Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Vásároljon használt felhasználói licenceket Microsoft Windows Server 2012 rendszerhez Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 és 2012 R2 verzióban elérhető funkciókat használni lehessen - amelyek a Wiresoft-tól Standard és Datacenter...
4 308,90 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Vásároljon használt Device CAL-kat Microsoft Windows Server 2012 rendszerhez Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 verziókban elérhető funkciókat - amelyek a Wiresoft-tól Standard és Datacenter kiadásban kaphatók - egyaránt...
4 308,90 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Vásároljon használt Device CAL-t Microsoft Windows Server 2012 R2 rendszerhez Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásokban elérhető szolgáltatásokat használni lehessen, a kiszolgálói licenc mellett...
4 308,90 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Vásároljon használt felhasználói licenceket Microsoft Windows Server 2012 R2 rendszerhez Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 R2 - amely a Wiresoft-tól Standard és Datacenter kiadásban kapható - funkcióit használni lehessen, a...
4 308,90 Ft *

A Windows Server 2012 / 2012 R2 előnyeinek kihasználása

A Windows Server 2012 R2 számos olyan előnyt kínál, amelyek még jobban támogatják a mobil munkavégzést a felhőben, valamint az adatok és a felhasználók kezelését. Ezek közé tartoznak:

Rugalmas csapat, amely a Windows Server 2012 R2 licenckártyával dolgozik

AWindows Server 2012 ideális szerverplatformot kínál a produktív és hatékony csapatmunkához. Azáltal, hogy a releváns adatok a megfelelő hozzáférési engedéllyel rendelkező mobileszközök számára is elérhetővé válnak, valamint az átfogó virtualizációs technológiák révén a Windows Server 2012 R2 lehetővé teszi a rugalmas és ugyanakkor biztonságos munkavégzést különböző helyszínekről. A Windows Server 2012 R2 leegyszerűsíti a dokumentumok, valamint a találkozók és a kapcsolatok kezelését, és így lehetővé teszi a zökkenőmentes munkafolyamatokat.

Élvezze a felhő előnyeit a Windows Server 2012 R2 rendszerrel

Windows Server 2012 / R2 segítségével a felhőalapú alkalmazások és online szolgáltatások még hatékonyabban és produktívabban használhatók, mint korábban. Minden fontos hálózati komponens összekapcsolható egymással - az optimális és ugyanakkor biztonságos adatátvitel érdekében. A felhasználói CAL vagy eszköz CAL segítségével a felhasználók bármikor hozzáférhetnek a munkahelyükön szükséges kiszolgálói funkciókhoz és funkciókhoz.

A rendszergazdák időt takarítanak meg az automatizált kezelési funkciókkal, és az állásidők is csökkennek. A Server Managerrel pedig a Windows webkiszolgáló adminisztrációja gyakorlatilag bárhonnan lehetséges anélkül, hogy elveszítené az áttekintést.

A Windows Server 2012 R2 előnyeinek áttekintése

  • Nagyobb virtualizáció a Hyper-V-vel az erősebb felhőkapcsolat révén
  • Adatmentés a Microsoft Windows Azure rendszerrel az Azure felhőben
  • A PowerShell 3.0 lehetővé teszi a rendszerbeállítások hatékony kezelését
  • Az SMB 3.0 még gyorsabb hozzáférést biztosít a fájlokhoz
  • Az SSD és SATA lemezek tárolópoolokban és megosztott tárolókban kombinálhatók
  • Nagyobb rendelkezésre állás a rugalmas fájlrendszerrel (ReFS)
  • Modern, érintőképernyőkre optimalizált felhasználói felület
  • Hatékonyabb feladatmenedzser hatékonyabb folyamatok révén

A Microsoft licencrendszer

Windows Server 2012 R2 és más szerver szoftverkiadások megjelenésével egyidejűleg a Microsoft frissítette licencelési modelljét. A Microsoft a kiadástól függően megkülönbözteti a magonkénti licencelést, amelyhez nem szükséges további hozzáférési licenc, és a szerver- és a vállalattól függő számú ügyfél-hozzáférési licenc (CAL) licencelését. Ezt a hozzáférési jogosultsággal rendelkező felhasználók vagy végberendezések (PC, laptop stb.) összegéből kell kiszámítani. Ezért választhat egy személy vagy egy eszköz licencelése között - ezt nevezzük User CAL-nak vagy Device CAL-nak.

CAL-okkal történő licencelés nem minden kiszolgálói kiadáshoz érhető el; általában a kiszolgálószoftver típusától függően az adott standard kiadáshoz tartozó eszközök vagy felhasználók számára ügyfél-hozzáférési licenceket lehet biztosítani (a másik lehetőség, a magalapú licencelés mellett).

Microsoft licencelési modelljének hátterében az egyes kiszolgálókiadások eltérő skálázhatósága áll. Ez tükrözi a vállalatok és szervezetek eltérő követelményeit a szerverszoftverek teljesítményével, valamint az alkalmazott funkciók és funkciók körével kapcsolatban.

A hozzáférés-alapú CAL-okkal történő jogkiosztás itt ismertetett változata a kisebb és közepes méretű vállalatok számára - amennyiben csak a szerverváltozat standard vagy alapfunkcióit használják - kedvezőbb megoldás, mint a magok szerinti licencelés, ahol a vállalatnál használt gépek számítási teljesítményét veszik alapul a licencköltségek kiszámításánál.

Vásároljon felhasználói és eszköz CAL-okat a Windows Server 2012 és 2012 R2 kiadásokhoz kedvező áron a Wiresoft-tól

A Windows Server 2012 vagy Server 2012 R2 kiadás (a Standard vagy Datacenter Edition Server 2012 R2 a Wiresoftnál kapható) megfelelő számú ügyfél-hozzáférési licencet kell megvásárolni a megfelelő számú Windows Server 2012 vagy Server 2012 R2 kiadás funkcióinak és szolgáltatásainak legális használatához. Ennek oka, hogy a Microsoft licencelési modellje szétválasztja a kiszolgálószoftver implementációjára vonatkozó licencet a felhasználó vagy a végberendezés általi használatra vonatkozó licenctől. Egy vállalat vagy szervezet minden olyan felhasználójának, aki a 2012-es és 2012 R2-es kiadású Windows-kiszolgálószoftver funkcióihoz hozzá kíván férni, ügyfél-hozzáférési engedélyre van szüksége.

CAL mindig egyetlen licenc, amely csak az azzal felszerelt felhasználó vagy végberendezés számára teszi lehetővé a licencelt Windows Server-verzió elérését. Ez megakadályozza, hogy más eszközök vagy felhasználók, akik nem rendelkeznek megfelelő CAL-lal, hozzáférjenek a kiszolgáló szolgáltatásaihoz és adataihoz. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy megvédjék érzékeny adataikat különösen az illetéktelen alkalmazottaktól vagy idegenektől. Az ügyfél-hozzáférési engedély ezért magasabb szintű biztonságot is nyújt.

A Windows Server 2016 / 2016 R2 felhasználói CAL-ok és eszköz CAL-ok közötti különbségek

Microsoft licencmodellje megkülönbözteti a felhasználó-alapú és az eszköz-alapú CAL-kat. A végberendezés és a felhasználói licenc közötti különbségtétel előnye, hogy a jogok rugalmasan és ugyanakkor igény szerint oszthatók meg egy vállalaton belül. Ha egy hozzáférési engedélyt egyszer már hozzárendeltek egy adott felhasználóhoz vagy végberendezéshez, az nem ruházható át egy másik felhasználóra vagy végberendezésre. Hasonlóképpen, nem lehet egy eszközt felhasználói CAL-lal licencelni, vagy fordítva. Másrészt mindkét licenctípus kombinálható a Windows-kiszolgálóhoz való hozzáféréshez egy vállalaton belül.

Wiresoftnál a 2012 R2-es szerverváltozathoz is kedvező áron elérhető Client Access licenceket talál: mind felhasználóhoz, mind eszközhöz kapcsolódó egyedi licencek formájában. Az előnyben részesített engedélyváltozatra vonatkozó döntést az alábbiakban ismertetett tényezők befolyásolhatják.

Felhasználói CAL a Windows Server 2012 és 2012 R2 rendszerekhez

Egy (1) felhasználói CAL a Windows Server 2012 / R2 rendszerhez pontosan egy (1) felhasználó számára biztosít hozzáférést a kiszolgálófunkciókhoz. A felhasználói ügyfél-hozzáférési licenc nem kötődik pontosan egy eszközhöz, hanem az engedéllyel rendelkező felhasználó felváltva, különböző eszközökkel is hozzáférhet a kiszolgálóhoz.

Így a felhasználói CAL előnye, hogy rugalmasan biztosítja a szerverhez való hozzáférést teljesen különböző helyekről - helyhez kötött vagy mobil: a vállalat munkahelyén lévő bármely PC-ről VAGY bármely mobil végberendezésről (pl. laptop vagy táblagép) - a munkahelyen, az otthoni irodában vagy más Windows-képes helyen. A felhasználói CAL segítségével tehát a Windows Server 2012 verziók helytől függetlenül használhatók.

Device CAL a Windows Server 2012 és 2012 R2 rendszerekhez

Windows Server Device CAL ezzel szemben tisztán eszközzel kapcsolatos hozzáférési jogosultságot jelent. Egy személy helyett csak egy (1) végberendezés rendelkezik hozzáférési jogokkal a Windows Serverhez. Ismétlem, az eszköz típusa lényegtelen, amíg az Windows-alapú: a Windows Server 2012 vagy 2012 R2 funkciói bármilyen PC-vel VAGY laptoppal vagy táblagéppel használhatók, amelyhez az Device CAL segítségével hozzáférési jogokat biztosítottak. Nem számít, hogy a végberendezést helyben, vállalaton belül vagy mobilon használják. Így minden alkalmazott, aki hozzáféréssel rendelkezik, automatikusan hozzáférhet a licencelt kiszolgálóhoz is az Device CAL segítségével. Ez különösen előnyös, ha több felhasználó osztozik egy végberendezésen.

Döntés az eszköz CAL vagy a felhasználói CAL között

Így az ügyfél-hozzáférési licencek megvásárlásakor a licenctípus - Device CAL vagy User CAL - kiválasztása a szerverszolgáltatások vállalaton belüli használatának túlnyomó típusától függ, hogy a licenceléssel kapcsolatos költségeket megtakarítsuk.

Ha az alkalmazottak többsége a Windows-kiszolgálószolgáltatásokat helyben, a vállalati munkaállomásról használja, például projektalapú vagy műszakos munkarendben, akkor olcsóbb őket Device CAL-okkal felszerelni.

Ha viszont az alkalmazottak különböző végberendezésekről - nemcsak helyhez kötött, hanem mobil eszközökről is, a vállalat telephelyén, útközben és az otthoni irodában - férnek hozzá a szerverhez, akkor a felhasználói CAL-okkal való felszerelés ár szempontjából is előnyösebb.

Bizonyos körülmények között a Windows Server eszköz- és felhasználói licencek kombinációja kínálja a legtöbb előnyt. Mint már említettük, a CAL-formát nem lehet megváltoztatni.

Vásároljon eszköz- és felhasználói CAL-okat Windows Server 2012 és 2012 R2 operációs rendszerekhez kedvező áron a Wiresoftnál

A Wiresoft átfogó tanácsadást nyújt a felhasználói és eszköz-hozzáférési licencekre vonatkozó egyedi követelményekkel kapcsolatban, és a Windows Server 2012 és 2012 R2 licenceket is egyedi licencek formájában kínálja, különösen kedvező áron. Velünk tehát teljesen rugalmasan fedezheti vagy kiegészítheti a Windows Serverhez szükséges egyéni CAL-igényeit, és pénzt is megtakaríthat. Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Server 2012 és az azt követő 2012 R2 verzióra vonatkozó eszköz- és felhasználói CAL-okkal kapcsolatos licenceléssel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk.

A Wiresoftnál kapható Microsoft Server Client Access licencek eredeti Microsoft-termékek, és a Device vagy User CAL-k nem használt európai változatai. Ezeket legálisan szereztük be a vállalatoktól, és pontosan ellenőriztük a hitelességüket. Wiresoft-ügyfélként Ön árelőnyben részesül az új termékekkel szemben. Sok ügyfelünk már most is élvezi a Wiresoft licencek megvásárlásának pénzügyi előnyeit. A Windows Server 2012 és Windows Server 2012 R2, valamint más Microsoft Server-kiadásokhoz kínált CAL-kínálatunkkal kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk bizalommal.