Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
3 879,00 Ft * 4 309,00 Ft * (9,98% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  32bit/64bit


Számos utódja ellenére még mindig népszerű és sok hálózatban használatos: Windows 7 Professional sok számítógépen fut, kétségtelenül megbízhatósága és stabilitása miatt. Számos kiegészítő program is gond nélkül használható a Windows 7 Professional és a kapcsolódó kiadásokon. 7 Professional és a kapcsolódó kiadásokon. Különösen a Professional kiadás kínál számos olyan funkciót, amely a kkv-kban még mindig fontos szerepet játszik, beleértve a praktikus XP üzemmódot, amely lehetővé teszi a régebbi rendszerelemek folyamatos használatát, és ezért sok felhasználó számára fontos vásárlási okot jelent.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - a Microsoft innovatív operációs rendszere üzleti profik számára, mint használt szoftver

Számos utódja ellenére még mindig népszerű és sok hálózatban használatos: a Windows 7 Professional sok számítógépen fut, kétségtelenül a megbízhatósága és stabilitása miatt. Számos további program is gond nélkül futtatható a következő rendszereken Windows 7 Professional és a kapcsolódó kiadások. Különösen a Professional Edition kínál számos olyan funkciót, amelyek még mindig fontos szerepet játszanak a kis- és középvállalkozásokban, beleértve a praktikus XP üzemmódot, amely lehetővé teszi a régebbi rendszerelemek folyamatos használatát, és ezért sok felhasználó számára fontos vásárlási okot jelent.

A 7Windows Professional Edition operációs rendszer megvásárlásának nagy előnye, hogy egyrészt régebbi hardverrendszereken is használható, másrészt nagymértékben kompatibilis a régebbi Microsoft programokkal. A Wiresoft Onlineshopban a Windows 7 Professional egyfelhasználós licenc mellett a vásárlási verzióban más kiadásokat, valamint újabb Windows operációs rendszereket és sok más kompatibilis Microsoft programot is talál. Az alábbi áttekintés először a Windows 7 Professional legfontosabb újdonságait, valamint a Windows 7 verzió legfontosabb általános jellemzőit mutatja be.

Windows 7 Professional - funkciókkal az üzleti szakemberek számára

A 7Windows professzionális kiadásával a vállalatok és a professzionális felhasználók a többi kiadáshoz képest számos további funkciót kapnak, amelyek jelentősen kibővítik a Microsoft operációs rendszer alkalmazási körét. A legfontosabb funkció a már említett Windows XP mód a nagyobb kompatibilitás érdekében, de a domain csatlakozás is nagyobb biztonságot nyújt, különösen a vállalatoknál:

Windows XP mód

XP móddal Windows 7 nem szakítja meg a kapcsolatot a régebbi operációs rendszer verziókkal, például a névadó XP-vel, hanem éppen ellenkezőleg, biztosítja az üzleti folyamatok folyamatosságát: Ez azt jelenti, hogy a Windows XP-n alapuló régebbi üzleti programok továbbra is futtathatók közvetlenül a Windows 7 asztalon, ami a Windows 7 Professional egyik legnagyobb előnye, különösen a kis- és középvállalkozások számára, amelyek számára az XP Mode-ot is elsősorban az XP Mode-ot tervezték. A Vista illesztőprogramok is működnek vele.

Az XP módot következetesen olyan programok számára fejlesztették ki, amelyek még kompatibilitási módban sem működnek. Ezáltal virtuális gépként működik, amelyet a Windows Virtual PC-vel működtet, a Virtual PC egy olyan változatával, amelyet kifejezetten a Windows 7 számára fejlesztettek tovább.

A fő számítógép meghajtói alapértelmezés szerint továbbra is hálózati meghajtóként állnak rendelkezésre. Az új meghajtók, valamint a hozzájuk csatlakoztatott USB-eszközök viszont automatikusan XP módban kerülnek felismerésre, és a Windows 7 és XP mód vágólapja egyszerre használható. Ez azt jelenti, hogy az USB-n keresztül használt régebbi hardverek, amelyekhez nincs illesztőprogram, továbbra is gond nélkül használhatók. Az egyetlen korlátozás, hogy XP módban le kell mondani a többi 3D gyorsításról.

Az XP mód külön letölthető, akárcsak a Virtual PC, de csak legalább a Windows 7 Professional oldalon használható. Ez a Virtual PC-ből, a Microsoft virtualizációs szoftveréből és a virtuális merevlemezből (VHD) áll az XP SP3-mal. További követelmény egy olyan CPU, például AMD-V vagy Intel-VT, amely támogatja a natív virtualizációt, valamint 2 GB RAM.

Domain csatlakozás

A tartományhoz való csatlakozás a Windows 7 Professionalben egy vállalaton kívüli számítógépet kapcsol a munkahelyi számítógépes hálózathoz. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók használhassák az ott elérhető erőforrásokat, és fordítva, az adminok pedig hozzáférési jogokon keresztül kezelhetik az azon keresztül csatlakoztatott PC-ket stb. A tartományok összekapcsolása így nagyobb hatékonyságot és ugyanakkor magasabb szintű biztonságot kínál.

aWindows 7 Professional nemcsak biztonságossá, hanem egyszerűvé is teszi a domain-csatlakozást: a felhasználóbarát varázsló végigvezeti a felhasználókat az összes szükséges lépésen.

Helyalapú nyomtatás

Nem hangzik túl soknak, de a mindennapi munkában nagyon hasznos funkció: a Windows 7 Professional helyfüggő nyomtatás különösen akkor hasznos, ha különböző helyszíneken, különböző hálózatokkal dolgozunk, amelyeknek ezért különböző nyomtatóik is vannak. A funkció lehetővé teszi a preferált nyomtató-hálózat párok beállítását; ez azt jelenti, hogy a Windows 7 Professional automatikusan kiválasztja a megfelelő alapértelmezett nyomtatót a hálózati kapcsolat függvényében.

Windows Touch

aWindows 7 továbbfejlesztett érintéstechnológiát kínál. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a megfelelő eszközökön magazinok online kiadásait, valamint fotóalbumokat böngészhessenek, és az asztalon fájlokat és mappákat rendezzenek. A Windows Paintben a felhasználók mostantól az ujjukkal is festhetnek. a Windows Touch felismeri a többujjas mozdulatokat is, például a képek nagyításához; az egér jobbra kattintása is elvégezhető érintéssel, amikor az egyik ujj egy adott elemet érint, míg a másik ujj a képernyőre koppint.

A Windows 7 verzió általános újításai

Általánosságban elmondható, hogy a megjelenés, beleértve néhány gyakran használt funkciót is, a 7Windows esetében is átdolgozásra került. Ez elsősorban az asztalt vagy a programablakok megjelenítését és testreszabását érinti, de a játékokban nyújtott teljesítményt, valamint a videók lejátszását stb. is.

Több áttekinthetőség és hatékonyság

Az asztali kijelző már számos praktikus újítást és részletet tartalmaz, amelyek megkönnyítik a használatát Windows 7 egyszerűbb és kényelmesebb.

 • A programok indításához és az ablakok közötti váltáshoz használt tálca előnézet átdolgozásra került, és a saját preferenciáihoz igazítható. Az új funkciók között szerepelnek a teljes képernyős előnézeti ablakok és a nagyobb ikonok, amelyek felbontása a képernyő méretének megfelelően is beállítható.
 • Az új ugrási listák közvetlenül a legutóbb használt programokhoz, fájlokhoz, zeneszámokhoz és weboldalakhoz, valamint a gyakran használt funkciókhoz vezetik a felhasználókat; ezek jobb egérkattintással elérhetők. A hiányzó vagy további fájlokat is "kitűzheti".
 • aWindows Keresés még gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a helyben tárolt dokumentumok, zeneszámok, e-mailek és képek megtalálását. Amint a felhasználó elkezd beírni egy keresési kifejezést a Start menü keresőmezőjébe, megjelenik az összes releváns találat listája Windows 7 megjeleníti az összes releváns eredmény listáját. Ezenkívül a keresés még tovább szűkíthető olyan specifikációk szerint, mint például dátum, fájltípus stb. A kategóriák szerinti rendezés és a kulcsszavak vagy szövegrészek kiemelése még egyértelműbbé teszi a keresést. Külső merevlemezek, hálózati számítógépek és könyvtárak is kereshetők.

Továbbfejlesztett Aero Design és Aero Glass

A már ismert Aero Design-t továbbfejlesztették és kiegészítették, hogy a nyitott ablakok még áttekinthetőbbek legyenek, amelyek továbbra is az átlátszó Aero Glass üzemmódban jelennek meg:

 • Az Aero Peek a kattintással kiválasztott ablak kivételével minden ablakot átlátszó keretként jelenít meg - ez nagyobb áttekinthetőséget és ezáltal gyorsabb tájékozódást eredményez.
 • Az új Aero Snap funkció felgyorsítja az ablakok automatikus elrendezését. Az Aero Snap a képernyő egyik szélére történő gyors húzással aktiválható. Attól függően, hogy a mozgás balra vagy jobbra, illetve felfelé vagy lefelé történik, az ablak fél vagy egész oldalát megnöveli.
 • Az Aero Shake ezzel szemben csak az éppen használt programablakot jeleníti meg nagy méretben. Ehhez a felhasználó megragadja az egérrel a címsoron, és egy gyors törlő mozdulattal "megrázza": az összes többi nyitott ablak így minimalizálódik, és csak a rögzített ablak marad látható.

DirectX 11 - a Windows 7 játék interfész

A DirectX 11 az új multimédiás komponens, amely a nagyobb teljesítmény és sebesség mellett nagyobb hatékonyságot is hoz - ez különösen a PC-s játékoknál érezhető, de más grafikus alkalmazásokban, például a videóknál is előnyöket jelent a multimédiás gyorsítás révén:

 • A Tiled Resources ezt úgy éri el, hogy virtuális memóriát biztosít, amely felgyorsítja a játékokat azáltal, hogy a kijelző nagy felbontású elemeit csak akkor tölti be, amikor azok ténylegesen használatba kerülnek.
 • A tesszelláció a grafikus kártya processzora (GPU) által már létrehozott 3D-s felületeket további poligonokra bontja, így a rendszer megterhelése nélkül nagyobb részletességet biztosít.
 • A többszálú renderelés lehetővé teszi, hogy több processzormag párhuzamosan rendereljen egy 3D felületet.
 • A Shader Model 5 segítségével a GPU olyan normál számítási feladatokat is átvehet, amelyek egyébként a fő processzor (CPU) feladata.

Továbbfejlesztett multimédiás élmény

A 7Windows segítségével a multimédiás tartalmak megosztása és megtapasztalása még egyszerűbbé vált, különösen a következő funkciókkal:

 • Az úgynevezett otthoni csoportok beállításával a Windows 7-ben egyszerűsíthető a képek, videók és zenei listák megosztása több számítógép között, valamint a nyomtatók megosztása. Ez a funkció kiküszöböli az NTFS felhasználói jogok kiosztásának szükségességét. Két vagy több Windows 7 PC-t egy 10 karakterből álló közös kulccsal lehet összekapcsolni, és azonnal minden megosztott adatot megoszthat az összes csatlakoztatott felhasználó. Az otthoni hálózati csoport mindig a Windows-7 PC-hez kapcsolódik, nem pedig egy adott felhasználóhoz. A saját Windows Live-ID összekapcsolásával a helyi felhasználói fiókkal az otthoni hálózati csoport is kiterjeszthető a meghatározott Live felhasználókra.
 • A Windows A Media Center még kényelmesebbé teszi a tévénézést: akár közvetlenül élő tévét szeretne nézni, akár szüneteltetni telefonálás közben, vagy felvenni egy műsort, amikor távol van. A Windows A Media Center számos globális TV-szabványt és formátumot támogat, például a digitális TV-t és a HD-t. Az új görgetési funkcióval gyorsabban válthat a címek vagy műsorok között, és a videókat gyorsított előretekintésben is ellenőrizheti, jobb előnézeti miniatűrökkel.
 • A 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV és Xvid formátumú hang- és videók lejátszása is támogatott.

A Windows 7 Professional és más kiadások egyéb újdonságai

A 7Windows technikai téren is sokat kínál, ami felgyorsítja az operációs rendszer használatát, és így hozzájárul a jobb felhasználói élményhez is:

 • Az USB-eszközök vagy hordozható flash meghajtók a Windows 7 segítségével még gyorsabban elérhetők, mint korábban.
 • Csökkentett terhelés: A Windows 7 teljesítményét igénybe vevő háttérszolgáltatások csak akkor kerülnek végrehajtásra, amikor szükség van rájuk. Ez a Bluetooth szolgáltatást is érinti, ha nincs aktiválva.
 • A 64 bites támogatás nagyobb adatmennyiségek feldolgozását teszi lehetővé. Nemcsak egyes programokat, hanem azok számát is jobban kezeli egy 64 bites rendszer.
 • Javított energiagazdálkodás kevesebb háttértevékenységgel és energiatakarékos DVD-lejátszással.
 • A 3 előre meghatározott energiatakarékossági opció "Kiegyensúlyozott", "Nagy teljesítmény", valamint az "Energiatakarékos üzemmód" lehetővé teszi az erőforrás-fogyasztás egyéni beállítását.
 • Az új karbantartó központ nagyobb biztonságot nyújt az integrált víruskereső és tűzfal állapotának figyelemmel kísérésével
 • Ha a hardver támogatja, a Windows 7 alapértelmezés szerint ujjlenyomatos biometrikus hitelesítést kínál, mind a bejelentkezéshez, mind a jogosultságkezeléshez.
 • Több előre telepített kodek támogatása - beleértve a H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX és Xvid), AAC, valamint az MOV és MP4 tárolóformátumokat és a 30 és 48 bites színprofilokat.
 • Windows A PowerShell előre telepítve van a Windows 7-ben. A rendszerek automatizálása, konfigurálása és kezelése mellett a PowerShell többek között a parancssori szkriptek fejlesztői környezetét is biztosítja.
 • Távoli asztali kapcsolat (RDS): A távoli asztali kapcsolat segítségével az irányított számítógépet a hálózaton keresztül úgy lehet kezelni, mintha a felhasználó közvetlenül előtte ülne, beleértve az összes programhoz és fájlhoz való hozzáférést. A távoli számítógépen azonban legalább a Windows 7 Professional programnak telepítve kell lennie.

Hardverkövetelmények a Windows 7 Professional stb.

Ahhoz, hogy a Windows 7 Professional megfelelően fusson a számítógépen, bizonyos hardverkövetelményeknek kell megfelelnie . a Windows 7 Professional 32 bites és 64 bites változatban is elérhető, de egyes funkciók csak a 64 bites verzióval használhatók. A Windows 7 telepítésekor a hardver következő műszaki jellemzőinek kell megfelelniük:

 • Processzor: 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) 1 GHz-es
 • RAM: 1 GB RAM (32 bites) vagy 2 GB RAM (64 bites)
 • A merevlemez tárhelye: 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites)
 • Grafika: DirectX-9 képes grafikus kártya 128 MB VRAM memóriával (Aero tervezéshez), WDDM 1.0

Windows 7 Professional a Wiresoftnál olcsón vásárolhat a webáruházban

aWindows 7 Professional-t népszerűsége ellenére a hagyományos kereskedelemben alig kínálják új egyedi licencként. A Wiresoft webáruházban a Windows 7 Edition Professional úgynevezett használt szoftverként vásárolható meg - ez megegyezik az eredeti szoftvertermékkel. Az itt kínált Windows 7 Professional Edition egyetlen licencét egy európai vállalat mennyiségi licencének részeként használták. A legális viszonteladás révén ezt egyedi licencekre alakították át, majd használt szoftverként kínálták. Sem a mennyiségi licenc felosztása, sem a használt szoftverként való megjelölés nem jelent hátrányt a Windows 7 Professional asztali operációs rendszer funkcionalitását illetően, többek között azért, mert a szoftver nem tartozik az elhasználódás hatálya alá.

A szoftverek vásárlása a Wiresoftnál mindig olcsó és biztonságos! Ezért a Wiresoft kizárólag eredeti Microsoft Windows 7 Professional szoftvert forgalmaz. A Wiresoft Software Shopban kínált használt szoftverek vásárlása nem jelent semmilyen jogi kockázatot, mivel a kereskedelmet a törvény egyértelműen engedélyezi, amit jogerős ítéletek bizonyítanak. Ezért a vásárlási folyamat sikeres befejezése után azonnal letöltheti és telepítheti a Windows 7 Professional szoftvert, és aktiválhatja azt a csak Önre érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A használt szoftverek, mint például a Windows 7 Professional asztali operációs rendszer megvásárlása a Wiresoft-tól kedvező alternatívát kínál ügyfeleinknek számos jelenlegi szoftverajánlathoz képest. Ügyfeleink elsősorban kkv-k és szervezetek, de egyéni vállalkozók és magánszemélyek is, akik már most is élvezik kedvező árú szoftverajánlatainkat!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows 7 Professional, valamint ennek a Windows asztali operációs rendszernek az újabb verziói és más Microsoft programok olcsón letölthető használt szoftverekként azonnal megtalálhatók. Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák