Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

Azonnal letölthető

 • SW10007
 • 79P-04749
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
14 769,00 Ft * 16 409,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


MS Office Suite 2013 Professional Plus  az Office ezen verziójához elérhető legátfogóbb szoftvercsomag. A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, valamint az Outlook - beleértve a Business Contact Manager-t is - aktuális, nagy teljesítményű programverziói mellett a Publisher és az Access, valamint az InfoPath, a Lync és az Office Web Apps is megtalálható benne. Az Office Edition 2013 Professional Plus tehát minden olyan funkciót és intuitívan használható eszközt magával hoz, amely egy modern vállalat üzleti követelményeinek bőven megfelel: A több résztvevős, akár videón keresztüli modern kommunikációtól kezdve a böngésző-kompatibilis űrlapok létrehozásán és az alkalmazások fejlesztésén át a klasszikus Office programokig a szövegszerkesztéshez, a táblázatkezeléshez, valamint a világos prezentációkhoz és a professzionálisan megtervezett kiadványokhoz.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2013 Professional Plus - egyfelhasználós licencként megvásárolni

Az MS Office-Suite 2013 Professional Plus a Office verzióhoz elérhető legátfogóbb szoftvercsomag. A Word, Excel, PowerPoint, OneNote, valamint az Outlook aktuális, hatékony programverziói mellett - beleértve a Business Contact Manager-t is - a Publisher és az Access, valamint az InfoPath, a Lync és a Office Web Apps is megtalálható.

Így a Office-Edition 2013 Professional Plus minden olyan funkciót és intuitívan használható eszközt magával hoz, amely egy modern vállalat üzleti követelményeinek több mint megfelelni képes: A több résztvevős, akár videón keresztüli modern kommunikációtól kezdve a böngésző-kompatibilis űrlapok létrehozásán és az alkalmazások fejlesztésén át a klasszikus Office-programokig a szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez, valamint az élénk prezentációkhoz és a professzionálisan megtervezett kiadványokhoz. A szintén integrált SharePoint 2013 és Lync 2013 alkalmazások szintén lehetővé teszik a fájlok és információk közvetlen, valós idejű megosztását és közlését. Végül, de nem utolsósorban számos funkciót érintésre optimalizáltak a táblagépeken és okostelefonokon való használathoz.

Egy másik érv a Professional Plus megvásárlása mellett a Windows 7 kompatibilitása is, így ez a kiadás a mellékelt programokkal együtt a régebbi számítógépeken is gond nélkül használható. A Office 2013 Professional Plus lehetőséget kínál a Microsoft SkyDrive használatára és az adatok és dokumentumok ott történő tárolására is, hogy azokat több felhasználó megoszthassa és szerkeszthesse a felhőben.

Az MS Office 2103 Professional Plus kiadás - amely általában csak a mennyiségi licenc vásárlói számára érhető el - a Wiresoft-tól egyfelhasználós vásárlási verzióban is elérhető. Az egyfelhasználós licenccel az egyéni vállalkozók és a kisebb méretű cégek is élvezhetik a plusz programokat, amelyeket csak ez a Office-Edition kínál. Az alábbi áttekintés a Office 2013 különböző szoftverprogramjainak legfontosabb funkcióit és fejlesztéseit mutatja be.

A Word for Office 2013 összes fontos újítása

A Word 2013 sokkal jobb áttekinthetőséget kínál - nemcsak a szövegek szerkesztésekor, hanem olvasáskor is. Ez még egyszerűbbé teszi a PDF-dokumentumok, valamint a program régebbi verziójával létrehozott Word-dokumentumok együttműködését vagy használatát.

Általános gyakorlati funkciók

 • A Word 2013 indításakor a bal margón egy oszlopban listaként megjelenik az összes nemrég használt dokumentum.
 • A "Tervezet" fülre (Elrendezés) kattintva áttekintést kaphat az összes formátumsablonról, ezek a személyes igényekhez is igazíthatók.
 • Az "Egyszerű jelölés" szerkesztési nézetben a javításokat egy függőleges vonal jelzi a szöveg margóján.
 • A PDF-dokumentum egy jobb egérkattintással azonnal megnyitható a Word 2013-ban, és Word-fájlként áll rendelkezésre a további felhasználáshoz, beleértve az összes tartalmat, például a szöveget és a grafikákat. Ezután ismét elmenthető PDF formátumban.
 • Egy régebbi Word-verzióval létrehozott szöveges dokumentum a Word 2013-ban kompatibilitási módban megnyitható. Ez lehetővé teszi a szerkesztést, hogy a mentés után az eredeti Word-verzióval tovább lehessen használni.
 • A Word 2013 a grafikák és hasonlók beillesztésekor javaslatokat tesz az elrendezési lehetőségekre, amelyeket aztán egy kattintással egyszerűen átvehet.
 • Az igazítási útmutató megkönnyíti a táblázatok és grafikák pontos elrendezését a szövegfolyamban.
 • A valós idejű elrendezés azonnali élő előnézetet biztosít a grafika és a szöveg elrendezéséről.

Jobb olvasási mód

 • A Word 2013 lehetőséget kínál arra, hogy a dokumentumokat oszlopokban is megjeleníthesse, hogy könnyebben olvashatóvá tegye őket. A nyíl ikonokkal úgy lapozhat a dokumentumban, mintha egy könyvet olvasna.
 • A semlegesebb szöveges megjelenítés érdekében néhány hasznos eszköz kivételével minden szerkesztőeszköz elrejthető.
 • A Word-dokumentumban található grafikák és táblázatok objektumzoom segítségével a képernyő kitöltésére nagyíthatók - ehhez csak duplán kell kattintania a megfelelő szövegelemre.
 • Ha egyszerre több Word-dokumentumot is szerkeszt, akkor azok lapokon keresztül jeleníthetők meg.
 • Nagyméretű dokumentumokban az összes címsor megjeleníthető a bal oldali oldalsó területen; egy kattintással a dokumentumban a megfelelő szövegrészhez navigálhat.

Az Excel 2013 legfontosabb újításai

Az Excel számos új eszközt is tartalmaz a Office 2013 Professional Plus oldalon, amelyekkel akár nagy mennyiségű adat is elemezhető. A táblázatkezelő szoftver mostantól felismeri a felhasználóra jellemző eljárásokat az adatok szerkesztésekor, és automatikusan hozzáadja azokat. Az optimalizált PivotChart és PivotTable funkciók az Excel 2013-ban is rendelkezésre állnak.

 • A villámelőnézet funkció felismeri a tipikus szerkesztési mintákat, és automatikusan kiegészíti a további bejegyzéseket - akár egész oszlopok esetében is.
 • A gyorselemzés lehetővé teszi az adatok néhány kattintással történő formázását. Egy adatkészlet kiválasztásakor egy ismerős funkciókat tartalmazó gyorsválasztó menü nyílik meg, és az egérrel fölé helyezve formázási javaslatok jeleníthetők meg, amelyeket kattintással lehet alkalmazni.
 • Az Excel 2013 gyorsdiagram-kiválasztása javaslatokat tesz arra vonatkozóan, hogy melyik diagramtípust érdemes használni a kiválasztott adathalmaz megjelenítéséhez.
 • Az Excel táblázatokban az adatok szűrésére szolgáló beállítások az adatrészletekhez használt szűrőt is mutatják, így mindig egyértelmű, hogy milyen adatok jelennek meg.

A PowerPoint 2013 legfontosabb újításai

A Microsoft PowerPoint 2013 Professional Plus számos új dizájnnal és animációval bővítette a prezentációk tervezési lehetőségeit. A legszembetűnőbb jellemző a szélesvásznú kialakítás. Az új PowerPoint praktikus hangszóró nézetet is tartalmaz, és támogatja az olyan médiaformátumokat, mint az MP4 és MOV, a nagy felbontású tartalmakat és kodekeket.

 • A még nagyobb tér érdekében mostantól alapértelmezés szerint a széles 16:9-es diaformátum is elérhető.
 • Két PowerPoint fájl mostantól egy dokumentumba egyesíthető, az összes szerkesztéssel együtt.
 • Az észrevételek egy prezentációban is megjeleníthetők, beleértve az érintett személyeket és elérhetőségeiket.
 • A PowerPoint prezentációkat mostantól videóként is közzé lehet tenni, és közvetlenül a közösségi médiacsatornákra is fel lehet tenni.

Az Outlook 2013 legfontosabb újításai

Az Outlook 2013 sokkal letisztultabb asztali felülettel jelenik meg. Az e-mailek, kapcsolatok és naptárak navigációs sávjának a képernyő aljára történő áthelyezése több helyet biztosít más tartalmak számára.

 • Az olyan közösségi hálózatok, mint a Facebook vagy a Xing már integrálva vannak, így a felhasználók közvetlenül követhetik a partnerek és barátok tevékenységét.
 • A közösségi hálózatokból származó elérhetőségek átvihetők az Outlook névjegyzékébe.
 • Az Outlook 2013-ban található Skype lehetővé teszi az interneten keresztül történő telefonálást.
 • Az Exchange ActiveSync az Outlookban mostantól nincs szükség az Exchange-kiszolgálók használatára a kapcsolatok és naptárak szinkronizálásához.
 • Az új Kukkantások funkció azonnal megjeleníti a Naptár, az Emberek vagy a Feladatok fontos információit egy ablakban.

Az Access 2013 legfontosabb újításai

Az Access az MS Office 2103 Professional Plus kiadás kizárólagos összetevője. Az adatbázis-szoftver a Jet Engine relációs adatbázis-kezelő rendszert és a vállalatnál szükséges összes tipikus adatbázis-alkalmazás létrehozásához szükséges, integrált fejlesztőkörnyezetben lévő hatékony eszközöket egyesíti. Ehhez az Access 2013 többek között a következő eszközöket és funkciókat kínálja:

 • Az Access Web Apps egyedi létrehozása az adatbázis-szoftver legfontosabb újdonsága. A felhasználók programozási ismeretek nélkül is készíthetnek vele alkalmazásokat: Mindössze a megfelelő adattípust kell kiválasztani, így az Access automatikusan létrehozza a teljes adatbázis-struktúrát - beleértve a felhasználóbarát felületet is.
 • Az alkalmazás tartalmazza az adatok hozzáadására és szerkesztésére szolgáló parancsokat, valamint a navigációt és az alapvető funkciókat.
 • Az Access webes alkalmazások azonnal használhatók és megoszthatók SharePoint-alkalmazásként egy webböngészőben.
 • A felhasználók betekintést nyerhetnek abba is, hogyan használják az alkalmazásokat.
 • A beépített táblázat-sablonok lehetővé teszik az ilyen Access-alkalmazással létrehozott információk nyomon követését.
 • Az Access a Microsoft SQL Serverhez és a Microsoft Azure SQL-adatbázishoz is kapcsolódik, ami nagyobb megbízhatóságot, biztonságot és az adatok skálázhatóságát biztosítja - mind helyben, mind a felhőben.

A Publisher 2013 legfontosabb újdonságai

A professzionálisan tervezett kiadványok készítésére szolgáló program szintén az MS Office 2103 Professional Plus kiadás exkluzív összetevője. A Publisher széleskörű tervezési lehetőségeket kínál a felhasználóknak mindenféle katalógus, kártya, szórólap, hírlevél stb. számára, amelyek nyomtatásra készen elmenthetők.

 • A Publisher 2013 tartalmazza azt a lehetőséget, hogy központilag keressen képeket a számítógépén, a Office.com ClipArt katalógusban vagy az interneten, és beszúrja azokat a dokumentumba.
 • Ha a tervezés során egyszerre több képfájlt választ ki, a Publisher 2013 a tervben egy oszlopban jól láthatóan megjeleníti őket.
 • A képek egyszerűen áthúzhatók a tervezési területen egy oldalra, és ugyanígy helyettesíthetők.
 • Egy kép háttérként való használatához különböző tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre: a "Kitöltés" kitágítja a képet, hogy az a teljes hátteret elfoglalja, a "Csempézés" csempékkel tölti ki a hátteret.
 • A szöveghez olyan effektek is rendelkezésre állnak, mint az árnyékok, tükröződések, fényhatások és fazetták.

A Lync 2013 legfontosabb újításai

A Lync alapvető kommunikációs eszköz a projektek hatékony közös munkájához. Egyetlen kattintással azonnal videokonferenciák tartására vagy IP-telefónia használatára használható. A legfontosabb új funkciók a következők:

 • A Lync mobilalkalmazás - érintőképernyős funkciókkal, nu okostelefonokra optimalizált - mind a Windows Phone, mind az iPhone vagy az Android.
 • A Lync Server 2013 új azonnali üzenetküldési és jelenléti funkciókkal rendelkezik.
 • Az Exchange 2013-cal együtt a felhasználók az Outlook 2013-ban, az Outlook Web App-ban és a Lync 2013-ban is kezelhetik és szinkronizálhatják a kapcsolataikat.

Az InfoPath 2013 legfontosabb újdonságai

Az InfoPath 2013 célja, hogy megkönnyítse a kifejező kódalapú űrlapok létrehozását a SharePoint Server 2013 számára. Az InfoPath Forms Services szolgáltatással együtt az eszköz számos funkciót kínál a fejlesztők számára is. A következő új funkciókat tartalmazza:

 • Új lehetőségek a kód írására és szerkesztésére
 • Optimalizált SharePoint lista űrlapok
 • Szabványoknak megfelelő böngésző űrlapok létrehozása
 • Formanyomtatványok portáloldalakon való elhelyezése az InfoPath webrészek használatával
 • InfoPath űrlapsablonok közzététele sandbox megoldásként
 • Az InfoPath 2013 széleskörű támogatást nyújt a böngésző űrlapok vezérlőelemeihez és funkcióihoz is, mint például: Rövid felsorolások, számozott és egyszerű listák, listadobozok többszörös kiválasztással és kombinált mezők.

A SharePoint 2013 legfontosabb újdonságai

A SharePoint Server 2013-ban még egyszerűbbé vált az InfoPath webes részekkel kapcsolatos űrlapok weboldalakon való elhelyezése anélkül, hogy ehhez kódot kellene írni. Ennek eredményeképpen a SharePoint 2013 megkönnyíti az adatok és információk megosztását.

 • A felhőalkalmazás-modell olyan alkalmazások létrehozására használható, amelyek kibővítik a SharePoint webhelyek funkcióit, beleértve a távoli webes alkalmazásokat is.
 • Az olyan fejlesztői eszközök, mint a Visual Studio és a SharePoint Designer optimalizálásra kerültek.
 • Windows A Phone 7 alkalmazások kombinálhatók a helyben elérhető SharePoint-szolgáltatásokkal.
 • A SharePoint Online-on keresztül a felhőben lévő távoli SharePoint-szolgáltatásokat is lehet használni, például a helyi számítógépek funkcióinak bővítésére.
 • A mobilalkalmazásokba olyan új funkciókat lehet integrálni, mint például a geolokáció.

OneNote 2013: Fontos újdonságok

A OneNote, a jegyzetek könnyed létrehozására és használatára szolgáló program az új Touch alkalmazással még praktikusabbá válik. A táblagép-felhasználók egér vagy billentyűzet nélkül rögzíthetik ötleteiket, és azonnal beilleszthetik azokat a Office dokumentumba. A OneNote felismeri a kézírást és nyomtatott szöveggé alakítja.

 • Az új formázási lehetőségek javítják a táblázatfunkciót, hogy minden tartalom áttekinthetőbbé váljon.
 • Más felhasználók profiladatai is elérhetők a OneNote-ban, így a saját jegyzetek megoszthatók a munkatársakkal.
 • Dokumentumok vagy weboldalak könnyen hozzáadhatók a jegyzetfüzethez a "Send to OneNote" funkcióval.

A Microsoft Office 2013 in Professional Plus Edition rendszerkövetelményei 2013 in Edition

A Office 2013 Professional Plus kiadás két változatban is letölthető: 32 bites és 64 bites. Ennek eredményeképpen az egyéni hardverigény - például a RAM-ra vonatkozó követelmények - eltérőek lehetnek. A következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: min. Windows 7-től Windows 10-ig, min. Windows Server 2008-tól 2012 R2-ig
 • Processzor: min. 1 GHz
 • RAM: min. 1 GB (32 bit) vagy 2 GB 64 bit)
 • Hely a merevlemezen: min. 3 GB
 • Képfelbontás: min. 1 024 x 576, min. Direct X10 gyorsítású grafikus kártya

Vásárolja meg az MS Office 2013 Professional Plus egyfelhasználós licencként a Wiresoft-tól

Általában csak a mennyiségi licenc vásárlók számára elérhető, a Wiresoft Software Shopban megtalálható a Professional Plus-edition of Office 2013 verzió egyfelhasználós licencként is - a következő programokkal:

 • Word 2013 - készítsen professzionális dokumentumokat, és olvassa el azokat koncentráltan
 • Excel 2013 - kiterjedt adatok elemzése hatékony eszközökkel
 • PowerPoint 2013 - érdekes és informatív prezentációk készítése
 • Outlook 2013 - e-mailek, kapcsolatok és feladatok professzionális kezelése
 • OneNote 2013 - jegyzetek spontán rögzítése és azonnali felhasználása az alkalmazásokban
 • Publisher 2013 - könnyedén hozhat létre vonzó kiadványokat képekkel és grafikákkal
 • Access 2013 - adatbázisok tervezése és kezelése az egyéni igényeknek megfelelően, valamint alkalmazások létrehozása ezekhez
 • Lync 2013 - a Skype for Business használata belső és külső kommunikációhoz
 • InfoPath 2013 - elektronikus űrlapok létrehozása egy szempillantás alatt
 • SharePoint 2013 - a Windows Phone 7 alkalmazások és a SharePoint-szolgáltatások stb. kombinálása

Ha megvásárolja a Professional Plus-Edition of Office 2013-t a Wiresoft-tól, akkor mindezen előnyöket élvezheti, ráadásul egyfelhasználós licenc formájában használt szoftverként is megvásárolhatja - méghozzá mesésen alacsony áron:

 • A Microsoft Office 2013 Professional Plus-Edition a Wiresoft-tól vásárolható meg egyfelhasználós szoftverként.
 • Ez a szoftverlicenc egy cég nagyobb volumenű licencének része volt, ezért olyan olcsó a Wiresoftnál!
 • A Wiresoftnak történő eladással a Office-licenc - ha valaha is használták - egy korábbi számítógépen eltávolításra került, így 100%-ban ingyenes.
 • A Wiresoft minden használt Microsoft szoftverlicencet eladás előtt ellenőriz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az tökéletesen működik.
 • A Wiresoft Shopban vásárolt szoftverlicencek eredeti Microsoft-terméket tartalmaznak, az EU jogi követelményeinek megfelelően: sem a Wiresoft, sem Ön nincs jogi szürke zónában.
 • A Wiresoft, mint jó hírű szoftverkereskedő, nem kínálja eladásra a Microsoft szoftverek próbaverzióit, amelyek vagy csak korlátozott ideig érvényesek, vagy amelyek funkciói korlátozottak.
A Microsoft Office 2013 Professional Plus vagy bármely más Microsoft Office szoftver licencvásárlásával kapcsolatos további kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy itt a chatben. 
További linkek "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák