Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCEL 2021

Azonnal letölthető

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Excel a jelenlegi 2021-es verzióban is az eddig felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver komplex kereskedelmi és statisztikai számítások készítésére, kiegészítve számos olyan funkcióval, amelyek logikai, valamint üzleti matematikai számításokat és pivot táblázatok használatát is lehetővé teszik. Az elemzési eredmények informatívan és világosan bemutathatók a különböző diagramtípusok széles választékával. Excel a 2021 együtt működik a PowerBI-val, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemző szolgáltatásával, amely lehetővé teszi az adatok közvetlen exportálását más környezetekbe.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 egyetlen licencként

AMicrosoft Excel a jelenlegi 2021-es verzióban is az eddig felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver komplex kereskedelmi és statisztikai számítások készítésére, kiegészítve a logikai, valamint az üzleti matematikai számításokat és a pivot táblázatok használatát is lehetővé tevő funkciók sokaságával. Az elemzési eredmények informatívan és világosan bemutathatók a különböző diagramtípusok széles választékával. Az Excel 2021 együttműködik a PowerBI-val, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemzési szolgáltatásával, amely lehetővé teszi az adatok közvetlen exportálását más környezetekbe.

Microsoft Excel 2021 segítségével a kibővített képletek és az adatok összekapcsolására és kiválasztására szolgáló új funkciók segítségével még kiterjedtebb vagy összetettebb számítások végezhetők. A fontos adatok színnel jelölhetők, hogy kiemeljék őket. Az új diagramok több lehetőséget kínálnak a grafikus ábrázolásra.

Az erre a célra rendelkezésre álló Microsoft Excel Online minden elterjedt böngészővel használható, lehetővé téve a táblázatok létrehozását és az adatok valós idejű szerkesztését, valamint azok megosztását más felhasználókkal. A továbbfejlesztett érintés-támogatás megkönnyíti az Excel használatát táblagépeken vagy okostelefonokon.

Ezen kívül új eszközökkel, például szabadkézi rajzolással, valamint a hozzáférhető táblázatok és munkafüzetek egyszerű létrehozásának továbbfejlesztett lehetőségeivel is rendelkezik.

A felhőszolgáltatások használata megkönnyíti a dokumentumok megosztását más felhasználókkal az együttműködés érdekében.

Egyébként: Az Excel 2021 használatához a számítógépen vagy más végberendezésen a Windows 10 rendszernek telepítve kell lennie. A Wiresoft webáruházban nemcsak a Word Excel 2021-es verzióját, hanem annak elődjét és más Office-programokat is különösen kedvező áron, egyfelhasználós változatban, szoftverelőfizetés nélkül szerezheti be. A Word 2021 összes fontos újdonsága megtalálható az alábbi áttekintésben.

A 2021-es verzió új Excel-funkciók áttekintése

Az Excel 2021 nemcsak az előző verzióhoz képest tartalmaz fejlesztéseket, hanem számos új funkciót is, amelyek közül néhány korábban csak az Office 365 előfizetési modellben szerepelt - ezek mostantól a vásárlási verzióban is elérhetők.

Speciális Excel táblázatfüggvények

A táblázatok kiterjesztett lekérdezésekkel való összekapcsolásához az Excel 2021 néhány új gyakorlati funkcióval egészült ki:

 • SZÖVEGHÁLÓ: Első pillantásra ez a funkció nem tartalmaz semmi lényegesen újat az előző HÁLÓ funkcióhoz képest, de az utóbbival ellentétben rövidebb és könnyebben is beírható. Ezenkívül a TEXT CHAIN funkció támogatja a tartományra való hivatkozást is, míg korábban csak az egyes cellákra való hivatkozás volt lehetséges. Ez azt jelenti, hogy a TEXT CHAIN cellatartományt vagy egész oszlopokat is figyelembe vehet.
 • A TEXT CHAIN funkcióval több tartományból származó szövegek kombinálhatók; az egyes elemeket a felhasználó által megadott elválasztójel választja el egymástól. Ez lehetővé teszi például, hogy a cellákra osztott szavakat mondattá kombináljuk.
 • IF: Ez a funkció leegyszerűsíti a bonyolult IF függvények bevitelét, mivel a vonatkozó feltételek az előzetesen meghatározott sorrendben kerülnek tesztelésre. Ebből a célból a MAXWENNS függvény egy meghatározott tartományban a legnagyobb számot adja meg, amely legalább az egyik kritériumnak megfelel; ugyanez vonatkozik a MINWENNS függvényre a legkisebb számra.
 • Válaszd le: Az Excel korábbi verzióiban nem volt lehetséges az egyes cellák, sorok vagy oszlopok újbóli kizárása egy korábban kijelölt tartományban. Az Excel 2021-ben a felhasználók mostantól deaktiválhatják a felesleges, például túlságosan vagy helytelenül kiválasztott sorokat.

Optimalizálás a PivotTable számára

A PivotTable, a nagy mennyiségű adat elemzésére és kiértékelésére, valamint az eredmények dokumentumokban való egyértelmű bemutatására szolgáló nagy teljesítményű Excel-eszköz a 2021-es verzióban számos további gyakorlati funkcióval bővült:

 • Személyre szabott PivotTable szabványos elrendezések: ez a funkció mostantól lehetővé teszi, hogy a pivot-táblázatot egyénileg, saját elképzelések szerint állítsuk be, beleértve a részeredmények megjelenítését, valamint az összesített eredményeket és a jelentés elrendezésének kívánt formáját, majd ezeket az alapértelmezéseket szabványos elrendezésként elmenthessük, hogy a következő alkalommal azonnal rendelkezésre álljon.
 • A kapcsolatok automatikus felismerése: Ez a funkció az elemzések során gyakran használt lépésekre épít azáltal, hogy automatikusan létrehozza a kapcsolatokat a munkafüzet adatmodelljéhez már használt táblák között. Az Excel például felismeri, ha egy elemzéshez legalább két táblázatot kell összekapcsolni, és figyelmezteti a felhasználót. Egyetlen kattintással elérhetővé válnak a megfelelő kapcsolatok.
 • A felhasználó által meghatározott intézkedések közvetlenül az Excel 2021 PivotTable mezőlistájában hozhatók létre és szerkeszthetők, valamint törölhetők.
 • Az OLAP PivotTables még gyorsabban létrehozható: Ha OLAP (Online Analytical Processing) szervereket használunk a PivotTables-hez, a lekérdezés mostantól még gyorsabb. Ez nemcsak a Microsoft SQL Server Analysis Services-hez, hanem más, harmadik féltől származó OLAP-kiszolgálókhoz kapcsolódó pivot-táblákra is vonatkozik.
 • Intelligens átnevezés: Az Excel 2021-ben, ha egy adatmodell táblázatait és oszlopait átnevezi egy munkafüzetben, az Excel automatikusan frissíti az összes megfelelő kapcsolódó táblázatot és számítást, beleértve az összes munkalapot és DAX-képletet is, amikor a változás megtörténik.
 • Power Query: A meglévő és az új csatlakozók - például az SAP Hana csatlakozó - optimalizálásával a különböző forrásokból származó adatok még gyorsabban és egyszerűbben importálhatók az Excel 2021-be az ETL (Extract, Transform & Load) folyamatok során.

Új ábrák és 3D modellek

Az elemzésekhez és jelentésekhez a Excel 2021 mostantól számos további diagramot, valamint háromdimenziós modelleket kínál, hogy még több területet lefedjen az értékelésekben.

 • Térképes diagramok: Az Excel 2021 új funkciója lehetővé teszi a földrajzi értékek megjelenítését. Az adatok statisztikai eloszlása így gyorsan és egyértelműen megjeleníthető a térképen területek szerint - a globális nézettől a földrajzi régiókon át a közigazgatási körzetekig vagy akár az irányítószámok szerint.
 • Tölcsérdiagramok: Ez a diagramforma világosan ábrázolhatja egy folyamat több fázisban történő elosztását és folyamatadatait, például az értékesítési folyamatokban vagy az ügyfélszerzésben.
 • 3D modellek: Az Excel 2021 újdonsága a jelentések illusztrálására szolgáló háromdimenziós modellek - itt a felhasználók választhatnak a különböző, azonnal rendelkezésre álló, 360°-kal elforgatható ábrázolások közül, vagy maguk készíthetik el őket, és azonnal beilleszthetik a dokumentumba.
 • Skálázható vektorgrafika: Az SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok előnye, hogy a képminőség romlása nélkül tetszőlegesen nagyíthatók, kicsinyíthetők vagy akár elforgathatók. A vektorgrafikák integrálása az Excel 2021-be ezért különösen praktikus a prezentációkhoz.

Általános funkciók

Az Excel 2021 a speciális Excel-funkciók mellett számos olyan funkciót is kínál, amelyek más Office-programokban is elérhetők.

Új lehetőségek a nézetekhez és az asztali funkciókhoz

 • Új témák: A korábbi témák mostantól sötétszürke és fehér, valamint fekete színnel is bővültek az Excelben. A fekete a legerősebb kontrasztot kínálja.
 • Szalag felhasználói felület: A korábban megszokott szalagkijelzőt a Windows 10 operációs rendszerre jellemző csempés megjelenéssel kombinálták. A gyakran használt elemek és funkciók kiemelkedő helyen vannak elhelyezve, hogy a felhasználók számára gyorsabban elérhetőek legyenek. Természetesen ez a nézet is testre szabható, és például csak a szalag megjelenése jeleníthető meg.

Szabadkézi eszköz íráshoz és rajzoláshoz

Excel 2021 oldalon számos új szabadkézi funkció és hatás is elérhető. Az új Szabadkézi rajzolás eszköz nemcsak tollal és érintéssel, hanem a számítógép egérrel is használható területek kijelölésére, képletek vagy saját rajzolású diagramok beillesztésére és szerkesztésére.

 • Ehhez különböző vastagságú és színű digitális tollak állnak rendelkezésre: ceruza a rajzoláshoz, toll az íráshoz és a szöveges részek kiemeléséhez a highlighter. A fémtollak és a szabadkézi effektek, mint például a szivárvány, galaxis, láva, óceán, arany, ezüst és mások, kibővítik a tervezési lehetőségeket.
 • A felhasználók a "Freehand FormulaInsert" funkcióval összetett matematikai képleteket is beilleszthetnek a munkafüzetbe.
 • Lassó kiválasztása: Az ujjbegyek segítségével a szabadkézi rajz egy adott területét lehet kijelölni szerkesztésre. Ez a Surface Pen segítségével is lehetséges.

Optimalizált elérhetőség

Excel 2021 oldalon a Excel 2021 javított és új funkciók is rendelkezésre állnak a tartalom optimalizálása érdekében, hogy a fogyatékkal élő felhasználók számára könnyebben olvasható és szerkeszthető legyen. A támogató hibajavítás itt az aktiválás után javításokat javasol, a beépített funkciók közé tartoznak a következők:

 • Nemzetközileg érvényes szabványok használata.
 • A "Hozzáférhetőség ellenőrzése" alatt az "Ellenőrzés" gombra kattintva a program javaslatokat tesz, amelyeket egy kattintással azonnal végre lehet hajtani.
 • A cue audio funkció aktívan támogatja a felhasználót a hanghatásokkal és hangjelzésekkel ellátott hangvisszajelzésekkel, például bizonyos funkciók (véletlen) megváltoztatásakor, vagy megerősítésként, amikor egy e-mail elküldésére vagy egy tartalom törlésére kerül sor.

Egyéb funkciók az Excel 2021-ben

Más új funkciók is megkönnyítik az Excel csapatmunkát:

 • A felszabadított munkafüzetekben végrehajtott változtatások gyorsabban megjeleníthetők és szükség esetén visszavonhatók; az érintett személyek is meg vannak nevezve.
 • Fordító: Az egyes szavak, szövegrészek vagy teljes szövegek fordítása mostantól még egyszerűbb az Excelben: míg korábban a felhasználóknak a böngészőn keresztül kellett felhívniuk egy weboldalt a fordításhoz, ez mostantól közvetlenül az Excelben lehetséges a beépített fordítási funkcióval és az automatikus nyelvfelismeréssel. Több mint 60 nyelv érhető el a Microsoft Fordítóban.
 • Az adatvesztés elleni védelem (DLP) integrációja még egyszerűbbé teszi az adatvédelmi szabályok betartását: a tartalom valós időben kereshető, előre meghatározott irányelvek alapján a különösen bizalmas adattípusok, például számla- és hitelkártyaszámok stb. esetében.

Az Excel 2021 rendszerkövetelményei

 • Operációs rendszer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Processzor: min. 1,6 GHz
 • Merevlemezterület: min. 16 GB (32 bit) vagy 20 GB (64 bit)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM (64 bites) - ajánlott: 4 GB RAM
 • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont, min. DirectX 9 WDDM 2.0-val - ajánlott: DirectX 10

Vásárolja meg az Excel 2021-et önálló irodai programként a Wiresoftnál alacsony áron

Az MS Excel a Microsoft Office programcsomag nélkülözhetetlen, állandó eleme. A Wiresoftnál nem kell az Excel 2021-et a megfelelő Office csomag részeként megvásárolnia, hanem a szoftvert - sok más szoftverszolgáltatóval ellentétben - önálló programként is megvásárolhatja.

Az Ön előnye: Az egyfelhasználós licenccel nem kell hosszú távú, drága előfizetési kötelezettséget vállalnia, és nem kell elfogadnia a használat időbeli korlátozását. Ezért érdemes az Excel 2021-et a Wiresoft-tól önálló programként megvásárolni, mivel így nem kell letölteni a frissítéseket, amelyekért díjat kell fizetni.

Ez az önálló Excel egyfelhasználós licenc ugyanazzal a funkciókészlettel rendelkezik, mint az Excel, amely szintén a Office Suite 2021 részét képezi. Ez azt jelenti, hogy a kisebb cégek vagy szabadúszók is élvezhetik az Excel 2021 előnyeit, és közben még pénzt is spórolhatnak - hiszen az egyfelhasználós szoftver a Wiresoftnál is különösen kedvező áron kapható.

Nemcsak az Excel, hanem az összes többi Microsoft szoftverlicenc is, amelyet a Wiresoft Software Shopban vásárolhat, eredeti Microsoft-termék. Gyakran mennyiségi licencből származnak, vagy egy vállalat adta ki őket újra, ami nem korlátozza a felhasználhatóságukat, és nem vezet jogi szürke zónába. A Wiresoftnak történő eladással a korábban telepített szoftver törlésre került, így újra szabad és egy másik felhasználó által használható. A Wiresoft, mint jó hírű szoftverkereskedő, szintén csak teljes verziókat kínál, amelyek korlátlanul és 100%-ban használhatóak.

Ha bármilyen kérdése van a Excel 2021 vagy más irodai programmal kapcsolatban, e-mailben, telefonon és chat-en is igénybe veheti hozzáértő tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT EXCEL 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCEL 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák