Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10153
 • 7JQ-01607
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
2 928 678,00 Ft * 3 254 086,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimális engedélyezés 4 Core Pro Server
CAL Nem szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Management A SQL Server 2019 Enterprise 2-Core  kiadás jelenleg a Microsoft bevált relációs adatplatformjának legátfogóbb és legfrissebb változata; ez biztosítja az összes olyan aktuális adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciót, amelyet egy modern vállalatnál, amely nagy teljesítményű relációs adatbázis-rendszert (RDMS) igényel, szükségszerűen rendszeresen használnak, különösen az árukezelő rendszerek, ERP-szoftverek és CRM-rendszerek esetében.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadás jelenleg a Microsoft bevált relációs adatplatformjának legátfogóbb és legfrissebb változata; biztosítja az összes olyan legújabb adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciót, amelyet egy modern vállalatnál, amely nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszert (RDMS) igényel, szükségszerűen rendszeresen használnak, különösen a vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, ERP-szoftverek és CRM-rendszerek esetében.

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadás az AlwaysOn, a Big Data Cluster, valamint a Service Broker magas rendelkezésre állási megoldás mellett nemcsak az adatok átfogó biztonságát és védelmét, hanem azok integritását is biztosítja - miközben átfogó kommunikációs felületeket és maximális skálázhatóságot biztosít.

Az SQL Server 2019 Enterprise Edition esetében kizárólag core-alapú licencelésre van lehetőség, mivel ezt elsősorban középvállalatok és különösen nagyvállalatok vagy ennek megfelelően nagyobb szerverkapacitással rendelkező szervezetek számára tervezték.

A Wiresoftnál az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Editiont sokkal olcsóbban, teljesen működőképes használt szoftverként találja meg - a teljesítmény és a biztonság minden előnyével. Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core funkcióiról, valamint a licencfeltételekről, amelyek a használt Microsoft-szoftverekre is vonatkoznak, az alábbiakban talál további információkat.

Mi az újdonság az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-ban?

Az SQL Server 2019-es verziója nem csupán az előző verzióban található funkciók és jellemzők továbbfejlesztése, hanem számos innovatív funkcióval egészült ki - itt különösen az Enterprise 2-Core kiadás biztosítja a maximális teljesítményt és skálázhatóságot. A megfelelés és a biztonság fontos területein kívül ez elsősorban az üzletileg kritikus folyamatok folyamatos végrehajtását, valamint számos új elemzési funkciót érint, hogy akár nagy mennyiségű adatot is feldolgozhassanak és kiértékelhessenek, ahogyan ez különösen a Big Data Management esetében gyakran előfordul, hogy azok számos alkalmazás számára rendelkezésre álljanak.

Az SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core esetében ezek közé tartozik a nagyfokú megbízhatóság és rendelkezésre állás a lekérdezések rekordidő alatti végrehajtása révén, valamint az adatok védelme a kibővített biztonsági funkciók révén. Itt többek között az irányított önkiszolgáló adatfeltárás a releváns adatok interaktív vizualizációjával együtt segít az adatlekérdezés és -feldolgozás hatékonyságának növelésében - kiegészítve különböző intelligens felhőmegoldásokkal.

Az SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core segítségével a strukturált adathalmazok feldolgozása mellett lehetőség van strukturálatlan adathalmazok feldolgozására is; ezt a kompatibilis adatbázisokhoz, például az Oracle-hez való interfészek használata mellett most először a Java integrációja is megkönnyíti.

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core innovatív jellemzői részletesen

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core különösen figyelemre méltó, átfogó adatfeldolgozásra szolgáló funkciói közé tartozik az adatok klaszterezése mellett a naplózás és a mérések során történő szisztematikus rögzítésre irányuló felügyelet, valamint a keresési lekérdezések intelligens feldolgozása.

Itt külön meg kell említeni az intelligens lekérdezés-feldolgozást (IQP), amely hatékonyan gyorsítja a lekérdezések feldolgozását, különösen nagyobb adatmennyiségek esetén. Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core sebességét számos más adatbázis-műveletben is növelték, és további funkciókkal bővült. A Microsoft SLQ Server 2019 kiadásának legfontosabb új funkciói a következők:

Adatvirtualizáció Big Data Clusterrel

Az SQL Server 2019 Enterprise új Big Data Cluster funkciója a mesterséges intelligencia technológiákat használja a nagy adatgyűjtemények gyakorlatilag valós idejű elemzésére, ahogy az a nagyobb vállalatoknál gyakran előfordul. A Big Data Cluster a gépi tanulási modellek képzéséhez szükséges összes eszközt is biztosítja. A Big Data Cluster (BDC) egy Linux-alapú konténerhálózat, amely SQL Serverből és Apache Sparkból áll, és a Kubernetes vagy az Azure Kubernetes Services szolgáltatásaiban érhető el. Python és R alkalmazásokat is telepítettek itt

Az SQL Server 2016 előzetes kiadásából már ismert, külső adatforrásokból származó Transact-SQL lekérdezések feldolgozására szolgáló PolyBase funkciót az Oracle, a MongoD és a Terradata elérésére is kiterjesztették.

AlwaysOn az SQL Server 2019 Enterprise-ban

Az AlwaysOn, az SQL Server 2019 Enterprise Edition korábbi verzióiban bevezetett nagy rendelkezésre állású megoldás az akár öt csomóponttal rendelkező Windows Cluster Service szolgáltatáson alapul

akár öt csomópontig, és így jobb nagyfokú rendelkezésre állást biztosít anélkül, hogy a failover fürthöz hasonlóan megosztott tárolásra lenne szükség. Az AlwaysOn lehetőséget kínál több másodlagos adatbázis tárolására, amelyek redundánsan, több adatközpontban is futhatnak.

Service Broker fejlesztőknek

A Service Broker egy SQL Server alapú, aszinkron kommunikációval rendelkező, nagymértékben skálázható alkalmazások fejlesztésére szolgáló keretrendszer. A Service Broker skálázható és keretrendszerként van kialakítva - így például üzenetek küldésére használható egy adatbázison belül vagy egyik adatbázisból a másikba. A Service Broker alapján kifejlesztett alkalmazások később is skálázhatók a különböző példányokra.

A Java elérhetősége az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-ban

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadásban a Java Runtime integrálásával először Java kód is használható az adatbázis-kezelő rendszerhez. Ez azt jelenti, hogy a lefordított Java kódot mostantól közvetlenül az SQL Serveren lehet végrehajtani anélkül, hogy előbb migrálni kellene. Az SQL Server Language Extensions alapján további programozási nyelvek integrálása is lehetséges.

Biztonságos enklávék az adatok biztonságos titkosításához

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core a Secure Enclaves segítségével kibővíti az Always Encrypted által már biztosított lehetőségeket az ügyféltől az DBMS-ig terjedő adatok titkosítására. Az így titkosított adatokat ezután még az adatbázis-adminisztrátorok sem tekinthetik meg kibővített jogokkal.

Teljesítményjavítások az SQL Server 2019 Enterprise Editionben

A Microsoft SQL Server 2019 számos teljesítményjavítást is tartalmaz az Enterprise Editionben, többek között:

 • Az intelligens lekérdezésfeldolgozás optimalizálja a lekérdezések feldolgozását, különösen a nagy adathalmazok esetében
 • Az intelligens teljesítmény növeli az adatbázis-műveletek végrehajtási sebességét
 • Az adatbázis pillanatfelvétel egy pillanatfelvételt készít az adatbázisról, amely egy értékelés vagy jelentés részeként felhasználható annak állapotának dokumentálására
 • Az Utolsó lekérdezési terv statisztikák naprakész képet nyújtanak a legutóbbi lekérdezés végrehajtási tervéről
 • A Lightweight Query Profiling Infrastructure javult, és mostantól alapértelmezés szerint engedélyezve van az SQL Server Management Studio-ban
 • A gyorsított adatbázis-helyreállítás felgyorsítja az adatbázis helyreállítását újraindítás vagy tranzakció-visszaállítás után

További SQL Server 2019 Enterprise 2-Core technikai részletek

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadásra többek között a következő specifikációk vonatkoznak az egyes funkciók skálázhatósága és teljesítménye, valamint a magas rendelkezésre állás tekintetében:

Az SQL Server 2019 Enterprise kiadás általános jellemzői:

 • Maximális adatbázis méret: 524 PB
 • Big Data Cluster  Apache Sparkkal és HDFS-szel épített
 • Adatvirtualizáció PolyBase segítségével (beleértve az Oracle-t, Teradata-t, MongoDB-t)
 • Egységes AI platform az operacionalizálható modellek képzéséhez az SQL Server ML szolgáltatással
 • Gépi tanulási integráció a nyílt forráskódú Python és -R programokkal való kapcsolódás révén, az R és Python elemzések teljes párhuzamosságával és a GPU-kon való futtatás képességével
 • Adaptív lekérdezés-feldolgozás

Az SQL Server 2019 Enterprise skálázhatósága

Az alábbi funkciók és specifikációk esetében az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadásban minden esetben az operációs rendszer példányonkénti vagy memóriánkénti maximuma áll rendelkezésre:

 • Egyetlen példány által használt SQL Server adatbázis-motor számítási kapacitása
 • Egyetlen példány által használt Analysis Services vagy Reporting Services számítási kapacitás
 • Az SQL Server adatbázis-motor példányonkénti memóriája a pufferkészlet számára
 • Oszloptároló szegmens gyorsítótár az SQL Server adatbázis-motor egyes példányaiban
 • Adatbázisonkénti memóriaoptimalizált adatméret az SQL Server Database Engine-ben
 • Memória Analysis Services példányonként
 • Memória a Jelentési szolgáltatások egy példányára vetítve
 • Maximális relációs adatbázis méret: 524PB

A relációs adatbázis-kezelő rendszer méretezhetősége és teljesítménye

Többek között a következőkért:

 • Csoportosított vagy nem csoportosított oszloptároló indexek
 • In-memory adatbázis: in-memory OLTP-vel, memóriaoptimalizált tempdb metaadatokkal és tartós memória támogatással
 • Stretch adatbázis
 • Táblák és indexek particionálása
 • Intelligens adatbázis: beleértve az automatikus optimalizálást, a soros tárolás kötegelt módját, a memória kiosztásának visszacsatolását soros és kötegelt módban, a táblázatváltozók késleltetett fordítását és a felhasználó által definiált skalárfüggvények inliningjét

A relációs adatbázis-kezelő rendszer (RDBMS) nagyfokú rendelkezésre állása:

Többek között a következőknél:

 • Server Core támogatás
 • Adatbázis tükrözés
 • Biztonsági mentés tömörítés és adatbázis pillanatképek
 • Always On failover fürtpéldányok, valamint Always On rendelkezésre állási csoportok,
 • Alapvető rendelkezésre állási csoportok
 • Online oldal és online fájl helyreállítás
 • Az adatbázisok optimalizált helyreállítása, valamint az online indexek újraépítésének folytatása
 • Tároló hozzáadása a rendszer működése közben
 • Failover-kiszolgáló a katasztrófa utáni helyreállításhoz, nagy rendelkezésre állás és katasztrófa utáni helyreállítás az Azure-ban

Az SQL Server 2019 Enterprise licencelése magok szerint

A Microsoft által a 2016-os szerverváltozattal bevezetett alaplicencelés kizárólag az SQL Server 2019 Enterprise kiadásra is vonatkozik. Az egyébként szerverenként/CAL-onként elérhető licencelés ezért itt általában nem érhető el. A régebbi verziókhoz képest, ahol lényegtelen volt, hogy hány magot tartalmaz egy processzor, a magok licencelésére más licencelési metrika vonatkozik: most a magok száma a döntő a licencigény meghatározásakor. A magonkénti licencelési modell hibrid használatra és felhőalapú telepítésekre is vonatkozik a rendelkezésre bocsátás érdekében. A felhőkompatibilis licencelés során egy mag licenc vonatkozik két magra (szemben a korábbiakkal, ahol processzoronként egy licenc volt szükséges).

A teljes licenckövetelmény a processzoronkénti maximális magszám. A kiszolgáló minden fizikai magjának saját maglicencre van szüksége. A licencek minimális száma kiszolgálónként nyolc, a Microsoft a következő feltételeket határozta meg:

 • Processzoronként legalább 8 mag licenc szükséges
 • Minden egyes kiszolgálóhoz legalább 16 core licenc szükséges

Az SQL Server 2019 Enterprise alaplicencek mindig 2 darabos csomagban kaphatók.

Hardveres követelmények

Az SQL Server 2019 Enterprise használatához egy környezetben a következő hardver- és szoftverkövetelményeknek kell teljesülniük:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Merevlemez: legalább 6 GB szabad merevlemezterület - a telepített SQL Server-összetevők függvényében
 • Grafika: Super VGA grafikus kártya legalább 800x600 pixeles felbontással
 • Minimális memória: 4 GB
 • Processzor típusa x64 processzor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T-támogatással, Intel Pentium IV EM64T-támogatással
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz - ajánlott: 2,0 GHz vagy gyorsabb

Minden információ a Wiresoft használt szoftverről a Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core számára

Az SQL Server 2019 Enterprise használt szoftvere a használhatóság szempontjából nem különbözik egy új szerverlicencétől - és a szoftverek sem kophatnak el. Ezt a következő jellemzők jellemzik:

A használt SQL Server 2019 Enterprise 2-Core licenc eredete

A Wiresoft által kínált használt SQL Server 2019 Enterprise 2-Core licenc szoftver egy olyan cégtől származik, amely először megvásárolta, majd később eladta a Wiresoftnak. Ha továbbértékesíti, akkor használt szoftverként jelölik meg, de úgy használható, mint egy új licenc.

Vásárlói biztonság használt SQL Server 2019 Enterprise 2-Core licencek esetén

Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core a Wiresoft használt szoftvereként ugyanazokat az előnyöket kínálja az ügyfeleknek, mint az új szerverszoftverek vásárlása: a vásárló biztonsága a befejezett vásárlást követő azonnali letöltés és a licenc azonnali aktiválása a mellékelt érvényes licenckulccsal.

Jogszerű-e az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core használt szoftverek vásárlása és használata?

Wiresoft ügyfélként bízhat abban, hogy nem csak a vásárlás, hanem az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core tényleges használata használt szoftverfelhasználóként nem sért semmilyen törvényt: A Wiresoft Shopban kínált szoftverek egy vállalat korábbi licenckészletéből származnak. Az érvényes joghatóság nem csak a Microsoft használt szoftverével való kereskedelmet teszi lehetővé, hanem annak tényleges használatát is; ezeket a tényeket több bírósági döntés is újra és újra megerősítette.

A Wiresoft előnyei a használt SQL Server 2019 Enterprise 2-Core szoftverrel

A Wiresoft használt szoftverei azt az előnyt kínálják Önnek, hogy kedvező áron frissítheti szoftverkészletét, és így mindig naprakész marad, ráadásul sokkal olcsóbban, mintha új hardvert vásárolna. A Wiresoft használt szoftverét az összes vásárló teljes körű ellenőrzése jellemzi, és így ellenőrzési biztonságot nyújt!

A Wiresoftnál nem csak az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadást találja kedvező áron, hanem más SQL Server 2019 kiadásokat is, beleértve a CAL-alapú licencelési lehetőséghez tartozó ügyfél-hozzáférési licenceket, valamint a Microsoft SQL Server régebbi verzióit is; a Wiresoft használt szoftverkínálatában más Microsoft-programok is szerepelnek - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2019 Enterprise vagy bármely más kiadás alaplicencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat csevegésen, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák