Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard Az SQL Server 2019 Standard Edition a Microsoft relációs adatkezelő rendszerének legújabb verziójához tartozik; egyesíti magában a vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, CRM-rendszerek vagy...
176 307,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Az SQL Server 2019 Standard 2-Core kiadás jelenleg a Microsoft világszerte használt, megbízható relációs adatplatformjának legmodernebb változata, mivel minden olyan, jelenleg fontos adatbázis-,...
736 376,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadás jelenleg a Microsoft bevált relációs adatplatformjának legátfogóbb és legfrissebb változata; biztosítja az összes olyan legújabb adatbázis-,...
2 928 678,00 Ft *

Bevezetés a Microsoft SQL Server 2019-be

Mi a Microsoft SQL Server 2019?

A Microsoft SQL Server 2019 egy átfogó és nagy teljesítményű adatkezelési megoldás, amely lehetővé teszi a különböző méretű szervezetek számára a kritikus információk tárolását, kezelését és elemzését. Fejlett relációs adatbázis-kezelő rendszerként (RDBMS) biztosítja az adatvezérelt döntések meghozatalához és az üzleti folyamatok optimalizálásához szükséges technológiát.

Az SQL Server 2019 alapvető összetevői

Az SQL Server 2019 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az adatfeldolgozást, beleértve a továbbfejlesztett biztonsági mechanizmusokat, a nagyobb teljesítményt és rendelkezésre állást, valamint az innovatív adatelemzési képességeket.

Az SQL Server 2019 fő jellemzői

Nagy adathalmaz

Az SQL Server 2019 kiemelkedő jellemzője a Big Data Clusters bevezetése. Ezek lehetővé teszik nagy mennyiségű strukturált és strukturálatlan adat feldolgozását és elemzését, átfogó adatplatformmá alakítva az SQL Servert.

Adatfeldolgozás és -elemzés

A nagy adatfürtökkel a felhasználók közvetlenül az adatbázisban alkalmazhatják a mesterséges intelligenciát (AI) és a gépi tanulást, hogy fejlett elemzésekre és valós idejű betekintésre tegyenek szert.

Javított biztonság és megfelelés

Átlátható adattitkosítás

A Transparent Data Encryption (TDE) bővítmény mostantól támogatja a biztonságos enklávékat is, így további védelmet nyújt az érzékeny adatoknak az illetéktelen hozzáféréssel szemben.

Fokozott teljesítmény

Intelligens lekérdezés-feldolgozás

Az SQL Server 2019 bevezeti az Intelligens lekérdezés-feldolgozást, egy olyan funkciót, amely automatikusan optimalizálja az adatbázis-lekérdezések teljesítményét manuális beavatkozás nélkül.

Az SQL Server 2019 alkalmazási forgatókönyvei

A modern alkalmazások támogatása

A fejlesztők számára előnyösek a modern alkalmazások támogatásának kibővített lehetőségei az SQL Server 2019 segítségével, különösen a Microsoft más termékeivel és szolgáltatásaival, például az Azure-ral való integráció révén.

Nyelv- és platformközi fejlesztés

Az olyan nyelvek támogatásával, mint a Python és az R, valamint az SQL Server Linuxon és Docker-konténereken való futtatásának lehetőségével az SQL Server 2019 sokoldalú platformot jelent a legkülönbözőbb környezetek fejlesztői számára.

Üzleti intelligencia és analitika

Az SQL Server 2019 az SQL Server Analysis Services integrációjával bővíti a BI-képességeket, lehetővé téve a szervezetek számára, hogy összetett adatelemzést végezzenek és értelmes jelentéseket készítsenek.

Adattóház-integráció

A Hadoop Data Lake integrációja lehetővé teszi, hogy az SQL Server 2019 nagy adatelemzéseket hajtson végre, szélesebb betekintést nyújtva az üzleti adatokba.

Az SQL Server 2019 olyan robusztus, skálázható és biztonságos adatplatformot biztosít a szervezetek számára, amely készen áll a mai adatvezérelt világ kihívásaira és igényeire. Fejlett funkcióival és rugalmasságával segíti a szervezeteket abban, hogy a hatékony adatkezelés révén maximalizálják értéküket.

Kategóriák