Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10151
 • 228-11477
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
176 307,00 Ft * 195 896,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Minimális engedélyezés Nincs
CAL User CAL/Gép CAL
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


SQL Server 2019 Standard  Edition a Microsoft Relációs Adatkezelő Rendszer legújabb verziójának része; a egyesíti mindazokat a fontos adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciókat, amelyek a vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, CRM-rendszerek vagy ERP-szoftverek sikeres működéséhez szükségesek a kis- és középvállalkozásoknál, amelyeknek erre a célra egy nagy teljesítményű RDMS-t kell használniuk, amely minden kapcsolódó követelménynek képes megfelelni - a Cloud oldalon is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2019 Standard

Az SQL Server 2019 Standard Edition a Microsoft relációs adatkezelő rendszerének legújabb verziójához tartozik; egyesíti magában a vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, CRM-rendszerek vagy ERP-szoftverek sikeres működéséhez szükséges összes fontos adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciót azoknál a kis- és középvállalkozásoknál, amelyeknek erre a célra egy nagy teljesítményű, minden kapcsolódó követelménynek megfelelő RDMS-t kell használniuk - akár a felhőben is.

Ehhez az SQL Server 2019 Standard Edition megbízható alapadatkezelési és üzleti intelligencia-adatbázist biztosít, amellyel minden tipikus üzleti alkalmazás biztonságosan futtatható a kisebb kapacitású szervereken is. Emellett különböző fejlesztőeszközöket kínál az alkalmazásokhoz, amelyek helyben és a felhőben egyaránt használhatók. Az SQL Server 2019 Standard Edition továbbá hatékony adatbázis-kezelést tesz lehetővé minimális informatikai erőforrásigény mellett.

Az SQL Server 2019 Standard Edition legfontosabb integrált funkciói közé tartozik a nagymértékben skálázható felhőszolgáltatások mellett a biztonságos enklávékat biztosító Always Encrypted funkció, valamint a bővíthetőség, például a Java nyelvi integrációval. A Hadoop elosztott fájlrendszereket (HDFS), az Apache Sparkot és más fontos elemzőeszközöket is támogatja a Microsoft; ez különösen a nagy adatmennyiségek kezelését egyszerűsíti a most elérhető Big Data fürtökkel, valamint a konténerek használatával minden tipikus folyamatban, a fejlesztéstől a termelésig. Ennek során az SQL Server 2019-ben mostantól lehetőség van az adatsilók lebontására közvetlenül az SQL Server 2019-ben, anélkül, hogy előbb át kellene helyezni vagy replikálni kellene őket. Az adatbázis-kompatibilitási tanúsítvány védelmet nyújt az alkalmazások közötti inkompatibilitás ellen; emellett lehetővé teszi, hogy egy SQL Server-adatbázist ne csak helyben, hanem periférián vagy a felhőben is lehessen frissíteni.

Végül, de nem utolsósorban az SQL Server 2019 megbízhatóan védi az összes üzleti szempontból kritikus adatot, és azonnal figyelmeztet a gyanús hozzáférésekre vagy más olyan tevékenységekre, amelyek veszélyeztethetik az adatok integritását (megfelelőségét).

Konkrétan ez az SQL Server 2019 Standard Edition lehetővé teszi egy szerver licencelését egy szerverlicenc és kiegészítő ügyfél-hozzáférési licencek kombinációjával; ez a megoldás különösen vonzó a kkv-k vagy a közepes méretű szervezetek számára, amelyeknek a szerver teljesítménye alacsonyabb, mivel összességében költséghatékonyabb.

A Wiresoft az SQL Server 2019 Standard Editiont használt szoftverként kínálja az új szoftverekhez képest jelentősen alacsonyabb áron - anélkül, hogy bármilyen korlátozásra kellene számítani a funkcionalitás, a teljesítmény vagy a biztonság terén. Az SQL Server 2019 Standard összes funkciójáról és a kiadásra vonatkozó Microsoft licencfeltételekről az alábbi áttekintés nyújt részletes tájékoztatást.

Összehasonlítás az SQL Server 2019 Standard előző verziójával - mi az újdonság?

Az SQL Server 2019 Standard verzió abban különbözik elődjétől, hogy továbbfejlesztett vagy optimalizált funkciókat és funkciókat, valamint jobb teljesítményt és skálázhatóságot kínál. Emellett a 2019-es Standard verzió számos új, innovatív funkcióval egészült ki: különösen a Big Data Management területén új elemzési eszközökkel, így a manapság jellemzően legtöbbször előforduló nagy mennyiségű adat is gyorsan és megbízhatóan feldolgozható és értékelhető, és ezek átfogóan elérhetővé válnak a különböző alkalmazások számára.

A Big Data munkaterhelések mostantól közvetlenül az SQL Serverbe költöztethetők - szemben a korábbiakkal, ahol a kezelésük más Hadoop-alapú helyi platformokon történt.

Az integrált SQL Connectors segítségével külső adatbázisok, például az Oracle, a Teradata, a Mongo DB, a HDFS és az Azure Data Lake lekérdezhetők anélkül, hogy az adott adatokat fizikailag mozgatni vagy replikálni kellene. Emellett az SQL Server 2019 Standardban elérhető az intelligens lekérdezésfeldolgozás, valamint a gyorsabb adatbázis-helyreállítás is, ami jelentős teljesítménynövekedést eredményez. Az egyes funkciókat a következő áttekintés részletesen ismerteti.

SQL Server 2019 Standard - a legfontosabb funkciók részletesen

Különösen az új Big Data klaszterek bővítik a kiterjedt adatok sokféle módon történő elemzésének, átfogó feldolgozásának és rendelkezésre bocsátásának lehetőségeit. Az adatok klaszterezését a szisztematikus gyűjtés során végzett megfigyelés, valamint a naplózás és a mérések, továbbá a keresési lekérdezések intelligens feldolgozása egészíti ki.

Átfogó adatelemzés és virtualizáció a Big Data Clusterekkel

Különösen a Big Data Clusters integrálása az SQL Server 2019 Standardba kínál több lehetőséget arra, hogy akár nagy mennyiségű adatot is elemezzenek, és azokat mesterséges intelligencia támogatással tegyék elérhetővé a különböző alkalmazások számára - ez a következő funkciókat foglalja magában:

 • A Big Data fürtökkel SQL Server, Spark és HDFS konténerek skálázható fürtjeit lehet telepíteni a Kubernetes alapján. Annak érdekében, hogy az adatokat egyszerre lehessen olvasni, írni vagy feldolgozni a Transact-SQL vagy a Spark által, ezek is párhuzamosan futnak.
 • Az SQL Server PolyBase segítségével külső adatforrások adatsilóinak lekérdezése is lehetséges a vonatkozó adatok mozgatása vagy másolása nélkül.
 • Azadattavak egy skálázható HDFS-tárolómedencét biztosítanak, amely különböző külső forrásokból származó Big Data tárolására használható Big Data fürtként, elemzésre és relációs adatokkal való kombinálásra.
 • A Data Mart segítségével a Big Data fürtök horizontális skálázása lehetséges, így több forrásból származó adatok is bevonhatók gyorsítótárként az adatgyűjtő csomópontokon keresztül, ami javítja az adatelemzések teljesítményét.
 • A mesterséges intelligencia és a gépi tanulási feladatok mostantól az SQL Server Big Data fürtjei számára is futtathatók HDFS tárolómedencékben.
 • A beépített AI-eszközök, valamint a Spark SQL az R, Python, Scala és Java nyelveken is használható.
 • Az App Deployment segítségével az SQL Server Big Data Cluster-alapú alkalmazások konténerek vagy webszolgáltatások formájában megjelenő alkalmazások formájában telepíthetők, amelyek a Big Data Clusterben tárolt adatokhoz férnek hozzá az erre a célra szolgáló adatokhoz.

SQL Server 2019 Standard optimalizált teljesítménnyel és skálázhatósággal

Az SQL Server 2019 Standard skálázhatóságának és teljesítményének javulását, valamint magas rendelkezésre állását többek között a következő funkciók biztosítják:

 • Az intelligens adatbázis optimalizált lekérdezési teljesítményt biztosít intelligens lekérdezés-feldolgozással anélkül, hogy előzetesen módosítani kellene az érintett alkalmazásokat, beleértve a táblázatváltozók késleltetett összeállítását, a felhasználó által definiált skalárfüggvények inliningjét és a táblázatértékfüggvények egymásba ágyazott végrehajtását.
 • Azin-memory adatbázis jobb teljesítményt kínál a kritikus munkaterhelésekhez az in-memory OLTP1, a hibrid pufferpool és annak kiterjesztése, valamint a tartós memória támogatása és a memóriaoptimalizált tempdb metaadatok révén.
 • AColumnstore nagy objektum binárisokat is tartalmaz csoportosított oszloptároló indexekben, és fokozott skálázhatóságot és teljesítményt biztosít a tartós memóriatámogatás, a stretch adatbázis és az akár 50 példány, valamint a tábla- és indexpartícionálás, az adattömörítés, a partícionált táblák párhuzamos feldolgozása és a több fájlfolyam-konténerek révén.
 • Az SQL Server Standard2019 magas rendelkezésre állását a Server Core támogatás, a naplószállítás, az adatbázis-tükrözés és a pillanatkép, valamint a biztonsági mentések tömörítése, az Always on-failover fürtpéldányok, a katasztrófa utáni helyreállításhoz szükséges failover kiszolgáló, a továbbfejlesztett adatbázis-helyreállítás és a titkosított mentés támogatja.
 • AzAlways Encrypted biztonságos enklávékkal védi az érzékeny ügyféladatokat a jogosulatlan hozzáféréstől, és a funkció összetettebb műveleteket is biztosít a biztonságos adatbázis-oszlopokhoz. Ez kiterjeszti a bizalmi határt az ügyfélalkalmazásoktól a szerveroldalra anélkül, hogy az SQL Server, az operációs rendszer, az adatbázisok vagy a rendszergazda hozzáférhetne, így az érzékeny adatokkal végzett műveletek biztonságosan, egyszerű szövegben is végrehajthatók.
 • Ezt kiegészíti a sorszintű biztonság dinamikus adatmaszkolással, adatosztályozással és -figyeléssel, átlátható adatbázis-titkosítással és bővíthető kulcskezeléssel, valamint a felhasználó által meghatározott szerepkörökkel.

Az SQL Server 2019 Standard kiadás skálázási korlátai:

Az alábbi előírások az SQL Server 2019 Standard Edition egyetlen példányára vonatkoznak.

A relációs adatbázis maximális mérete:

 • 524 PB

Maximális számítási kapacitás:

 • SQL Server adatbázis-motor: kevesebb mint 4 foglalat vagy 24 mag
 • Analysis vagy Reporting Services: kevesebb mint 4 foglalat vagy 24 mag

Maximális memória:

 • Pufferkészlet: 128 GB
 • Columnstore szegmens gyorsítótár: 32 GB
 • Jelentési szolgáltatások: 64 GB
 • Elemzési szolgáltatások: 16 GB2 (táblázatos) / 32 GB (MOLAP)

SQL Server 2019 Standard Server/CAL licenceléssel

Az SQL Server 2019 Standard itt ismertetett kiadása szerverlicenc és hozzáférési licencek (CAL) kombinációjával használható (ezek nem tartoznak a csomaghoz, ezért külön kell megvásárolni őket). A CPU-k vagy szervermagok ezért nem tartoznak ebbe az engedélyezésbe. A feltételek áttekintése:

 • SQL Server 2019 Standardot futtató (fizikai vagy virtuális) kiszolgálónként egy kiszolgálói licenc szükséges.
 • A licencelt SQL Serverhez hozzáférő minden egyes felhasználóhoz vagy végberendezéshez további, legalább azonos (vagy esetleg magasabb) verziójú ügyfél-hozzáférési licenc (CAL) szükséges, amelyet külön kell megvásárolni.
 • A konténerekben üzemeltetett SQL Server példányokat is licencelni kell; ezeket virtuális gépként kezelik.

Szoftver- és hardverkövetelmények az SQL Server 2019 Standard Edition futtatásához

Az SQL Server 2019 Standard Edition használatához egy kiszolgálón az alábbi minimális szoftver- és hardverkövetelményeknek kell teljesülniük:

 • Operációs rendszerek: legalább Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Merevlemezterület: legalább 6 GB - a telepített SQL Server-összetevők függvényében
 • Munkamemória: legalább 4 GB
 • Grafikus kártya: Super VGA legalább 800x600 pixeles felbontással
 • Processzor: x64 processzor - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T-vel, Intel Pentium IV EM64T-vel
 • Processzor sebessége: legalább 1,4 GHz - ajánlott: 2,0 GHz vagy gyorsabb

GYIK a Wiresoft használt szoftveréről a Microsoft SQL Server 2019 Standardhoz

A Wiresoft által használt szoftverként kínált SQL Server 2019 Standard licenc használhatósága nem különbözik egy teljesen új szerverlicencétől - részben azért, mert a szoftver nem tud elhasználódni. Az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokat találja a használt SQL Server licencekkel kapcsolatban.

Honnan származnak a használt SQL Server 2019 Standard licencek?

A Wiresoft Shopban használt szoftverként kínált SQL Server 2019 Standard szoftver egy olyan cégtől származik, amely először megvásárolta a licencet, majd később továbbértékesítette azt a Wiresoftnak. A viszonteladás és a Wiresoft Shopban történő későbbi felajánlás révén tehát használt szoftverként van megjelölve, de a vevő új licencként használhatja.

A használt SQL Server 2019 Standard licencekre is van vásárlói biztonság?

Igen: A Wiresoft SQL Server 2019 Standard használt szoftverének megvásárlásakor az ügyfelek ugyanazokkal az előnyökkel rendelkeznek, mint a megfelelő új szerverszoftverek esetében: a vásárló biztonsága a befejezett vásárlást követő azonnali letöltés és az azonnali licencaktiválás révén a mellékelt érvényes licenckulccsal.

Jogilag kifogástalan-e a használt SQL Server 2019 Standard szoftver megvásárlása és használata?

Igen: A Wiresoftnál biztos lehet benne, hogy az Ön mint vásárló számára mind a használt SQL Server 2019 Standard szoftver megvásárlása, mind annak tényleges használata nem sért semmilyen törvényt, mivel ez a szoftver egy vállalat licenckészletéből származik. Így a vásárlás és a használat alapja az érvényes joghatóság, amely lehetővé teszi a Microsoft használt szoftverével való kereskedelmet és annak használatát is - ezeket a tényeket többször is egyértelműen megerősítették különböző bírósági ítéletek.

A használt szoftvereknek, mint az SQL Server 2019 Standard, vannak más előnyei is?

A Wiresoft használt szoftverei gazdasági előnyt is jelentenek az ügyfelek számára, mivel így sokkal olcsóbban frissíthetik szoftverkészletüket, mint új szoftverekkel, ha naprakészek akarnak maradni, ami csökkenti a működési költségeket. Ezen kívül a Wiresoft használt szoftverei az összes vásárló teljes körű ellenőrzése miatt ellenőrzési biztonságot is nyújtanak!

Profitáljon a Wiresoft használt szoftverek széles választékából

A Wiresoftnál nem csak az SQL Server 2019 Standard Editiont találja meg olcsó használt szoftverként a boltban, hanem a szerver/CAL licenceléshez szükséges kliens hozzáférési licenceket is megvásárolhatja itt - természetesen használt szoftverként -, valamint a Microsoft SQL Server 2019 egyéb kiadásait és régebbi verzióit is; széleskörű használt szoftverportfóliónkban számos más Microsoft program is megtalálható - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2019 Standard vagy bármely más kiadás licencelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák