Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Visio 2021 Standard - a Microsoft praktikus, diagramok és műszaki tervek készítésére szolgáló alkalmazásának legújabb verziója A Microsoft Visio 2021 a sokoldalú vizualizációs szoftver legújabb verziója, amellyel számos műszaki, valamint...
61 929,00 Ft *
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Visio 2021 Professional - a Microsoft sokoldalú vizualizációs szoftverének legújabb verziója A Microsoft Visio 2021 a professzionális szoftver legújabb verziója a legkülönfélébb folyamatok és diagramok vizualizálására - mind üzleti, mind...
119 261,00 Ft *

Vásárolja meg a Visio 2021-et - a Microsoft sokoldalú vizualizációs szoftverének új verzióját

A Visio 2021 a Microsoft sokoldalú programjának legújabb verziója, amellyel az üzleti és műszaki struktúrák és folyamatok széles skáláját lehet áttekinthetően és informatív módon bemutatni a legkülönbözőbb területeken: az informatív szervezeti ábráktól az összetett folyamat- és kommunikációs diagramokon át a részletes műszaki rajzokig.

A Visio 2021-ben még a kezdők is könnyen eligazodnak - mivel az MS Office programokból ismert asztali felület intuitív, gyors hozzáférést biztosít az integrált sablonokhoz, alakzatokhoz és eszközökhöz az adatok és folyamatok informatív vizuális megjelenítéséhez -, a gyakran használt diagramtípusok pedig jól áttekinthetően elérhetők. A Visio programban létrehozott diagramok a többi Office-alkalmazásban is felhasználhatók a csapaton belüli és az üzleti partnerekkel való kommunikációhoz.

A Visio 2021 Standard Edition már a kis- és középvállalkozások minden igényét kielégíti a tipikus üzleti területeken - legyen szó akár a vállalati struktúrák, folyamatok leírásáról, akár a telephelyek és létesítmények tervezéséről - magas információtartalmú professzionális vizualizációk készítéséhez.

A Visio 2021 Professional Edition különösen a nagyobb szervezetek számára kínál még több lehetőséget az ábrák készítéséhez, beleértve a kiterjedt adatok felhasználását is. A különböző elemek ráadásul külső adatbázisokhoz is kapcsolhatók, hogy a bennük lévő információk automatikusan naprakészek legyenek. A Visio Professional számos sablon - köztük UML- és drótváz-diagramok - segítségével IT-rendszerek és alkalmazásstruktúrák ábrázolására is használható.

A Visio 2021 Standard és Professional kiadásokat a Wiresoft Software Shopban a hivatalos megjelenés után azonnal megvásárolhatja használt szoftverként - és a kapható új szoftverekhez képest alacsonyabb árukból is profitálhat.

Az alábbi áttekintés bemutatja a Visio 2021 legfontosabb új funkcióit és jellemzőit, valamint a Standard és a Professional kiadás közötti kiadási különbségeket. További információkért forduljon munkatársunkhoz.

A Visio 2021 eddig ismert újításai

Az MS Visio 2021 alapvetően egy modernizált asztali nézetet fog mutatni, pl. a menüszalag frissített lapjaival. A Visio 2021-et különösen az együttműködés továbbfejlesztett támogatása jellemzi, így egy csapatban egyszerre többen is dolgozhatnak egy diagramon;, az információs jogok kezelésének széleskörű lehetőségei ezáltal biztosítják a felhasznált adatok biztonságát és megakadályozzák azok illetéktelen nyilvánosságra hozatalát.

Különösen a Visio 2021 Professional Editionben várhatóan a következő funkciók is a felhasználók rendelkezésére állnak majd:

 • Új sablonok hálózati topológiák létrehozásához és virtuális számítógépek konfigurálásához
 • Az Amazon Web Services (AWS) infrastrukturális formái
 • Új gazdag médiatartalom, stock képek, ikonok stb. könyvtárával.
 • Új formák a munkaállomások tervezéséhez, beleértve a térbeli távolságtartásra vonatkozó aktuális irányelvek figyelembevételét, valamint a tetthelyek vizualizálását
 • Drótvázas ábrák mobilalkalmazásokhoz

Az MS Visio 2021-gyel kapcsolatos további információkért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Alakzatok, sablonok és diagramok - Milyen könnyen eligazodik a Visio 2021-ben

A Visio 2021 új verziója ismét a diagramtípusok széles körű gyűjteményét kínálja a felhasználóknak a legkülönfélébb szerkezeti modellek és folyamatok, valamint tervek stb. vizualizálásához. A Visio 2021-ben elérhető formák közül sok ipari szabványnak megfelelő - azaz olyan kötelező információkat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a diagramok további felhasználását a bennük foglalt információk konkrét megvalósításához.

Diagramok és sablonok

A Visio 2021-ben található minden egyes diagramtípushoz különböző sablonok állnak rendelkezésre, amelyeket a felhasználó tovább testre szabhat saját egyedi igényei szerint. A Visio 2021 általános, gyakran használt induló diagramok, például szervezeti ábrák előzetes kiválasztását is kínálja, hogy a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan el tudjanak kezdeni a szoftverrel. Ez lehetővé teszi az olyan tipikus diagramok, mint például folyamatábrák, munkafolyamatok és idővonalak gyors létrehozását, a specifikációs és leíró nyelv (SDL) Standard szerint.

Alakzatok és sablonok

A sablonok további szerkesztéséhez úgynevezett alakzatok állnak rendelkezésre, olyan egyedi elemek, amelyekkel a diagram az egyéni igényeknek megfelelően kiegészíthető. Egy adott sablonhoz tartozó alakzatok gyűjteményét a Microsoft Visio sablonnak nevezi. Maga a sablon nem önálló alakzat.

Szigorúan véve a sablon csak mesteralakzatokat tartalmaz, azaz ezek csak akkor másolódnak, amikor beillesztjük őket egy diagramba; az eredeti a sablon szerves része marad. Ez a másolási folyamat tetszőlegesen gyakran megismételhető.

A másolt alakzatot a felhasználó ezután tovább szerkesztheti a konkrét diagramban. Léteznek egydimenziós, kétdimenziós és háromdimenziós alakzatok. Az alakzat típusa az alakzat fogantyúiról ismerhető fel, amelyekkel az alakzat alakja és mérete megváltoztatható. Egyes alakzatok "intelligensek" is, azaz automatikusan kapcsolódnak egymáshoz. Ez a helyzet a térbeli tervezéshez használt diagramok esetében: az egyes falformák azonnal összekapcsolódnak, ahelyett, hogy a köztük lévő határokat a felhasználónak kézzel kellene törölnie.

Alakzatok szerkesztése

Az alakzatok közötti kapcsolatok létrehozásához vagy tisztázásához egyszerűen vonalakkal lehet őket összekötni. A hangsúlyozás vagy egyértelműsítés érdekében a vonalak különböző színekkel jelölhetők, és a vonaltípus is beállítható - pl. vastag, vékony vagy szaggatott.

A Visio 2021 Standard weboldalon található alakzatok, valamint a teljes diagramok különböző tervezőeszközökkel grafikusan tovább feldolgozhatók. A tipikus tervezési lehetőségek közé tartozik az alakzati területek és vonalak stílusának, vastagságának és színének beállítása - itt számos kitöltőszín, valamint színátmenetek, átlátszóságok és minták állnak rendelkezésre; árnyék-, fény-, tükör- és 3D-effektek is használhatók az alakzat kiemelésére.

Ugyanez vonatkozik az alakzathoz adható szövegre is: Ez a tipográfia, a stílus, a méret stb. tekintetében egyedileg módosítható. Az alakzatok közvetlenül kézzel vagy az egérrel is létrehozhatók. Az alakzatokat vagy közvetlenül kézzel lehet megírni, vagy a szöveg importálható, például egy Excel táblázatból vagy egy külső adatbázisból, például az Exchange Serverből. Különösen a Visio 2021 Professional Edition kínál itt - a Microsoft SharePoint Server használata révén is - bővített lehetőségeket, ami azt is biztosítja, hogy a diagramban lévő adatok vagy szövegek automatikusan frissülnek - így különösen az összetett diagramok időigényes újraszerkesztése vagy kiegészítése a naprakészség érdekében már nem szükséges.

Saját mesterábrák létrehozása

A sablonban található mesterábrák nem szerkeszthetők, csak másolhatók; lehetőség van azonban arra, hogy egy ilyen szerkesztett másolatot új mesterábraként tartósan elmentsen a "Kedvencek" között, így az azonnal rendelkezésre áll a további diagramokhoz.

Alakzatok keresése

A Visio 2021-ben a felhasználók természetesen teljesen új diagramokat vagy típusokat is létrehozhatnak a rendelkezésre álló egyedi alakzatokból saját elképzeléseik szerint. A keresési funkcióval a megfelelő mesteralakzatokat kereshetjük. Az adott keresési kifejezésre talált találatok ezután azzal az alakzatnévvel együtt jelennek meg, amely alatt az adott alakzat szerepel, így gyorsan elérhetővé válnak.

A Visio 2021 Professional Edition exkluzív funkciói a diagramszerkesztéshez

Kizárólag a Visio 2021 Professional Edition számos speciális funkciófejlesztéssel rendelkezik, többek között az alakzatok külső adatokkal vagy adatforrásokkal való összekapcsolásának lehetőségeivel:

 • Az alakzatok dinamikus összekapcsolása külső forrásokkal, például Excel munkafüzetekkel, Access adatbázisokkal vagy Exchange Server könyvtárakkal, valamint Microsoft SQL Server vagy OLEDB vagy ODBC adatforrásokkal - az alakzatokhoz kapcsolt adatok automatikus frissítése
 • Külső képek, CAD-rajzok és ClipArts vagy szöveg- és rajzeszközök használata
 • Egyéni lehetőség az alakzatokhoz további információk hozzáadására
 • További sablonok BPMN, SharePoint munkafolyamatok és Six Sigma projektek számára

A diagramtípusok áttekintése - MS Visio 2021 megvásárlása

A Visio 2021-ben található sokféle diagramtípussal, amelyek az új verzióban továbbiakkal is kiegészültek, leggyakrabban a folyamatok leírására szolgáló diagramtípusok jelennek meg. De számos más alkalmazási területet is lefednek.

Folyamatábrák

A folyamatábrák ma már jelentős szerepet játszanak a modern folyamatleírások vizualizálásában. Elsősorban az egyes fázisok jelölésére használják őket; ez nemcsak a projektekre, hanem konkrét üzleti, valamint műszaki folyamatokra vagy eljárásokra is vonatkozik. A keresztfolyamat-diagramokhoz a Visio 2021 keresztfunkcionális folyamatábrákat biztosít, amelyek speciális formákat is tartalmaznak, mint például az üzleti folyamatdiagramok az operatív folyamatok vizualizálására, valamint az IDEF0-diagramok és a BPMN-diagramok mint speciális formák, ahogyan azokat különösen az üzleti informatikában használják. Ebbe a kategóriába tartoznak az idővonal-diagramok is, amelyek például az üzleti folyamatok menetének ábrázolására használhatók. Ezenkívül a folyamatfolyamat-diagramok elsősorban a kémiai és ipari folyamatok ábrázolására szolgálnak, beleértve a felhasznált berendezéseket is.

Egyéb gyakran használt diagramtípusok - Visio 2021 megvásárlása

A szervezetekben és vállalatoknál szintén gyakran használt szervezeti ábrák a struktúrák és hierarchiák szemléltetésére szolgálnak, a szekvencia-, kommunikációs és tevékenységdiagramokkal együtt, amelyekben a résztvevők és a kölcsönhatások bizonyos szempontok szerint kerülnek rögzítésre. Ehhez az állapotdiagramok olyan fázisokat ábrázolnak, mint például a termék életciklusa, míg az eset- vagy felhasználási esetdiagramok a fejlesztési projektek során illusztrálják ezeket a folyamatokat.

Különösen az építészeti struktúrák tervezésekor - akár a térrendezés, akár az információs folyamatok esetében - a Visio 2021 alaprajzokat, valamint épületterveket biztosít, amelyek az infrastruktúrák, például az áramkörök (IEEE-konform), valamint a csővezetékek stb. tervezésére is felhasználhatók, míg az informatikai diagramok az aktív könyvtárak, de az adatbázisok stb. funkcióinak és szerepeinek szemléltetésére szolgálnak.

A Visio 2021 Professional Edition exkluzív diagramjai

A Visio 2021 Professional Edition különösen két további diagramtípust tartalmaz, amelyek különösen fontosak az informatikai kommunikáció tervezéséhez:

 • AzUML-diagramok különösen a portok és az interfészek kapcsolatait és komponenseit vizualizálják. Az alapul szolgáló UML - Unified Modelling Language - grafikus modellezési nyelv a szoftverkomponensek, valamint a specifikációk és tervek ábrázolására és dokumentálására szolgál. Így egy UML-osztálydiagram egy rendszer statikus nézetének létrehozására használható, beleértve az egyes objektumok közötti kapcsolatokat is, szemben az UML-összetevő diagramjával, amely a komponensek kapcsolatait, valamint a kód szerkezetét szemlélteti. Az UML telepítési diagramok viszont a hardver- és szoftverelemek konfigurációit ábrázolják, míg az UML szekvencia diagramokkal a szereplők és az érintett objektumok közötti kölcsönhatásokat lehet szemléltetni.
 • Azadatbázis-jelölési diagramok viszont külön típusként egy adatbázis grafikus modelljének (Entity Relationship Model vagy ERM) létrehozására használhatók.

Vásárolja meg a Visio 2021 kiadásokat Standard és Professional a Wiresoft-tól Microsoft használt szoftverként

Az új Visio 2021 kiadások Standard és Professional már használt szoftverként is megvásárolhatók a Wiresoftnál kedvező áron. Ezekből az előnyökből profitálhat:

 • A Microsoft használt szoftverek, például a Visio 2021 Edition kereskedelme és használata legális, mivel a törvények lehetővé teszik.
 • Ha a Wiresoftnál vásárol Visio 2021 Editiont, akkor egy eredeti, teljesen működőképes Microsoft-szoftvert szerez be - és nem egy tesztverziót, amely csak korlátozott ideig vagy korlátozottan használható.
 • A Microsoft Visio 2021 Edition Wiresoft által "használt szoftverként" történő leírása nem jelent semmilyen korlátozást a Visio szoftver funkcionalitására vonatkozóan.
 • Egy Visio 2021 Edition használt szoftvert - Standard vagy Professional vásárlás - szintén a Wiresoft tesztelte a teljes használhatóság szempontjából a továbbértékesítés előtt.
 • Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoft-tól, mindig legális és eredeti Microsoft Visio 2021 terméket vásárol.

Ha további kérdése van a Microsoft Visio 2021 valamelyik kiadásával vagy más használt Microsoft szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk chaten, telefonon vagy e-mailben.