Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Azonnal letölthető

 • SW10126
 • 079-06643
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 066,00 Ft * 17 850,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft PowerPoint egy sokoldalú szoftverprogram, amellyel meggyőző prezentációkat és előadásokat tervezhet, és az információkat világosan bemutathatja. A PowerPoint 2016-os verziója egy újabb mérföldkövet jelent a Office bevált szoftverében, amely a Business, valamint az iskolai és egyetemi tartalmak sikeres közvetítésére szolgál. PowerPoint a2016 számos intuitívan használható eszközzel támogatja a szakembereket és a kezdőket egyaránt, hogy világosan megtervezett diákat hozzanak létre, és így élénk előadásban közvetítsék a témákat. A Microsoft PowerPoint 2016 felhasználóbarát kezelőfelülete megkönnyíti a program használatának megkezdését. Ezen kívül szabványos sablonok és grafikák, valamint programok széles választéka áll rendelkezésre, hogy minden prezentációnak egyedi megjelenést adjon. 

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 a Office önálló programként

AMicrosoft PowerPoint egy sokoldalú szoftverprogram, amellyel meggyőző prezentációkat és előadásokat tervezhetünk, és az információkat világosan bemutathatjuk. A PowerPoint 2016-os verziója újabb mérföldkövet jelent a Office bevált szoftverében, amellyel sikeresen közvetíthetünk tartalmakat másoknak az üzleti életben, az iskolában és az egyetemen

hogy sikeresen közvetítsen tartalmat másoknak. A PowerPoint 2016 számos intuitívan használható eszközzel támogatja a szakembereket és a kezdőket egyaránt, hogy áttekinthető diákat hozzanak létre, és így élénk előadásban közvetítsék a témákat.

A Microsoft PowerPoint 2016 felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a program egyszerű bevezetését. Emellett a szabványos sablonok és grafikák, valamint programok nagy választéka áll rendelkezésre, hogy minden prezentációnak egyedi megjelenést adjon. Az érintésre optimalizált használatnak köszönhetően a PowerPoint 2016 táblagépeken is használható; a digitális toll használata mellett egyes eszközök az ujjal is kezelhetők.

Az a tény, hogy a PowerPoint 2016-os verziója továbbra is a Windows 7-en fut, különösen azoknak a vásárlóknak kedvez, akik továbbra is ezt az operációs rendszert szeretnék használni. Azok a felhasználók, akik a Microsoft OneDrive-ot is használják, a PowerPoint 2016-ot csapatban is használhatják a hatékony együttműködés érdekében a felhőszolgáltatásokon keresztül.

A PowerPoint 2016 program nem csak a megfelelő Office verzió szerves részeként érhető el a Wiresoftnál, hanem külön is megvásárolható!

Továbbá, ezen a PowerPoint 2016 szoftveren kívül a Wiresoft webáruházban régebbi és újabb verziókat is találhat különösen alacsony áron, egyfelhasználós változatban, szoftverfrissítésekre kötelező előfizetés nélkül. A PowerPoint 2016 összes érdekes funkcióját a következő áttekintés tartalmazza.

A 2016-os verzió legfontosabb PowerPoint-funkcióinak és -jellemzőinek áttekintése

A PowerPoint 2016-os verziója számos optimalizálást, valamint az előző kiadás funkcióinak továbbfejlesztését tartalmazza, továbbá új eszközöket és grafikákat, amelyek még több lehetőséget kínálnak a prezentációk készítésekor, de megkönnyítik a dokumentumon való együttműködést is.

Új PowerPoint funkciók a 2016-os verzióban

Az új Outlook-funkciók többek között javítják az időgazdálkodást a prezentálás és a

praktikus módot kínálnak a tartalom kiemelésére:

 • PowerPoint Designer: Ha valaha is hiányozna egy új tervezési ötlet egy prezentációhoz, az integrált PowerPoint Designer különböző javaslatokat tesz erre, miután beszúr egy képet vagy grafikát a prezentációba. Ezek egy kattintással azonnal elfogadhatók.
 • PowerPoint Morph: Az új Morph funkcióval érdekes animált átmenetek hozhatók létre az egyes prezentációs diák között. Ennek előfeltétele, hogy a morfozással feldolgozandó elem két egymást követő dián szerepeljen. Ezek lehetnek képek, grafikák, sőt 3D-s alakzatok, de akár szavak vagy teljes szövegek is.
 • Részletek kiemelése az ecset eszközzel: Annak érdekében, hogy az egyes elemeket, például grafikákat vagy szavakat a prezentáció során spontán kiemelhesse egy dián, az előadó erre a célra használhatja a PowerPoint beépített ecsetjét. Ez az eszköz vizuálisan érdekes alternatívája a lézermutatónak vagy a pálcának, hogy felhívja a közönség figyelmét a fontos részletekre. Az egész folyamat csak prezentációs módban zajlik, így maga a PowerPoint-dokumentum változatlan marad.
 • Időzítés: Különösen a hosszabb előadásoknál jelenthet problémát a megadott időkeret hatékony kihasználása, ha például a közönség kérdései befolyásolják a koncepciót. Ez az a pont, ahol az időkövetési eszköz segít abban, hogy jobban kézben tartsa az időgazdálkodást: Az előadónak mutatja az időt a prezentáció alatt, hogy ennek megfelelően tudjon reagálni, és például késések esetén kiigazításokat tudjon tenni.
 • Megosztási funkció : A megosztási funkció kényelmesebb kialakításának köszönhetően a prezentációkat mostantól könnyebben és gyorsabban lehet közzétenni a közösségi média csatornákon, például a Facebookon és más csatornákon keresztül.
 • Prezentációs szolgáltatás használata: A Microsoft-fiókkal rendelkező felhasználók használhatják ezt a szolgáltatást, így más kollégák és partnerek is követhetik a prezentációt a böngészőn keresztül. Az engedélyek minden egyes PowerPoint prezentációhoz egyedileg határozhatók meg.

Az új Office funkciók használata a PowerPoint 2016-ban

Tipikus Office programként a PowerPoint 2016 egy sor általános új funkciót is tartalmaz, amelyek általában könnyebbé és egyszerűbbé teszik a szoftver használatát. A következő funkciók és eszközök különösen hasznosak a felhasználók számára:

 • A OneDrive integrációja: A Microsoft OneDrive általános integrációja révén a Office 2016-ban a felhasználók a PowerPoint-dokumentumokhoz bárhol és bármilyen eszközről hozzáférhetnek, ha előzetesen a OneDrive-ra mentik azokat.
 • PowerPoint-fájlok egyszerű megosztása: A PowerPoint-dokumentumok még egyszerűbben megoszthatók más felhasználókkal. A szalag "Megosztás" gombjára kattintva megnyílik a megfelelő menü, amely címzettenként különböző lehetőségeket tartalmaz az egyes jogok (olvasás, szerkesztés, megosztás stb.) kiosztására.
 • "You wish" (Mondd meg) eszköz: A PowerPoint 2016 szalagja mostantól rendelkezik a praktikus "Mondd meg" ("Kívánod") kezelési asszisztenssel, amely segít a felhasználóknak megtalálni a megfelelő funkciókat egy adott feladathoz. Felismerhető a villanykörte alakú ikonról. A felhasználóknak csak be kell írniuk a keresett funkciót vagy a mellette lévő mezőbe, hogy mit szeretnének csinálni, és a "Mondd meg" megmutatja nekik, hogyan kell csinálni, vagy hol található a megfelelő funkció.
 • Asszisztens betekintés: Ez az eszköz - németül "Intelligens keresés" - lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül a PowerPoint 2016-ban kiegészítő információkat vagy magyarázatokat kapjon egy prezentációban szereplő kifejezéshez vagy szöveghez, anélkül, hogy az internetre kellene mennie a megfelelő keresési eredményekért. Egyszerűen válassza ki az egérrel a megfelelő szövegrészt, és a Bing által támogatott intelligens keresés aktiválódik, és megjeleníti a keresési eredményeket a PowerPoint ablak oldalán.
 • Verziótörténeti eszköz: Ez az eszköz még egyszerűbbé teszi a PowerPoint-dokumentumon végzett közös munkát. Különösen akkor, ha egyszerre több felhasználó dolgozik egy prezentáción, könnyen elveszítheti a fonalat, hogy melyik résztvevő mikor és milyen változtatásokat végzett. A "Verziótörténet" minden egyes PowerPoint-dokumentumhoz verziótörténetet biztosít; ez azt jelenti, hogy a régebbi szerkesztési állapotok megjelennek, és újra szerkeszthetők is.
 • Adatvesztés elleni védelem (DLP ): A SharePoint Online és a OneDrive for Business használata esetén a felhasználók a PowerPoint-dokumentumok DLP funkcióját is használhatják. Az adatvesztés elleni védelem segít a rendszergazdáknak központilag létrehozni és kezelni a prezentációk létrehozására és későbbi megosztására vonatkozó házirendeket, hogy megvédjék a bennük található kritikus vagy érzékeny adatokat az illetéktelenekkel való megosztástól. Amikor a DLP eszköz potenciális kockázatot észlel, figyelmezteti a végfelhasználót.

A PowerPoint 2016-ban elérhető új diagramtípusok

A Office 2016-ba integrált Histogram, Box Chart, TreeMap, Waterfall, Sunburst és Pareto (oszlopdiagram) diagramtípusokkal a felhasználóknak új, informatív diagramtípusok is rendelkezésre állnak a PowerPoint prezentációkhoz, amelyek különösen alkalmasak a gazdasági, valamint a statisztikai és hierarchikusan strukturált adatok más résztvevők számára egyértelmű megjelenítésére.

 • Vízesés: Ez a típusú oszlopdiagram jól mutatja a kezdeti érték változását különböző pozitív és negatív értékeken keresztül.
 • Hisztogram: Ez a típus alkalmas bizonyos osztályok gyakorisági eloszlásának megjelenítésére.
 • Pareto: A Pareto diagram a hisztogram kiterjesztett formája, amely oszlopokat használ az abszolút értékek és a relatív százalékos arányok szemléltetésére.
 • Fatérkép: Ez egy csempediagram, amelyet az arányok hierarchikus struktúrában történő megjelenítésére használnak.
 • Sunburst: A gyűrűs diagram e kiterjesztett formája koncentrikus gyűrűk formájában jeleníti meg a hierarchikusan rendezett adatokat. Az eloszlások megfelelő elrendezésével az egyes gyűrűkön bizonyos összefüggések ábrázolhatók e szintek között.
 • Dobozdiagram: Ezt a boxplotnak vagy box & whiskersnek is nevezett grafikatípust statisztikai elemzéshez használják, a vizualizáció  negyedek, mediánok stb. formájában.

A PowerPoint 2016-ban van egy új eszköz is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját matematikai képleteket rajzoljanak - nemcsak egérrel vagy digitális tollal, hanem az ujjukkal is egy érintésre optimalizált felületen. Mindössze annyit kell tenniük, hogy az "Új képlet beillesztése" funkcióval meghívnak egy külön ablakot, amelyben megírják a képletet, és a PowerPoint azonnal szöveggé alakítja a leírtakat. A további szerkesztéshez a következő lehetőségek állnak rendelkezésre: Írás, Kiválasztás, Javítás és Törlés.

A PowerPoint 2016 rendszerkövetelményei:

APowerPoint 2016 alapértelmezés szerint 32 bites és 64 bites változatban is letölthető a Windows weboldalról; ennek következtében az egyes hardverkövetelmények eltérőek lehetnek.

 • Operációs rendszer: Windows 7 vagy magasabb, Windows Server 2012 R2 vagy Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processzor: x86 vagy x64 bites processzor, legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • Memória: min. 1 GB RAM (32 bites) vagy 2 GB RAM (64 bites)
 • Merevlemezterület: min. 3,0 GB szabad hely
 • Kijelző: min. 1024 x 768
 • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya szükséges a grafikus hardveres gyorsításhoz

Vásárolja meg a PowerPoint 2016-ot önálló programként a megfelelő Office csomagból, kedvező áron a Wiresoft-tól

A PowerPoint számos Microsoft Office csomag rendszeres összetevője, így a program általában csak a többi Office programmal együtt vásárolható meg. A Wiresoftnál azonban a PowerPoint 2016-os verzióját egyszerűen megvásárolhatja különálló programként - a legtöbb hagyományos Microsoft-szoftvergyártótól eltérően.

Az Ön különleges előnye, ha a Wiresoftnál vásárol: ez a PowerPoint 2016 egyfelhasználós licenc egy olyan vásárlási verzió, amely nem kötelezi Önt hosszú távú és ezért drága előfizetésre, sem kötelező frissítésekre vagy időbeli korlátozásokra a használat során. Ezért kétszeresen is megéri tőlünk vásárolni a szoftvert, különösen akkor, ha nem akarja használni a csomagban található egyéb Office programokat.

A Wiresoftnál szoftvereket vásárolni biztonságos: A PowerPoint 2016 egyfelhasználós licenc, amelyet tőlünk vásárol a boltban, általában egy nagyobb, cégek által használt mennyiségi licenc része volt, ezért úgynevezett használt szoftver - ezért az alacsony ár! Mindazonáltal ez a használt PowerPoint szoftverlicenc funkcionalitását tekintve teljesen megegyezik a PowerPoint 2016 programmal, amelyet a megfelelő Office Suite 2016 is tartalmaz.

Ezáltal Ön is biztos lehet abban, hogy sem Ön, sem mi nem kerülünk jogilag tisztázatlan helyzetbe, amikor a Used Software-rel kereskedünk. Mert a használt szoftverekkel való kereskedelem teljesen legális Európában!

Ráadásul minden mennyiségi licencből származó Microsoft programot a Wiresoft tesztelt a hibátlan, korlátlan használhatóság szempontjából, így a PowerPoint 2016 a vásárlást és letöltést követően 100%-ban használható az Ön számára.

A Wiresoft kizárólag a Microsoft programok teljes verzióit kínálja, amelyek megegyeznek a Microsoft által kínált kiadásokkal. Nemcsak a magánfelhasználók, hanem az önálló vállalkozók és a kisvállalkozások is, amelyek számára a mennyiségi licenc megvásárlása nem kifizetődő, így kihasználhatják a PowerPoint 2016 összes előnyét, és pénzt takaríthatnak meg.

A PowerPoint 2016 mellett más MS Office programokat, valamint a PowerPoint 2016 és más Microsoft programok újabb és régebbi verzióit is megvásárolhatja a Wiresoft Software Shopban.

Ha bármilyen kérdése van a PowerPoint 2016-tal vagy bármely más MS Office programmal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegés útján.

További linkek "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák