Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
12 436,00 Ft * 13 817,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  32bit/64bit


Az operációs rendszer egyszerűbb változataihoz képest a Windows 10 Professional jelentős pluszt kínál az üzleti funkciókban, amelyeket elsősorban a professzionális felhasználóknak, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szánnak. A Windows 10 Pro olyan funkciókat kínál, mint a csoportházirend-kezelés, a tartományi hozzáférés, a BitLocker, az Internet Explorer EMIE vállalati üzemmódja, a távoli asztali alkalmazás és a Hyper-V kliens. A Windows 10 Pro mindezt és még többet egy modern, felhasználóbarát felületen, a tipikus csempeszerű megjelenéssel mutatja be, amely további funkciókkal testre szabható. E mögött egy olyan technológia áll, amely a régebbi végberendezéseken is használható, ami különösen a vállalatok számára jelent gazdasági előnyt. A Windows 10 a biztonságos bejelentkezéshez a "Microsoft Hello", a biometrikus felhasználói hitelesítést használja, és számos egyéb, az adatvédelmet javító funkciót kínál.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - a jól bevált Microsoft operációs rendszer nagy teljesítményű változata

az operációs rendszer egyszerűbb változataihoz képest aWindows 10 Professional jelentős pluszt kínál az üzleti funkciók terén, amelyeket elsősorban a professzionális felhasználóknak, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szánnak. a Windows 10 Pro itt többek között olyan funkciókat kínál, mint a csoportházirend-kezelés, a tartományhoz való csatlakozás, a BitLocker, az Internet Explorer EMIE vállalati üzemmódja, valamint egy távoli asztali alkalmazás és egy Hyper-V kliens.

Mindezt és még sok mást a Windows 10 Pro egy modern, felhasználóbarát felületen, a tipikus csempe megjelenéssel jeleníti meg, amely további funkciókkal testre szabható. E mögött egy olyan technológia áll, amely a régebbi végberendezéseken is használható, ami különösen a vállalatok számára jelent gazdasági előnyt.

aWindows 10 a biztonságos bejelentkezéshez a "Microsoft Hello" biometrikus felhasználói hitelesítést használja, és számos más, az adatvédelmet javító funkciót kínál.

A Windows 10 Pro Edition megvásárlásának nagy előnye, hogy ez az operációs rendszer a régebbi hardvereket is támogatja, ami sok felhasználó számára mindenképpen vásárlást eldöntő tulajdonság. A Wiresoft Onlineshopban megvásárolhatja a Windows 10 Pro-t, valamint a Windows egyéb kiadásait és számos más Microsoft programot. Az alábbi áttekintés a Windows 10 Pro legfontosabb újdonságait mutatja be.

Hogyan juthatok hozzá a Windows 10 Professional licenckulcsához és letöltési linkjéhez?

Ez a termék egy letölthető verzió. A fizetés beérkezését követő 24 órán belül e-mailben megkapja a licenckulcsot és a letöltési linket. A termék azonnal letölthető, telepíthető és aktiválható online.

A Windows 10 Pro különleges jellemzőinek áttekintése

Az egyszerűbb kiadásokhoz, például a Windows Home-hoz képest a Windows 10 Pro számos olyan kiegészítő funkciót és eszközt kínál, amelyek különösen fontosak a vállalatok számára, mivel mind a végeszközök, mind az adatok biztonságát érintik. A rendszergazdák használhatják a csoportos házirendek és felhasználói fiókok kezelésére, valamint az egyes eszközök használatra való konfigurálására és a rosszindulatú szoftverek támadásaival szembeni védelmére is.

A Windows 10 Pro másik összetevője a távoli asztal, amely lehetővé teszi a számítógépek távoli vezérlését a hálózaton keresztül. A Windows 10 Pro felhasználói a végkészüléküket a Microsoft Azure Active Directoryhoz is csatlakoztathatják, és így használhatják a Microsoft Business Store-t. Itt a vállalkozások számos alkalmazást vásárolhatnak és telepíthetnek a munkahelyen dolgozó összes felhasználó számára. A Windows Professional részletes leírása alább olvasható.

Csoportházirendek kezelése a szerkesztő használatával

A Windows 10 Pro verzióhoz mellékelt gpedit.msc szerkesztő használható a helyi csoportházirendek beállítására és kezelésére. Az új verzióban a frissítések telepítésének ellenőrzésére és kikényszerítésére is használható a megadott szabályok szerint. A szerkesztő további funkciói közé tartozik az úgynevezett megfelelési határidő beállítása, az az időpont, amikor egy adott frissítést legkésőbb telepíteni kell, megkülönböztethető a funkciófrissítések, a minőségi frissítések és a nem operációs rendszer frissítések. A szerkesztő emellett a tárolásoptimalizálás (Storage Sense) központi konfigurálására és aktiválására is szolgál - amely például a felesleges fájlok automatikus törlésére szolgál.

Távoli hozzáférés funkció a Remote Desktop alkalmazáson keresztül

A Távoli asztali alkalmazással a felhasználók egy másik PC-ről, táblagépről vagy okostelefonról távoli helyről csatlakozhatnak a számítógépükhöz, és úgy használhatják azt, mintha a számítógép előtt ülnének. A helyi számítógép asztali felülete az RDS-átjárón keresztül jelenik meg.

Domain csatlakozás

Különösen a vállalati számítógépek gyakran tartoznak egy bizonyos tartományhoz az Active Directoryban, hogy egyszerűsítsék az egyes eszközök és a felhasználói fiókok kezelését. A Windows 10 Pro esetében ez a Domain Join funkcióval lehetséges; alternatívaként az érintésre optimalizált változat is elérhető a megfelelő végberendezésekhez.

Vállalati üzemmódú Internet Explorer (EMIE)

A Windows 10 Professional oldalon elérhető Enterprise Mode vagy Enterprise Mode csökkenti a kompatibilitási problémákat a régebbi webes alkalmazásokkal. A továbbfejlesztett alkalmazás- és webhely-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy változatlanul fussanak, továbbá a webhelylisták eszközalapú kezelése - az Enterprise Mode Site List Manager - különböző lehetőségeket kínál az egyes tartományok esetében, beleértve a renderelést is.

Biztonságos merevlemeztitkosítás a BitLockerrel

Az olyan mobil eszközöket, mint a táblagépek és laptopok, könnyen ellophatják vagy elveszíthetik. A hardver elvesztésénél is fájdalmasabb a helyben tárolt érzékeny vagy személyes adatok elvesztése. Annak érdekében, hogy ezek az adatok ne kerüljenek rossz kezekbe és ne lehessen velük visszaélni, biztonságosan titkosíthatók a BitLocker segítségével, amely a Windows 10 Pro weboldalba van integrálva.

A BitLocker természetesen a helyi számítógépen is aktiválható, hogy megvédje az adatokat az illetéktelen hozzáféréstől. A Windows 10 Pro-t futtató PC-knek TPM-chippel kell rendelkezniük az alaplapon, ellenkező esetben a BitLocker aktiválását külön kell engedélyezni.

A "BitLocker To Go" eszközzel pedig az USB-stickek és külső merevlemezek is titkosíthatók.

Windows Defender System Guard

A Windows 10 Professional-be integrált Defender System Guard (WDSG) egy további védelmi réteg, amely az operációs rendszert védi a támadásoktól indításkor, amikor a többi vírusirtó program még nem aktiválódott . a Windows Defender a bootkitek és rootkitek, valamint a szokásos víruskeresők által még nem észlelt támadások ellen is védelmet nyújt.

Kioszk üzemmód

A kioszk üzemmód - más néven Hozzárendelt hozzáférés 8.1 - a több felhasználó által használt Windows 10 PC-n szabályozza, hogy csak bizonyos funkciókat és programokat használhassanak azáltal, hogy minden egyes jogosult személy számára kioszk felhasználói fiókot - más néven "hozzárendelt hozzáférést" - állít be. Már a bejelentkezéskor aktiválódik a rendszergazda által előre beállított alkalmazás. A beállításoktól függően a bejelentkezett felhasználó ezután csak az internetet vagy például a zenei programot használhatja.

Vállalati adatvédelem

A vállalati adatvédelem (EDP) szintén a Windows 10 Pro egyik funkciója, amely egy olyan mobileszköz-kezelési (MDM) megoldással együtt használható, mint a Microsoft Intune vagy a System Center Configuration Manager. Az EDP előnye, hogy a laptopon lévő személyes adatokat elkülöníti az üzleti adatoktól, ez utóbbiak az Active Directory jogkezelésen keresztül biztonságban maradnak, még akkor is, ha más tárolóhelyre kerülnek, vagy ha e-mailben küldik el őket. Az EDP segítségével a rendszergazdák megakadályozhatják a nem biztonságosnak ítélt alkalmazások telepítését, valamint a felhasználó által végrehajtott bizonyos műveleteket.

Intelligens biztonsági grafikon (ISG)

Ez az intelligens megelőző védelem megvédi aWindows 10 Pro-t az aktuális rosszindulatú fenyegetésektől is. Az intelligens biztonsági grafikon (ISG) elemzi a vállalati hálózatban meglévő biztonsági intézkedéseket, és hiányosságok észlelése esetén megfelelő fejlesztéseket vagy megoldásokat javasol.

Hyper-V ügyfél

A Windows 10 Professional részét képező Hyper-V technológia lehetővé teszi több operációs rendszer saját virtuális gépben (VM) történő futtatását. Az itt használt 1-es típusú hipervizor előnye többek között az, hogy egy vagy több szerver virtualizálása jobban kihasználja a rendelkezésre álló tárhelyet. A Hyper-V és a Windows együttműködése pozitív hatással van a dinamikus memóriakezelésre, így több VM is gond nélkül párhuzamosan futhat. Az aktuális rendszerállapotok hibernált állapotként menthetők, és a Hyper-V kliens támogatja a teljes rendszerképet is, így szükség esetén nagyobb időveszteség nélkül vissza lehet térni egy korábbi rendszerállapothoz.

Hozzáférés a Windows Business Store-hoz

A Windows 10 Pro oldalon a vállalatok hozzáférhetnek a Windows Business Store-hoz is, és integrálhatják az Azure Active Directory-t a hálózatukba. A címtárszolgáltatáson keresztül szoftvertermékeket vásárolhatnak és telepíthetnek központilag a hálózat összes végpontja számára.

A Windows 10 Editions egyéb közös jellemzői és funkciói

A Windows 10 operációs rendszerek alábbi funkciói a meglévő funkciók továbbfejlesztései, valamint új kiegészítések, amelyek még jobb és biztonságosabb felhasználói élményt nyújtanak:

Cortana

A már megszokott hangalapú asszisztens, Cortana alapértelmezés szerint engedélyezve van a Windows 10-ben, és bármikor elérhető akár a keresősávon keresztül, vagy akár a hívásával . A mobileszközökön azonban akár adatvédelmi okokból, akár az akkumulátor energiájának kímélése érdekében is letiltható.

Windows Hello

Mondjon búcsút a jelszavaknak - mert a Windows Hello egy biztonságos alternatíva a bejelentkezéshez és hitelesítéshez a számítógépen vagy más végberendezésen: A legtöbb ujjlenyomat-olvasóval rendelkező újabb végberendezés támogatja a Windows Hello-t. A program alternatívaként a záróképernyőn keresztül arcfelismerést is kínál a helyi vagy internetes fiókba való bejelentkezéshez.

Snap Assist

A Snap Assist praktikus ablakkezelést kínál a Windows 10-ben, amely nagyobb áttekinthetőséget biztosít a képernyőn, miközben ideálisan kihasználja a rendelkezésre álló kijelzőterületet. A Snap Assist segítségével két - és az új Corner Snap funkcióval akár négy ablak is használható egyszerre, anélkül, hogy a korábbiakhoz hasonlóan oda-vissza kellene kattintani közöttük, pl. ha párhuzamosan használja az internetet írás közben.

A Snap Assistant azt is megmutatja, hogy mely más programok aktívak jelenleg, és mostantól több képernyőt is támogat.

Kontinuum

Ahogy a funkció neve is sugallja, a Continuum lehetővé teszi, hogy úgy folytassa a munkát okostelefonon vagy táblagépen, mintha a helyi Windows PC-n dolgozna - függetlenül attól, hogy hol van. A virtuális billentyűzeten keresztül minden funkció használható, és például internetezni, e-maileket küldeni vagy a Microsoft Office alkalmazást használni lehet. A szokásos okostelefon vagy táblagép funkciók és szolgáltatások továbbra is a megszokott módon állnak rendelkezésre. A Continuum lehetővé teszi, hogy működés közben át lehessen váltani asztali és táblagépes üzemmódból és vissza anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene indítani a Windows oldalt. Az asztali kijelző automatikusan alkalmazkodik a másik formátumhoz.

Windows Információvédelem

aWindows Information Protection (WIP) a Windows 10-ben a korábbi Enterprise Data Protection - EDP - jelenlegi elnevezése - az adatszivárgás elleni védelem technológiája, amely ugyanakkor nem korlátozza a Windows PC-n való munkavégzést a felhasználók számára. A WIP a vállalati adatokat és alkalmazásokat is védi az elvesztéstől - mind a személyes, mind a cég tulajdonában lévő eszközökön.

Itt a rendszergazdák az AppLocker segítségével megadhatják, hogy az egyes felhasználók mely alkalmazásokat és programokat használhatják, valamint a titkosító fájlrendszer (EFS) segítségével megvédhetik az adatokat a lopástól és a manipulációtól. A még átfogóbb védelem érdekében a WIP a Windows Azure Rights Management szolgáltatással is kombinálható.

Hardverkövetelmények a Windows 10 Pro telepítéséhez

Ahhoz, hogy a Windows 10 Pro zökkenőmentesen fusson egy helyi PC-n vagy laptopon, a hardver bizonyos követelményeknek meg kell, hogy feleljen. a Windows 10 Pro továbbra is elérhető 32 bites és 64 bites változatban, de egy újabb számítógépen a 64 bites verziót kell telepíteni ahhoz, hogy minden programot és alkalmazást teljes mértékben használni lehessen. A Windows 10 telepítésekor a számítógépnek a következő általános műszaki jellemzőknek kell megfelelnie:

  • Processzor vagy SoC (System-on-a-Chip - mobiltelefonokon): legalább 1 GHz
  • RAM: legalább 1 GB 32 bites vagy 2 GB RAM 64 bites operációs rendszer esetén
  • Merevlemezterület: legalább 16 GB 32 bites vagy 20 GB 64 bites operációs rendszer esetén
  • Grafika: 800 x 600 800 x 600-as kijelző, DirectX 9 vagy magasabb verziószám WDDM 1.0 illesztőprogrammal
  • Cortana beszédfelismerés: Hi-Fi mikrofoncsoport

Windows 10 Pro olcsón vásárolhat a Wiresoft online boltjában

Windows A Microsoft10 Pro a hagyományos kereskedelemben egyetlen licencként, nem csekély áron kerül forgalomba. A Wiresoft webáruházban a Windows 10 Professional egyfelhasználós licencként a használt szoftvereknél jóval kedvezőbb áron vásárolható meg - azonos funkciókörrel.

Az ok: A Windows 10 Pro Edition itt elérhető licenc általában egy olyan mennyiségi licenc része, amelyet korábban egy vállalat használt. A kötetes licenc legális viszonteladásával ez a licenc felbomlott, és egyedi licencekké alakult át, ezeket azután használt szoftvereknek vagy használt szoftvereknek nevezik. Ez a felosztás vagy a használt szoftverként való megjelölés azonban nincs hatással a Windows 10 Pro operációs rendszer szoftverének működésére.

Szoftvervásárlás a Wiresoftnál: mindig biztonságos! A Windows 10 Pro operációs rendszer nem csak a Wiresoft Shopban kapható különösen alacsony áron - a vásárlás is kényelmes az azonnali letöltés révén, és biztonságos is: a Wiresoft ugyanis a Windows 10 Professional-t kizárólag az eredeti Microsoft termékkel azonos verzióban értékesíti. A Windows 10 Pro licencet a vásárlási folyamat sikeres befejezése és a letöltés után azonnal telepítheti a számítógépre, és a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal aktiválhatja.

A Windows 10 Pro használt szoftver vásárlása a Wiresoft Software-Shopban nem jelent semmilyen jogi kockázatot az Ön számára, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelem jogilag megengedett, ezt számos jogerős ítélet is megerősítette.

A használt szoftverek Wiresoftnál történő megvásárlásával ügyfeleinknek kedvező lehetőségük van arra, hogy a Windows 10 Professional Editiont saját maguk is használhassák. Különösen a kisvállalkozások, de az önfoglalkoztatók és a magánszemélyek is profitálhatnak kedvező árú szoftverajánlatunkból!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows 10 Pro mellett más Windows verziók, valamint a Microsoft programjai is megtalálhatók a 10 Pro olcsón letölthető változataként. Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
2021. jún. 3.

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

2020. dec. 2.

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

2020. jan. 11.

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2016 MICROSOFT EXCEL 2016
16 066,00 Ft *
Kategóriák