Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10006
 • 021-10257
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
12 435,00 Ft * 13 816,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


MS Office Suite 2013 Standard  számos bevált programmal és hatékony funkcióval mindent kínál, amire egy modern irodai szoftverben szükség van a modern mindennapi üzleti életben a feladatok és projektek szervezése és kezelése során felmerülő tipikus feladatok elvégzéséhez. A számos intuitívan használható eszköz minden területen támogatja a felhasználókat: a kommunikációtól a szöveges dokumentumok és táblázatok létrehozásán át a terjedelmes adatok feldolgozása során a spontán ötlet- és jegyzetrögzítésig, amelyek azonnal felhasználhatók az élénk prezentációkhoz.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - az üzleti és magánhasználatra szánt kiadás

Az MS Office-Suite 2013 Standard számos bevált programmal és hatékony funkcióval kínál mindent, amire egy modern irodai szoftverben szükség van a modern üzleti életben a feladatok és projektek szervezése és kezelése során felmerülő tipikus feladatok elvégzéséhez. A számos intuitívan használható eszköz minden területen támogatja a felhasználókat: a kommunikációtól kezdve a szöveges dokumentumok és táblázatok létrehozásán át a kiterjedt adatok feldolgozásán át az ötletek és jegyzetek spontán rögzítéséig, amelyek azonnal felhasználhatók az élénk prezentációkhoz.

Számos funkciót érintésre optimalizáltan lehet használni olyan eszközökön is, mint például a táblagépek, valamint az okostelefonok az ujjbegépelési üzemmódon keresztül, beleértve a gombok és parancsok különösen világos megjelenítését az érintésérzékeny felületen.

AMicrosoft Office 2013 Standard még mindig a Office egyik leggyakrabban használt verziója asztali számítógépen; ennek oka többek között a Windows 7 kompatibilitása, így még a régebbi számítógépeken is gond nélkül használható az összes mellékelt program. Ez teszi ezt a Office verziót különösen vonzóvá a magánfelhasználók, de az önálló vállalkozók és a kisvállalkozások számára is. A Office 2013 Standard emellett lehetőséget kínál az adatok és dokumentumok Microsoft SkyDrive-on történő tárolására is, ami azt jelenti, hogy azok a felhőben is elérhetők, és a SharePointon keresztül megoszthatók, valamint egyszerre több felhasználó által közösen szerkeszthetők. Ezenkívül az Outlook Facebookhoz és más közösségi médiacsatornákhoz való kapcsolódása bővíti az információmegosztási lehetőségeket.

A Office 2013 Standard kiadás a Wiresoftnál vásárolható meg egyfelhasználós változatban. Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a Office 2013 szoftverprogramok legfontosabb funkcióiról és fejlesztéseiről.

A Word for Office 2013 összes fontos újítása

A Word 2013 legszembetűnőbb újdonsága az új olvasási mód, amely jelentősen javított olvasási élményt nyújt, ami különösen a hosszabb szöveges dokumentumoknál érezhető. Az automatikus oszlopfelosztás mindenekelőtt lehetővé teszi, hogy a fontos tartalmakra jobban összpontosítson, és így fokozza a koncentrációt olvasás közben.

A PDF dokumentumokkal való jobb együttműködés és az összes formátum sablon egyértelmű kiválasztása szintén különösen praktikus. Külön említést érdemelnek a következő új funkciók:

Általános funkciók a Word 2013-ban

 • A Word indításakor az összes nemrég használt dokumentum egy áttekinthető listában jelenik meg a bal oldali oszlopban.
 • A "Tervezet" (Layout) lapon áttekintést kaphat az összes rendelkezésre álló stíluslapról, amelyek szintén a személyes igényekhez igazíthatók.
 • Az új "Egyszerű jelölés" szerkesztési nézet a szöveg margóján egy diszkrét vonallal jelöli a javításokat.
 • A PDF-dokumentumok közvetlenül megnyithatók a Word 2013-ban, és minden tartalom, beleértve a grafikákat is, elérhetővé válik a további szerkesztéshez. Végül ez a Word-fájl ismét PDF formátumban menthető el.
 • Ha egy régebbi Word-verzióval létrehozott szöveges dokumentumot nyit meg a Word 2013-ban, a program az úgynevezett kompatibilitási módban jeleníti meg. Ebben az esetben az új Word funkciók nem állnak rendelkezésre, így a szerkesztés és mentés után újra szerkeszthető a Word régebbi verziójával.

Valós idejű elrendezés a Word 2013-ban

 • Amint egy képet vagy hasonlót beillesztettünk egy Word-dokumentumba, a Word ikonok formájában megjeleníti a megfelelő elrendezési lehetőségeket, amelyeket kattintással azonnal átvehetünk. Ehhez mostantól különböző beállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a képek és grafikák megjelenítésének és pozíciójának, valamint a szövegáramlásnak a pontos beállításához.
 • Az igazítóvonalak segítségével könnyebben mozgathatók és pontosan elrendezhetők a fényképek vagy táblázatok a szövegben.
 • Az élő elrendezés valós idejű előnézetben mutatja az adott eredményt.

Jobb olvasási mód a Word 2013-ban

 • A Word-dokumentumok oszlopokban jeleníthetők meg a képernyőn, hogy könnyebben olvashatók legyenek. A nyíl ikonok segítségével úgy lapozhat a szövegben, mint egy könyvben.
 • Ha egyszerre több Word-dokumentumon dolgozik, akkor azok laponként, fülönként jeleníthetők meg.
 • A jobb navigáció érdekében az oldal bal oldalán megjeleníthetők a címsorok, amelyekre kattintva a dokumentum a megfelelő szövegrészletre ugrik.
 • Hogy a szöveg a lehető legsemlegesebb legyen, néhány kivételével minden szerkesztőeszköz elrejthető.
 • Az objektumzoom használatával a Word-dokumentumban található táblázatok, képek stb. a képernyő kitöltésére nagyíthatók ki. A Word-dokumentumban található táblázatok, képek stb. a képernyő kitöltésére nagyíthatók, illetve újra kicsinyíthetők - ehhez csak duplán kell kattintania az adott szövegelemre.

Excel 2013: A legfontosabb újítások

A jól bevált táblázatkezelő szoftver néhány új eszközzel is rendelkezik a Office 2013 Standard oldalon, amelyek elsősorban a nagy mennyiségű adat feldolgozásában támogatják a felhasználókat. A program például az adathalmazok szerkesztésekor felismeri a mintákat, és automatikusan hozzáadja azokat. A különböző munkafüzetek mindegyike saját ablakban jeleníthető meg, ami megkönnyíti az egyidejűleg több Excel-dokumentumon való munkát, és így tovább:

 • Az új Lightning Preview funkció automatikusan felismeri, hogy min dolgozol, mivel felismeri a mögöttes adatmintát, majd azonnal és megbízhatóan kitölti a megfelelő bejegyzéseket. A korábbi automatikus kitöltésekkel ellentétben a villámelőnézet nemcsak az aktuális mezőt tölti ki, hanem egy egész oszlopot is. Ha a javaslatok nem kívánatosak, elegendő egyszerűen felülírni őket.
 • Az adatok a gyors elemzéssel néhány kattintással formázhatók. Egy adatrekord kiválasztásakor a jobb alsó sarokban megjelenik egy gyors kiválasztási menü, amely lehetővé teszi az olyan ismert funkciók közvetlen beállítását, mint a feltételes formázás. Az egyes formázások egérrel fölé mozgatva előnézetben megtekinthetők, és egy kattintással alkalmazhatók.
 • A grafikonok korábbi gyors kiválasztásával ellentétben az Excel 2013-as verziója kifejezett ajánlásokat ad arra vonatkozóan, hogy melyik grafikon illik a legjobban a kiválasztott adatkészlethez. Ezek is könnyen tovább szerkeszthetők azonnal.
 • Az Excel és más táblázatok adatai különböző kritériumok alapján szűrhetők. A könnyen beállítható adatszekciókban látható az aktuálisan használt szűrő, így mindig egyértelmű, hogy milyen adatokat veszünk figyelembe.

PowerPoint 2013: A legfontosabb újítások

AMicrosoft PowerPoint 2013 számos új témát és animációt tartalmaz a prezentációk feldobására. A további szélesvásznú minták még ezt is szó szerint veszik ... Emellett az új PowerPoint kínál egy előadói nézetet, amely az előadónak a jegyzeteit mutatja, a közönségnek természetesen csak a diákat:

 • A PowerPoint 2013-ban az új Standard- dia mérete 16:9, ez természetesen visszaállítható a korábbi formátumra.
 • Két PowerPoint fájl könnyen összevonható egyetlen dokumentumba, beleértve a módosításokat is.
 • A prezentáció szélén megjegyzéseket lehet hozzáadni, a megfelelő személyek, beleértve a kapcsolattartási lehetőségeket is megjelennek.
 • Emellett mostantól a PowerPoint prezentációkat könnyen közzéteheti videóként, és közzéteheti őket a közösségi médiacsatornákon. Emellett több médiaformátum is támogatott, például az MP4 és az MOV, valamint a nagy felbontású tartalmak és az integrált kodekek.

Outlook 2013: A legfontosabb újítások

Az új Outlook 2013 leginkább a program megnyitásakor tűnik fel: A korábbi verzióhoz képest az új asztali felület sokkal áttekinthetőbbnek tűnik. Például a navigációs sáv, amely az e-mailek, a kapcsolatok és a naptár közötti váltásra szolgál, mostantól a képernyő alján található. Ezáltal több hely marad az összes többi tartalom számára. Az Outlook 2013 újdonságokat is kínál:

 • Az olyan közösségi hálózatok, mint a Facebook vagy a Xing integrálásával a felhasználók mindig szem előtt tarthatják a kollégák és barátok tevékenységeit.
 • A hálózatokból származó elérhetőségek közvetlenül átvihetők az Outlook névjegyzékébe is.
 • A Skype Outlook 2013-ba történő integrációja révén közvetlenül a programban lehet telefonhívásokat kezdeményezni.
 • Az Exchange ActiveSync funkció mostantól szinkronizálja a névjegyeket és naptárakat, így ehhez általában már nincs szükség az Exchange-kiszolgálóra.
 • A Peeks funkció segítségével a fontos információk egyértelműen előhívhatók. Ehhez elegendő az egérrel a Naptár, az Emberek vagy a Feladatok menüpontra menni, hogy megnyíljon egy ablak, amelyben minden esetben a legfontosabb információk jelennek meg.

OneNote 2013: A legfontosabb újítások

Az új Touch alkalmazás még praktikusabbá teszi a OneNote-ot. Ez lehetővé teszi a jegyzetek létrehozását és beillesztését a dokumentumba egér vagy billentyűzet nélkül. A kézzel írt bejegyzések szépen átalakulnak nyomtatott szöveggé.

 • A továbbfejlesztett táblázatfunkció új formázási lehetőségekkel segíti a tartalom áttekinthetőbb rendszerezését.
 • Más felhasználók profiladatainak integrálásával a jegyzetek közvetlenül megoszthatók velük.
 • A "Send to OneNote" funkcióval mostantól dokumentumok vagy weboldalak is beilleszthetők a jegyzetfüzetbe.

A Microsoft Office 2013 rendszerkövetelményei

A Office 2013 szoftver két változatban tölthető le: 32 bites és 64 bites változatban. Ennek következtében az egyéni hardverigény - például a RAM-ra vonatkozó követelmények - eltérőek lehetnek. A következő minimumkövetelményeket kell betartani:

 • Operációs rendszerek: Windows 7-től Windows 10-ig, Windows Server 2008-tól 2012 R2-ig
 • Processzor: legalább 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 bit) vagy 2 GB 64 bit)
 • Hely a merevlemezen: 3 GB
 • Képfelbontás: min. 1 024 x 576, Direct X10 gyorsítású grafikus kártya

MS Office 2013 Standard olcsón vásárolni a Wiresoftnál

A Wiresoft szoftverboltban a Standard-kiadás Office 2013-as verziója - a következő programokat tartalmazza:

 • Word 2013 - üzleti és személyes dokumentumok létrehozása összpontosított olvasás
 • Excel 2013 - értékelje az adatokat hatékony elemzőeszközökkel
 • PowerPoint 2013 - értelmes prezentációkkészítése
 • Outlook 2013 - e-mailek, kapcsolatok és találkozókkezelése
 • OneNote 2013 - jegyzeteket készíthet kézzel, digitalizálhatja és bárhol használhatja őket

Ha a Office 2013 Standard-kiadását egyfelhasználós licencként vásárolja meg, a Wiresoftnál a Használt szoftverek mesés ára mellett különösen ezekből az előnyökből profitálhat:

 • A Microsoft Office 2013 Standard-Editiont a Wiresoftnál kizárólag egyfelhasználós szoftverként kapja meg.
 • Ez a szoftverlicenc általában egy nagyobb vállalati mennyiségi licenc része, ezért olyan olcsó a Wiresoftnál!
 • A Wiresoftnak történő eladáskor a Office szoftvert - ha használták - eltávolították a korábbi számítógépen, így a licenc 100%-ban szabad és újra használható.
 • Minden használt szoftvert a Wiresoft is ellenőrzött, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden probléma nélkül újra használható.
 • Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál eladásra korlátozott ideig érvényes vagy korlátozott funkcionalitású próbaverziókat.
 • A Wiresoft Shopban minden egyes licencvásárlásnál biztos lehet benne, hogy eredeti Microsoft terméket vásárol, amelyet a törvényi előírásoknak megfelelően értékesítenek, így a Wiresoft vagy Ön nem kerül jogi szürke zónába.

A Microsoft Office 2013 Standard vagy más Microsoft Office termékek licencvásárlásával kapcsolatos minden kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy itt a chatben.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák