sor rendelkezésre bocsátása esetén.

SQL Server gépi tanulási szolgáltatások

Az SQL Server 2017-es kiadásában a korábbi SQL Server R Services átnevezték SQL Server Machine Learning Services-re, mivel az R programozási nyelv mellett most már a Python is támogatott. A Machine Learning szolgáltatások tehát Python vagy R szkriptek futtatására, SQL Server-t nem igénylő R és Python modellek telepítésére használhatók, miközben a Microsoft Machine Learning kiszolgáló telepíthető. A fejlesztők a nyílt forráskódú környezetben hozzáférhetnek a Pythonhoz készült ML- és AI-könyvtárakhoz is.

Linux használata

A felhasználók mostantól Linuxon keresztül is hozzáférhetnek az SQL Serverhez; a C++ alkalmazásokhoz hasonlóan az SQL Server 2017-hez való csatlakozás az Open Database Connectivity Interface-en keresztül történik. A Java-alkalmazások a Java Database Connectivity illesztőprogramon keresztül is használhatók.

Az SQL Server 2017 Enterprise Edition teljesítményére és funkcióira vonatkozó műszaki leírások

Az alábbiakban röviden áttekintjük az SQL Server 2017 Enterprise teljesítményét és a benne foglalt funkciókat az említett központi területeken:

Számítási kapacitások vagy teljesítmény

Az SQL Server 2017 Enterprise alább felsorolt területei mindegyike az operációs rendszer vagy a RAM maximumát biztosítja:

 • Az SQL Server adatbázis-motor egy példánya
 • SQL Server Analysis Services vagy Reporting Services példányonként
 • Az SQL Server pufferkészlet memóriája példányonként
 • Az oszloptároló szegmens gyorsítótárának példányai
 • Analysis Services példányonként   
 • A Jelentéstervezési szolgáltatások egy példánya
 • Relációs adatbázis mérete: 524 PB       

Információk a magas rendelkezésre állásról

Az SQL Server 2017 Enterprise többek között a következő funkciók biztosítják a magas rendelkezésre állást:

 • Server Core támogatás
 • Rönkszállítás
 • Adatbázis tükrözés és adatbázis pillanatkép
 • Biztonsági mentés tömörítés és titkosított biztonsági mentés
 • Always On Failover Cluster példányok és rendelkezésre állási csoportok
 • Online oldal- és fájl-helyreállítás, valamint online index létrehozása és újjáépítése vagy folytatható újjáépítés
 • Tároló hozzáadása a rendszer és a CPU működése közben
 • Rendelkezésre állási csoportok olvasási skálázással

Méretezhetőségi és teljesítménybeli előírások

Az SQL Server 2017 Enterprise következő szolgáltatásaihoz:

 • Columnstore
 • Nagy objektum binárisok csoportosított oszloptároló indexekben és online újjáépítés csoportosítatlan oszloptároló indexek esetén
 • In-memória OLTP
 • Stretch adatbázis
 • Tartós főmemória
 • Több példány támogatása
 • Több fájlfolyam-konténer támogatása
 • Puffer pool bővítés
 • Tábla- és indexpartícionálás és partícionált táblák párhuzamos feldolgozása
 • Táblaérték-függvények egymásba ágyazott végrehajtása
 • Adaptív csatlakozások és memóriaelosztási visszajelzés kötegelt üzemmódban

Replikáció

 • Publikációk az Oracle-lel
 • Peer-to-peer tranzakció- és pillanatkép-replikáció, beleértve a tranzakció-replikáció frissíthető előfizetését is
 • SQL Server változáskövetés

Fejlesztési eszközök

 • MDX-szerkesztési, hibakeresési és tervezési eszközök
 • IntelliSense a Transact-SQL és az MDX segítségével
 • SQL Server adateszközök
 • Integráció a Microsoft Visual Studio-val   

Adattárolás

 • Kockák létrehozása az adatbázis használata nélkül
 • Az Analysis Services csak olvasható, skálázható konfigurációja
 • A staging és adattárházi sémák automatikus generálása
 • Partícionált táblák és indexek lekérdezéseinek párhuzamos feldolgozása
 • Globális tételes aggregálás

Biztonsági részletek

 • Sor szintű biztonság
 • Mindig titkosítva
 • Dinamikus adatmaszkolás
 • Szerver- és adatbázis-felügyelet
 • Átlátható adatbázis-titkosítás, biztonsági mentések titkosítása és bővíthető kulcskezelés
 • Felhasználó által meghatározott szerepek

Adminisztrációs eszközök

 • SQL Configuration Manager
 • SQL Management objektumok
 • SQL CMD
 • Elosztott visszajátszás: rendszergazdai eszköz, ügyfél és vezérlő (legfeljebb 16 ügyfél)
 • SQL Profiler és Server Agent

Az SQL Server 2017 Enterprise alapvető licencelése

Az SQL Server 2017 Enterprise kiadásra csak a Microsoft által a 2016-os szerverváltozattal bevezetett alaplicencelés vonatkozik. A más kiadásokhoz elérhető szerver/CAL-alapú licencelés ezért itt nem érhető el. A magalapú licenceléssel más licencelési metrika érvényes az SQL Server régebbi verzióihoz képest, ahol nem volt lényeges, hogy hány magot tartalmaz egy processzor: Mostantól a magok száma az alap az engedélyigény meghatározásához. Ez a magonkénti licencelési modell a hibrid használatra és a felhőalapú telepítésekre is vonatkozik.

A felhőkompatibilis licencelés esetén két maghoz egy-egy mag licenc szükséges. A teljes licencigény tehát a processzoronkénti maximális magszámból adódik. A kiszolgáló minden fizikai magjának saját maglicencre van szüksége. A licencek minimális száma kiszolgálónként mindig nyolc, amelyre a Microsoft a következő feltételeket határozta meg:

 • Minden processzorhoz legalább 8 mag licenc szükséges
 • Minden egyes kiszolgálóhoz legalább 16 core licenc szükséges

Az SQL Server 2017 Enterprise Edition alaplicencek 2 darabos csomagokban kaphatók.

Hardver- és szoftverkövetelmények az SQL 2017 Enterprise 2-Core telepítéséhez

Az MS SQL Server 2017 Enterprise 2-Core kiadásának telepítésekor vegye figyelembe az alábbi információkat az optimális működés biztosítása érdekében.

Hardver:

 • Merevlemez: 6 GB rendelkezésre álló merevlemezterület, a telepített SQL Server-összetevők függvényében
 • Memória Minimum: 4 GB, a memória az adatbázis méretének növekedésével növekszik az SQL Server optimális teljesítményének biztosítása érdekében
 • Processzor típusa: x64 processzor, pl. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T támogatással, Intel Pentium IV EM64T támogatással - kérjük, vegye figyelembe itt:
 • Processzorsebesség: legalább 1,4 GHz; ajánlott a 2,0 GHz vagy gyorsabb órajel
 • Telepítés: A telepítés NTFS vagy ReFS fájlformátumú számítógépre ajánlott - az SQL Server telepítése továbbra is csak x64 processzorokon támogatott, az x86 processzorok már nem támogatottak

H3: Szoftver

 • Az SQL Server 2017-es verziójához .NET Framework 4.6 (az SQL Server telepítése automatikusan telepíti a .NET Framework-et), Master Data Services vagy replikáció szükséges
 • Támogatott operációs rendszerek: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials, Foundation
 • Az SQL Server 2017 Server Core módban történő telepítését a következő Windows Server-kiadások támogatják: Windows Server 2019 Standard, adatközpont; Windows Server 2016 Standard, adatközpont; Windows Server 2012 R2 Standard, adatközpont; Windows Server 2012 Standard, adatközpont

Más:

 • A 64 bites ügyfél operációs rendszereken az összes SQL Server funkció támogatott.
 • 32 bites ügyfél operációs rendszereken az SQL Server 2017 2-Core támogatja ezeket a funkciókat: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, Client Tools és Client Tools SDK, Distributed Replay Components, Controller and Client és Documentation Components

Fontos információk a Wiresoft Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core használt szoftverével kapcsolatban

A kínált használt SQL Server 2017 Enterprise szoftver a használhatóság tekintetében nem különbözik egy új SQL Server licenctől - már csak azért sem, mert a szoftver nem tud elhasználódni. Ezt a következő jellemzők jellemzik:

A használt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licencek eredete

A Wiresoft által kínált használt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licenc szoftver egy európai székhelyű cégtől származik, amely megvásárolta, majd később eladta a Wiresoftnak. Továbbértékesítéskor az SQL Server licenc használt szoftverként kerül megjelölésre, és új licencként újra felhasználható.

Vásárlói biztonság használt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licencek esetében is

A Wiresoft használt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core szoftvere ugyanazokat az előnyöket kínálja Önnek mint vásárlónak, mint az új szerverszoftverek vásárlása: a vásárló biztonsága a befejezett vásárlást követő azonnali letöltés és a licenc azonnali aktiválása a mellékelt érvényes licenckulccsal.

Az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core használt szoftverek vásárlása és használata legális

Wiresoft ügyfélként biztos lehet benne, hogy az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core használt szoftver megvásárlása és tényleges használata nem sért semmilyen érvényes törvényt. Ennek oka, hogy a Wiresoft Shopban kínált SQL Server szoftverek egy vállalat licenckészletéből származnak. Az érvényes joghatóság nem csak a Microsoft használt szoftverével való kereskedelmet teszi lehetővé, hanem annak tényleges használatát is; ezeket a tényeket már több bírósági határozat is megerősítette.

További előnyök a Wiresoft használt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core szoftverével kapcsolatban

A Wiresoft használt szoftverei nagy előnye, hogy kedvező áron frissítheti régebbi szoftvereit, de az is, hogy mindig a legújabb verziókkal van naprakészen, és mindezt olcsóbban, mintha új hardvert vásárolna. A Wiresoft használt szoftvereire is jellemző, hogy minden vásárló tulajdonjogát teljes mértékben igazolja, így az audit biztonságot is nyújt Önnek!

A Wiresoftnál nem csak az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core kiadást találja meg kedvező áron használt szoftverként, hanem az SQL Server 2017 egyéb kiadásait is, valamint Server/CAL licencek alapján történő licencelésre, valamint a Microsoft SQL Server újabb verzióit is; emellett a Wiresoft használt szoftverportfóliójában számos más Microsoft program is megtalálható - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 Enterprise 2-Core alap licencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat csevegésen keresztül, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák