Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Visio 2021 Professional - a Microsoft sokoldalú vizualizációs szoftverének legújabb verziója A Microsoft Visio 2021 a professzionális szoftver legújabb verziója a legkülönfélébb folyamatok és diagramok vizualizálására - mind üzleti, mind...
119 260,90 Ft *
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Visio 2021 Standard - a Microsoft praktikus, diagramok és műszaki tervek készítésére szolgáló alkalmazásának legújabb verziója A Microsoft Visio 2021 a sokoldalú vizualizációs szoftver legújabb verziója, amellyel számos műszaki, valamint...
61 928,90 Ft *

A Visio 2021 Standard Edition már most is kielégíti a kis- és középvállalkozások minden olyan igényét, amely a tipikus üzleti területeken - legyen szó a vállalati struktúrák, folyamatok leírásáról vagy a telephelyek és létesítmények tervezéséről - magas információtartalmú, professzionális vizualizációk készítéséhez szükséges.

A Visio 2021 Professional Edition különösen a nagyobb szervezetek számára kínál még több lehetőséget a diagramok létrehozására, beleértve a kiterjedt adatok használatát is. Emellett a különböző elemek külső adatbázisokkal is összekapcsolhatók, hogy a bennük lévő információk automatikusan naprakészek legyenek. A Visio Professional számos sablon - köztük UML- és drótváz-diagramok - segítségével IT-rendszerek és alkalmazásstruktúrák ábrázolására is használható.

A Visio 2021 Standard és Professional kiadásokat a Wiresoft Software Shopban a hivatalos megjelenés után azonnal megvásárolhatja használt szoftverként - így az elérhető új szoftverekhez képest alacsonyabb árat élvezhet.

Az alábbi áttekintés bemutatja a Visio 2021 legfontosabb új funkcióit és jellemzőit, valamint a Standard és a Professional Edition kiadás közötti különbségeket. További információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz.

A Visio 2021 eddig ismert új funkciói

Az MS Visio 2021 alapvetően egy modernizált asztali nézetet fog mutatni, például a szalag frissített lapjaival. A Visio 2021-et különösen az együttműködés továbbfejlesztett támogatása jellemzi, így egy csapatban egyszerre többen is dolgozhatnak egy diagramon; az információs jogok kezelésének széleskörű lehetőségei biztosítják a felhasznált adatok biztonságát és megakadályozzák azok jogosulatlan közzétételét.

Különösen a Visio 2021 Professional Editionben a felhasználóknak valószínűleg a következő funkciók is a rendelkezésükre állnak:

 • Új sablonok hálózati topológiák létrehozásához és virtuális számítógépek konfigurálásához
 • Az Amazon Web Services (AWS) infrastrukturális formái
 • Új gazdag médiatartalom, stock képek, ikonok stb. könyvtárával.
 • Új formák a munkaállomások tervezéséhez, beleértve a térbeli távolságtartásra vonatkozó jelenlegi iránymutatások figyelembevételét, valamint a bűnügyi helyszínek vizualizálását
 • Drótvázas diagramok mobilalkalmazásokhoz

Az MS Visio 2021 programmal kapcsolatos további információkért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Alakzatok, sablonok és diagramok - Mennyire könnyű eligazodni a Visio 2021-ben?

A Visio 2021 új verziója ismét a diagram típusok széles választékát kínálja a felhasználóknak a legkülönfélébb szerkezeti modellek és folyamatok, valamint tervek stb. megjelenítéséhez. A Visio 2021-ben rendelkezésre álló alakzatok közül sok ipari szabványnak megfelelő - azaz olyan kötelező információkat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a diagramok további felhasználását a bennük foglalt információk konkrét megvalósítására.

Diagramok és sablonok

A Visio 2021-ben található minden egyes diagramtípushoz különböző sablonok állnak rendelkezésre, amelyeket a felhasználó saját igényei szerint tovább testre szabhat. A Visio 2021 általános, gyakran használt induló diagramok, például szervezeti ábrák előzetes kiválasztását is kínálja, hogy a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan el tudjanak kezdeni a szoftverrel. Ez lehetővé teszi a tipikus diagramok, például folyamatábrák, munkafolyamatok és idővonalak gyors létrehozását a Specification and Description Language (SDL) szabványnak megfelelően.

Alakzatok és sablonok

A sablonok további szerkesztéséhez úgynevezett alakzatok állnak rendelkezésre, olyan egyedi elemek, amelyekkel a diagram az egyéni igényeknek megfelelően kiegészíthető. A Microsoft Visio egy adott sablonhoz tartozó alakzatok gyűjteményét sablonoknak nevezi. Maga a sablon nem egy önálló forma.

Szigorúan véve egy sablon csak mesteralakokat tartalmaz, azaz ezeket csak akkor másolja, amikor beilleszti egy diagramba; az eredeti a sablon szerves része marad. Ez a másolási folyamat tetszőlegesen gyakran megismételhető.

A másolt alakzatot a felhasználó ezután tovább szerkesztheti a konkrét diagramban. Vannak egydimenziós, kétdimenziós és háromdimenziós formák. Az alakzat típusa az alakzat fogantyúiról ismerhető fel, amelyekkel megváltoztatható az alakzat alakja és mérete. Egyes formák "intelligensek" is, azaz automatikusan kapcsolódnak egymáshoz. Ez a helyzet a térbeli tervezéshez használt diagramok esetében: az egyes falformák azonnal összekapcsolódnak, ahelyett, hogy a felhasználónak kézzel kellene törölnie a köztük lévő határokat.

Alakzatok szerkesztése

Az alakzatok közötti kapcsolatok létrehozásához vagy tisztázásához egyszerűen vonalakkal lehet őket összekötni. A hangsúlyozás vagy egyértelműsítés érdekében a vonalakat különböző színekkel lehet jelölni, és a vonaltípus is beállítható - pl. vastag, vékony vagy szaggatott.

A Visio 2021 Standardban szereplő alakzatok, valamint a teljes diagramok különböző tervezőeszközökkel grafikusan tovább feldolgozhatók. A tipikus tervezési lehetőségek közé tartozik az alakzati területek és vonalak stílusának, vastagságának és színének beállítása - itt számos kitöltőszín áll rendelkezésre, valamint színátmenetek, átlátszóságok és minták; árnyék, fény, tükör és 3D effektek is használhatók, hogy az alakzatot kiemeljék.

Ugyanez vonatkozik az alakzathoz hozzáadható szövegre is: Ez egyedileg igazítható a tipográfia, a stílus, a méret stb. tekintetében. Az alakzatok vagy közvetlenül kézzel, vagy az egérrel hozhatók létre. Az alakzatokat vagy közvetlenül kézzel lehet megírni, vagy a szöveget be lehet importálni, például egy Excel táblázatból vagy egy külső adatbázisból, például az Exchange Serverből. Különösen a Visio 2021 Professional Edition kínál itt - a Microsoft SharePoint Server használata révén is - bővített lehetőségeket, amely biztosítja a diagramban lévő adatok vagy szöveg automatikus frissítését is - így különösen az összetett diagramok időigényes újraszerkesztése vagy kiegészítése a naprakészség érdekében többé nem szükséges.

Saját mesterformáklétrehozása

A sablonban található mesteralakok nem szerkeszthetők, csak másolhatók; egy ilyen szerkesztett másolatot azonban új mesteralakként véglegesen el lehet menteni a "Kedvencek" közé, így az azonnal rendelkezésre áll a további ábrákhoz.

Formák keresése

Természetesen a Visio 2021-ben a felhasználók a rendelkezésre álló egyedi formákból teljesen új diagramokat vagy típusokat is létrehozhatnak saját elképzeléseik szerint. A keresési funkcióval a megfelelő mesterformák kereshetők. Az adott keresőkifejezésre talált találatokat a gyors elérhetőség érdekében az adott alakzat nevével együtt jeleníti meg, amely alatt a találatok szerepelnek.

A Visio 2021 Professional Edition exkluzív funkciói a diagramszerkesztéshez

Csak a Visio 2021 professzionális kiadása rendelkezik számos konkrét funkciófejlesztéssel, beleértve az alakzatok külső adatokkal vagy adatforrásokkal való összekapcsolásának lehetőségeit:

 • Dinamikusan összekapcsolhatja az alakzatokat külső forrásokkal, például Excel munkafüzetekkel, Access adatbázisokkal vagy Exchange Server könyvtárakkal, valamint Microsoft SQL Server, OLEDB vagy ODBC adatforrásokkal - automatikusan frissítve az alakzatokhoz kapcsolódó adatokat
 • Külső képek, CAD-rajzok és ClipArts vagy szöveg- és rajzeszközök használata
 • Egyéni lehetőség további információk hozzáadására az alakzatokhoz
 • További sablonok BPMN, SharePoint munkafolyamatok és Six Sigma projektek számára

A diagramtípusok áttekintése - MS Visio 2021 megvásárlása

A Visio 2021-ben található sokféle diagramtípus közül, amelyek az új verzióban továbbiakkal is kiegészültek, a leggyakrabban a folyamatok leírására szolgáló diagramtípusok jelennek meg. De számos más alkalmazási területet is lefednek.

Folyamatábrák

A folyamatábrák ma már fontos szerepet játszanak a modern folyamatleírások vizualizálásában. Ezeket elsősorban az egyes fázisok jelölésére használják; ez nemcsak a projektekre, hanem a konkrét üzleti és műszaki folyamatokra vagy eljárásokra is vonatkozik. A keresztfolyamat-diagramokhoz a Visio 2021 keresztfunkcionális folyamatábrákat biztosít, amelyek speciális formákat is tartalmaznak, mint például az üzleti folyamatdiagramok a működési folyamatok megjelenítéséhez, valamint az IDEF0-diagramok és a BPMN-diagramok, mint speciális formák, amelyeket különösen az üzleti informatikában használnak. Ebbe a kategóriába tartoznak az idővonal-diagramok is, amelyek például az üzleti folyamatok menetének ábrázolására használhatók. Ezen kívül a folyamatábrákat elsősorban a kémiai és ipari folyamatok ábrázolására használják, beleértve a felhasznált berendezéseket is.

Egyéb gyakran használt diagramtípusok - Visio 2021 megvásárlása

A szervezetekben és vállalatoknál szintén gyakran használják a struktúrákat és hierarchiákat szemléltető organogramokat, valamint a szekvencia-kommunikációs és tevékenységdiagramokat, amelyekben a résztvevők és a kölcsönhatások bizonyos szempontok szerint vannak rögzítve. Ebből a célból az állapotdiagramok olyan fázisokat ábrázolnak, mint például a termék életciklusa, míg az eset- vagy felhasználási esetdiagramok a fejlesztési projektek során ezeket a folyamatokat szemléltetik.

Különösen az építészeti struktúrák tervezésekor - legyen szó akár a térrendezésről, akár az információs folyamatokról - a Visio 2021 alaprajzokat, valamint épületterveket biztosít, amelyek az infrastruktúrák, például az elektromos áramkörök (IEEE-konform), valamint a csővezetékek stb. tervezésére is felhasználhatók, míg az IT-diagramok az aktív könyvtárak, de az adatbázisok stb. funkcióinak és szerepeinek szemléltetésére is szolgálnak.

A Visio 2021 Professional Edition exkluzív diagramjai

A Visio 2021 Professional Edition különösen két további diagramtípust tartalmaz, amelyek különösen fontosak az informatikai kommunikáció tervezéséhez:

 • AzUML-diagramok a kapcsolatokat és a komponenseket a portokban és különösen az interfészeket szemléltetik. Az alapul szolgáló UML - Unified Modelling Language - grafikus modellezési nyelvet a szoftverkomponensek, valamint a specifikációk és tervek ábrázolására és dokumentálására használják. Így az UML-osztálydiagram egy rendszer statikus nézetének létrehozására használható, beleértve az egyes objektumok közötti kapcsolatokat is, ellentétben az UML-komponensdiagrammal, amely a komponensek kapcsolatait, valamint a kód szerkezetét szemlélteti. Az UML telepítési diagramok viszont a hardver- és szoftverelemek konfigurációit ábrázolják, míg az UML szekvencia-diagramok a szereplők és az érintett objektumok közötti kölcsönhatásokat szemléltetik.
 • Azadatbázis-notációs diagramok viszont külön típusként az adatbázis grafikus modelljének (Entity Relationship Model vagy ERM) létrehozására használhatók.

Vásárolja meg a Visio 2021 Editions Standard és Professional kiadásokat a Wiresoft-tól Microsoft használt szoftverekként

A Visio 2021 új kiadásai, a Standard és a Professional már használt szoftverként kaphatók a Wiresoftnál. Ezekből az előnyökből Ön is profitálhat:

 • A Microsoft használt szoftverek, például a Visio 2021 Edition kereskedelme és használata legális, mivel azt a törvény engedélyezi.
 • Ha a Wiresoftnál vásárolja meg a Visio 2021 Editiont, akkor egy eredeti, teljesen működőképes Microsoft-szoftverre tesz szert - nem pedig egy tesztverzióra, amely csak korlátozott ideig vagy korlátozottan használható.
 • A Microsoft Visio 2021 Edition by Wiresoft "használt szoftverként" történő leírása nem jelent semmilyen korlátozást a Visio szoftver funkcionalitására vonatkozóan.
 • A Visio 2021 Edition használt szoftverét - vásároljon standardot vagy vásároljon professzionálisat - szintén a Wiresoft tesztelte a teljes használhatóság szempontjából a továbbértékesítés előtt.
 • Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoft-tól, mindig legális és eredeti Microsoft Visio 2021 terméket vásárol.

Ha további kérdése van a Microsoft Visio 2021 valamelyik kiadásával vagy más használt Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk chaten, telefonon vagy e-mailben.