Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL
25x Remote Desktop Services felhasználói CAL a Windows Server 2019 használt szoftverhez A felhasználóknak ügyfél-hozzáférési licencre (CAL) van szükségük a Windows kiszolgálókról elérhető Távoli asztali szolgáltatások használatához,...
432 138,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL
10x Remote Desktop Services felhasználói CAL a Windows Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A felhasználóknak ügyfél-hozzáférési licencre (CAL) van szükségük a Windows kiszolgálókról elérhető Távoli asztali szolgáltatások...
174 288,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL
5x Remote Desktop Services felhasználói CAL a Windows Server 2019-hez, mint használt szoftver A felhasználóknak ügyfél-hozzáférési licencre (CAL) van szükségük a Windows kiszolgálókról elérhető Távoli asztali szolgáltatások...
89 297,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x Device CAL a Remote Desktop Services és a Windows Server 2019 között, mint használt szoftverek A Windows szerverek Távoli asztali szolgáltatásainak (RDS) használatához minden felhasználónak szüksége van egy ügyfél-hozzáférési...
432 138,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x Device CAL a Windows Server 2019 Távoli asztali szolgáltatásokhoz használt szoftverként Ahhoz, hogy a Windows szerverek távoli asztali szolgáltatásait (RDS) használni lehessen, minden felhasználónak szüksége van egy...
174 288,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x Device CAL a Windows Server 2019 Távoli asztali szolgáltatásokhoz használt szoftverekként Ahhoz, hogy a Windows szerverek távoli asztali szolgáltatásait (RDS) használni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy ügyfél-hozzáférési...
89 297,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
Remote Desktop Services Felhasználói CAL-ok a Windows Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A felhasználóknak ügyfél-hozzáférési licencre (CAL) van szükségük a Windows kiszolgálókról elérhető Távoli asztali szolgáltatások...
18 713,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL
Eszköz CAL-ok a Remote Desktop Services a Windows Server 2019-hez, mint használt szoftverhez Ahhoz, hogy a Windows szerverek távoli asztali szolgáltatásait (RDS) használni lehessen, minden felhasználónak szüksége van egy...
18 713,90 Ft *

Egészítse ki a CAL-ok iránti igényét a Wiresoft segítségével

A Wiresoft RDS csomagjával további pénzt takaríthat meg a folyamat során! Míg a Microsoft általában csak a Távoli asztali szolgáltatások legfrissebb verzióját kínálja, a Wiresoft lehetőséget biztosít arra, hogy kiegészítse az RDS 2019-es verziójának meglévő licenceit. Így a jövőben nem kell átállnia a - gyakran drágább - korszerűbb RDS verzióra. és a beszerzési költségei így jelentősen csökkennek.

Jelenleg a következő Microsoft Remote Desktop Service 2019 verziót találja meg nálunk - akár felhasználói -, akár eszközlicenc formájában:

A Windows 2019 távoli asztali szolgáltatások előnyei

Az RDS 2019 egy központosított asztali és alkalmazásplatform, azaz a munkaállomásokon használt összes program szoftverét csak egyszer, központilag kell telepíteni. A felhasználók ezután CAL (Client Access License) segítségével bármelyik számítógépről hozzáférhetnek hozzá - akár a munkahelyen, akár az otthoni irodában.

A Windows Távoli asztali szolgáltatások 2019 a Windows Server egyik verzióján alapul. Olyan virtualizációs platformot jelentenek, amely nagyon különböző alkalmazási forgatókönyvek leképezésére használható. A RemoteApp használatával a Windows-munkamenet virtualizálódik, és bármely engedélyezett felhasználó vagy végberendezés futtathatja.

A vállalatnál használt Windows RDS-verziótól függően ez különböző forgatókönyveket és technológiákat tartalmaz, vagy ilyenekkel egészül ki. Ennek eredményeképpen a távoli asztali szolgáltatások lehetséges alkalmazásainak köre folyamatosan bővül, és figyelembe veszik a modern munka világának változó követelményeit.

A Microsoft RDS 2019 legfontosabb funkciói egy pillantásra

A Távoli asztali szolgáltatások központi elemeivel nemcsak szabványosított munkaállomásokat állíthat be és tarthat fenn alkalmazottai számára, valamint biztonságos kapcsolatokat hozhat létre, hanem a CAL-okat is kezelheti - ez egy nem elhanyagolható funkció, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak.

Távoli asztali kapcsolat közvetítő

Az RDS ezen eleme kapcsolatközvetítőként működik az egyes távoli asztallal rendelkező felhasználók és a szervezeten belüli megfelelő kiszolgáló között. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó futó programjai akkor is megmaradjanak, ha a kapcsolat megszakad. A Távoli asztali kapcsolatközvetítő ezután újra csatlakoztathatja a felhasználót az eredeti munkamenethez.

Távoli asztali átjáró

Az RD Gateway gyors és biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé az interneten keresztül a végfelhasználók virtuális asztalai vagy a vállalati tűzfalon kívül található RemoteApp programok és a vállalati hálózat között. Az RD Gateway titkosított SSL-alagutat hoz létre a felhasználó eszköze és az RD Gateway kiszolgáló között, hitelesíti a felhasználót a környezetben, és meghatározza azt is, hogy a felhasználó milyen erőforrásokhoz férhet hozzá a biztonságos környezetben. Ezenkívül a Remote Desktop Gateway felelős az adatforgalom továbbításáért, és többek között különböző időkorlátozási tulajdonságokat is meghatározhat, ha egy felhasználó hosszabb ideig nem aktív.

Távoli asztali licencelés

Ez a funkció szabályozza a licencek használatát a távoli asztali szolgáltatások nyújtása során. Amint egy felhasználó vagy egy eszköz csatlakozik a távoli asztali licenckiszolgálóhoz, eldől, hogy szükséges-e és melyik RDS-CAL, és létrejön a kapcsolat a Távoli asztali munkamenetgazda kiszolgálóval, majd a használni kívánt asztalokkal vagy alkalmazásokkal.

Miután egy felhasználó vagy végpont csatlakozik egy Távoli asztali munkamenetgazda kiszolgálóhoz, a Távoli asztali munkamenetgazda kiszolgáló eldönti, hogy szükséges-e RDS CAL. A Távoli asztali munkamenetgazda kiszolgáló ezután RDS-ügyfél-hozzáférési engedélyt kér a Távoli asztali licenckiszolgálótól. Ha egy licenckiszolgálón rendelkezésre áll egy megfelelő RDS CAL, az RDS CAL-t kiállítják az ügyfél számára, és az ügyfél csatlakozhat a Távoli asztali munkamenetgazda kiszolgálóhoz, majd onnan a használni kívánt asztalokhoz vagy alkalmazásokhoz.

Távoli asztali munkamenetgazda (RDSH)

A Távoli asztali munkamenetgazda a Terminál-kiszolgáló új neve. Az RDSH kiszolgálói munkamenet-alapú asztali gépeket, valamint RemoteApp programokat fogad, és a munkamenet során csatlakoztatja a felhasználókat. Más funkciókat vagy szerepeket is ellátnak az asztali számítógépek virtualizálásában.

Távoli asztali virtualizációs kiszolgáló (RDVH):

A Távoli asztali virtualizációs gazda a Windows Server 2008 R2 egy speciális szerepe. Ahogy a neve is mutatja, az RD Virtualisation Host virtuális asztali gépeket fogad. Ez a funkció ennek megfelelően olyan VDI (Virtual Desktop Infrastructure) környezetekben szükséges, ahol a Windows 7 vagy XP a vendégrendszer. A Távoli asztali virtualizálás gazda különbséget tesz a személyes virtuális asztalok között, amelyek egy adott felhasználóhoz rendelhetők, és a virtuális asztali poolok között, amelyekhez egy poolból rendelhetők asztalok, hasonlóan a több felhasználó által megosztott munkaállomásokhoz.

Távoli asztali webes hozzáférés (RDWA)

A Microsoft Távoli asztali webes hozzáférés a Terminálszolgáltatások webes hozzáférését váltja fel. Ez a Távoli asztali szolgáltatások (RDS) szerepkör a Windows Server 2008 R2, a Windows Server 2012/2012 R2 és a Windows Server 2016 rendszereken érhető el. Az RDWA lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a RemoteApp és a távoli asztali kapcsolathoz a Start menüből vagy webböngészőn keresztül is hozzáférjenek.

A Távoli asztali webes hozzáférés tartalmazza a Távoli asztali webkapcsolatot is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy távolról hozzáférjen bármely olyan számítógéphez, amelyhez távoli asztali hozzáféréssel rendelkezik.

Az RDS 2019 kompatibilitása

Az RDS-alkalmazások és az RDS-asztalok így teljesen különböző ügyféleszközök és operációs rendszerek, illetve HTML5-képes böngészők és Java-ügyfelek által is használhatók. Például a táblagépek is használhatják a megfelelő szolgáltatásokat és alkalmazásokat. A felhasználók az RDS-erőforrásokat a Windowsba integrált Remote Desktop Protocol (RDP) protokollon keresztül használják. Emellett más szolgáltatók protokolljai is használhatók, például a Citrix HDX vagy a VMware PC over IP.

Milyen CAL-ok állnak rendelkezésre az RDS 2019-hez? A Microsoft licencrendszer

A Microsoft licencelési rendszere egyre inkább az ügyfél-hozzáférési licenceken, más néven CAL-okon alapul. Ez azt jelenti, hogy a szoftver használata (licenc) független a megvalósítástól. A Távoli asztali szolgáltatások CAL csak az engedélyezett felhasználóknak biztosít hozzáférést a kiszolgálóhoz. Az illetéktelen harmadik felek így nem férhetnek hozzá, ami további biztonságot jelent.

A Windows kiszolgáló operációs rendszer általában már tartalmaz két rendszergazdai távoli hozzáférési jogot, amelyek azonban csak a kiszolgáló adminisztrációjára használhatók. A felhasználói munkamenetekhez való használat ezért nem engedélyezett. A Microsoft licencfeltételek előírják, hogy mindig szükség van egy RDS CAL-ra, amint egy jogosult alkalmazott közvetlenül hozzáfér egy Windows Server Desktophoz vagy egy Windows Server Desktopon keresztül biztosított alkalmazáshoz.

Ez akkor is érvényes, ha a Windows Serverhez harmadik féltől származó szoftveren keresztül fér hozzá, amely esetben szintén megfelelő RDS-licencre van szükség.

Mi a különbség a felhasználói és az eszköz CAL-k között?

A Távoli asztali szolgáltatások 2019 Microsoft CAL-oknak két különböző formája létezik - felhasználói CAL-ok és eszköz CAL-ok - attól függően, hogy a felhasználó vagy az eszköz áll-e a középpontban:

Felhasználói CAL-ok: A felhasználói CAL mindig csak egyetlen konkrét felhasználónak szól. A felhasználói CAL segítségével ez a felhasználó teljesen különböző eszközökről férhet hozzá a kiszolgálóhoz, például a munkahelyén az irodában lévő asztali számítógépén, és egy másik PC-ről vagy notebookról, amikor úton van.

Készülék CAL-ok: A Device CAL egy eszközfüggő licenc, amely egy adott egyedi eszközhöz kapcsolódik, pl. asztali számítógép az irodában VAGY notebook. Azonban minden felhasználó, aki a licencelt eszközt használja, használhatja a hozzá biztosított Távoli asztali szolgáltatásokat is.

Az, hogy melyik típusú CAL a megfelelő az Ön vállalata számára, természetesen esetről esetre változik, ez a döntés elsősorban a vállalat alkalmazottainak számától, valamint a használat preferált módjától függ: Azon alkalmazottak számára, akik szinte kizárólag a saját munkahelyi számítógépükön dolgoznak Windows programokkal, a Device CAL a megfelelő licenctípus. Azok az alkalmazottak azonban, akik rugalmasan, különböző eszközökön és munkaállomásokon, azaz az otthoni irodában vagy útközben is hozzáférnek a kiszolgálóhoz, a felhasználói CAL előnyeit élvezhetik.

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Remote Desktop Services licencelésével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk - szívesen adunk tanácsot az Önre szabott licenckombinációval kapcsolatban, és összeállítunk Önnek egy megfelelő ajánlatot

Vásároljon olcsó RDS 2019 csomagokat a Wiresoftnál

A közös Távoli asztali szolgáltatások formátumok árai minden évben emelkednek. A Wiresoft költséghatékony és egyszerű megoldást kínál a Távoli asztali szolgáltatások licencigényének fedezésére vagy kiterjesztésére.

Legyen szó egyetlen licencről vagy csomagról: minden Microsoft-termékünk eredeti licencjoggal rendelkezik az európai régióból. A Wiresoft ugyanis a cégek által megvásárolt, de nem használt - a Wiresoft által a hitelesség és a funkcionalitás szempontjából ellenőrzött - szoftverlicenceket értékesít, méghozzá teljesen legálisan, ahogy azt már sok lelkes ügyfelünk is megerősítette. Kérjük, további információkért lépjen kapcsolatba velünk.