Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT POWERPOINT 2010 MICROSOFT POWERPOINT 2010
Microsoft PowerPoint 2010 letöltése Microsoft PowerPoint 2010 (prezentációkészítés) Készítsen professzionális prezentációkat a Microsoft PowerPoint 2010 segítségével. Könnyítse meg az egyéni sablonok elkészítését a széleskörű tervezési...
6 212,00 Ft *
MICROSOFT POWERPOINT 2013 MICROSOFT POWERPOINT 2013
Microsoft PowerPoint 2013 - a klasszikus Office szoftver, mint önálló program A PowerPoint a Microsoft Office csomagok tipikus eleme, és nélkülözhetetlen a meggyőző prezentációk készítéséhez, amelyeket élőben vagy videón keresztül...
7 509,00 Ft *
MICROSOFT POWERPOINT 2021 MICROSOFT POWERPOINT 2021
Microsoft PowerPoint 2021 önálló programként A Microsoft PowerPoint a klasszikus szoftverprogram az információk meggyőző vizuális megjelenítésére és szemléletes prezentációk készítésére. A PowerPoint 2021 segítségével a jól bevált Office...
30 647,00 Ft *
MICROSOFT POWERPOINT 2016 MICROSOFT POWERPOINT 2016
Microsoft PowerPoint 2016 a Office önálló programként A Microsoft PowerPoint egy sokoldalú szoftverprogram, amellyel meggyőző prezentációkat és előadásokat tervezhetünk, és az információkat világosan bemutathatjuk. A PowerPoint 2016-os...
16 066,00 Ft *
MICROSOFT POWERPOINT 2019 MICROSOFT POWERPOINT 2019
Microsoft PowerPoint 2019 önálló programként A Microsoft PowerPoint az a klasszikus szoftverprogram, amellyel meggyőző információs vizualizációkat lehet tervezni és szemléletes prezentációkat lehet készíteni. A PowerPoint 2019...
19 697,00 Ft *

Microsoft PowerPoint: Kreatív prezentációk a lenyűgöző megjelenéshez

Ismerje meg, hogy a Microsoft PowerPoint hogyan segíthet magával ragadó prezentációk létrehozásában és ötleteinek hatékony bemutatásában. Ez a cikk betekintést nyújt a Microsoft PowerPoint legújabb funkcióiba és lehetőségeibe, amelyekkel új szintre emelheti prezentációit.

Felhasználói felület és tervezési lehetőségek

A Microsoft PowerPoint felhasználói felületét úgy tervezték, hogy intuitív és felhasználóbarát legyen. Fedezze fel a különféle tervezési lehetőségeket, amelyekkel személyre szabhatja prezentációit. Használja az eszköztárakat és menüket a tartalom egyszerű rendszerezéséhez és formázásához.

Multimédiás elemek és animációk

Keltse életre prezentációit multimédiás elemek és animációk integrálásával. A Microsoft PowerPoint segítségével könnyen beilleszthet képeket, videókat és hangfájlokat. Használjon animációs effektusokat, hogy meggyőzően közvetítse üzeneteit.

Együttműködés és felhőintegráció

Optimalizálja a prezentációkkal kapcsolatos együttműködést a Microsoft PowerPoint és a Microsoft 365 Cloud zökkenőmentes integrációjával. Ossza meg munkáját valós időben, és tegye lehetővé a közös szerkesztést. A felhőszinkronizálás biztosítja, hogy mindig a prezentáció legfrissebb verziójával dolgozhasson.

Sablonok és SmartArt grafikák

Gyorsítsa fel prezentációi elkészítési folyamatát a Microsoft PowerPoint számos sablonjával és SmartArt grafikájával. Válasszon a minták széles skálájából, hogy professzionális megjelenésű diákat készíthessen. Használja a SmartArtot az összetett információk vizuálisan vonzó módon történő bemutatásához.

Prezentációs mód és képernyőfelvétel

Használja a Microsoft PowerPoint prezentációs módját, hogy tartalmát hatékonyan mutassa be a közönségnek. A képernyőfelvétel funkció lehetővé teszi, hogy élő bemutatókat vagy magyarázatokat közvetlenül a prezentációjába integráljon.

Interaktív elemek és hiperhivatkozások

Növelje prezentációi interaktivitását hiperhivatkozások és interaktív elemek beépítésével. Linkelje a diákat vagy külső tartalmakat a zökkenőmentes navigáció érdekében. A Microsoft PowerPoint olyan eszközöket kínál, amelyekkel aktívan bevonhatja közönségét.

Frissítések és támogatás

Tartsa naprakészen a Microsoft PowerPointot a frissítések rendszeres ellenőrzésével. A folyamatos fejlesztések nemcsak új funkciókat, hanem biztonsági frissítéseket is hoznak. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, a Microsoft Help Desk készséggel áll rendelkezésére.

Összességében a Microsoft PowerPoint átfogó megoldást kínál professzionális prezentációk készítéséhez. Felhasználóbarát felületével, kreatív tervezési lehetőségeivel és modern funkcióival ideális alkalmazás az ötletek meggyőző bemutatásához.

Kategóriák