Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Azonnal letölthető

  • SW10489
  • 543-02647
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Outlook a2021 a program legújabb változata, amely az e-mail forgalom professzionális szervezésére, de a találkozók és kapcsolatok központi tervezésére és koordinálására is alkalmas, ahogyan az a modern mindennapi életben jellemző a oldalon. más e-mail szoftverekkel összehasonlítva a Office Business Outlook Outlook 2021 meggyőző a széleskörű eszköztárral és lehetőségekkel, amelyekkel akár összetett projektek és kiterjedt kommunikáció is kezelhető. a 2021 intuitívan használható és felhasználóbarát kezelőfelülete támogatja, amely lehetővé teszi, hogy még a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan és könnyen elsajátítsák a szoftver használatát. Ezenkívül az érintésre optimalizált kezelhetőségnek köszönhetően a program tableteken és okostelefonokon is könnyen használható. User 

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - a sokoldalú Office szoftver az e-mailek, névjegyek, feladatok és egyebek kezelésére - önálló programként

AMicrosoft Outlook 2021 a bevált Office program aktuális változata az e-mail forgalom professzionális szervezésére, de a találkozók és kapcsolatok központi tervezésére és koordinálására is, ahogyan az a modern mindennapi üzleti életben jellemző.

Más e-mail szoftverekkel összehasonlítva az Outlook az eszközök és lehetőségek széles skálája miatt meggyőző, amellyel még az összetett projektek és a kiterjedt kommunikáció is kezelhető.

A felhasználókat a Outlook 2021 intuitív és felhasználóbarát felhasználói felülete támogatja, amely még a tapasztalatlan felhasználók számára is lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen elkezdjék a szoftver használatát. Ezenkívül az érintésre optimalizált kezelhetőségnek köszönhetően a program tableteken és okostelefonokon is könnyen használható. A különböző végberendezések közötti egyszerű szinkronizálás biztosítja, hogy a felhasználók az Outlook 2021 segítségével bárhonnan elérhetik e-mailjeiket, kapcsolataikat, feladataikat és találkozóikat.

A mindennapi irodai munkához az e-mail szoftver többek között egyértelmű mappastruktúrák, valamint témakörökhöz kapcsolódó mappák létrehozásának lehetőségét is kínálja az e-mailek stb. értelmes rendszerezése érdekében. Az intelligens funkciók segítenek szétválasztani a fontosat a lényegtelentől, és automatikusan aszerint rendezik őket. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindig nyomon kövessék az összes fontos feladatot és fontos találkozót. Számos hasznos funkció segíti őket abban, hogy a lényeges dolgokra koncentrálhassanak, és így értékes időt takaríthatnak meg.

Outlook 2021 segítségével több e-mail fiókot is lehet kezelni egy asztali felületen keresztül és összekapcsolni őket. Ez lehetővé teszi a különböző naptárak, köztük a találkozók szinkronizálását az időbeli átfedések elkerülése érdekében. Az áttekinthető navigációs sávnak köszönhetően az e-mailek, feladatok, kapcsolatok és naptárak összes funkciója gyorsan elérhető. Az Outlook 2021-ben átdolgozott felhasználói felület még intuitívabb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé, mint korábban.

Az MS Outlook 2021 egyébként csak a megfelelő Office-verzió fix komponenseként vagy 5 darabos licencmennyiségtől kapható, de a Wiresoftnál az e-mail program külön is megvásárolható - méghozzá különösen kedvező áron. A Outlook 2021 vásárlóinak, akik szeretnék kihasználni az összes új előnyét, figyelembe kell venniük, hogy az Office szoftver csak Windows 10 alatt fut.

A Wiresoft webáruházban nem csak a Outlook 2021 aktuális verzióját, hanem régebbi, valamint más Office-programokat is különösen alacsony áron, vásárlási verzióban szerezhet be. A következő részletes áttekintés az Outlook 2021 összes érdekes újdonságát bemutatja.

Az Outlook 2021 for Windows legfontosabb újdonságai

Az Outlook 2021 számos fejlesztést és új funkciót tartalmaz az előző verzióhoz képest, amelyek még hatékonyabbá teszik az e-mail forgalom, a találkozók és a feladatok napi szervezését. Számos egyszerűsítés különösen hasznos a részletekben, és megkönnyíti a lényeges dolgokra való koncentrálást: a bejövő e-mailek relevancia szerinti osztályozásától a káros linkek felismerésére szolgáló biztonságos linkszolgáltatáson át a találkozók időzónák közötti szervezéséig.

Az Inbox with Relevance kezeli az e-mailek áradatát

A "Beérkezett üzenetek relevanciával" funkció szó szerint segít a felhasználóknak elválasztani a búzát a pelyvától - hiszen a mai e-mail forgalomban sajnos az igazán fontos üzenetek mellett sok felesleges, ha nem spam vagy rosszindulatú programmal ellátott csatolt üzenet is található.

A funkció a bejövő üzeneteket két fülre osztja - "Releváns" és "Egyéb" felirattal. A legfontosabb üzeneteket természetesen az első fül alatt tartjuk, de a felhasználó értesül az egyéb e-mailekről is, amelyeket az "Egyéb" alá sorolunk, és a fül váltásával megtekintheti azokat. További funkciók, mint például a "Fókuszált " használható az egyes e-mailek egyszeri vagy általában a másik fülre történő válogatására, igény szerint. A Bejövő üzenetek beérkezése a relevanciával azonban előfeltétele egy Microsoft Exchange-fiók.

E-mailek egyszerű rendezése

Azoknak a felhasználóknak, akik nem akarják aktiválni a postaládát relevanciával, vagy akik Exchange-fiók nélkül dolgoznak, az Outlook 2021 ismét különböző rendezési lehetőségeket kínál, valamint az "Olvasatlan" szűrőt az üzenetlistában.

E-mailek törléskor "olvasott"-ként való megjelölése

Különösen nagy e-mail forgalom esetén különösen fontos az összes olvasatlan levél gyors áttekintése, hogy semmi ne maradjon figyelmen kívül. Sok üzenet azonban nem fontos, és olvasatlanul törlődik. A "Törölt elemek" mappában található összes ilyen olvasatlan üzenet mostantól néhány kattintással olvasottnak jelölhető, anélkül, hogy minden egyes üzenetre külön-külön kellene kattintani.

Fókusz mód az Outlook 2021-ben megkönnyíti a koncentrációt

Külön figyelmet érdemel az újonnan integrált fókusz üzemmód is, amelynek célja éppen az ellenkezője, vagyis az, hogy az e-mailek olvasása vagy a megbeszélések szervezése közben a felhasználót megóvja a többi aktív programtól és üzenettől azáltal, hogy ideiglenesen elrejti azokat

Az e-mailek tartalmának meghallgatása

Amikor az irodában nagy a nyüzsgés és kevés az idő, a sok tartalmat tartalmazó e-mailek olvasása útban lehet. Erre a problémára kínál megoldást a Outlook 2021, mivel az e-mailek a programban hangosan is felolvashatók, miközben a címzett egyidejűleg más, fontosabb feladatokkal is foglalkozhat.

Az e-mail forgalom biztonsága a Microsoft Safe Link szolgáltatásával

Az Outlook 2021 különös hangsúlyt fektet az e-mailek adatainak biztonságára is.

Az új Safe-Link szolgáltatás védelmet nyújt a rosszindulatú programok és az adathalász levelek ellen, amelyek különösen a linkekben rejtőznek. A levelekbe beágyazott linkek sokkal jobb előnézetben jelennek meg, míg a háttérben egy valós idejű szkenner megbízhatóan kiszűri a rosszindulatú szoftvereket és az adathalász linkeket.

Az Outlook 2021 érintésre optimalizált használata

A táblagép- és okostelefon-felhasználók a gesztusok új integrációjának köszönhetően még könnyebben használhatják az Outlookot. Ehhez a "Swipe balra" és "Swipe jobbra" gesztusok állnak rendelkezésre az olyan műveletekhez, mint a "Mark as read", "Delete", "Archive", "Mark" és "None", amelyek egyénileg is hozzárendelhetők.

Három időzóna kijelzése az ütemezéshez

A vállalatok közötti globális együttműködés új követelményeket támaszt a projektek és kinevezések szervezésével szemben. Az Outlook 2021 mostantól lehetőséget kínál több időzóna hozzáadására egy naptárhoz. Ez megjeleníti az összes résztvevő helyi időbeli elérhetőségét, így nemzetközi találkozók tervezésekor könnyen kiválaszthatja a mindenkinek megfelelő időpontot.

Ne hagyja ki az emlékeztetőket

Annak érdekében, hogy a fontos találkozókat ne mulassza el, a Outlook 2021 többféleképpen is emlékeztetheti Önt rájuk. Lehetőség van arra, hogy az éppen nyitott ablak fölött feltűnő emlékeztető jelenjen meg, vagy a feladatsorban diszkrét villogással hívja fel rá a figyelmet.

A megbeszélés résztvevőinek megjelenítése

Annak érdekében, hogy megtudjuk, ki vesz részt egy másik résztvevő által szervezett megbeszélésen, a többi személynek a megfelelő megkeresésre adott válaszai mostantól az Outlook 2021-ben a saját számítógépünkön is megjeleníthetők.

SVG fájlokkal fokozhatja az e-mailek vizuális hatását

Az e-mailek vizuális tartalom révén is nyerhetnek információtartalmat és hatást, például úgy, hogy a feladó vektorgrafikát - más néven skálázható vektorgrafikát (SVG) - illeszt be. Az Outlook 2021 tartalmaz egy válogatást ilyen SVG-motívumokból, amelyek ingyenesen használhatók.

A vektorgrafikák előnye egyrészt a méretezhetőségük: a képminőség romlása nélkül nagyíthatók vagy kicsinyíthetők, és tetszés szerint elforgathatók. Ezenkívül különböző szűrők állnak rendelkezésre a szerkesztéshez, például a szín megváltoztatásához.

Hozzáférhető kommunikáció az Outlook 2021-ben

Az Outlook 2021 az akadálymentes kommunikáció lehetőségét is biztosítja, így az e-maileket stb. a fogyatékkal élők is olvashatják és megérthetik. Ennek során a program nemzetközileg érvényes szabványokat alkalmaz. A megfelelő megoldások az "Ajánlott intézkedések" listában jelennek meg. A támogató hibajavítás már az Outlook 2021-ben aktiválható az üzenet összeállításakor, így semmi sem áll a spontán üzenetkészítés útjába. Az automatikus javítási javaslatok egy kattintással elfogadhatók, és automatikusan végrehajtásra kerülnek az Outlookban.

Az Outlook 2021 rendszerkövetelményei

Az Outlook 2021 elérhető Windowsra 32 bites és 64 bites változatban is. Alapértelmezés szerint a 32 bites verzió van telepítve. Előnye a nagyobb kompatibilitásban rejlik számos más alkalmazással és kiegészítővel, amelyek az Office programokkal együtt használhatók.

  • Operációs rendszer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 vagy Windows Server 2022
  • Processzor: 1,1 GHz vagy gyorsabb (kétmagos)
  • Merevlemez tárhely: legalább 4 GB
  • Memória: legalább 4 GB RAM
  • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont (4K-tól az Office 64 bites verziója szükséges)

Vásárolja meg az Outlookot, mint az Office Suite 2021 egyetlen programját, kedvező áron a Wiresoft-tól

A Microsoft Office csomagok klasszikus összetevőjeként az Outlook 2021 általában csak a megfelelő Office csomagon belül érhető el. A Wiresoft azonban - a legtöbb más Microsoft-szoftverszolgáltatóval ellentétben - önálló programként is kínálja az Outlook 2021-et. Ha nem szeretne más Office programot használni, akkor duplán jól jár, ha a Wiresoftnál vásárol szoftvert, mert az Outlook 2021-et egyenként kapja meg különösen kedvező áron!

Az Ön előnyei, ha megvásárolja a Outlook 2021 a Wiresoft-tól: Ön egyfelhasználós licencet szerez, amely nem kötelezi Önt drága előfizetésre, fizetős frissítésekkel, és nem korlátozza a funkcionalitást. Ez egy tiszta vásárlási verzió, amely csak az Ön számára van regisztrálva.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoftnál: A szoftverboltunkban vásárolt Outlook 2021 egyfelhasználós licenc általában egy nagyobb volumenű licencből származik, vagy egy használt szoftver, amelyet az eredeti vásárló már nem használ. A funkciók köre 100%-ban használható és teljesen megegyezik az Outlook 2021-gyel, amely szintén az Office Suite 2021 részét képezi. A Wiresoft a használt Microsoft szoftverek jó hírű kereskedőjeként kizárólag hivatalos teljes verziókat kínál, amelyek megegyeznek a más boltokban kapható Microsoft programokkal.

A használt szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól teljesen legális és kockázatmentes: sem Ön, sem mi nem vagyunk jogilag bizonytalan zónában! Ezenkívül minden, a Wiresoftnál kínált Microsoft-programot, legyen az használt szoftver vagy egy mennyiségi licenc része, mi teszteltük a tényleges, hibátlan használhatóság szempontjából, hogy a vásárlás és a letöltés befejezése után is teljes mértékben és korlátlan ideig használható legyen.

Különösen a magánfelhasználók, a szabadúszók és a kisvállalkozások élvezhetik az Outlook 2021 összes előnyét, ha a szoftvert a Wiresoft-tól vásárolják meg. A Wiresoft Software Shopban nemcsak az Outlook, hanem az összes többi Office program, valamint számos más Microsoft program is megvásárolható.

Ha bármilyen kérdése van az Outlook 2021 vagy bármely más Office-programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe e-mailben, telefonon vagy chaten keresztül nyújtott, hozzáértő tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák