Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Azonnal letölthető

 • SW10132
 • 021-10257
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 509,00 Ft * 8 342,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


APublisher 2013 a Microsoft sokoldalú DTP-programjának régebbi verziója, amellyel bármilyen célra érdekes megjelenésű kiadványokat tervezhetünk professzionálisan: A Publisher az összes tipikus felhasználási célra alkalmas sablondokumentumok széles választéka mellett olyan intuitív funkciókat is kínál, amelyekkel vizuálisan tetszetős és nyomtatható reklámanyagok készíthetők üzleti és magánhasználatra egyaránt: A meghívókártyák és szórólapok mellett üzleti és sorozati levelek, levelezőlapok, valamint prezentációk, jelentések és brosúrák vagy akár nagyobb méretű katalógusok is tervezhetők - hogy csak a már sablonként mellékelt tipikus formátumokat említsük.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - a Microsoft DTP önálló programja, mint vásárlási verzió

A Publisher 2013 a Microsoft sokoldalú DTP-programjának régebbi verziója, amellyel professzionálisan tervezhet érdekes megjelenésű kiadványokat bármilyen célra: Ehhez a Publisher az összes tipikus felhasználási célra alkalmas sablondokumentumok széles választékát, valamint intuitívan használható funkciókat kínál, amelyekkel vizuálisan tetszetős és ugyanakkor nyomtatható reklámanyagok készíthetők mind az üzleti, mind a magánszektorban: A meghívókártyák és szórólapok mellett üzleti és sorozati levelek, levelek, valamint prezentációk, jelentések és brosúrák vagy akár nagyobb katalógusok is tervezhetők - hogy csak a tipikus formátumokat említsük, amelyek már sablonként szerepelnek.

Az egyes funkcionális területek szerint világosan strukturált fülek könnyen érthető és könnyen használható eszközei a kezdőtől a profikig praktikus eszközökkel és funkciókkal támogatják a felhasználókat, amelyek például a képszerkesztést is megkönnyítik - a hatékony munkavégzés érdekében a Microsoftra jellemzően felhasználóbarát felhasználói felületen kombinálva. A Publisher ezért szükségtelenné teszi egy másik DTP-program drága megvásárlását, és a szoftver a tapasztalatlan felhasználók számára is gyorsan használható.

A Publisher 2013-as verziója ismét számos praktikus kiegészítést és új funkciót kínál, amelyek még intuitívabbá teszik a kiadványok tervezését:

 • Központi képkeresés - az asztalon, a Office.com ClipArt katalógusán vagy az interneten, és azonnali beillesztés a dokumentumba.
 • A képfájlok egyértelműen megjelennek a tervezési terület egyik oszlopában, és áthúzhatók vagy kicserélhetők egy elrendezési oldalra.
 • A képek háttérként is használhatók - a formátum testreszabásához különböző tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre.
 • A szövegek vizuálisan is kiemelhetők olyan effektekkel, mint az árnyékok és tükröződések, fényhatások és ferdék.

Az MS Publisher 2013 csak bizonyos magasabb Office-verziók összetevőjeként érhető el, és például nem integrált a Home & Business és a Office 2013 Home & Student programokba. Az ilyen kiadás felhasználói kényelmesen megvásárolhatják a Publisher 2013-at a Wiresoft-tól önálló programként. Mivel a Publisher 2013-as verzióját a régebbi Microsoft operációs rendszerek is támogatják a Windows XP vagy későbbi verzióját, azok a felhasználók, akik továbbra is ezt vagy valamelyik későbbi verziót szeretnék használni a hardverükön, jól járnak, ha használt szoftvert vásárolnak.

A Publisher 2013 mellett az újabb verziók és számos más különleges Office program is különösen alacsony áron vásárolható meg egyfelhasználós változatban a Wiresoft online boltjában. Az alábbi áttekintés részletesebb bevezetést és a Publisher 2013 funkcióinak és szolgáltatásainak bemutatását tartalmazza.

A Publisher 2013 legfontosabb újdonságai áttekintve

A Publisher 2013 verzió az optimalizáláson és a már tartalmazott funkciók kiegészítésén túl számos újítást is kínál, amelyekkel a tervezési lehetőségek köre még inkább kibővült.

Az elrendezési sablonok nagy választékának köszönhetően még a tapasztalatlan felhasználók is elég közel kerülhetnek egy bizonyos tervezési ötlethez. A megfelelő sablon megtalálásához a office.com oldalon található kereső használható. A megfelelő elrendezés megtalálása után az rugalmasan tovább alakítható, majd személyre szabott új sablonként elmenthető, így egy új kiadványhoz azonnal újra rendelkezésre áll. Ezen túlmenően a Publisher 2013-ban a következő általános funkciók állnak rendelkezésre, amelyek további lehetőségeket kínálnak a nyomtatható tervezéshez:

 • Az elkészített elrendezéseket a legelterjedtebb fájlformátumokban lehet nyomtatásra készen elmenteni - a legelterjedtebb PDF formátum mellett mostantól a JPG és az XPS is lehetséges. A JPG új lehetőségeket kínál az online nyomtatás és különösen a fotónyomtatás terén, a szolgáltatótól függően: A kiadvány minden egyes oldala ezért szükség esetén JPEG-ként is elmenthető.
 • A Publisher használata érintőképernyős eszközön: A Publisher 2013-as verzióját táblagépen való használatra is tervezték, így a felhasználók az egér helyett az ujjukat vagy a digitális tollat is használhatják az összes funkció eléréséhez, hogy könnyedén létrehozhassák a layoutokat.
 • A Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásán keresztül bárhonnan hozzáférhetnek az elrendezési dokumentumokhoz, és valós idejű frissítések révén megoszthatják és használhatják azokat munkatársaikkal. A OneDrive magas szintű biztonsági szabványai megvédik az adatokat a jogosulatlan hozzáféréstől vagy elvesztéstől.
 • A központi képkeresés nagyobb áttekintést nyújt a grafikák vagy illusztrációk használatakor - nemcsak a helyben elérhető képeket tartalmazza, hanem a Office.com ClipArt katalógusát és az interneten végzett kereséseket is.

Érdekes egyéni funkciók a Publisher 2013-ban

Ezenkívül a következő funkciók és funkciók megkönnyítik a munkát a Publisherben - új hatásokkal és hasznos eszközökkel:

Képek szerkesztése és cseréje a tervezési területen

Egyes munkalépések több kép egyidejű szerkesztését igénylik. A Publisher ezután a tervezési terület külön oszlopában egyértelműen felsorolja vagy megjeleníti őket. Ezután a kívánt helyre húzhatók és ejthetők az elrendezési dokumentumban, vagy kicserélhetők. Az új nagyító, lapozgató és vágó eszközökkel a dokumentum elrendezésének megváltoztatása nélkül szerkeszthet képeket, az új, precíz igazító eszközökkel pedig pontosan formázhatja és helyezheti el az alakzatokat, képeket és szöveget.

Új módok a képháttér létrehozására

A Publisher 2013 új tervezési lehetőségeket nyit meg a képekkel, amelyeket néhány kattintással, precízen lehet kiválasztani és beilleszteni. Ezután számos lehetőség áll rendelkezésre a fénykép dokumentumformátumhoz való igazításához: A kép vagy kibővíthető, vagy csempeként többször is felhasználható, így teljesen kitölti a hátteret.

További új effektek képekhez és szöveghez

A Publisher 2013 számos új képhatást kínál, amelyek segítségével árnyékkal, tükröződésekkel, de különböző fényhatásokkal, valamint lágy élekkel, fazettákkal és 3D-s nézetekkel is kiegészíthet vagy módosíthat egy fényképet. A legtöbb ilyen hatás a szöveghez is elérhető, így olyan dokumentumokat hozhat létre, amelyek kiemelkednek a sok más nyomtatott médium egységes megjelenéséből, és felkeltik az olvasók figyelmét.

Szövegdobozok használata többoldalas kiadványokhoz

Többoldalas brosúrák készítésekor a Publisher 2013 segítségével a hosszabb, képekkel és információs mezőkkel is tarkított szöveg beillesztése különösen egyszerűvé válik az egyes szövegdobozok összekapcsolásával. Ez azt jelenti, hogy a szöveg automatikusan szétosztódik az összes szövegkeretben, amikor bemásoljuk. Ha még mindig nincs elég hely, akkor ezt a megfelelő mezőn egy megfelelő ikon jelzi. Ez megakadályozza, hogy a fontos szövegelemek figyelmen kívül maradjanak. Ez a funkció akkor is különösen hasznos, ha a szövegek beszúrása után még mindig módosíthatóak, mivel a szövegfolyam automatikusan rugalmasan alkalmazkodik.

Publisher dokumentumok online megosztása

Annak érdekében, hogy a Publisher 2013 segítségével létrehozott dokumentumot más alkalmazottak is szerkeszthessék vagy kommentálhassák, a felhasználók a Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásával online tárolhatják azt; a jogosult címzettek egy hivatkozáson keresztül hozzáférhetnek a dokumentumhoz szerkesztés céljából, ami a tárolást különösen biztonságossá teszi, és védi az adatokat az elvesztéstől. A OneDrive megbízható, valós idejű frissítéseket és magas szintű biztonsági szabványokat kínál a hatékony együttműködéshez.

A Microsoft Publisher 2013 rendszerkövetelményei

A Office program Publisher 2013 két változatban érhető el: 32 bites és 64 bites. Ettől függően az egyéni hardverigény is eltérő - például a munka- és merevlemezterület tekintetében. A következő minimális számítógépes követelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: min. Windows XP (SP3, 32 bites), legfeljebb Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32 bites) legfeljebb Windows Server 2019 (SP1, 32 bites/64 bites)
 • Processzor: x86 vagy x64 bites processzor legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • RAM: 1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3,0 GB
 • Kijelző: min. 1024 x 768 felbontás
 • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya grafikus hardveres gyorsításhoz
 • Az érintéses funkciókat a Windows 8 oldalra optimalizálták

A DTP program Publisher 2013 a Wiresoftnál olcsón megvásárolható egyetlen verzióban

Az MS Publisher az MS Office egyes kiadásainak állandó összetevője - a Home & Business és a Home & Student kiadásokban azonban a program nem szerepel . A Wiresoft webáruházban a Publisher 2013-as kiadót egyenként, használt szoftverként is megvásárolhatja - ellentétben sok más kereskedővel, akik általában csak a legújabb verziót kínálják. További előnye: Az itt kínált Publisher 2013 egyfelhasználós licenc szintén nem időbeli korlátozással rendelkező előfizetéses verzió, hanem a vásárlás után az Öné. Így a Publisher 2013 szoftver megvásárlása a Wiresoftnál duplán megéri Önnek!

A Wiresoftnál minden szoftvervásárlás nemcsak különösen kedvező az Ön számára, hanem biztonságos is: a használt szoftverként megvásárolt Publisher 2013 egyfelhasználós licenc egy nagyobb cég korábbi mennyiségi licencéből származik, amely azonban funkcionalitásában teljesen megegyezik a Publisher 2013 programmal, amelyet a Office 2013 egyes csomagjai is tartalmaznak. A mennyiségi licenc felosztása és az ebből következő Használt szoftverként való megjelölés ezért nincs hatással a szoftver funkcionalitására, továbbá a szoftver nem tartozik az elhasználódás hatálya alá.

A Wiresoft csak a Publisher 2013 teljes verzióját vagy más, a Publisher 2013-as verzióval kompatibilis verziókat vagy programokat értékesít Office Programok, amelyek megegyeznek a Microsoft által kínált eredeti verziókkal.

A Publisher 2013 használt szoftver megvásárlásával Ön tehát semmilyen jogi kockázatot nem vállal a Wiresofttal szemben, mivel a használt szoftverek kereskedelmét a törvény kifejezetten engedélyezi, amit különböző bírósági ítéletek is többször megerősítettek.

Ez a Publisher 2013 használt szoftver a vásárlási folyamat és a letöltés befejezése után telepíthető a számítógépére, és a mellékelt többszörös aktiválási kulccsal (mennyiségi licenckulcs) azonnal aktiválható és használható.

A használt szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól gazdaságilag előnyös megoldás ügyfeleink számára, hogy régebbi programverziókat vagy olyan Microsoft programokat használhassanak, amelyek külön-külön nem állnak rendelkezésre. Sok cég használja már a Wiresoft használt szoftver kínálatát, de a szabadúszók és a magánfelhasználók is értékelik a programverziók nagy választékát - és pénzt takarítanak meg a vásárláskor!

A Wiresoft Software Shopban nem csak ezt, hanem a Publisher 2013 régebbi verzióit, valamint számos más használt programot is talál a Office oldalon. Ha bármilyen kérdése van az MS Publisher 2013-mal vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák