Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10444
 • 021-07261
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
60 125,00 Ft * 66 804,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminálszerver Kompatibilis


A Microsoft Office Suite 2021 legújabb verziója a Standard kiadásban még magasabb szintű funkcionalitást és hatékonyságot kínál a professzionális vállalati felhasználóknak és az egyéni vállalkozóknak egyaránt - mind a dokumentumok létrehozásához és szerkesztéséhez, mind az átfogó kommunikációhoz, valamint az adatok és dokumentumok biztonságos együttműködéséhez és cseréjéhez. Az Office 2021 így a felhőben - és az otthoni irodában is - új szintre emeli az együttműködést. Ehhez az új MS Office 2021 szabvány átfogó biztonsági szabványokat biztosít, amelyek figyelembe veszik az aktuális adatvédelmi előírásokat is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - a vállalatok és az egyéni vállalkozók nélkülözhetetlen üzleti szoftvere

A Microsoft Office programcsomag legújabb, 2021 Standard Edition változata még magasabb szintű funkcionalitást és hatékonyságot kínál a professzionális vállalati felhasználóknak és az egyéni vállalkozóknak egyaránt - mind a dokumentumok létrehozása és szerkesztése, mind az átfogó kommunikáció, valamint az adatok és dokumentumok biztonságos együttműködése és cseréje terén. Az Office 2021 így a felhőben - és az otthoni irodában is - új szintre emeli az együttműködést. Az új MS Office 2021 szabvány emellett átfogó biztonsági szabványokat biztosít, amelyek figyelembe veszik az aktuális adatvédelmi előírásokat is.

Mint mindig, a jól bevált Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokhoz számos fejlesztés és kiegészítés tartozik az MS Office új kiadásához: többek között a dokumentumok valós idejű közös szerkesztésének átfogó lehetőségei megkönnyítik a biztonságos munkavégzést, valamint a védett információcserét a csapatban és az akadálymentes munkavégzést. Az MS Office 2021 Standardot a OneNote digitális jegyzetfüzet és a Skype-ot felváltó Microsoft Teams egészíti ki. Az összes Office program Office Web Apps-ként is használható.

Az MS Office 2021 Standard bevált biztonsági funkciója, a Data Loss Prevention továbbá átfogó biztonsági rendelkezésekkel és egyéni hozzáférési jogokkal véd az adatvesztés ellen, és a kiadás megfelel a szigorú adatvédelmi előírásoknak is:

Ezen túlmenően a jelenlegi Standard Edition 2019 számos gyakorlati optimalizálást tartalmaz a professzionális és hatékony, valamint a dokumentumok cseréjét a közös munkához, különösen a felhőben.

A Microsoft Office 2021 Standard Editiont a Wiresoft Software Shopban használt szoftverként már megtalálhatja - a megfelelő új termékekhez képest kedvezőbb áron -, a legjobb, ha azonnal felveszi a kapcsolatot csapatunkkal, és megtudja, mikor lesz hivatalosan is elérhető ez az Office-verzió, valamint az MS Office 2021 többi kiadása. Az alábbi áttekintés bemutatja az összes benne foglalt Office-alkalmazást, és tájékoztatást nyújt a kiadás összes már ismert újdonságáról, amelyek az Office 2021 Standarddal elérhetővé válnak az Ön számára.

A bevált Office-alkalmazások még hatékonyabbak az MS Office Standard 2021-ben

Az új MS Office 2021 Standard kiadásában is a Word, Excel, PowerPoint és Outlook alkalmazások alkotják a gerincet, amelyeket a OneNote és a Microsoft Teams egészít ki. A Microsoft Office 2021 Standard Edition esetében ezeket optimalizálták, és további funkciókkal egészítették ki, hogy még hatékonyabbá tegyék az átfogó együttműködést:

 • AMicrosoft Word 2021 továbbra is a szövegalkotás nélkülözhetetlen programja, a jelenlegi verzió is támogatja a dokumentumokkal való munkát, például a beépített fordítóeszközzel, az optimalizált diktálási funkcióval és a továbbfejlesztett helyesírás-javítással, beleértve a nyelvtani javítást is. A beszédkimeneti eszköz segítségével írás közben felolvashatja a szövegeket; fordítva, a beszédbeviteli funkciót is továbbfejlesztették. Az átdolgozott szerkesztő megkönnyíti az írás- és helyesírási javaslatok közvetlen, kattintással történő elfogadását. A virtuális tinta felismerése is javult, így a digitális tollal a kijelzőre írt szöveg még jobban átalakul Word szöveggé. Egyedi fejlesztések vannak például az SVG-grafikák terén: mostantól még összetettebb képdokumentumok is integrálhatók, méretezhetők és szerkeszthetők anélkül, hogy sok memóriát igényelnének. Az úgynevezett HEIC-képek közvetlenül iPhone-ról vagy iPadről is beilleszthetők konvertálás nélkül.
 • Az új funkciók és szűrők, például az idővonal-szűrők mellett aMicrosoft Excel mostantól dinamikus tömböket és egy továbbfejlesztett XVERWEIS funkciót is kínál az adatok professzionális elemzéséhez és feldolgozásához az Office 2021-es verziójában. A pénzügyi számításokhoz használt táblázatfunkciókat is optimalizáltuk; a CSV-fájlokkal való nagyfokú kompatibilitás is megmaradt. Az MS Office 2021 Standard Edition Excelben elérhető funkciókkal kapcsolatos további részletek még nem ismertek, kérjük, ha kérdése van, forduljon a Wiresoft csapatához.
 • AMicrosoft PowerPoint 2021 szokás szerint a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja, számos izgalmas hatással, például morfózó grafikákkal és képekkel, valamint egyéb képszerkesztési lehetőségekkel. Az Ultra HD fájlok közvetlenül is beilleszthetők a PowerPoint prezentációkba; a grafikák szabadon méretezhetők és a zoom funkcióval nagyíthatók egy képre; az animációk digitális tollal is elvégezhetők. A megosztási lehetőségek között most már a PowerPoint-fájlok előadói nézete is szerepel, a Microsoft Forms segítségével pedig közvetlen felmérés indítható a megbeszélés résztvevői között.
 • AMicrosoft Outlook 2021 támogatja a globális kommunikációt más helyszíneken lévő üzleti partnerekkel és alkalmazottakkal, többek között azáltal, hogy automatikusan figyelembe veszi a különböző időzónákat, valamint az időeltolódásokat a találkozók ütemezésénél. Az új Outlook 2021 támogatja a felhasználóankénti tetszőleges számú e-mail fiók létrehozását és kezelését is, ami különösen előnyös azon felhasználók számára, akiknek több fiókra van szükségük. A Microsoft Teams segítségével az Outlook üzenetek közvetlenül megoszthatók más kollégákkal és partnerekkel; végül, de nem utolsósorban az Outlook 2021 új diktálási eszköztárat tartalmaz, amely továbbfejlesztett hangutasításokkal és automatikus írásjelekkel megkönnyíti az e-mailek megírását.
 • APublisher 2021 számos lehetőséget tartalmaz érdekes nyomtatható prezentációk és kiadványok készítéséhez, beleértve a továbbfejlesztett tollfelismerést és a professzionális grafikai szerkesztést.
 • AOneNote és a Microsoft Teams kiegészíti az MS Office Standard 2021 Editiont: a praktikus digitális jegyzetfüzet más programokkal is összekapcsolható, a Microsoft Teams pedig a Skype-ot váltja fel.

Használja ki a Microsoft Office 2021 Standard számos más előnyét is

Az MS Office 2021 Standard Edition nemcsak az egyes programokban kínál számos optimalizálást és új funkciót, hanem egy sor általános gyakorlati funkcióval és előnnyel is rendelkezik, amelyek többek között a mobil munkavégzést is támogatják, és megkönnyítik az intuitív csoportos együttműködést a dokumentumokon, táblázatokon vagy prezentációkon, valamint a munkatársak közötti kommunikációt.

A felhasználók számos Office-funkciót útközben is elérhetnek okostelefonon vagy táblagépen keresztül: az Office 2021-ben elérhető webes alkalmazások még könnyebbé teszik a hozzáférést, így az egyes funkciók és elemek a dokumentumok menet közbeni gyors szerkesztéséhez még gyorsabban megtalálhatók. A fájlokat meg lehet nyitni és meg lehet osztani más felhasználók eszközeivel a felhőben.

Az Office 2021 asztali felülete letisztult elrendezésével győz meg, számos alkalmazás sötét üzemmódban is használható, ami támogatja a szembarát munkavégzést. Emellett a keresési területen található új legördülő menü még egyszerűbbé teszi az e-mailek és dokumentumok keresését - a felhasználók egy kattintással egyszerűen váltanak az adott postafiók és a megnyitott mappa között. Az asztali kliens előzmények menüjén keresztül közvetlenül is vissza lehet térni a legutóbb meglátogatott helyekre. Új lehetőség van a telefonszámok elrejtésére is, ami nagyobb magánéletet és anonimitást biztosíthat.

Az Office 2021-ben valószínűleg a csoportházirend-objektum (GPO) is elérhető lesz a csoportházirendek kezeléséhez, amelyeket az ADMX fájlok segítségével biztosítanak. Ezek a frissítések vezérlésén kívül biztonsági beállításokat is tartalmaznak a külső dokumentumokban lévő makrók vezérlésére. Az Office 2021 Edition emellett terminálon vagy távoli asztali kiszolgálón is használható; a licenc minden valószínűség szerint ismét tartalmazni fog egy második használati jogot egy meghatározott felhasználó mobil számítógépére.

Végül, de nem utolsósorban az Office 2021 valamennyi programja támogatja az akadálymentesítést, többek között a nemzetközi szabványok alkalmazásával, valamint a dokumentumok elrendezésére vonatkozó gyakorlati javaslatokkal, amelyek hangutasításokkal is kiegészíthetők. A "Könnyű használat" rész itt különböző lehetőségeket kínál, mint például a hangok nagy választéka a "Visszajelzés hanggal" menüpontban.

Az Office 2021 Standardban elérhető adatvesztés-megelőzés - a kritikus adatok elvesztése és jogosulatlan közzététele elleni védelem érdekében

Az MS Office 2021 Standardban is a Microsoft számos Office-kiadásban bevált Data Loss Prevention (DLP) eszköze szolgál a bizalmas információk vagy adatok megbízható védelmére a dolgozók szándékos vagy véletlen nyilvánosságra hozatala ellen. Ily módon a szervezetek vagy vállalatok biztosítják, hogy a személyes adatok védve legyenek a jogosulatlan hozzáféréssel szemben, ahogyan azt például a DSVGO is előírja. Minden adatmozgást, például az e-mailben vagy internetalapú alkalmazásokon keresztül történő átvitelt nemcsak dinamikus tartalomalapú ellenőrzéssel követik nyomon, hanem a szabályok megsértése esetén blokkolják is.

A rendszergazdák a felhasználóktól vagy csoportoktól függően egyedi, differenciált szabályokat hozhatnak létre az egyes adatokhoz való hozzáférésre vonatkozóan, hogy azokhoz való hozzáférést vagy azok továbbítását csak korlátozzák vagy teljesen blokkolják, miközben a felhasználókat figyelmeztethetik a potenciális kockázatokra is, ha az adatvesztés közvetlen veszélye fenyeget.

Az új MS Office 2021-ben az adminok könnyebben meghatározhatják az egyes programoknál, hogy egyáltalán milyen információkat lehet egy dokumentumba integrálni. Emellett az olyan felhőszolgáltatások használata esetén, mint a Microsoft OneDrive, a fontos adatok nem vesznek el még szerverhiba vagy a végberendezés meghibásodása esetén sem; a felhasználók bárhonnan hozzáférhetnek ezekhez a fájlokhoz, és szerkeszthetik is azokat.

A Microsoft Office 2021 Standard rendszerkövetelményei

Az alábbi rendszerkövetelmények az MS Office 2021 Standard Edition használt szoftvereként is érvényesek. Ezen felül további alkalmazások vagy programok használatától függően további követelmények is felmerülhetnek a tárhely stb. tekintetében.

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processzor: 1 GHz (32 vagy 64 bites)
 • Munkamemória: legalább 2 GB RAM
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Képfelbontás: min. 1 280 x 800 képpont
 • Grafikus kártya: DirectX 10

Mely Windows verziók kompatibilisek az MS Office 2021 Standard szoftverrel?

Amint az a rendszerkövetelményeknél már szerepel, a Microsoft Office 2021 összes kiadásának megfelelő működéséhez legalább Windows 10 operációs rendszer szükséges. A Microsoft Office 2021 Standard ezért nem kompatibilis a Windows 8, 7 vagy régebbi verziókkal. Ha bármilyen kérdése van, egyszerűen lépjen kapcsolatba a Wiresoft csapatával.

Hogyan licencelhető a Microsoft Office 2021 Standard?

Mint általában, a Microsoft Office 2021 szabványos kiadása egy adott egyedi végberendezéshez van licencelve. A Microsoft mindenkor hatályos szabályozásaitól függően Ön jogosult az Office ezen verziójának és a korábbi verzióknak tetszőleges számú példányát telepíteni erre a számítógépre, beleértve azok hálózati szerveren történő telepítését is, annak érdekében, hogy azokat távolról vagy virtuális asztali infrastruktúrán (VDI) keresztül, a licencelt eszközön keresztül használja. További részletekért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2021 Standardot a Wiresoft Software Shopban

Az új Microsoft Office 2021 Standard Edition már most elérhető a Wiresoftnál használt egyedi licencként - ez azt jelenti, hogy az ára alacsonyabb, mint a jelenlegi új terméké. Ezenkívül mindig élvezheti a következő előnyöket, ha használt Office 2021 Standard szoftvert vásárol a Wiresoftnál:

 • Az MS Office 2021 Standard szoftver a vásárlás befejezése után azonnal az Ön rendelkezésére áll elektronikus szoftverküldéssel (Electronic Software Delivery, ESD).
 • Ez az MS Office 2021 Standard licenc, valamint a Wiresoft által eladásra kínált összes többi használt licenc nem egy korlátozott érvényességű vagy korlátozott ideig érvényes próbaverzió, és nem is egy már aktivált licenckulcsot tartalmaz, hanem egy olyan Microsoft szoftverterméket vásárol a szoftverboltunkban, amely csak az Ön számára engedélyezett.
 • Ön tehát egyetlen MS Office 2021 Standard licencet kap, amelyet általában egy európai vállalat vásárolt először és adott továbbértékesítésre. Ez a viszonteladás az MS Office 2021 Standard szoftver licencét használtként jelöli, anélkül, hogy a "használt" kifejezés a szoftver funkcióinak bármilyen korlátozását jelentené, vagy azt jelentené, hogy a szoftvert ténylegesen használták.
 • Ha az eredeti vásárló már telepítette ezt az MS Office szoftvert a számítógépére, akkor azt a Wiresoftnak történő eladás előtt újra törölték, így ez a szoftverlicenc ismét 100%-ban ingyenes és korlátozások nélkül elérhető.
 • A Wiresoft által megvásárolt összes megfelelő használt MS Office Standard 2021 licencet szintén ellenőriztük a teljes használhatóság szempontjából az eladás előtt.
 • A használt Microsoft-szoftverek, például az Office Standard 2021 viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó jog, amely kifejezetten engedélyezi a szoftverek értékesítését és megvásárlását, valamint használatát.
 • Ez azt jelenti, hogy ha használt licencet vásárol a Wiresoft-tól, biztos lehet benne, hogy legális és egyben eredeti Microsoft terméket vásárol és használ.

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Office Standard 2021 vagy egy másik Office 2021 Edition használt szoftver, valamint régebbi Office-verziók vagy más Microsoft-szoftverek licencvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
2023. júl. 14.

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

2023. júl. 14.

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

2023. júl. 14.

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

2023. júl. 14.

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

2023. júl. 14.

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

2023. júl. 14.

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

2023. júl. 14.

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

2023. júl. 14.

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

2023. júl. 14.

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

2023. júl. 14.

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

2023. júl. 14.

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

2023. júl. 14.

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

2023. júl. 14.

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

2023. júl. 14.

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

2023. júl. 14.

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

2023. júl. 14.

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

2023. júl. 14.

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

2023. júl. 14.

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

2023. júl. 14.

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

2023. júl. 11.

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák