Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCEL 2016

Azonnal letölthető

 • SW10124
 • 065-08572
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 066,00 Ft * 17 850,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


AzExcel 2016, a Microsoft klasszikus, összetett számítások készítésére szolgáló programja a jelenlegi verzióban ismét rengeteg funkciót és eszközt kínál, hogy megkönnyítse a számokkal és táblázatokkal való mindennapi munkát, és hogy akár összetett számításokat is el tudjon végezni. Az új funkciók közé tartozik a One-Click Forecasting a trendek meghatározásához és megjelenítéséhez, a kibővített Power Query az olyan adatforrások bevonásához, mint az SAP Business Objects, a Hadoop vagy a Salesforce, valamint a továbbfejlesztett PowerPivot funkciók, amelyekkel az adatok még gyorsabban elemezhetők.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - a hatékony egyfelhasználós számítási program

AzExcel 2016, a Microsoft klasszikus, összetett számítások készítésére szolgáló programja a jelenlegi verzióban ismét rengeteg olyan funkciót és eszközt kínál, amelyek megkönnyítik a számokkal és táblázatokkal való mindennapi munkát, valamint lehetővé teszik az összetett számítások elvégzését. Az új funkciók közé tartozik a One-Click Forecasting a trendek meghatározásához és megjelenítéséhez, a továbbfejlesztett Power Query az olyan adatforrások bevonásához, mint az SAP Business Objects, a Hadoop vagy a Salesforce, valamint a továbbfejlesztett PowerPivot funkciók az adatok még gyorsabb elemzéséhez.

Ezenkívül az Excel 2016-ot optimalizálták a dokumentumokon végzett közös munkára és azok valós idejű rendelkezésre bocsátására is. A OneDrive és a SharePoint integrációja révén a felhasználók együtt dolgozhatnak az Excel-fájlokon a felhőben, akár az irodában, akár otthon vagy útközben: egy kattintással ezek azonnal átkerülnek a felhőbe, beleértve az egyéni kiadási vagy használati jogokat is, hogy az érzékeny adatok még a hálózaton belül is védve legyenek.

Emellett az Excel 2016-tal való munkát még könnyebbé teszik az olyan intelligens asszisztensek, mint az "Insights", amely összekapcsolja az Excelt a Microsoft Bing kereséssel, és a "Tell Me", amely támogatja a felhasználókat a dokumentumok szerkesztéséhez szükséges megfelelő funkciók kiválasztásában.

Ezenkívül az Excel 2016-hoz új Office dizájn is elérhető: a "Dark Gray" különösen erős kontrasztokkal rendelkezik, míg a "Colored" dizájn modern megjelenést kínál.

A továbbfejlesztett érintéses működésnek köszönhetően az Excel használata a megfelelő végberendezéseken is sokkal egyszerűbbé válik.

AMicrosoft Excel 2016 a Office csomagon kívül is elérhető a Wiresoft Software Shopban, kedvező árú egyedi licencként. Az alábbi áttekintés bemutatja, hogy mit kínál a felhasználónak a bevált számítási szoftver, ha megvásárolja.

Új funkciók az Excel 2016-ban

Az Excel 2016 többek között a következő fejlesztéseket tartalmazza a meglévő funkciókhoz, valamint teljesen új eszközöket:

 • PROGNOSE.ETS: Az Excel korábbi verzióiban csak lineáris előrejelzéseket lehetett készíteni. Az új PROGNOSE.ETS funkcióval mostantól lehetőség van rövid távú alternatív jövőbeli előrejelzések (beleértve a legjobb és legrosszabb eseteket is) generálására exponenciális simító (ETS) algoritmusok alapján, és ezeket előrejelzési lap formájában elérhetővé teszi.
 • Interaktív diagramok a pivot táblázatokban: Az újonnan integrált üzleti intelligencia funkciók különösen az összetett pivot táblázatokban lehetővé teszik a számítások jobb áttekintését. Az időbeli értékek negyedévek vagy hónapok szerinti csoportosításának lehetősége mellett ezek az online analitikus feldolgozásból (OLAP) ismert drill-down navigációt is tartalmazzák.
 • LET funkció: Ezzel a funkcióval az Excel 2016 egyszerre javítja a számítási teljesítményt és növeli az olvashatóságot és a kombinálhatóságot azáltal, hogy lehetővé teszi a képleten belüli egyes tartományok elnevezését.
 • Szűrő nézet: Az új szűrő nézet segítségével lehetőség van arra, hogy a közös munka során a többi munkatárs összes rendezését és szűrőjét elrejtse, hogy javítsa egy Excel fájl saját áttekinthetőségét.

Ezenkívül ezek a képletek az Excel 2016-ban is rendelkezésre állnak:

 • ELSŐ ÉRTÉK: Ez a képlet a SVERWEIS-hez hasonlóan viselkedik, de az utóbbival ellentétben már nem igényel hivatkozási listát.
 • ATEXTCHAINS számokat vagy szövegeket kapcsol össze egy szöveggel, a választójelet a képletben lehet megadni. A CHAIN-hoz képest az üres cellák figyelmen kívül hagyhatók, és a sortörések közvetlenül a képletben rögzíthetők.
 • TEXT CHAIN: a korábbi CHAIN funkciót helyettesíti.
 • AWENNS feleslegessé teszi az egymásba ágyazott IF formulákat. Most már elegendő az összes feltételt összefűzni.
 • AMAXWENNS arra szolgál, hogy bizonyos feltételek mellett meghatározza a maximális értéket egy számsorozatból.
 • AMINWENNS megfelelő számításokat végez a minimális értékekre.

Új diagramtípusok az Excel 2016-ban

Az Excel 2016 mostantól hat új, a Office oldalra integrált diagramtípust is kínál a különböző számítások egyértelmű szemléltetésére. Ezek a következő táblázatok:

 • Vízesés: ez a sávdiagram arra használható, hogy átláthatóan bemutassa, hogyan változik egy kezdeti érték a különböző pozitív és negatív értékeken keresztül.
 • Hisztogram: Ez a típus bizonyos osztályok gyakorisági eloszlásának bemutatására szolgál. Az új Excel 2016-os programmal való használatához csak ki kell választania a megfelelő adatkészleteket, hogy a hisztogram automatikusan feltöltődjön az osztályokkal.
 • Fatérkép: A fatérképes diagram használható a hierarchikus struktúrában lévő arányok egyértelmű megjelenítésére.
 • Pareto: A Pareto diagram egy kiterjesztett hisztogram, amely az abszolút értéket és a relatív arányt is megmutatja. Egyrészt az oszlopok méret szerint vannak elrendezve, másrészt a teljes értékhez viszonyított százalékos arányt egy második tengely mutatja.
 • Sunburst: A sunburst diagram koncentrikus gyűrűk formájában jeleníti meg a hierarchikus adatokat. A hierarchiák közötti kapcsolatokat mutatja, amelyeket a gyűrűk megfelelő eloszlásai ábrázolnak.
 • Boxplot: Más néven boxplot vagy box & whiskers, elsősorban a statisztikai elemzés megjelenítésére használják kvartilisek, a mediánok, valamint a "kiugró értékek" formájában.

A számításhoz legmegfelelőbb diagramtípus kiválasztásában az Excel 2016-ban található "Ajánlott diagramok" funkció nyújt segítséget. Használatához egyszerűen válassza ki a megfelelő adatokat az egérrel, és élő előnézetben, valós adatokkal kiválasztott, megfelelő javaslatokat kap.

Új programközi egyedi funkciók a Office 2016 oldalon

Az Excel 2016 számos más praktikus eszközt és varázslót is tartalmaz, amelyek a Office suite 2016 más programjaiban is elérhetők, hogy segítsék a felhasználók hatékony munkáját az összes alkalmazásban.

"Betekintés varázsló

A "Betekintés" varázsló közvetlenül az Excel 2016-ban érhető el, hogy segítsen a felhasználóknak magyarázatokat vagy további információkat találni a táblázatokban szereplő kifejezésekről vagy információkról. Ahelyett, hogy az internetre váltana a megfelelő keresési eredmények kereséséhez, elegendő egy adott kifejezést az egérrel megjelölni - egy kattintás közvetlenül az Excelben aktiválja a Bing által támogatott intelligens keresést, és a "Betekintés" megjeleníti a keresési eredményeket az Excel ablak oldalán.

"Tell Me" asszisztens

Ez az asszisztens - az Excel menüszalagjában különösen az előismeretekkel nem rendelkező felhasználókat támogatja a funkciók végrehajtásában. A villanykörte formájú ikonjáról felismerhető, megkönnyíti az Excel 2016 használatát: az asszisztens erre a célra egy keresőmezőt kínál, amelyet úgy lehet aktiválni, hogy egyszerűen beírunk oda egy vagy több olyan kifejezést, amely azt jelzi, hogy a felhasználó mit szeretne tenni egy Excel-dokumentumban. A "Mondd meg" megmutatja, hogy a megfelelő funkció hol található a szalagban, és szükség esetén további segítséget nyújt a kérdéses művelet végrehajtásához. Ez megkönnyíti az Excel használatát, különösen a kezdők számára.

Szabadkézi képletbevitel

A szabadkézi képletbevitel egy különösen praktikus funkció az Excel 2016 számára, amellyel matematikai képleteket lehet közvetlenül a dokumentumba beilleszteni. Az egér vagy az érintéses bevitel segítségével ezeket először szabadkézzel hozza létre, és közvetlenül szövegként illeszti be a munkafüzetbe.

Excel dokumentumok könnyebb megosztása

Excel táblázatok, és az Excel 2016-os verziójában még gyorsabban és egyszerűbben megoszthatók más felhasználókkal: A szalagban található "Megosztás" funkció számos lehetőséget kínál az adott dokumentumhoz erre a célra: egy kattintással meghatározhatók az egyes címzettek, valamint egyéni jogok is kijelölhetők: olvasás vagy szerkesztés stb.

"Verziótörténet" a hatékonyabb együttműködésért az Excelben

Az Excel-dokumentumon való egyidejű munkavégzés lehetősége miatt - mint például a felhőben gyakran előfordul - gyakran nehéz nyomon követni, hogy melyik résztvevő éppen milyen változtatásokat végez, és azt is, hogy mikor. Ebből a célból a "Verziótörténet" funkció minden dokumentumhoz rendelkezésre bocsátja a verziótörténetet, amelyben a régebbi szerkesztési állapotok nemcsak megjelennek, hanem újra elérhetővé is válnak az újbóli szerkesztéshez.

A OneDrive használata az Excel 2016-ban

A OneDrive, a Microsoft sokoldalú felhőalapú tárhelye a webes fájlmegosztáshoz, mostantól használható az Excel 2016-ban. A OneDrive integrációjával a felhasználók az Excel-dokumentumokat ott tárolhatják, így azok mostantól bárhonnan és bármilyen eszközről elérhetőek maradnak. A OneDrive segítségével az Excel-fájlok helyi független együttműködése egyszerűen lehetséges.

Adatvesztés elleni védelem az Excel 2016-ban

A Microsoft Data Loss Protection (DLP) integrálásával a funkciói az Excel dokumentumokban is használhatók az adatvesztés megelőzésére és az érzékeny adatok védelmére. A rendszergazdák a DLP segítségével különösen a védelemre érdemes, érzékeny információkat tartalmazó tartalmak létrehozására és megosztására vonatkozó házirendeket állítanak be, hogy a potenciális biztonsági kockázat észlelésekor a felhasználókat figyelmeztessék, vagy akár megakadályozzák a megosztást. A DLP-szolgáltatások az Excel 2016-ban a SharePoint Online és a OneDrive for Business szolgáltatásokon keresztül érhetők el.

Az Excel 2016 rendszerkövetelményei:

A megfelelő Office verzióhoz hasonlóan az MS Excel is elérhető 32 bites és 64 bites változatban; ennek következtében az egyes hardverkövetelmények, például a memória, eltérőek lehetnek:

 • Operációs rendszerek: legalább Windows 7 vagy magasabb, Windows Server 2012 R2 vagy Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processzor: x64 vagy x86 bites processzor legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • Memória: legalább 1 GB RAM (32 bites verzió), 2 GB RAM (64 bites verzió)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3,0 GB szabad hely
 • Kijelző: min. 1024 x 768 felbontás
 • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya grafikus hardveres gyorsításhoz

Vásárolja meg az Excel 2016-ot egyetlen programként a Wiresoft egyfelhasználós változatában

Ha megvásárolja az Excel 2016-ot, a Wiresoft használt szoftverek mesésen alacsony ára mellett mindezen előnyöket is élvezheti: Az MS Excel mindig a Microsoft Office csomag része, így önálló programként általában nem könnyen elérhető. Az Excel 2016, valamint a többi programverzió azonban a Wiresoft online áruházból egyetlen Office alkalmazásként is megvásárolható, ellentétben sok más gyártóval, ahol a Microsoft szoftverek csak a hivatalos vásárlási verziókban, egy csomag részeként érhetőek el.

A Wiresoft által kínált Excel 2016 verzió egy vásárlási licenc, amely nem követeli meg, hogy aláírjon egy előfizetési kötelezettséget, amely kötelezi Önt a drága frissítések letöltésére, és nem szab időkorlátot arra vonatkozóan, hogy mennyi ideig használhatja. Ezért az Excel 2016 önálló szoftver megvásárlása hosszú távon még a jövőben is előnyös lesz. Így ennek az Excel 2016 egyfelhasználós licencnek a megvásárlása olcsó és gazdaságos megoldás, különösen az olyan felhasználói csoportok számára, akik szeretnék használni a jól bevált táblázatkezelő szoftver minden előnyét, de nincs szükségük egy másik Office programra. Különösen a szabadúszók és a kisebb cégek, de a magánfelhasználók is profitálnak szoftverkínálatunkból.

A Wiresoftnál eladásra kínált Excel 2016 Egyfelhasználói licenc megegyezik a Microsoft megfelelő 2016 Office csomagjában található Excel szoftverrel. Nemcsak az Excel 2016, hanem a Wiresoft Software Shopban kínált összes többi szoftverlicenc is kizárólag eredeti Microsoft-termék. Az egyes Office programok itt vásárolhatók meg egyfelhasználós teljes verzióban. Ezeket általában már az előző tulajdonos használta, vagy egy vállalat nagyobb volumenű licencéből származnak. Egy ilyen korábban használt program vagy a hozzá tartozó licenc korábbi telepítése a Wiresoftnak történő eladással együtt ismét törlésre került, így az Excel 2016 vagy egy megfelelő más Office-program ismét 100%-ban használható, és így minden további nélkül újra telepíthető.

Így Önt semmilyen hátrány nem éri a használati jogok vagy azok használhatósága tekintetében, ha a Használt Szoftverektől vásárol ilyeneket. Mivel az ilyen szoftverek megvásárlása a Wiresoftnál teljesen legális, a fizetés után azonnal letöltheti és korlátozás nélkül használhatja őket. Az Ön biztonsága érdekében a Wiresoft minden egyes Excel-licencét előzetesen ellenőriztük a tényleges használhatóság szempontjából. A Wiresoft mint komoly szoftverkereskedő nem kínál olyan szoftvereket, amelyek csak korlátozott ideig használhatók, vagy olyan tesztverziókat, amelyek csak korlátozott funkciókörrel rendelkeznek, vagy olyan licenceket tartalmaznak, amelyeket harmadik felek is használnak.

Ha bármilyen kérdése van az Excel 2016-tal vagy más MS Office szoftverek megvásárlásával kapcsolatban, e-mailben, telefonon és chaten keresztül is igénybe veheti hozzáértő tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT EXCEL 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCEL 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák