Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
982 960,00 Ft * 1 092 177,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Eszközök 1x
Virtuális gépek Korlátlan
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


A szerver operációs rendszer Windows Server 2019 Datacenter  maximális virtualizációt kínál azáltal, hogy összekapcsolja a helyben lévő környezeteket az Azure-ral - számos hibrid funkcióval, nagy teljesítménnyel és további biztonsági rétegekkel. Ezáltal kiválóan alkalmas a modern adatközpontokban való használatra, mivel megfelel a modern IT jelenlegi kihívásainak, amely egyre inkább eltolódik a helyi adatközpontoktól a Cloud-alapú Services és alkalmazások felé. 

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

A Windows Server 2019 Datacenter kiszolgáló operációs rendszer maximális virtualizációt kínál azáltal, hogy a helyben lévő környezeteket az Azure-ral kombinálja - számos hibrid funkcióval, nagy teljesítménnyel és további biztonsági rétegekkel. Ezáltal kiválóan alkalmas a modern adatközpontokban való használatra, mivel megfelel a modern IT jelenlegi kihívásainak, amely egyre inkább eltolódik a helyi adatközpontoktól a felhőalapú szolgáltatások és alkalmazások felé. A Windows 10 Windows rendszeren alapuló kiszolgálószoftver-kiadás ideálisan fel van szerelve erre a célra: A meglévő funkciók számos javítása mellett új, hatékony funkciókat és szolgáltatásokat is kínál a hatékony hálózatépítéshez, valamint az érzékeny adatok egyszerűbb kezeléséhez és átfogó védelméhez.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct és Storage Replica: A Datacenter Edition megvásárlásának egyik legfontosabb oka a Shielded Virtual Machines támogatása a rendkívül biztonságos virtualizációs infrastruktúrák létrehozásához. A Software Defined Networking és a Storage Spaces Direct és a Storage Replica tárolási funkciók szintén kizárólag vagy teljes egészében itt szerepelnek. Csak a Datacenter Edition támogatja az alábbi funkciókat:

 • Virtualizálás korlátlan számú virtuális számítógéphez
 • Korlátlan tárolási másolat
 • Hiperkonvergens infrastruktúra
 • Árnyékolt virtuális gépek (VM)
 • Szoftveresen definiált hálózatépítés
 • Szoftveresen definiált tárolás

A Windows Server 2019 szorosan összekapcsolja a helyben lévő környezeteket a Microsoft Azure szolgáltatásokkal, ami további biztonsági rétegeket, valamint új hibrid funkciókat biztosít a vállalatok számára; a Storage Migration Service megkönnyíti az aktuális szerverváltozatra való váltást, valamint a szervermigrációt, beleértve az adatokat a felhőbe.

A Windows Server 2019 Edition Datacenter licencelése nem CPU-kon, hanem magokon alapul, és legalább 16 magot igényel. Egy 16 magos csomaggal tehát minden szükséges licencet megkap, amely egy megfelelő szerver üzemeltetéséhez mindenképpen szükséges.

A Wiresoftnál a Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core használt szoftverként az új szoftverekhez képest jelentősen olcsóbban találja meg a Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core-t - a funkcionalitás, a teljesítmény és a biztonság tekintetében is minden jellemző tulajdonsággal. A Windows Server 2019 Datacenter 16-Core újdonságairól, valamint a Windows Server 2019 Datacenter 16-Core szoftverhez tartozó Microsoft licencfeltételekről részletes információk az alábbi áttekintésben találhatók.

Windows Server 2019 Datacenter - a legfontosabb új funkciók és funkciók

A Windows Server 2019 Datacenter az előző verzióhoz képest számos olyan fejlesztést, valamint a meglévő funkciók kiegészítését tartalmazza, amelyek új szintre emelik a virtualizáció és a biztonság lehetőségeit: A HCI vagy hiper-konvergens infrastruktúra platformok számos előnyt kínálnak a szerver- és asztali virtualizációban, nemcsak könnyen bevezethetők és kezelhetők, hanem skálázhatók is, és így jelentősen egyszerűsítik az IT-infrastruktúrák összetettségét és telepítését.

Mi a Windows Server 2019 Datacenter Edition hozzáadott értéke?

A Windows Server Edition Datacenter 2019 mindenekelőtt a virtualizációs lehetőségek maximumát kínálja, ezért különösen érdekes azon vállalatok számára, amelyeknél ez, valamint a magas informatikai munkaterhelés fontos szerepet játszik. A vele üzemeltethető virtuális gépek és Hyper-V konténerek száma ebben a kiadásban korlátlan, a RAM korlát 24 TB. További fontos funkciók, amelyek közül néhány csak a maximális funkcionalitású Datacenter Editionben érhető el, a következők:

Árnyékolt virtuális gépek

Az árnyékolt virtuális gépek lehetővé teszik a nagymértékben biztonságos virtualizációs infrastruktúrák létrehozását. A Shielded VM úgy zárja le a virtuális szervereket, hogy például a nyilvános felhőben tárolt érzékeny adatok megbízhatóan védve legyenek az illetéktelen hozzáféréstől vagy felhasználástól. A kiszolgálószolgáltatásokat és adataikat a Hyper-V VM-ek segítségével titkosítják és árnyékolják. Lehetőség van a meglévő VM-ek árnyékolt VM-ekké történő átalakítására is. A Windows VM-ek mellett védett Linux VM-ek is létrehozhatók itt. Az árnyékolt VM-ek telepítése a Kiszolgálókezelő, a Windows Admin Center vagy a PowerShell segítségével történik.

Szoftver által meghatározott hálózat

A Windows Server 2019 szoftveresen definiált hálózati (SDN) funkciója lehetővé teszi a fizikai hálózati eszközök, például az útválasztók és a kapcsolók központi konfigurálását, valamint dinamikus kezelését - és az átjárókét is -, mivel a hálózati rétegek már nem kötődnek a hálózati eszközökhöz. A meglévő SDN-kompatibilis eszközök is felhasználhatók a fizikai és virtuális hálózatok közötti nagyobb integráció eléréséhez. A virtuális hálózati elemek közé tartozik a Hyper-V virtuális kapcsoló, a Hyper-V hálózati virtualizáció és a RAS átjáró.

Az SDN például a következőkre használható:

 • Hálózatok dinamikus létrehozása, biztosítása és összekapcsolása
 • A fizikai és virtuális hálózatok ellenőrzésére szolgáló irányelvek meghatározása; és
 • Hálózati irányelvek skálázása
 • Gyorsítsa fel a munkaterhelések teljesítését
 • A hálózati biztonsági kockázatok minimalizálása

A Windows Server 2019 Datacenter Edition számos optimalizációt és kiegészítést is tartalmaz a szoftveresen definiált hálózathoz, beleértve a tűzfalfelügyeletet és a két hálózat egyenrangú és zökkenőmentes összekapcsolásának lehetőségét. Az Encrypted Networks továbbá lehetővé teszi a virtuális hálózatok biztonságos titkosítását a Datagram Transport Layer Security (DTLS) segítségével, hogy megakadályozza az illetéktelen hozzáférést.

Szoftveresen definiált tárolás

A Windows Server 2019 szoftveresen definiált tároló (SDS) olyan tárolóarchitektúrát kínál, amelynek szoftverét virtualizációval elválasztják a hardvertől, hogy minimalizálják a függőségüket. Az SDS lehetővé teszi a tárolókapacitás rugalmas méretezését is, ami szintén hozzájárul a költséghatékonysághoz.

Tárolási másolat

A Storage Replica a Windows Server 2019 Datacenterben támogatja a szinkron és az aszinkron replikációt, és megakadályozza az adatvesztést a fájlrendszer szintjén. A szinkron replikáció az adatokat a fizikai helyeken hibabiztos kötetekkel tükrözi, míg az aszinkron replikáció a nagyobb késleltetésű hálózati kapcsolatokon keresztül tükrözi azokat a helyek között. A katasztrófákra való felkészülés minimalizálja az esetleges leállásokat. A Storage Replica korlátlanul elérhető a Windows Server 2019 Datacenter Editionben.

Storage Spaces Direct tárolási terek

A Storage Spaces Direct (S2D) funkció a kiszolgálók helyi adattárolását virtuális fürtben egyesíti. Egy ilyen klaszter csomópontjai különböző fizikai adathordozókkal vagy adathordozó rendszerekkel rendelkezhetnek, és a kommunikáció közöttük az SMB protokollon keresztül történik. A Storage Spaces Direct nemcsak a szoftveresen definiált tárolórendszerek (SDS) bevezetését és kezelését egyszerűsíti, hanem lehetővé teszi a skálázható, nagy rendelkezésre állású tárolórendszerek létrehozását is. Ez azt jelenti, hogy a kiszolgáló tárolója a hardvertől függetlenül használható, ami növeli a hatékonyságát. Az S2D emellett fokozott hibabiztonságot is nyújt, így egy megfelelően nagyobb szám esetén több fürtcsomópont is meghibásodhat anélkül, hogy ez önmagában hatással lenne.

A Windows Server 2019 egyéb jellemzői

A Windows Server 2019 Datacenter Edition szolgáltatással a vállalatok számára a következő fontos funkciók is elérhetők:

Kubernetes támogatás

A Windows Server 2019 most még jobb támogatást nyújt a Kubernetes számára. A Kubernetes segítségével kezelt Linux és Windows konténerek párhuzamosan is használhatók. A Kubernetes számára új funkciók, például a konténer-hálózatépítés érhető el, és az egyes képeket is továbbfejlesztették; elérhető a "windows" konténer-kép is, amely több funkcióval rendelkezik.

System Insights elemzési funkciók

A Windows Server 2019-ben található System Insights for Predictive Analytics egy gépi tanulási modell segítségével lehetővé teszi a kiszolgálórendszerek adatainak, például a teljesítménynek és az eseményeknek az elemzését, hogy pontos előrejelzéseket lehessen készíteni, csökkentve ezzel a Windows Server példányok reaktív adminisztrációjához szükséges erőfeszítéseket.

Az érzékeny adatok fokozott védelme

Az infrastruktúra és az érzékeny munkaterhelések megbízható védelme egyre fontosabbá válik a vállalatoknál. A Windows Server 2019 különböző funkciókat biztosít erre a célra, például a tartományvezérlőt és a már említett árnyékolt VM-eket. Ezen kívül a Windows Defender olyan új funkciókkal egészült ki, mint az Exploit Guard; a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) részeként ez lehetővé teszi a hálózaton található dokumentumok és mappák felügyeletét, valamint az azokhoz való hozzáférést. Az Azure AD különböző biztonsági funkciói, például az Azure AD tiltott jelszavak és az Azure AD jelszóvédelem a helyi Active Directorys védelmére szolgálnak.

A Windows Server 2019 egyéb Azure-szolgáltatásai áttekintésképpen

A Windows Server 2019-be integrált hibrid funkciók a Microsoft Azure-szolgáltatások nagyobb integrációját vagy könnyebb használatát kínálják egy helyhez kötött adatközpontban - beleértve az olyan szolgáltatásokat, mint az Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management, valamint az Azure Network Adapter. Ez azt az előnyt kínálja, hogy egy helyi kiszolgálót az Azure felhőben lévő virtuális Azure-hálózathoz lehet csatlakoztatni. A Windows Server és a Microsoft Azure Services szorosabb együttműködése lehetővé teszi az adatok egyszerű szinkronizálását az egyszerű adatmentés érdekében. A Storage Migration Assistant nem csak a Windows Server 2019-re való átállást könnyíti meg, hanem a kiszolgáló migrációját is, beleértve a felhőbe történő adatátvitelt is. Az Azure File Sync egy lehetséges tárolási helyként működik.

A Windows Server 2019 Datacenter hardverkövetelményei

A Windows Server 2019 a Windows 10-re épül. A Windows Server 2019 Datacenter biztonságos működéséhez az alábbiakban felsorolt minimumkövetelményeknek kell teljesülniük. A tényleges követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és a telepített alkalmazásoktól is függnek:

 • Memória (RAM): 512 MB, ECC vagy hasonló ajánlott
 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • Memória asztali kijelzőhöz: 2 GB
 • Processzor architektúra: x64
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz 64 bites processzorral
 • Hálózati kártya: 1x Ethernet legalább GBit/s átviteli sebességgel
 • Super VGA-t támogató grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont

A Windows Server 2019 Datacenter 16-magos Windows Server 2019 licencelése

A Windows Server Edition 2019 Datacenter licencelése a használt szoftverek esetében is a Microsoft licencelési szabályainak megfelelően, kizárólag a magok száma alapján történik. A következő rendelkezések alkalmazandók:

A Windows Server 2019 általános Microsoft licencfeltételei

A Windows Server 2019 Datacenter licencelése a fizikai hardveren alapul: a kiszolgálónként szükséges minimális licencek számát nemcsak a hoszt fizikai processzormagjainak száma határozza meg, hanem a virtuális kiszolgálók száma is. Egy licenc két fizikai processzormagra vonatkozik. Ha egy vállalat egy vagy több, több processzorral rendelkező szervert használ, akkor magpáronként egy licenc szükséges. A Microsoft licencelési szabályainak megfelelően processzoronként legalább 8 magot vesznek alapul - függetlenül a meglévő hardver tényleges, esetleg alacsonyabb magszámától. Ebből következik, hogy egy 2 processzoros kiszolgáló licenceléséhez legalább egy Windows Server 2019 Datacenter 16 magos csomag szükséges.

A Windows Server 2019 Datacenter további licencelési követelményei

A Hyper-V licencelés a fizikai processzormagoknak megfelelő összes logikai processzort licencel. A Windows Server Datacenter Edition maglicencenként korlátlan számú Hyper-V példány futtatására jogosít. Ennek előfeltétele, hogy a kiszolgáló összes megfelelő processzormagja licencelve legyen.

A Linux példányokhoz nem szükséges további licenc.

A kiszolgálói licenc mellett a Windows Server 2019 rendszerhez hozzáférő összes ügyfélnek - felhasználóknak és végberendezéseknek - ügyfél-hozzáférési licenccel (CAL) is rendelkeznie kell. Ezek használtan is kaphatók a Wiresoftnál.

GYIK a Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core használt szoftverrel kapcsolatban a Wiresoft-tól

A Wiresoftnál használt szoftverként kínált Windows Server 2019 Datacenter 16-magos Windows Server 2019 Datacenter csomag a használhatóság szempontjából nem különbözik egy új szerverlicenctől - már csak azért sem, mert a szoftverek általában nem kopnak el. A használt Windows Server licencekkel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre az alábbiakban talál választ.

Honnan származik a használt Windows Server 2019 Datacenter 16-Core szoftver?

A Wiresoft Shopban kínált használt Windows Server 2019 Datacenter 16-Core szoftverek olyan vállalatoktól származnak, amelyek korábban újonnan vásárolták és továbbértékesítették a Wiresoftnak. A Wiresoft Shopban történő viszonteladás vagy az ajánlat miatt ezt használt szoftvernek nevezzük, de úgy használható, mint egy új licenc.

A használt Windows Server 2019 Datacenter 16-Core licenchez jár a szokásos vásárlói védelem?

Igen: A Windows Server 2019 Datacenter 16-Core a Wiresoft használt szoftvereként ugyanazokat az előnyöket kínálja Önnek mint vásárlónak, mint a hasonló új szerverszoftverek vásárlása: a vásárló biztonsága a befejezett vásárlást követő azonnali letöltés és a mellékelt érvényes licenckulccsal történő azonnali licencaktiválás révén.

Legális a használt Windows Server 2019 Datacenter 16-Core szoftver megvásárlása vagy használata?

Igen: Biztos lehet benne, hogy az ügyfelek számára nemcsak a Wiresoft használt Windows Server 2019 Datacenter 16-Core szoftver megvásárlása, hanem annak tényleges használata sem sérti az alkalmazandó jogszabályokat, mivel ez a szoftver a vállalat licencelt készletéből származik. Így a kialakult joggyakorlat érvényesül, amely nem csak az ilyen Microsoft Használt szoftverekkel való kereskedelmet, hanem azok használatát is lehetővé teszi; ezeket a tényeket többszörösen megerősítették különböző bírósági ítéletek.

Milyen egyéb előnyei vannak a Windows Server 2019 Datacenter 16-Core használt szoftverének?

A Wiresoft használt szoftverei mindenekelőtt azt a gazdasági előnyt kínálják ügyfeleinknek, hogy a szoftverkészleteket sokkal olcsóbban frissíthetik, mint az új árukkal, így mindig naprakészek maradnak. A Wiresoft használt szoftverei így nemcsak a működési költségek csökkentéséhez járulnak hozzá, hanem az összes vásárló teljes ellenőrzése révén ellenőrzési biztonságot is nyújtanak!

A Wiresoftnál nem csak a Windows Server 2019 Datacenter 16-magos kiadását találja meg olcsó használt szoftverként, hanem a megfelelő 2-magos csomagokat, valamint a Windows Server Standard kiadást is, továbbá a megfelelő szükséges ügyfél-hozzáférési licenceket (CAL) is - valamint a Windows Server 2019 korábbi verzióit. A Wiresoft széleskörű használt szoftverportfóliójában számos más Microsoft program is megtalálható - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 Datacenter vagy bármely más kiadás licencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák