Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Azonnal letölthető

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
51 329,00 Ft * 57 031,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  64 bites


Az új Windows 11 Enterprise segítségével különösen a nagyobb vállalatok, amelyek különösen magas követelményeket támasztanak az operációs rendszer biztonságával szemben, maximális funkciókat és lehetőségeket kapnak az összes releváns feladat hatékony kezeléséhez. A Windows 11 Enterprise kifejezetten az ilyen vállalatoknál és szervezetekben dolgozó hibridek számára lett kifejlesztve, amelyek fokozott biztonságot és egyben átfogóbb adminisztrációt igényelnek. Ez a kiadás magasabb szintű védelmet kínál, beleértve a virtualizáción alapuló biztonságot és a hipervizorral védett kódintegritást. A jelszavak helyett a felhasználók kényelmesen és biztonságosan jelentkezhetnek be a többszintű hitelesítéssel rendelkező Windows Hello for Business segítségével.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - a Microsoft legátfogóbb operációs rendszere professzionális felhasználók számára

Az új Windows 11 Enterprise rendszerrel a nagyobb vállalatok, amelyek különösen magas követelményeket támasztanak az operációs rendszer biztonságával szemben, maximális funkciókat és lehetőségeket kapnak az összes releváns feladat hatékony kezeléséhez. A Windows 11 Enterprise-t kifejezetten az ilyen vállalatoknál és szervezetekben dolgozó hibridek számára fejlesztették ki, amelyek fokozott biztonságot és átfogóbb kezelést igényelnek. Ez a kiadás magasabb szintű védelmet kínál, beleértve a virtualizáció-alapú biztonságot és a hipervizorral védett kódintegritást. Jelszavak helyett a felhasználók kényelmesen és biztonságosan jelentkezhetnek be a Windows Hello for Business többszintű hitelesítéssel.

A Windows 11 Enterprise a lehető legtöbb funkciót kínálja, és 2 változatban érhető el:

 • A Windows 11 Enterprise E3 több biztonsági és ellenőrzési funkciót, valamint fejlett kezelési funkciókat tartalmaz.
 • A Windows 11 Enterprise E5 a Microsoft Defender for Endpoint még fejlettebb kezelési funkciókkal is rendelkezik.

A Windows 11 Enterprise új asztali felülettel jelentkezik, amely még intuitívabbá és ezáltal felhasználóbarátabbá teszi a számítógépen való munkát. A legszembetűnőbb újítások közé tartozik a vonzó "lebegő dizájn" lebegő elemekkel, az átdolgozott startmenü központi vezérléssel, a "Csapatok" integrálása a feladatsorba, a továbbfejlesztett keresési funkció, az érintéssel, digitális tollal és hangfelismeréssel történő munkavégzés optimalizált lehetőségei, valamint a "Sötét mód" a koncentrált munkavégzéshez.

A Windows 11 Enterprise ezen 64 bites teljes verziói nem kaphatók a hagyományos szoftverkereskedelemben magánügyfelek számára vagy egyénileg: A Wiresoftnál lehetősége van arra, hogy ezeket a verziókat használt szoftverként, tehát egyéni licencekként is megvásárolja, és így élvezze az üzleti funkciók és a teljesítmény terén is a plusz előnyöket.

A Windows 11 Enterprise új jellemzőiről és funkcióiról bővebb információt az alábbi áttekintésben talál - valamint a Wiresoft munkatársával való személyes kapcsolatfelvételnél az élő chatben.

A Windows 11 Enterprise egyszerűen többet kínál a vállalkozások számára

Az új Windows 11 Enterprise maximális funkciókat és eszközöket kínál, amelyek nagy jelentőséggel bírnak a felhasználók és a végberendezések adminisztrációja szempontjából, különösen a sok alkalmazottat foglalkoztató nagyvállalatoknál.

A Windows 11 Enterprise két változatban érhető el - a vállalatok különböző méretéhez és biztonsági igényeihez igazodva:

Windows 11 Enterprise E3 - a következő funkciókkal:

 • Sokoldalú lehetőségek az operációs rendszer telepítésére, beleértve az ellenőrzött frissítéseket is
 • Átfogó kezelési lehetőségek az eszközök és alkalmazások számára
 • Kiszolgáló nélküli nyomtatáskezelés az univerzális nyomtatáshoz
 • Fejlett védelem a legújabb biztonsági fenyegetések ellen

Windows 11 Enterprise E5 - tartalmazza a következőket is:

 • Microsoft Defender - a holisztikus, minden egyben megoldás, különösen a nagyobb vállalatok számára, amelyek a felhőn keresztül nyújtott végpontbiztonságot használják, olyan funkciókkal, mint például:
 • Végpontvédelem, észlelés és válaszadás
 • Biztonsági kockázatkezelés
 • Mobile Threat Defense (MTD) a mobileszközökön jelentkező fenyegetések és kockázatok, például a mobil adathalászat észlelésére

Még átfogóbb fenyegetésvédelem a Microsoft Defender for Windows 11 Enterprise E5 segítségével

A Microsoft Defender for Windows 11 Enterprise E5 segítségével a szervezetek egyedülálló fenyegetésekkel kapcsolatos információkhoz jutnak, és a világszínvonalú biztonsági szakértők szakértelmét élvezhetik a fejlett felügyelet, elemzés és támogatás révén.

Ez a holisztikus, automatizált biztonsági megoldás kifejezetten a felhőben lévő végpontokat védi - beleértve a végpontok észlelését és reagálását -, többek között a következő funkciókkal:

 • kockázatalapú értékelés, támadási felület csökkentése és új generációs viselkedésalapú védelem, funkciókban gazdag API-k és egységes sebezhetőség-kezelés az azonnali és megfelelő intézkedések meghozatalához
 • különösen az új polimorf és metamorfikus rosszindulatú programok elleni védelem - a fájl nélküli és fájlalapú fenyegetések mellett
 • A fejlett viselkedéselemzés és a gépi tanulás a viselkedéses megfigyelés révén felismeri a támadásokat és a nulladik napi kihasználásokat
 • A kiberfenyegetésekkel szemben sebezhető szervezetek támadási felületeinek csökkentése
 • Hardveralapú elszigetelés a rendszer integritásának védelmére - mind indításkor, mind a végrehajtás során a helyi és távoli bizonyítékok révén
 • Konténer-elszigetelés a Microsoft Edge számára a rosszindulatú webhelyek elleni védelem érdekében

A Windows 11 Enterprise egyéb újdonságai

A felhasználók az új Windows 11 Enterprise Edition számos más funkcióját is élvezhetik - ezek nagy részét a további biztonsági funkciók teszik ki, de az általános optimalizálás mellett számos érdekes újítás is található a rendszerfelügyelet területén.

Biztonság

A biztonság tekintetében a Windows 11 Enterprise a következő funkciókat kínálja:

 • A Hyper-V egy olyan megjelenítési technológia, amely lehetővé teszi az operációs rendszerek virtuális számítógépekként történő futtatását. A Hyper-V előnyei közé tartozik a szerverkapacitás alacsonyabb kihasználtsága, valamint az ebből adódó alacsonyabb energiafelhasználás - és a virtuális szolgáltatások elkülönített végrehajtása miatt a nagyobb biztonság.
 • A BitLocker egy hatékony titkosítási technológia a merevlemezek biztonságos titkosítására - különösen a mobil eszközök, például a táblagépek és laptopok esetében. A "BitLocker To Go" segítségével az USB-pendrive-ok és a külső merevlemezek is titkosíthatók.
 • A Windows Sandbox lehetővé teszi a Windows 11 virtualizált verziójának használatát VHD (virtuális merevlemez) telepítése nélkül, ismeretlen programok és alkalmazások tesztelésére.
 • A Windows Defender Application Guard (WDAG) lehetővé teszi a böngésző egyfajta homokozóban történő használatát is. Ez lehetővé teszi az internetes szörfözés során előforduló támadások megelőzését azáltal, hogy a megbízhatatlannak nyilvánított weboldalakat, valamint a Word, PowerPoint és Excel fájlokat elkülöníti, és így megakadályozza, hogy hozzáférjenek a vállalat megbízható adataihoz.

Menedzsment

Nagyobb vállalatoknál a nagyszámú egyéni felhasználó vagy csoport differenciált kezelése nem lebecsülendő kihívás. A Windows 11 Enterprise új funkciókat biztosít erre a célra:

 • Csoportos házirendek a végeszközök, valamint a felhasználói fiókok és felhasználói csoportok kezelésére, mind az adatokhoz és eszközökhöz való hozzáférési jogok, mind a frissítések - pl. megfelelőségi határidők - és a tárolás optimalizálása (Storage Sense) tekintetében.
 • Kioszk üzemmódban minden alkalmazott külön azonosítóval rendelkező felhasználói fiókot kap, ami leegyszerűsíti a végberendezések konfigurálását.
 • A Remote Desktop alkalmazáson keresztül távoli hozzáférés lehetséges PC-ről, táblagépről vagy okostelefonról egy távoli helyről, hogy a saját számítógépet a vállalat telephelyén használhassuk.
 • A Microsoft Business Store egy központi helyen kínál alkalmazásokat, amelyeket meghatározott felhasználók számára lehet elérhetővé tenni.

Általános újítások a Windows 11 Enterprise rendszerrel

A Windows 11 az Enterprise Edition számos funkcióját is tartalmazza, valamint olyan kiegészítéseket, amelyek új megjelenést és érzést kínálnak a felhasználóknak a munka során - pl. a:

 • "Lebegő dizájn": A Windows 11 asztali felületének új dizájnját az átlátszó, lebegő ablakok jellemzik, amelyek háromdimenziós megjelenést kölcsönöznek neki, az új, összehajtogatott szövetre emlékeztető háttérkép, valamint számos új rendszerikon mellett.
 • a "Segoe Fluent" a betűjelek megjelenítésének új dizájnja. A Segoe Fluent három alapelvre épül: Egy írásjel csak a jelentés közléséhez szükséges részleteket tartalmazza (minimális). Minden betűjel egyszerű geometriai formákon alapul (Basic) és könnyen érthető modern stílusú (Evolved).
 • Az új "Sun Valley" dizájn az elemek lekerekített sarkai miatt tűnik ki. Emellett a ritkábban használt funkciók most eltűntek a menüből, így a fontosabb funkciók gyorsabban elérhetők.
 • A Windows 11 Enterprise új Start menüje már nem az "élő csempéket" mutatja, mint korábban, hanem inkább a Microsoft okostelefonok megjelenéséhez igazodik - az eredmény az, hogy a felhasználók mostantól minden típusú végberendezésen egységes felhasználói felületet találnak.
 • A feladatsor - beleértve az új ikonokat is - mostantól a képernyő alján van középre helyezve, a pozíció balra igazítható, mint korábban. Tartalmazza a Teams kommunikációs platformot is, amely mostantól a Skype-ot helyettesíti; a felhasználók egy kattintással cseveghetnek vagy videokonferenciákon vehetnek részt.
 • Az információs központban az értesítési központ elkülönül a gyorsbeállításoktól, és a dátumra kattintva megjelenik a naptár.
 • Visszatértek a sokak által hiányolt widgetek, a "Hírek és érdekes témák" hírsávval más szolgáltatók widgetjei is hozzáadhatók.
 • Az új táblagép üzemmód több érintéses gesztust és továbbfejlesztett képernyőbillentyűzetet tartalmaz.
 • A Windows 11 segítségével Android-alkalmazások is használhatók, vagy az okostelefon összekapcsolható.
 • A Windows 11 Enterprise újdonságai közé tartozik a képernyőképek új kivágó eszköze, valamint egy új, további funkciókkal rendelkező számológép, a Microsoft Edge böngésző új dizájnja stb. is.

A Windows 11 Enterprise bevált exkluzív funkciói

A Windows 11 Enterprise jelenlegi verziójában valószínűleg ismét elérhetőek lesznek az előző verzió bevált funkciói, a következőkkel:

 DirectAccess távoli felhasználók számára, hogy VPN-kapcsolat nélkül is használhassák a hálózati erőforrások kapcsolódási lehetőségeit

 • Windows To Go Creator, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Windows 11 Enterprise-t USB-pendrive-on vagy USB merevlemezen használják akár idegen végberendezésen is,
 • AppLocker: ez határozza meg az alkalmazások használatára vonatkozó szabályokat egy vállalati számítógépen, beleértve a fehérlistázást is
 • A BranchCache optimalizálja a sávszélességet és javítja a sebességet
 • Az univerzális írásszűrő az adatokat a főmemóriában tárolja, így azok az újraindításig rendelkezésre állnak
 • A Credential Guard az operációs rendszer többi részétől elszigetelt "virtualizációs alapú biztonsággal" biztosítja a bejelentkezési adatokat
 • A Device Guard lehetővé teszi a munkaállomások konfigurálását úgy, hogy csak meghatározott alkalmazások futtathatók legyenek
 • A Desktop Analytics egy felhőalapú szolgáltatás, amely a Windows-ügyfelek számára hasznos frissítésekről nyújt információkat.

A Windows 11 Enterprise előzetes verziójának ezen és más funkcióinak elérhetőségéről további információkért kérjük, beszéljen a Wiresoft képviselőjével.

A Windows 11 Enterprise hardverkövetelményei

A Windows 11 Enterprise telepíthető 64 bites változatban. Ahhoz, hogy ezek valamelyikét korlátozások nélkül használhassa egy helyi számítógépen vagy laptopon, annak hardverének meg kell felelnie bizonyos követelményeknek, amelyek eltérnek a korábbi verziókhoz képest. Ezenkívül a Windows 11 Enterprise Editionben 128 GB helyett mostantól akár 2 TB RAM is telepíthető, és legfeljebb 2 teljes processzor vagy 128 CPU-mag támogatott. További részletekért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez. A következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Processzor: Kétmagos CPU (1 GHz) 64 bites támogatással
 • Memória: 4 GB RAM
 • Merevlemezterület: 64 GB (64 bites)
 • Rendszer: 2.3.1-es vagy magasabb UEFI-verzió, a biztonságos indításhoz engedélyezett Secure Boot funkcióval
 • Firmware: Megbízható platformmodul (TPM) 2.0 verziója
 • Grafikus kártya: DirectX 12 WDDM 2.0 illesztőprogrammal
 • Kijelző: Nagy felbontású (720p), 9 hüvelyknél nagyobb, 8 bites színcsatorna

Vásároljon Windows 11 Enterprise E3 és E5 már ma használt szoftvereket alacsony áron a Wiresoft Online Shopban

Az új Windows 11 Enterprise operációs rendszer mostantól az Enterprise E3 és az Enterprise E5 két változatban is elérhető használt szoftverként a Wiresoft Software Shopban - ezek tehát nem csak a hasonló új árukhoz képest jelentősen alacsonyabb áron állnak az Ön rendelkezésére, de az új Enterprise szoftverlicencekre vonatkozó korlátozások, amelyek a magánügyfeleknek történő értékesítésre és az egyedi licencekre általában vonatkoznak, szintén megszűntek. Ezenkívül a következő előnyökkel is rendelkezik, ha használt szoftvert vásárol a Wiresoftnál:

 • A Microsoft Windows 11 Enterprise Edition megvásárlásával a Wiresoft ügyfelei egy eredeti szoftverlicencet kapnak, amelyet korábban egy vállalat vásárolt és adott el a Wiresoftnak.
 • A használt Windows 11 Enterprise szoftverek viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó jog, amely lehetővé teszi a Microsoft-szoftverek értékesítését, valamint megvásárlását és használatát.
 • A Windows 11 Enterprise szoftver viszonteladásakor "használtként" van feltüntetve, és a "használt" kifejezés nem jelenti a szoftver funkcionalitásának korlátozását vagy azt, hogy azt ténylegesen használták volna.
 • Ha a Windows 11 Enterprise szoftvert az előző vásárló már telepítette vagy aktiválta, a Wiresoftnak történő eladás előtt újra törölték, hogy ismét 100%-ban újból használható legyen.
 • A Wiresoft által viszonteladásra kínált használt Windows 11 Enterprise szoftvert az eladás előtt teljes körűen teszteltük a használhatóság szempontjából.
 • A Wiresoft által használtan eladásra kínált Windows 11 Enterprise szoftverlicenc, valamint más használt Microsoft szoftverek, nem korlátozottan használható vagy időben korlátozott tesztverzió, hanem az Ön számára engedélyezett szoftvertermék, amely a vásárlást követően aktiválásra kerül.
 • A sikeres vásárlást követően a Windows 11 Enterprise szoftver azonnal az Ön rendelkezésére áll az Elektronikus szoftverletöltés (ESD) segítségével.
 • Ha a Wiresoft-tól vásárol használt Microsoft szoftverlicencet, biztos lehet benne, hogy mindig eredeti és legális Microsoft terméket vásárol és használ.

Ha bármilyen további kérdése van a Windows 11 Enterprise E3 vagy E5 használt szoftver vagy az új Windows 11 operációs rendszer bármely más kiadásának, valamint a régebbi Windows-verzióknak vagy más Microsoft-szoftvereknek a megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
1 185 141,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák