Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Azonnal letölthető

 • SW10141
 • D46-00945
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 436,00 Ft * 21 595,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Excel 2016, a klasszikus táblázatkezelő program a számtani műveletek széles skálájára, önálló programként Mac számítógépre is elérhető. Bár ez a jelenlegi programverzió nem kínálja pontosan ugyanazt a funkcionalitást, mint a megfelelő PC-s verzió, rendelkezik a előd verzió 2013 összes funkciójával, és most már teljes kompatibilitást is biztosít a két rendszer között. Windows Excel Excel 2016 for Mac továbbra is számos új funkciót és eszközt tartalmaz, amelyek még egyszerűbbé teszik a professzionális munkát az ábrasorozatokkal és összetett táblázatokkal. Az értékesítési és egyéb előrejelzések mostantól kiszámíthatók, pivot táblázatok használhatók és pivot diagramok készíthetők.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel for Mac 2016 - a hatékony táblázatkezelő program macOS-re

AzExcel 2016, a számítási műveletek széles skálájára alkalmas klasszikus táblázatkezelő program önálló programként is elérhető Mac számítógépen. Bár ez a legújabb programverzió nem kínálja pontosan ugyanazt a funkciókört, mint a megfelelő PC-s verzió, a Windows korábbi verziójának, az Excel 2013-nak minden funkciójával rendelkezik, és most már teljes kompatibilitást is kínál a két rendszer között.

AzExcel 2016 for Mac azonban még mindig számos új funkciót és eszközt tartalmaz, amelyek még könnyebbé teszik a számhalmazokkal és összetett táblázatokkal való professzionális munkát. Az értékesítési és egyéb előrejelzések mostantól kiszámíthatók, pivot táblázatok használhatók és pivot diagramok készíthetők.

Az Excel 2016 for Mac-et optimalizálták a táblázatkezelési dokumentumokon való csapatmunkára és azok valós időben történő rendelkezésre bocsátására is. A Mac-felhasználók a Microsoft OneDrive szolgáltatását is használhatják az Excel-fájlok felhőben történő szerkesztésére, akár az irodában, akár otthon vagy útközben: a feltöltéssel minden egyes jogosult felhasználóhoz egyedi kiadási vagy használati jogokat lehet rendelni, így az érzékeny adatok védelme a hálózaton belül is biztosított.

Az Excel 2016 for Mac a Wiresoft Software Shopban alacsony árú egyedi licencként kapható. Az alábbiakban áttekintést talál a legfontosabb funkciókról, amelyeket a népszerű számítási szoftver kínál Önnek, ha megvásárolja.

Új Excel-funkciók a 2016-os Mac verzióban

Az Excel 2016 for Mac a következő fejlesztéseket tartalmazza a meglévő funkciókhoz, valamint teljesen új eszközöket, továbbá számos újítást, különösen a pivot táblázatokhoz:

 • PROGNOSE.ETS: Ez a funkció egy jövőbeli értéket számol ki vagy becsül meg a meglévő (múltbeli) értékek alapján, az AAA verzióban az ETS (exponenciális simítás) algoritmus segítségével. A PROGNOSE.ETS lehetővé teszi például az eladások, a készletszintek vagy a fogyasztói trendek előrejelzését.
 • Láncolás: Ez a funkció mostantól lehetővé teszi, hogy több Excel-cella egy másik cellában összekapcsolódjon.
 • IF funkció: Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy logikai összehasonlítást végezzenek egy aktuális érték és egy várható érték között. Az IF függvény két eredményt adhat vissza: Ha az összehasonlítás igaz, akkor az első eredményt kapja vissza, ha hamis, akkor a második eredményt. A What-If funkció szöveg és értékek kiértékelésére egyaránt használható. Hibák és matematikai operátorok kiértékelésére is használható. Továbbá, több What-If függvény is egymásba ágyazható az összehasonlítások elvégzéséhez.

Egy Excel-táblán végzett munka közben különösen a kontextusérzékeny eszközök jelentenek nagy könnyebbséget: bizonyos elemek kiválasztásával együtt további parancsok jeleníthetők meg a szalagban. A Mac-felhasználók például kiválaszthatnak egy diagramot, hogy a szalagban megjelenjen a "Chart Design" és a "Format" fül is. Hasonlóképpen, a függvényeket a "Formulák" lapon a "Formula Generator" terület megjelenítéséhez a "Insert Function" (Funkció beillesztése) gombra kattintva lehet beilleszteni. Itt nem csak konkrét függvényeket kereshet, és egy kattintással beillesztheti őket, hanem a helyes szintaxisnak is utánanézhet. Ez a funkció átfogó segítséget is nyújt a kiválasztott funkciókhoz. A speciális számítási funkciók mellett az Excel for Mac 2016 számos más eszközt is tartalmaz, amelyek megkönnyítik az Excel-fájlok kezelését:

 • Nézetszűrők: különösen, ha több felhasználó dolgozik együtt egy Excel-dokumentumon, gyakran nehéz nyomon követni a saját számításokat. Az Excel for Mac 2016-ban a szűrő nézet használatával a felhasználók mostantól elrejthetik a többi alkalmazott rendezését és szűrőit.
 • Filemaker: Az Excel 2016 Mac verziója egy különleges előnnyel is rendelkezik a PC-s verzióval szemben: közvetlen hozzáférést biztosít a Filemaker adatbázisokhoz.
 • PivotCharts: Az Excel 2016 Mac verziójába most először integrálódott a PivotCharts támogatása is. Ez azt jelenti, hogy a diagramok mostantól PivotTables-ekből származtathatók.
 • Ajánlott grafikonok: Ez a hasznos funkció, amely az Excel 2016 for Mac-ben is megtalálható, nagyon hasznos segítséget nyújt az adott táblázathoz legmegfelelőbb diagramtípus kiválasztásában. Aktiválásához egyszerűen jelölje ki az összes kérdéses adatot az egérrel vagy a tollal, és a funkció a valós adatok alapján javaslatot tesz a megfelelő diagramtípusok kiválasztására az élő előnézetben.
 • Formula Generator: Ez az eszköz különösen a kezdők számára jelent kellemes megkönnyebbülést, amikor új képletet akarnak létrehozni, mivel minden egyes funkciót részletesen elmagyaráz.

Új közös egyéni funkciók a Office for Mac 2016-ban

Az Excel 2016 for Mac egy sor további gyakorlati funkciót és eszközt is tartalmaz, amelyek segítik a Mac-felhasználókat az Excel-munkafüzetekkel kapcsolatban felmerülő számos feladatban:

Szabadkézi képletbevitel

A szabadkézi eszközzel történő képletbevitel gyakorlati alkalmazási lehetőségeket kínál, különösen az Excel 2016 for Mac programban: Az egérrel vagy érintéssel történő bevitel segítségével matematikai képletet lehet létrehozni szabadkézzel, majd azonnal beilleszteni és használni egy Excel-dokumentumban.

Excel dokumentumok könnyebb megosztása

Az Excel for Mac 2016-os verziója még gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az Excel táblázatok megosztását más felhasználókkal. Az Excel 2016 for Mac szalagjában a "Megosztás" funkció elérhető erre a célra. Ebben számos lehetőség áll rendelkezésre az egyes Excel-dokumentumokhoz: Az egyes címzettek számára egyéni jogok rendelhetők - nemcsak az olvasáshoz, hanem a szerkesztéshez, továbbításhoz stb. is.

A "Verziótörténet" használata az együttműködéshez az Excel 2016-ban

A "Verziótörténet" funkció az Excel for Mac 2016-ban is elérhető. Ezáltal a felhasználók minden egyes Excel-dokumentum verziótörténetét láthatják. A  "Verziótörténet" fő előnye nemcsak az, hogy ez az eszköz megmutatja a régebbi szerkesztési állapotokat, hanem az is, hogy ezek a verziók újra megnyithatók az újbóli szerkesztéshez. Ez megkönnyíti a helyzetet, ha több felhasználó egyszerre dolgozik egy Excel-dokumentumon a felhőben, és ilyenkor általában nehéz nyomon követni a mások által végzett összes műveletet.

A OneDrive használata az Excel 2016 for Mac programban

A OneDrive a Microsoft praktikus felhőalapú tárhelye, amely fájlok megosztására vagy interneten keresztül történő elérhetővé tételére használható. Azok a felhasználók, akik a OneDrive szinkronizálási alkalmazást Macen is szeretnék használni, letölthetik és használhatják az Excel 2016 for Mac programban. Az Excel-dokumentumok a OneDrive-ra menthetők, majd bárhol és többféle eszközön is elérhetővé válnak az online hozzáféréshez.

Adatvesztés elleni védelem az Excel for Mac 2016-ban

Az adatvesztés elleni védelem (DLP), a Microsoft bevált eszköze az adatvesztés megelőzésére és az érzékeny adatok védelmére, az Excel 2016 Mac verziójába is be van építve. A hatékony tartalomszűrők felismerik az érzékeny adatokat, például a hitelkártyaszámokat stb., és figyelmeztetik a felhasználókat, vagy megakadályozzák, hogy azokat egy Excel-fájlban megosszák. A rendszergazdák ezért az Excel 2016 for Mac DLP-jét elsősorban az érzékeny információkat tartalmazó tartalmak létrehozására és megosztására vonatkozó házirendek létrehozására használják, hogy a potenciális biztonsági kockázatokat azonnal észleljék és jelezzék.

Az Excel 2016 for Mac rendszerkövetelményei

Az Excel 2016 for Mac hardverkövetelményeire a következő feltételek vonatkoznak: A program csak 64 bites verzióban érhető el. Továbbá, mint vásárlási verzió, az Excel 2016 for Mac nem használható iOS iPhone-on. Egyéb követelmények:

 • Processzor: Intel processzor
 • Operációs rendszer: Mac OS X, legalább a 10.10-es (Yosemite) vagy magasabb verzió
 • Memória: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemezterület: legalább 6 GB HFS+ formátumban (más néven: Mac OS Extended vagy HFS Plus)
 • Kijelző: legalább 1 280 x 800 felbontás

Vásárolja meg az Excel 2016 for Mac-et önálló programként a Wiresoft-tól

Az Excel általában a Office Mac-csomag szerves részét képezi, és ezért nem kínálják önálló programként a normál boltokban. A Wiresoft Software Shopban az Excel 2016 for Mac, valamint a korábbi programverziók és a Office Suite for Mac egyéb összetevői is megvásárolhatók egyfelhasználós licencként. Az Excel 2016 for Mac megvásárlásával a Wiresoft a használt szoftverek mesésen alacsony ára mellett mindezekből az előnyökből is profitálhat:

 • A Wiresoft kínált Excel 2016 Mac verzió egy vásárlási licenc.
 • Ezért nem kell aláírnia egy előfizetési szerződést, és ezért nem kell letöltenie semmit
 • nincs drága frissítések letöltése és
 • a használat időtartamára nincs időbeli korlátozás.
 • A Wiresoft kapható Excel 2016 Single User licenc megegyezik a 2016 Office Suite for Mac részét képező Excel programmal.
 • Ezért az Excel 2016 for Mac önálló szoftverként történő megvásárlásával hosszú távon is előnyös lesz.

Az Excel 2016 önálló licenc megvásárlása Mac-re mindezeket az előnyöket különösen az olyan felhasználói csoportok számára kínálja, akik kizárólag ennek a jól bevált táblázatkezelő programnak az összes előnyét szeretnék használni, és nincs szükségük az összes többi Office programra . A szabadúszók és a magánfelhasználók mellett a kisvállalkozások is profitálhatnak a Wiresoft által kínált programkínálatból, ha olcsó és gazdaságos megoldást keresnek a szoftverek beszerzése során.

Nemcsak az Excel for Mac 2016, hanem az összes többi Mac szoftverlicenc is, amelyet a Wiresoft Software Shopban vásárolhat, kizárólag eredeti Microsoft termékek. A Office programok Mac-re mindig elérhetőek tőlünk egyfelhasználós teljes verzióban. Mint ilyenek, vagy egy nagyobb cég nagyobb volumenű licencének részei voltak, vagy egy korábbi tulajdonos használta őket, és a Wiresoftnak való eladásukkal újra kiadták őket. Ez egyben törölte a szoftverprogram minden korábbi telepítését vagy a licenc használatát is. Az Excel licenc for Mac 2016 vagy bármely más Office program a fizetés után azonnal letölthető és telepíthető minden további nélkül, és 100%-ban használható.

Mint komoly szoftverkereskedő, nem kínál olyan programszoftvereket az online boltban, amelyek tesztverziók, és csak korlátozottan használhatóak a funkciók körében, vagy korlátozott ideig használhatóak.

Vásárlóként ezért Önt nem éri semmilyen hátrány a használt szoftverek, például az Excel for Mac 2016 használata során a felhasználási jogok vagy a használhatóság tekintetében. Az ilyen szoftvertermékek megvásárlása a Wiresoft-tól teljesen legális és ezért auditálható. Ezenkívül a Wiresoft minden Excel- vagy egyébszoftverlicencet előzetesen ellenőrzött a használhatóság szempontjából.

Ha bármilyen kérdése van az Excel 2016 for Mac vagy bármely más Office szoftver Mac-re történő megvásárlásával kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy chaten, és vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák