Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10025
 • D87-05962
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
29 549,00 Ft * 32 831,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visio Professional 2013 a Visio e Microsoft programváltozatának legátfogóbb kiadása. Nemcsak lényegesen több sablont tartalmaz a diagramok professzionális elkészítéséhez, hanem olyan exkluzív funkciókkal is rendelkezik, amelyek könnyebbé és egyszerűbbé teszik az alkalmazást: a Visio Professional 2013 segítségével például bizonyos diagramtípusok Excel-táblázatokkal kapcsolhatók össze, és az adatok közvetlenül az alakzatokba importálhatók; emellett a gyakran használt diagramépítő elemek még közvetlenebbül elérhetők a Quick Shapes segítségével.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - vásárolja meg a Microsoft programját a változatos vizualizációkhoz használt szoftverként

A Visio Professional 2013 a Visio e Microsoft programváltozatának legátfogóbb kiadása; nemcsak lényegesen több sablont tartalmaz az ábrák professzionális elkészítéséhez, hanem olyan exkluzív funkciókkal is rendelkezik, amelyek könnyebbé és egyszerűbbé teszik az alkalmazást: a Visio Professional 2013 segítségével például bizonyos diagramtípusok Excel-táblázatokkal kapcsolhatók össze, és az adatok közvetlenül az alakzatokba importálhatók; emellett a gyakran használt diagramépítő elemek még közvetlenebbül elérhetők a Quick Shapes segítségével.

A Visio Professional 2013 segítségével a felhasználók néhány lépésben grafikus ábrázolásokat hozhatnak létre a legkülönbözőbb területeken; ezek között nemcsak az üzleti struktúrák és folyamatok, hanem a műszaki folyamatok és eljárások, valamint a tervek és tudományos ábrázolások is szerepelnek. A Visio 2013 Professional Editiont minden olyan esetben érdemes használni, amikor összetett kérdéseket és szervezeteket kell grafikus ábrázolással egyértelműen szemléltetni és elmagyarázni.

A Visio 2013-ban elérhető összes diagramtípus az egyes alkalmazási területekhez tematikusan csoportosított sablonokba rendezve, áttekinthetően van elrendezve, és drag & drop segítségével kiegészíthető a megfelelő hozzárendelt alakzatokkal, valamint kitölthető szöveggel vagy vizuálisan szerkeszthető.

A Office programok felhasználói is gyorsan eligazodnak a Visio 2013 Professionalben, hiszen a program asztali felülete hasonlóan felépített, és a beépített eszközök itt is ugyanolyan intuitívan használhatók, így a diagramok könnyen adaptálhatók és szerkeszthetők.

Milyen felhasználói csoportok számára készült a Visio 2013 Professional kiadás?

Az MS Visio 2013 Professional kiadása maximálisan sok funkciót, valamint diagramtípust kínál, így a legkülönfélébb alkalmazási területekre kifinomult vizualizációk készíthetők - professzionális szinten, amire különösen a nagyvállalatoknál és szervezeteknél van szükség.

A Visio 2013 Professional, valamint a többi kiadás nagy előnye, hogy nagymértékben kompatibilis más Microsoft-alkalmazásokkal: az operációs rendszerek tekintetében a Windows 7-től a Windows 10-ig terjed a skála. A Visio 2013 Professional ezért különösen vonzó azoknak a felhasználóknak, akik még nem váltottak újabb operációs rendszerre, vagy kerülik ezt a lépést, így a Visio szoftver használata a 2013-as verzióban is lehetséges frissítés nélkül, ha szükséges.

A Microsoft Visio 2013 professzionális kiadása a Wiresoft szoftverboltban a vásárlási verzióban egyetlen licencként kínálják - ez egy használt szoftver, amely a mennyiségi licenc feloldásakor keletkezik. A Wiresoft használt szoftverlicencek ára jelentősen alacsonyabb az új szoftverekhez képest, így sok felhasználói csoport számára megfizethető megoldást jelentenek a Microsoft szoftverek, például a Visio 2013 használatára.

Ezen kívül a Wiresoft Software Online Shopban a vásárlók számos más Microsoft programot is találnak, pl. Windows operációs rendszereket, a Visio 2013-mal kompatibilis verziókban - olcsó használt szoftver egyszeri licencek formájában. Az alábbi áttekintés a Visio 2013 Professional Edition legfontosabb funkcióit és eszközeit mutatja be.

A Visio Professional 2013 Edition exkluzív jellemzői és funkciói

A Visio 2013 Professional sokkal több diagram-sablonnal, valamint különösen praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek még gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a diagramok létrehozását és kitöltését:

Gyors alakzatok a gyakran használt alakzatokhoz

A Quick-Shape funkció felgyorsítja az ábrák létrehozását, és így különösen azoknak a felhasználóknak nyújt gyakorlati segítséget, akik gyakran dolgoznak a Visio 2013 Professional programmal. A Quick-Shape segítségével megváltoztathatják az alakzatok sorrendjét a sablonon belül, és egy adott pozícióba húzhatják őket, például a leggyakrabban használt alakzatokat az alakzatlista elejére helyezhetik, hogy azonnal elérhetőek legyenek. Ezek a kurzorral és az Automatikus csatlakozás funkcióval az alakzatok mini eszköztárával is megjeleníthetők.

Adatok importálása külső forrásokból formákba

A Visio 2013 Professional Edition exkluzív funkciója, hogy külső forrásból származó adatokat importálhat egy vagy több alakzatba. Mivel a leggyakoribb külső adatforrás az Excel, erre a célra rendelkezésre áll egy gyors importáló funkció. Ebben a folyamatban egy sor a megfelelő adatokhoz kapcsolódik, vagy egy adott alakzathoz van rendelve. Az adatimport után az alakzatra úgynevezett adattáblázatokat lehet alkalmazni, például színes címkéket bizonyos értékekhez vagy címkéket is. Ezek módosíthatók, áthelyezhetők, illetve a bennük szereplő importált adatok is frissíthetők.

Alternatívaként lehetőség van felhasználó által meghatározott adatforrásból történő importálásra is. Az importált adatok a Visio 2013 Professionalben egy külön "Külső adatok" ablakban jeleníthetők meg.

A Visio Professional 2013 különféle sablonjainak használata és további testreszabása alakzatokkal

A Visio Professional 2013 kiadás a Standard- és a legtöbb üzleti területen a struktúrák és folyamatok, valamint a tervek megjelenítésére alkalmas speciális diagramok legnagyobb választékát kínálja. Ezek közé tartozik az áramlási diagramok számos különböző típusa, amelyek nemcsak a műszaki folyamatok és eljárások - adatáramlási diagramok a rendszerábrázolásokhoz, folyamatáramlási diagramok a vegyészethez -, hanem az olyan tipikus üzleti területek, mint a munkafolyamatok és az üzleti folyamatok modellezésére szolgáló diagramok ábrázolására is használhatók.

Emellett számos, elsősorban a szoftverfejlesztésben használt UML-Standard (Unified Modeling Language) szerinti diagramot is tartalmaz, a rendszerstruktúrák és komponensek osztály- és komponensdiagramjaival, a futásidejű rendszerek és elemeik telepítési és szekvencia-diagramjaival, valamint adatbázis-jelölésekkel, használati eset- és kommunikációs diagramokkal stb.

A Visio Professional 2013-ban elérhető összes sablon szerkeszthető a megfelelő Standard formák, valamint a saját készítésű formák segítségével, és az így kapott diagramok sablonként menthetők vissza.

További új funkciók és fejlesztések a Visio Professional 2013-ban

A Microsoft Visio 2013 Professional egyik nagy előnye a Office programokhoz való vizuális igazodás, így az asztali nézet azonnal ismerős lesz a felhasználók számára. A már említett Professional funkciók mellett a Visio 2013 további újdonságokat kínál az előző verzióhoz képest:

 • Optimalizált diagram-sablonok : Különösen az adatbázis-diagramokhoz, valamint a szervezeti ábrákhoz, illetve az egységes modellezési nyelvhez és az üzleti folyamatok modellezéséhez készült Visio 2013 sablonok kerültek kiegészítésre vagy javításra ebben a verzióban, többek között a Standard-alakzatok és az időtengely megjelenítésében.
 • Új formázás: A Microsoft Visio Professional 2013-ban létrehozott diagramok mostantól olyan új effektusokkal is elláthatók, mint a 3D, a színátmenetek vagy az árnyékok.
 • Drag-and-drop funkció: A Visio 2013 Professional a drag-and-drop funkció segítségével intuitív módon használható adatok importálására a diagramokba, illetve a Visio 2013-ban létrehozott diagramok visszaillesztésére Excel, PowerPoint vagy Word dokumentumokba.
 • Egyéb fájlformátumok: A Visio fájlok mentéséhez használt .vsdx kiterjesztés mellett a Visio 2013 Professional a vsdm, .vssm, .vssx, .vstm és .vstx fájlokat is használhatja.

A Visio 2013 Professional programban elérhető diagramok szerkezete

A Visio 2013 Professional úgy van megszervezve és felépítve, mint egy építőkészlet, így a felhasználók gyorsan eligazodnak benne. A következő 3 szint létezik:

Formák

Az alakzatok az alapelemeket, azaz a diagramot alkotó komponenseket jelölik. Ezek a sablonokban csoportosítva vannak. Egy diagram létrehozásakor vagy szerkesztésekor egy alakzatot másolatként húzhat egy új vagy meglévő rajzlapra. Az alakzatokkal ellentétben a Visio 2013-ban a másolatokat példányoknak nevezik.

A példányok vagy másolt alakzatok ezután a kijelölési pontok segítségével szerkeszthetők - elforgathatók, szélességük és magasságuk módosítható vagy méretezhetők, színük, vonalvastagságuk vagy kontúrjuk megváltoztatható, végül pedig adatok vagy szöveg beilleszthető.

Formák

Az alakzatok egy bizonyos csoportját úgynevezett sablonokba csoportosítják, amelyek jellemzően egy adott diagramtípust alkotnak, és többször is szerepelhetnek különböző sablonokban. Ennek eredményeképpen a Visio 2013 Professional minden egyes diagramtípusában a megfelelő alakzatok állnak rendelkezésre.

Sablonok használata a Visio 2013 Professional alkalmazásban

Egy diagram létrehozásához a felhasználók vagy megnyitnak egy megfelelő sablont, amely egy megfelelő Standard diagramot tartalmaz, és azt adaptálják vagy kitöltik, vagy a rendelkezésre álló formák segítségével saját diagramot terveznek.

Az ilyen saját készítésű diagramok, valamint bármely más, a Visio 2013 Professional programban szerkesztett szabványos diagram elmenthető, és a program újbóli megnyitásakor újra rendelkezésre áll.

A Visio fájlok saját .vsd kiterjesztéssel rendelkeznek, de más Microsoft programokban is használhatók, például egy PowerPoint prezentáció részeként. A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a Visio Professional 2013 programmal létrehozott fájl nem kompatibilis egy újabb Office programmal.

A Microsoft Visio 2013 Professional hardverkövetelményei

A Microsoft Visio 2013 Professional 32 bites és 64 bites változatban is elérhető - ennek megfelelően eltérő memóriakövetelményekkel.

Fontos megjegyzés: A Visio 2013-as verziója - a Professional Edition is - nem kompatibilis a Microsoft Office 2016 weboldallal!

 • Operációs rendszerek: min. Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32 bites vagy 64 bites
 • Kiszolgáló operációs rendszerek: legalább Windows Server 2003 R2 vagy Windows Server 2008 - 64-bites
 • Processzor: x64-bites vagy x86-bites, min. 1 GHz és SSE2
 • RAM: legalább 1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB szabad hely
 • Megjelenítés: DirectX10-képes grafikus kártya, legalább 1024 x 576 pixel felbontással

Visio 2013 Professional Edition - vásároljon olcsón használt szoftvert a Wiresoftnál

Ez az MS Visio 2013 Professional Edition a Wiresoft webáruházban egyfelhasználós licenc formájában kapható, használt szoftverek formájában különösen alacsony áron, mivel itt az ár jelentősen alacsonyabb, mint a hasonló új áruknál; ráadásul a szokásos kereskedelemben a vásárlók általában csak a Visio legújabb szoftververzióját találják. Ez gyakran egy előfizetéses változat, amely megfelelő szerződéses kötelezettségekkel és díjköteles frissítésekkel jár. Az alacsonyabb vételár mellett a Wiresoft által kínált vásárlási verzió ezért a korlátlan használhatóság előnyét is kínálja.

Alapvető információk a Wiresoft használt szoftveréről: Az itt kínált Visio Professional 2013 Edition egyfelhasználós licenc a Microsoft program mennyiségi licencéből származik, amelyet először egy felhatalmazott vállalat vásárolt és gyakran használt. A jogilag megengedett viszonteladás vagy a Wiresoft által történő megszerzés keretében ezt különálló licencekre bontották, amelyeket így használt szoftverként jelöltek meg. Sem a mennyiségi licenc feloldása, sem a "használt szoftverként" való megjelölés nem eredményezi a Visio 2013 funkcionális körének vagy használhatóságának idővel történő korlátozását - és ez nemcsak azért van így, mert a szoftver nem kopik, hanem mindenekelőtt azért, mert a leírt folyamatok nem sértik az érvényes előírásokat.

Továbbá a kínált használt szoftverlicencek - mint jelen esetben a Microsoft Visio 2013 professzionális kiadása - mindegyike olyan vállalatoktól származik, amelyek esetében a kapcsolódó üzleti tranzakciókra a hatályos ítélkezési gyakorlat vonatkozik, amely egyértelműen kimondja, hogy a használt szoftverekkel való kereskedés a törvény szerint megengedett. Ezt a tényt különböző bírósági ítéletek már egyértelműen megerősítették, ami az Ön, mint vásárló számára azt jelenti, hogy egyrészt a felelősségi kockázat megbízhatóan ki van zárva, másrészt az Ön által megvásárolt szoftver a Wiresoft minden vásárlásának vagy értékesítésének teljes bizonyítása miatt ellenőrizhető.

Ergo: A szoftverek megvásárlása a Wiresoftnál mindig egy biztonságos üzlet az Ön, mint ügyfél számára, amely csak előnyöket kínál Önnek! A Visio 2013 Professional - vagy bármely más Microsoft program - használt szoftverlicencének megvásárlásakor nemcsak az új árukhoz képest nagy árelőnyt élvezhet, hanem a vásárló biztonságát is az azonnali letöltés és a licenc azonnali aktiválása révén, a kizárólag a megvásárolt alkalmazáshoz érvényes mennyiségi licenckulccsal. A Wiresoft használt szoftverajánlata ezért lehetőséget ad arra, hogy Ön is használhassa az ilyen exkluzív Microsoft programkiadásokat.

A Wiresoft használt Microsoft szoftverek boltjában nemcsak ezt a Visio Professional 2013 kiadást találja, hanem a program más verzióit vagy kiadásait is, valamint számos más Microsoft alkalmazást, amelyek közül sokan kompatibilisek ezzel a programverzióval, például a Windows operációs rendszerek és a Windows szerver operációs rendszerek. Ha bármilyen kérdése van az MS Visio Professional 2013 vagy bármely más, a Wiresoft Shopban kapható Microsoft szoftverrel kapcsolatban, csak lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen hozzáértő és barátságos tanácsot - chaten, telefonon vagy e-mailben.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák