Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10068
  • R18-04277
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
3 879,00 Ft * 4 309,00 Ft * (9,98% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Eszköz CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 verziókban elérhető funkciókat - amelyek a Wiresoftnál Standard és Datacenter kiadásban kaphatók - egyaránt használni lehessen, a megfelelő szerverlicenc mellett végberendezésenként egy ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: Windows Server 2012 Device CAL. Ezáltal a regisztrált Windows-képes számítógép (PC, laptop, táblagép) megkapja a megfelelő hozzáférési jogokat, amelyeket aztán az alkalmazottak is használhatnak.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"

Vásároljon használt Device CAL-kat Microsoft Windows Server 2012 rendszerhez

Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 verziókban elérhető funkciókat - amelyek a Wiresoft-tól Standard és Datacenter kiadásban kaphatók - egyaránt használni lehessen, a megfelelő szerverlicenc mellett végberendezésenként egy ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: a Windows Server 2012 Device CAL-ra. Ezáltal a regisztrált Windows-képes számítógép (PC, laptop, táblagép) megkapja a megfelelő hozzáférési jogokat, amelyeket aztán a munkavállalók felváltva is használhatnak.

Ennek oka, hogy a Microsoft licenckezelésében a Windows Server 2012 kiszolgálói licencét elválasztják a hozzáférési licenctől, így ezeket a használati jogokat kiegészítőleg, Device CAL formájában kell megvásárolni. Csak az ezen keresztül regisztrált végberendezés jogosult a Windows Server funkciók elérésére.

A Windows Server 2012eszköz CAL-okat a Wiresoft kedvező áron kínálja használt szoftverként. A használt szoftver-hozzáférési licencek nem különböznek a Microsoft mennyiségi licencprogramjának hasonló, fel nem használt licenceitől - amelyek ott szintén már nem kaphatók. Ezen kívül itt vásárolhatók használt eszköz CAL-ok is, egyetlen ügyfél-hozzáférési licenccel kezdődően - ami lehetővé teszi a Windows Server 2012-t elérő végberendezések rugalmas, igényalapú licencelését. A Windows Server 2012 Device CAL a Windows Server 2012 R2 licenccel felszerelt kiszolgáló szolgáltatásainak használatára is használható.

A Windows Server 2012 összes szolgáltatásának használatához használt Device CAL-ok

A Wiresoft által a Windows Server 2008 R2 utódjához, a Windows Server 2012 verzióhoz használt szoftverként kínált Device CAL-okkal az adatok a felhőben is elérhetők a megfelelő végberendezésen keresztül stb. - erről bővebben a következőkben.

A Windows Server 2012 / R2 Datacenter és Standard kiadásban elérhető Device CAL funkcióinak áttekintése

A Microsoft Windows Server 2012 a Windows Server 2008 R2 és a Windows 8 szerverváltozatának utódja. Elsősorban a feladatkezelő teljes átdolgozásában különbözik, amelynek köszönhetően a futó alkalmazások kategóriákba vannak osztva, a nem aktívak pedig a jobb teljesítmény érdekében leállnak. A Windows Server 2012 tartalmazza a Hyper-V, a skálázható virtuális kapcsolók virtualizációs platformjának frissített változatát, a Hyper-V Replica-t a virtuális kiszolgálók több állomáson történő elosztásához, mind a standard, mind az adatközpontos kiadásban.

A 2012 R2 szerverváltozat olyan funkciókkal is bővül, mint a VM-ek UEFI-indítása, a gyorsabb élő migráció és a több telephelyre való bővíthetőség, valamint a Windows automatikus aktiválása a 2. generációs VM-ekben. Az NTFS-t az új fájlrendszer, a ReFS egészítette ki - különösen a fájlszervereken való tároláshoz. Az SMB 3 támogatás gyorsabb és stabilabb hozzáférést biztosít a fájlmegosztásokhoz, valamint olyan gyorsító funkciókat, mint az RDMA vagy a párhuzamos TCP-kapcsolatok használata az ügyfél és a kiszolgáló között az SMB Multichannel segítségével. Az Active Directory biztonsági irányelvei mellett a Dynamic Access Control szabályozza a fájlokhoz való hozzáférést, a PowerShell 3.0 lehetővé teszi a webböngészőn keresztül történő konfigurálást a Web Access segítségével, valamint a Windows Workflow Foundation közvetlen futtatását is.

A Windows Server 2012 eszköz CAL-ok a Windows Server 2012 R2 verzióhoz is használhatók

A Windows Server más verzióival ellentétben a Windows Server 2012 Device CAL a következő, magasabb verzióhoz - Windows Server 2012 R2 - is használható, amely tartalmaz néhány fejlesztést és bővítést.

A Wiresoft használt szoftverként a Standard és a Datacenter kiadásban is kínálja mindkét szerverváltozatot; ezek a virtualizáció különböző fokában különböznek egymástól.

Microsoft licenckezelés CAL-okkal

A Windows Server 2012 megjelenésével párhuzamosan a Microsoft a licencelési modelljét is átalakította: A kiválasztott kiadástól függően a kiszolgáló licencelhető például magonként, amely esetben nincs szükség kiegészítő Device CAL-okra, vagy maga a kiszolgáló, amely esetben további ügyfél-hozzáférési licencekre van szükség. A CAL-okkal történő hozzáférési licencelésnek ez a modellje gyakran az olcsóbb alternatíva a kis- és középvállalkozások számára.

Milyen CAL-típusok állnak rendelkezésre a Windows Server 2012 Standard és Datacenter kiadásokhoz?

A Windows Server 2012 ügyfél-hozzáférési licenceléshez két CAL-típus áll rendelkezésre:

  • Device CAL a Windows Server 2012 rendszerhez - egyetlen végberendezéshez (pl. PC, laptop, táblagép)
  • Felhasználói CAL a Windows Server 2012 rendszerhez - egyetlen felhasználó számára

A fent említettek szerint a Windows Server licencet ki kell egészíteni ilyen Device CAL-okkal vagy User CAL-okkal, hogy a megfelelő hozzáférési jogokat meg lehessen adni. A CAL-ok a Windows Server 2012 / R2 ügyfél/kiszolgáló környezet hozzáférési jogain kívül semmilyen más szoftvert nem tartalmaznak.

Mi a különbség az eszköz- és a felhasználói CAL-k között a Windows Server 2012 esetében?

Az eszköz CAL-ok a Windows Server 2012 felhasználói CAL-októl csak abban különböznek, hogy milyen formában adják meg a Windows Server hozzáférési jogosultságát: A Device CAL egy adott Windows-képes végberendezést lát el hozzáférési jogokkal a kiszolgálóhoz és a rendelkezésre álló szolgáltatásokhoz és adatokhoz; ezt követően minden olyan alkalmazott, aki hozzáféréssel rendelkezik ehhez a végberendezéshez, használhatja azt erre a célra; például ez a számítógép váltakozva használható a műszakos munkában. Ha a munkahelyen nem egy helyhez kötött számítógép, hanem egy laptop vagy táblagép, akkor a kiszolgálószolgáltatásokat helyileg függetlenül is lehet használni, például útközben vagy az otthoni irodában.

Olyan munkakörülmények között viszont, ahol a felhasználók többsége felváltva használ különböző végberendezéseket, a User CAL több lehetőséget kínál.

A Windows Server 2012 Standard és Datacenter kiadásokhoz használt Device CAL-ok elérhetősége és árelőnye

Sok olyan vállalat és szervezet számára, amely pl. költség okokból nem a legújabb Windows Server verziót használja, a használt eszköz CAL-ok nemcsak gazdaságos megoldást jelentenek a végberendezések Windows Server szerver-hozzáférési licenccel való felszerelésére, hanem lehetőséget nyújtanak a Microsoft és a viszonteladók által már nem kínált régebbi CAL-verziók további használatára is. A Wiresoft használt szoftverei itt megfelelő megoldást jelentenek, pl. a végberendezések meglévő hozzáférési licencének kiegészítésére.

A következő áttekintésben összefoglaljuk a használt Device CAL-ok összes előnyét és különleges tulajdonságát.

Hogyan használhatók fel a Windows Server 2012 Standard és Datacenter kiadású használt eszköz CAL-ok?

A használt Device CAL segítségével a Windows Server 2012 Standard és Datacenter kiadásának különböző skálázási lehetőségei állnak rendelkezésre, azaz: a Standard kiadás Device CAL-jával a Windows Server 2012 vagy R2 Datacenter kiadása is használható - de akkor csak a tipikus Standard funkciók állnak rendelkezésre. A Datacenter Edition és annak kibővített hatóköréhez tartozó Device CAL segítségével a Standard Edition Windows Server 2012 / R2 rendszerhez való hozzáférés is lehetséges, de csak annak korlátozott funkcionalitása érhető el.

A Windows Server 2012 Device CAL-ok esetében a verzió kompatibilitásra is ügyeljen

A Windows Server 2012 Device CAL a Windows Server 2012, valamint a következő, magasabb verziójú 2012 R2 verzióhoz való hozzáférésre jogosít, de nem tartalmaz hozzáférési jogokat a magasabb szerverváltozatokhoz, például a 2016-hoz, így nem tartalmaz frissítést. A Windows Server régebbi verziói, például a 2008 vagy 2008 R2 használható (downgrade).

A Windows Server 2012 kiadáshoz való eszköz CAL-ok megvásárlásakor ezért a meglévő Windows Server licenc és a kiválasztott ügyfél-hozzáférési licencek közötti kompatibilitásra is figyelni kell.

Mit kell még figyelembe venni a Windows Server 2012 használt eszköz CAL használatakor?

A Microsoft licencfeltételek a használt Device CAL-okra is vonatkoznak: Amint egy adott végberendezést regisztráltak a Windows Server 2012 Device CAL for Windows Server 2012 szolgáltatással, ez az ügyfél-hozzáférési licenc már nem vihető át egy másikra. Ezen túlmenően alapvetően kizárt a CAL típusának megváltoztatása és ezáltal az eszköz CAL felhasználói CAL-ként való használata egy alkalmazott személyes regisztrációja érdekében.

A Microsoft licenckezelésének ezen rendelkezései többek között azt a célt szolgálják, hogy megakadályozzák a Windows Server 2012 licenchez való illetéktelen hozzáférést, ami az adatok, valamint a vállalaton belüli kommunikáció biztonságának jobb védelmét szolgálja.

A használt eszköz CAL-k használata a Microsoft Windows Server 2012 esetében

A kétféle ügyfél-hozzáférési licenc a szervezettől vagy vállalattól függően rugalmasabb felhasználási lehetőségeket és költséghatékonyabb licencelést kínál. A megfelelő CAL-típus kiválasztásához a Windows Serverhez való hozzáférésre használt végberendezések száma a szükséges licencelt alkalmazottak száma mellett meghatározó. Az eszköz CAL-ok nagyobb előnyt jelentenek, különösen akkor, ha különböző felhasználók rendszeresen használnak egy adott végeszközt - akár helyileg függetlenül is - a Windows Server 2012 szolgáltatásainak elérésére.

A használt CAL-ok megvásárlásának legjobb előfeltétele tehát a tipikus munkafolyamatok pontos ismerete. A leírt példahelyzetben a használt Device CAL-okkal történő licencelés előnyösebb és ezért költséghatékonyabb is, mivel kevesebb ügyfél-hozzáférési licencet kell vásárolni. A Wiresoft csapata szívesen ad Önnek tanácsot ezzel kapcsolatban.

Mi a Wiresoft használt eszköz CAL-ok a Microsoft Windows Server 2012 számára?

A használt Device CAL-ok a Windows Server 2012-hez a Wiresoft-tól egyenként is megvásárolhatók, a Microsoft szokásos licencelési skálái nem érvényesek; egyébként a használt szoftverek semmilyen hátrányban vagy korlátozásban nem különböznek az új licencektől - hiszen egy szoftver elvileg nem kophat el.

Honnan származnak a Wiresoft használt Device CAL-jai Windows Server 2012-hez?

A Wiresoft által kínált használt eszköz CAL-k Windows Server 2012 operációs rendszerhez eredeti licencek és a Microsoft licencelési programjából származó, egy vállalat által megvásárolt, majd a Wiresoftnak eladott eszköz-volumenlicenc részei. A vásárlást követően a teljes mennyiségi licencek is lebonthatók egyedi licencekre; az így kapott, egy eszközre szóló CAL-okat használt szoftverként említik, és új licencekhez hasonlóan használhatók egy végberendezés regisztrálásához.

Használt szoftver a vásárló biztonságával - a Windows Server 2012 Device CAL-ok esetében is

A Wiresoft használt szoftverek vásárlása esetén - legyen szó akár Windows Server 2012 Device CAL-ról, akár más CAL-okról - ügyfeleink ugyanazokkal az előnyökkel rendelkeznek, mint új licencek vásárlása esetén: A használt eszköz CAL-ok a vásárló biztonságát is szolgálják, mivel a vásárlást követően azonnal letölthetőek, és a licenc azonnal aktiválható egy érvényes licenckulcs segítségével.

Jogszerű-e a használt eszköz CAL-k vásárlása és használata Windows Server 2012 rendszerhez?

A Wiresoft ügyfelei nem csak vásárláskor, hanem a Windows Server 2012 használt Device CAL-ok végberendezéssel történő használatakor is biztosak lehetnek abban, hogy nem sértik meg a jogi előírásokat: A Wiresoft Shopban kínált Windows Server 2012 használt Device CAL-ok - csakúgy, mint más ügyfél-hozzáférési licencek - a vállalatok licenckészletéből származnak. Ezért a használt Device CAL-okkal való kereskedelem, valamint azok használata a hatályos ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten megengedi mindkettőt; ezt a tényt több bírósági ítélet is újra és újra megerősítette. A Wiresoft használt szoftvereire is jellemző, hogy minden vásárlónak teljes bizonyosságot nyújtanak az auditálás biztonsága révén!

A Windows Server 2012 Device CAL-ok előnyei a Windows Server 2012 használt szoftverek számára áttekintve

A Wiresoft használt Device CAL-jai nem csak a Windows Server 2012-hez, hanem az üzletben található szerverprogramok újabb és régebbi verzióinak hozzáférési licenceként is kedvező áron kaphatók - ez vonatkozik más Microsoft szerverszoftverekre és a megfelelő ügyfél-hozzáférési licencekre is.

Ez lehetőséget ad arra, hogy a régebbi szoftverkészleteket kiegészítse a Wiresoft használt CAL-jaival, így elkerülhetők a kompatibilitási problémák a különböző szoftververziók párhuzamos használata esetén, ami végső soron az új hardverek beszerzésének költségeit is elkerülheti.

A használt Device CAL-okkal történő licenceléssel továbbá megszűnik a szokásos licencskála, ami azt jelenti, hogy a Windows Server szolgáltatások használata során csak pontosan annyi hozzáférési licencet vásárolhat, amennyi a tényleges igényeinek megfelel.

A Wiresoft használt szoftverek boltjában a Windows Server 2012 kiadásokhoz is elérhető Device CAL-ok, valamint a megfelelő felhasználói CAL-ok találhatók. A Wiresoft használt szoftverkínálatában számos más Microsoft szoftver is megtalálható - a leírt előnyökkel. Ha bármilyen kérdése van az MS Windows Server 2012 vagy bármely más Microsoft termék Device CAL-jával kapcsolatos licenceléssel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák