Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

Azonnal letölthető

 • SW10044
 • CV2-00025
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
12 955,00 Ft * 14 393,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  32bit/64bit


Windows 8.1 Enterprise a   Microsoft operációs rendszer 8.1-es verziójának legátfogóbb kiadása - az előző verzió alapvető átdolgozását kínálja, miközben megtartja alapvető újításait: különösen az optikailag teljesen új Metro dizájnt, amely először kínál egységes felhasználói felületet minden végberendezésen. Az úgynevezett "Modern UI" dizájn (UI = "felhasználói felület") az összes gyakran használt alkalmazást és egyéb eszközt egyszerű, minimalista ikonok formájában, csempe formában jeleníti meg.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"

Windows 8.1 Enterprise - vásárolja meg a maximális hatékonyságot egyetlen licencként

Windows A 8.1 Enterprise a Microsoft operációs rendszer 8.1-es verziójának legátfogóbb kiadása - alapvetően átdolgozza az előző verziót, miközben megtartja annak legfontosabb újításait: különösen a teljesen új Metro dizájnt, amely először kínál egységes felhasználói felületet minden végberendezésen. Az úgynevezett "Modern UI" dizájn (UI = "User Interface") az összes gyakran használt alkalmazást és egyéb eszközt egyszerű, minimalista ikonok formájában, csempe formában jeleníti meg.

Az innovatív asztali felület alatt, amely mostantól ismét tartalmazza a régebbi verziókból ismert kezdőképernyőt is, a következő ajánlatokat kínálja Windows 8.1 különösen a vállalati kiadásban egy sor fontos exkluzív funkciót és lehetőséget kínál, amelyek a vállalatoknál különösen a hálózatok létrehozásához és kezeléséhez elengedhetetlenek - beleértve az átfogó biztonságot és adatvédelmet: A Windows To Go mellett, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a teljes Windows 8.1 operációs rendszert virtuálisan magukkal vigyék útközben USB-stick segítségével, a DirectAccess az ügyfélszámítógépek és a vállalati hálózatok közötti távoli kapcsolat létrehozásához VPN nélkül is, valamint az AppLocker, amellyel korlátozható a programok és szkriptek végrehajtása a végeszközökön, és a BranchCache a vállalati hálózatokban történő gyorsított adatelérés érdekében.

A 8.1 Enterprise Edition használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft-tól azt az előnyt kínálja a felhasználóknak, hogy ezt az operációs rendszert, amelyet a Microsoft kizárólag mennyiségi licencként kínált, egyetlen licencként használhatják. A Windows 8.1 Enterprise emellett számos régebbi hardverrel is kompatibilis, ami tovább bővíti a felhasználók körét.

A Wiresoft Onlineshopban a Windows 8.1 Enterprise Edition mellett más Windows operációs rendszerek is megtalálhatók egyfelhasználós vásárlási verzióban, különböző kiadásokban, amelyeket a hagyományos kereskedelem nem tartalmaz, valamint számos más Microsoft program. Az alábbi áttekintés a Windows 8.1 Enterprise összes jellemző exkluzív funkcióját, valamint a Windows 8.1 fontos általános jellemzőit mutatja be.

A Windows 8.1 Enterprise Edition exkluzív jellemzői

A Windows 8.1 Enterprise a funkciók és funkciók exkluzív pluszával elsősorban olyan nagyobb vállalatok és szervezetek számára készült, amelyeknél a hálózati adminisztráció mellett a távoli elérhetőség is fontos szerepet játszik. Különösen a következő funkciók jelentik a Windows 8.1 Enterprise döntő hozzáadott értékét:

Windows To Go Creator

A Windows To Go segítségével a Windows 8.1 Enterprise felhasználói egy kézben, egy USB-stick formájában mindent megkapnak, amire szükségük van ahhoz, hogy azonnal használhassák a Windows 8.1 Enterprise-t bármely végberendezésen. Ez a funkció kiterjeszti a Windows operációs rendszer felhasználási lehetőségeit a nem vállalati számítógépekre is, például szabadúszók vagy ideiglenes alkalmazottak számára, akik így szintén ideiglenes hozzáférést kapnak a hálózathoz. Az olyan funkciókkal, mint a Start Screen Control, a rendszergazda előre meghatározhatja a kezdőképernyőt, hogy minden felhasználó számára egységes használatot biztosítson.

DirectAccess

A DirectAccess for Windows 8.1 Enterprise lehetővé teszi egy saját, IPv6-alapú távoli kapcsolat létrehozását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy VPN indítása nélkül hozzáférjenek a vállalati hálózat erőforrásaihoz. Ez viszont lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy hozzáférjenek a távoli felhasználók gépeihez, például a házirendek módosításához és a szoftverek frissítéséhez.

BranchCache

A BranchCache a Windows 8.1 Enterprise-ban a tartalom nagy kiterjedésű hálózatokon (WAN) keresztüli átvitelének optimalizálására szolgál a fájlok, távoli és webkiszolgálók tartalmának a helyi ügyfelek és kiszolgálók számára történő gyorsítótárazása révén. Amint a fájlok megváltoznak a forrásnál, a Windows 8.1 Enterprise nem a teljes fájlt, hanem csak a megváltozott blokkokat továbbítja. Ez akkor is érvényes, ha a DirectAccess-en vagy más VPN-forgatókönyveken keresztül történik a hozzáférés. Ennek előnye tehát a hálózati forgalom csökkenése és az összes tartalomhoz való hozzáférés sebességének növekedése. A BranchCache különösen hasznos lehet a fiókirodák összekapcsolásakor.

AppLocker

A Windows 8.1. Enterprise exkluzív funkciója korlátozza bizonyos programok és szkriptek futtatásának hozzáférési jogait, hogy megerősítse a végberendezések és a rajtuk lévő adatok biztonságát.

SideLoading

A SideLoading lehetővé teszi a Windows 8.1. Enterprise számára, hogy a vállalati alkalmazásokat a "hivatalos" telepítési módszer használata nélkül telepítse a tartományi PC-kre és táblagépekre. A mobileszközök esetében a SideLoading emellett több alkalmazáshoz biztosít hozzáférést, mint a kereskedelmi alkalmazásboltok, például a Google Play.

A Windows 8.1 Enterprise további, a vállalatok számára fontos funkciói a következők

Mint a legátfogóbb az összes Windows 8.1 kiadásai mellett a Windows 8.1 Enterprise további olyan funkciókat is kínál, amelyek különösen fontosak a vállalatok számára, különösen a hálózat létrehozása, kezelése és biztonsága terén:

 • BitLocker - A hardver védelme. Néha hétköznapi: A laptop csak úgy a szemed előtt halad tovább a metróban, ottfelejtve fekszik a vonaton az ülésen - vagy éppenséggel ellopták! Annak érdekében, hogy a rajta tárolt érzékeny vállalati vagy személyes adatokkal a "megtaláló" ne tudjon visszaélni, a beépített BitLocker biztonságos titkosítással megakadályozza ezt.
 • ABitLocker To Go az USB-stickek és külső merevlemezek titkosításának megfelelője.
 • ADomain Join a vállalati hálózat végpontjainak kezeléséhez fontos funkció, különösen az adatok és programok távoli rendelkezésre bocsátásához. A tartományhoz való csatlakozás lehetővé teszi, hogy egy számítógép offline módon csatlakozzon a vállalati hálózathoz az Access Directory segítségével - fizikai vagy VPN-kapcsolat nélkül. Az integrált tartományvezérlő lehetővé teszi az informatikai rendszergazdák számára, hogy az összes hálózati számítógépet egy tartományban egyesítve kezeljék. A DirectAccess központilag hozza létre és kezeli a házirendeket, így a hálózati számítógépek közös adatbázist és biztonsági házirendet használnak. Használható a BYOD (Bring Your Own Device, azaz a saját eszközt magával hozó) forgatókönyvek kezelésére is, amelyek többnyire olyan magáneszközök, amelyek nem tartoznak egy adott tartományhoz.
 • AHyper-V-t adatközpontok virtualizálására használják. A Windows 8.1 Enterprise-ba is integrált verzió használható kliensvirtualizációra, így a virtuális kiszolgálók a rendszer futása közben is áthelyezhetők vagy másolhatók a Hyper-V hosztok között; ez a VDHX formátumú merevlemez-képekre is vonatkozik. Az egyes rendszerek teljesen elszigetelhetők a Hyper-V segítségével, amely olyan biztonsági funkciókat is biztosít, mint az adatvégrehajtás megakadályozása (DEP) és a hálózati címfordítás (NAT) az IPv4-címek kezelésére.
 • További biztonsági funkciók közé tartozik a Trusted Boot és Secure Boot, a Windows Defender és a Microsoft SmartScreen, amelyekkel az URL-cím mögött található rosszindulatú szoftverek felismerhetők, az EFS (Encrypting File System) a Windows-NT-alapú operációs rendszerek NTFS köteteken található fájlok titkosítására, valamint a Windows tűzfal.

Tipikus kiegészítések és új funkciók a teljes Windows 8.1 kiadásban

A Windows 8.1. operációs rendszer megtartotta a Windows 8. operációs rendszer előző verziójához képest alapvetően átdolgozott jellegzetes dizájnt, de a Microsoft sok felhasználó kívánságára reagált, és a továbbfejlesztett verzióval néhány olyan változtatást kínál, amelyek megkönnyítik a használatát.

"Modern UI" csempe megjelenés és Charms Bar

Mint korábban, a kezdőképernyő a Windows 8.Az Enterprise és a többi kiadás még mindig az új Metro dizájnt mutatja a monokróm csempékkel. A felhasználók mostantól a Windows gombra kattintva válthatnak a régebbi, ismerős Start menü nézetre. Itt a jobb gombbal közvetlenül megváltoztathatják a fontos beállításokat, vagy azonnal elvégezhetik az olyan funkciókat, mint az újraindítás vagy a kikapcsolás. Ezen kívül a Windows 8.1. a következőket kínálja:

 • A Windows 8.1 Enterprise stb. verziójában négy csempe méret (Nagy, Széles, Közepes, Kicsi) áll rendelkezésre az ikonok további testreszabásához. A fontosabb alkalmazások így jobban megjeleníthetők az asztalon, a nagyobb kijelzőn pedig több funkció/élő információ is megjeleníthető. Erre a célra egy külön "Súgó és tippek" alkalmazás áll rendelkezésre, amely további lehetőségeket ismertet.
 • A Windows 8.1 aktív programjai mostantól a megnyitott alkalmazások esetén is szabadon választható méretben jeleníthetők meg - a képernyő felbontásától függően akár négy megnyitott alkalmazás egyidejű megjelenítése is lehetséges. A kijelző mérete a megnyitás után is változó marad.
 • aWindows 8.1. új beállítási lehetőségeket kínál a varázssávhoz is, amely szintén az előző verzióban került bevezetésre. Így a felhasználók azonnal hozzáférhetnek a Standard öt funkciójához: "Start, Beállítások, Eszközök, Keresés, Megosztás". Azok, akik nélkülözni szeretnék, a Windows 8.1 Enterprise webhelyen a Charms Bar funkciót, valamint az alkalmazások közötti váltás funkciót is kikapcsolhatják.
 • Ezen kívül a korábbi beépített Standard-Asztali háttér mellett saját vagy letöltött fotók, illetve több fotó is megjeleníthető felváltva.

Frissítés a SkyDrive számára

A SkyDrive, a Microsoft online tárhelyszolgáltatása mostantól erőteljesebb szinkronizálással rendelkezik, csak a mappákat és a miniatűröket frissíti, szemben a végeszközökkel való teljes automatikus adatszinkronizálással. A fájlok mostantól csak dupla kattintás után frissülnek és töltődnek le, így a merevlemez erőforrásai megtakaríthatóak, ráadásul a funkció különösen hasznos, ha gyenge az internetkapcsolat.

Új alkalmazások a Windows 8.1 oldalon

A teljes Windows 8.1. verzióhoz és így a 8.1 Enterprise Editionhöz is számos új alkalmazás tartozik, amelyekkel praktikus dolgokat lehet elvégezni. Ezek közé tartozik a számológép alkalmazás az egyszerű számításokhoz, de a mértékegységek átváltásához is, az ébresztőóra alkalmazás, amely visszaszámlálót és stopperórát tartalmaz, a főzéshez és élvezetekhez való alkalmazás, számos recepttel és bevásárlólistával, valamint a hangrögzítő alkalmazás a saját hangfelvételekhez, amelyeket közvetlenül az alkalmazásból menthet a SkyDrive-ra. A Fotók alkalmazás alapvető képszerkesztési funkciókat tartalmaz, például az expozíció és a színtónus beállítására. Mostantól minden alkalmazás a saját preferenciái szerint csoportosítható.

Hardverkövetelmények a Windows 8.1 Enterprise telepítéséhez

A Windows 8.1 Enterprise telepítése bizonyos hardverkövetelményekkel jár: a Windows 8.1 Enterprise 32 bites és 64 bites verzióban is elérhető, bizonyos programok és alkalmazások csak a 64 bites verzióval használhatók. A Windows 8.1 telepítésekor minden végberendezésnek a következő minimális műszaki követelményeknek kell megfelelnie:

 • Processzor: 1 GHz / 32 bites PAE, NX/XD és SSE2 támogatással vagy 1 GHz / 64 bites CMPXCHG16b, LAHF/SAHF és PrefetchW támogatással
 • Merevlemez tárhely (HDD): 16 GB vagy 20 GB
 • Memória: 1 GB RAM vagy 2 GB RAM
 • Grafikus kártya: DirectX 9 grafikus processzor WDDM 1.0-val
 • Képernyő: 1 024 x 768 a Windows Store alkalmazásokhoz, legalább 1 366 x 768 képpont más funkciókhoz, például a dokkoló funkcióhoz

Az Ön biztonságos vásárlása - Windows 8.1 Enterprise a Wiresoft-tól egyetlen licencként

aWindows 8.1 Enterprise-t a Microsoft vagy a hagyományos kereskedelem csak mennyiségi licencként kínálja. A Wiresoft webáruházban azonban a Windows 8.1 Enterprise Edition egyfelhasználós licencként - úgynevezett használt szoftverként, de azonos funkcionalitással - is megvásárolható.

Microsoft használt szoftverek vásárlása - biztonságosan és olcsón a Wiresoftnál: A Windows 8.1 Enterprise Edition itt megvételre kínált egyetlen licenc egy nagyobb volumenű licenc része volt, amelyet általában csak nagyobb cégek vásárolnak. Ez utóbbi jogosult a viszonteladásra - ez az uniós jog szerinti jogi eljárás -, amelynek során a mennyiségi licencet először egyedi licencekre bontják, majd használt szoftverként forgalomba hozzák. Ez a felosztás és a használt szoftverként való új címkézés nem jelent tényleges hatást a Windows 8.1 Enterprise vagy bármely más asztali operációs rendszer használhatóságára vagy funkcionalitására, mivel a szoftverek általában nincsenek kitéve kopásnak.

A Wiresoft a Windows 8.1 szoftver eredeti vállalati kiadását értékesíti, amely megegyezik a Microsoft által kínált termékkel. A használt szoftverek megvásárlása a Wiresoft Software Shopban semmilyen jogi kockázatot nem jelent az Ön számára, mivel a használt Microsoft szoftverekkel való kereskedelmet a törvény egyértelműen engedélyezi, amit számos jogerős ítélet is megerősített.

Ezért a Windows 8.1 Enterprise licencet a vásárlási folyamat befejezése után azonnal letöltheti egy végberendezésre, és a mellékelt, csak Önre érvényes mennyiségi licenckulccsal aktiválhatja, és korlátozás nélkül használhatja.

A szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól ezért is olcsó: a Wiresoft használt szoftverei a vásárlóknak jelentősen olcsóbb alternatívát kínálnak számos más szoftverajánlathoz képest, ha a Windows 8.1 Enterprise asztali operációs rendszert egyfelhasználós licencként szeretnék használni. A Wiresoft Shopban található használt szoftverek egyfelhasználós licencekből álló ajánlatának köszönhetően különleges kiadásokat, például a 8.1 Enterprise-t is különösen alacsony áron vásárolhatja meg - akárcsak sok korábbi ügyfelünk, akik között kkv-k és szervezetek, de egyéni vállalkozók és magánszemélyek is részesülnek az alacsony árú szoftverkínálatunkból!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows 8.1 Enterprise mellett a következő szoftverek más verzióit is megtalálja használt szoftverként Windows Asztali operációs rendszerek, valamint a Microsoft programjai, mint olcsó, azonnal letölthető vásárlási verzió. Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák