Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Azonnal letölthető

 • SW10148
 • D47-00916
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
24 622,00 Ft * 27 357,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Ha a tartalom meggyőző és élénk bemutatásáról van szó, a Microsoft PowerPoint még mindig a klasszikus szoftverprogram erre a célra. A változatos tervezési lehetőségekkel és támogató funkciókkal olyan informatív diákat hozhat létre, amelyek dinamikus átmenetekkel és animációkkal vonzzák a figyelmet. A PowerPoint for Mac 2019, a kipróbált és bevált Office szoftver legújabb verziója a macOS operációs rendszerekhez mostantól megvásárolható a Wiresoft oldalon. Nemcsak a szakembereket és a tapasztalt felhasználókat, hanem a kezdőket és a Windows oldalt nem ismerő felhasználókat is támogatják az integrált, intuitívan használható eszközök a munkahelyen, az iskolában és az egyetemen a témák és tartalmak diákon történő előkészítésében és azok élénk, informatív és profi videós prezentációként is látványos prezentációvá történő összeállításában. Az a lehetőség, hogy az alkotás során az akadálymentesítésre is figyelmet fordíthatunk, bővíti azoknak a körét, akiket a PowerPoint 2019 for Mac segítségével elérhetünk.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint for Mac 2019 önálló programként Office

Ha arról van szó, hogy a tartalmat prezentáció formájában meggyőzően és élethűen kell bemutatni, a Microsoft PowerPoint még mindig a klasszikus szoftverprogram. A többféle tervezési lehetőséggel, valamint a támogató funkciókkal olyan informatív diákat hozhat létre, amelyek dinamikus átmenetekkel és animációkkal hívják fel magukra a figyelmet.

A PowerPoint for Mac 2019-cel a bevált Office szoftver legújabb verziója a macOS operációs rendszerekhez már megvásárolható a Wiresoftnál. Nem csak a profik vagy tapasztalt, hanem a kezdők és a nem Windows-affin felhasználók is támogatják az integrált, intuitívan használható eszközökkel a munkában, valamint az iskolában és a tanulásban, hogy témákat és tartalmakat készítsen diákon, és állítsa össze őket egy élénk előadássá, amely professzionális videoprezentációként is működik, informatív és lenyűgöző egyszerre. Az a lehetőség, hogy a készítés során figyelmet fordíthat az akadálymentesítésre, szintén bővíti a PowerPoint 2019 for Mac használatával elérhető emberek körét.

A Microsoft PowerPoint for Mac 2019 felhasználói felülete a folyamat során megújult, így még felhasználóbarátabbá vált; lehetővé teszi az új felhasználók számára, hogy gyorsan elsajátítsák a programot. Emellett a sablonok és tervezési lehetőségek széles választéka is támogatja őket, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi megjelenésű prezentációs diákat hozzon létre.

Továbbá a PowerPoint for Mac 2019 támogatja az érintésre optimalizált használatot - ez vonatkozik a táblagépekre és a digitális tollak általános használatára is -, különösen az új szabadkézi rajzolóeszköz az effektek és formák széles skáláját kínálja, hogy professzionális vázlatokat készíthessen menet közben, saját maga.

A PowerPoint for Mac 2019 csak a megfelelő Office verzió szerves részeként kapható a hagyományos beszállítóktól, de a Wiresoft webáruházában külön is megvásárolhatja a szoftvert - ráadásul verhetetlen áron! Kérjük, vegye figyelembe az alábbiakban felsorolt rendszerkövetelményeket, hogy minden funkciót használni tudjon. A Wiresoftnál nemcsak a PowerPoint for Mac 2019, hanem a korábbi verziók is olcsón beszerezhetők egyfelhasználós változatban, valamint más Office programok is. A PowerPoint for Mac 2019 összes fontos újdonságát a következő részletes áttekintés tartalmazza.

A Mac 2019-es verzió új PowerPoint-funkciók áttekintése

A PowerPoint for Mac 2019 számos finomítást és fejlesztést tartalmaz a meglévő eszközök funkciókészletéhez, valamint számos új funkciót. Külön említést érdemel a Morph funkció, az SVG és 3D grafikák hozzáadása, valamint a még jobb támogatás a hozzáférhető prezentációk készítéséhez.

A 2019-es Mac verzió PowerPoint sajátos funkciói

A Microsoft számos olyan új funkciót épített be a PowerPoint for Mac 2019-be, amelyekkel a prezentációk folyamata érdekesebbé és változatosabbá válik - a legfontosabbak a morfológia és a továbbfejlesztett videofelvétel:

 • A Morph funkció vadonatúj lehetőségeket kínál az animációkhoz. Zökkenőmentes átmeneteket hoz létre az egyes diák között az egyes objektumok, például alakzatok, képek, SmartArt és WordArt grafikák, valamint a szöveg animálásával - csak a diagramok nem. Ehhez két diának legalább egy közös objektummal kell rendelkeznie, hogy morph átmenetet hozzon létre, amelyhez különböző hatások állnak rendelkezésre.
 • Egy prezentáció rögzítésekor mostantól nemcsak video- és hangkommentárokat, hanem a digitális szabadkézi bevitelhez szükséges gesztusokat is rögzíthet: minden elem - például a kommentek és animációk, de a mutató mozgása és a megjelenítés időtartama is - magában a prezentációban tárolódik. Ezáltal a prezentációból egy PowerPointban megtekinthető videó lesz.
 • Egy online videó integrálásával egy dia még dinamikusabbá tehető. A videó lejátszása a PowerPoint alkalmazás elhagyása nélkül is lehetséges. Ez a funkció a macOS 10.13.4-es verziójától (High Sierra) érhető el.

Új, méretezhető ábrák és 3D modellek

A PowerPoint for Mac 2019-ben a PowerPoint diaképek tervezéséhez használható diagramok és modellek portfóliója is bővült egy teljesen új diagramokkal, köztük háromdimenziós modellekkel, amelyek még több lehetőséget kínálnak a prezentációk illusztrálásakor:

 • Minden rendelkezésre álló 3D modell szabadon forgatható 360°-ban, és veszteség nélkül méretezhető.
 • Az új morph funkció segítségével ezek a 3D modellek animálhatók is.
 • A felhasználók saját háromdimenziós tartalmat is létrehozhatnak, és azt beilleszthetik egy PowerPoint-diába.
 • Szintén újdonság az SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok - skálázható vektorgrafikák; a 3D modellekhez hasonlóan ezek előnye, hogy tetszőlegesen nagyíthatók vagy kicsinyíthetők - a képminőség romlása nélkül -, de szabadon forgathatók és színes szűrőkkel szerkeszthetők is.
 • Az új tölcsérdiagram-típus elsősorban a folyamat fázisainak egyértelmű bemutatására alkalmas.

A PowerPoint for Mac 2019 közös jellemzői

A fent említett új eszközök és funkciók mellett a PowerPoint for Mac 2019 számos más új funkciót és finomítást is tartalmaz. Ezek közé tartozik különösen a szabadkézi rajzolás támogatása, valamint a hozzáférhető prezentációs dokumentumok létrehozásának támogatása.

Új asztali nézeti lehetőségek a PowerPoint for Mac 2019-ben

A Windows tipikus Office dizájnt a PowerPoint for Mac 2019-ben testre szabtuk. Az új nézeti lehetőségek opcionálisan kikapcsolhatók is:

 • A PowerPoint for Mac 2019-ben a Office alkalmazásokra jellemző szalag megjelenést a PowerPoint for Mac 2019-ben a Windows 10 operációs rendszerre jellemző Windows csempe megjelenéssel kombinálták.
 • A gyakran használt funkciók és funkciók mostantól jobban ki vannak emelve, így könnyebben megtalálhatók.
 • A lapok a saját igényei szerint is elrendezhetők, valamint a szalag teljesen elrejthető; a funkciók ezután a tetején található menüsorból lesznek elérhetők.
 • A PowerPoint for Mac 2019 mostantól olyan témákat is tartalmaz, amelyek a programra egyébként jellemző ablakszíneket (piros) akromatikus árnyalatokkal helyettesítik. Ez segíti a koncentrációt, különösen a diák tartalmának olvasásakor. A fehér nézet ezáltal egy nagyon világos, míg a sötétszürke és fekete a Sötét móddal különösen csökkentett, nagyobb kontrasztú programmegjelenítést kínál.

Praktikus szabadkézi eszköz és új tollak

APowerPoint for Mac 2019 mostantól rendelkezik egy praktikus szabadkézi eszközzel, amellyel azonnal rajzolhat képleteket vagy diagramokat, valamint grafikonokat, és beillesztheti őket egy diára. Az eszköz nemcsak tollal vagy érintés esetén ujjal, hanem számítógépes egérrel is használható. Ezenkívül számos színes toll áll rendelkezésre a szövegrészletek színes kiemelésére, ahogyan azt a Wordből már régóta ismerjük. A PowerPoint for Mac 2019 szabadkézi rajzeszköz különösen a következő funkciókat és hatásokat kínálja:

 • A rajzoláshoz és az íráshoz, valamint a részletek kiemeléséhez a digitális tollak széles választéka áll rendelkezésre, amelyek különböző erősségűek és színűek erre a célra: egy toll a normál jegyzetírásra, egy ceruza, amellyel vázlatokat és grafikákat lehet rajzolni, és a klasszikus highlighter, amellyel szavakat vagy szövegrészleteket lehet színesben aláhúzni. A program fém- és egyéb grafikai effektusokkal ellátott tollakat is tartalmaz, például galaxis és szivárvány, ezüst és arany, valamint láva és óceán.
 • A PowerPoint for Mac 2019-ben jelentősen javult a zavaró háttér eltávolítására szolgáló vágási funkció: a program mostantól automatikusan felismeri és kiválasztja a háttérterületet. A beépített tollal korrigálhatja a kijelölést, vagy hozzáadhat, vagy eltávolíthat vele részeket.
 • A vágási funkció arra is használható, hogy a táblázat bizonyos területeit kiválassza, és azokat grafikaként használja a dián.

Hozzáférhető prezentációk készítése a PowerPoint for Mac 2019-ben

A 2019-es Mac verzióban nem csak a PowerPoint diák könnyebb olvashatóvá és érthetőbbé tételének lehetőségei javultak, hanem új funkciókkal is bővült:

 • A PowerPoint for Mac 2019 támogató hibajavítása munka közben javítási javaslatokat tesz, részben az itt érvényes nemzetközi szabványok alapján. Ezeket egyszerűen, egyetlen kattintással közvetlenül elfogadhatja, és a program automatikusan alkalmazza őket egy területre.
 • A hibajavító eszköz a hiányzó alternatív szöveget is hozzáadja a képekhez és grafikákhoz, és korrigálja az elégtelen színkontrasztot. A "Grayscale" nézet szemléletesen szimulálja egy színvak ember érzékelését.
 • A PowerPoint for Mac 2019-be integrált, előre definiált, elérhető diasablonok már tartalmazzák a megfelelő diacímeket, beleértve a címszerkezetet is.
 • A QuickStarter mesterséges intelligencia funkció gyakorlati segítséget nyújt a prezentáció készítéséhez: ez először a tematikus kutatásban támogatja a felhasználókat. A téma megadásakor a QuickStarter megjeleníti a megfelelő altémák listáját, és mindegyikhez megfelelő diakészletet is javasol. A Bingben végzett keresés eredményei alapján az eszköz létrehozza a megfelelő tartalmú és szerkezetű diákat. A kívánt diákat ezután kattintással lehet kiválasztani. Végül már csak a megfelelő megjelenést kell hozzáadni, beleértve a háttérgrafikákat is, és néhány perc alatt kész a prezentáció alapja.

Javított online együttműködés egy PowerPoint dokumentumon

Ha többen szeretnének dolgozni egy PowerPoint prezentáción, ez Mac számítógépen is lehetséges. Ennek előfeltétele a Microsoft két felhőszolgáltatásának, a OneDrive vagy a SharePoint egyikének használata. Először a prezentáció egy példányát teszik ott közzé, amelyet aztán az adott meghívott munkatársak szerkesztenek. Miután minden érintett személy hozzáadta a módosításait vagy megjegyzéseit, az eredeti és a másolat(ok) újra egyesítésre kerülnek, ahol a különbségek megjeleníthetők, és ha szükséges, vissza is vonhatók.

Rendszerkövetelmények a Microsoft PowerPoint 2019 használatához Mac számítógépen

Az alábbiakban felsorolt információk felsorolják a PowerPoint for Mac 2019 telepítésének és futtatásának minimális követelményeit egy Apple-eszközön.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szoftver egyes funkcióinak használatához legalább a macOS 10.13.4 (High Sierra) verziójának telepítése szükséges.

 • Operációs rendszer: a három jelenlegi macOS operációs rendszer valamelyikének verziója
 • iPad és iPhone: legalább iOS 8.0 vagy magasabb verziószámú rendszer
 • Processzor: Intel
 • RAM: legalább 4 GB
 • Merevlemez: legalább 3 GB szabad hely
 • Grafikus kártya: legalább 1.280 x 800 pixeles felbontás

Vásárolja meg a PowerPoint for Mac 2019-et a Office Suite egyetlen programjaként a Wiresoftnál akciós áron

AzMS PowerPoint 2019 for Mac a megfelelő Microsoft Office csomag tipikus összetevője Mac-re, és általában nem kapható önállóan a hagyományos szoftverboltokban. A Wiresoftnál a PowerPoint for Mac 2019 programot önmagában is megvásárolhatja!

Az Ön előnyei: A Wiresoft által kínált PowerPoint vásárlási verziója egyfelhasználós licenc, amely nem kötelezi Önt hosszabb távú és drága előfizetésre, beleértve a frissítéseket is, és nem jelent semmilyen korlátozást a funkciók tekintetében. Ezért kétszeresen is megéri megvásárolni a PowerPoint for Mac 2019-et egyetlen programként a Wiresoft-tól, különösen akkor, ha nincs szüksége a többi Office programra.

A Wiresoft szoftvervásárlása mindig olcsó és biztonságos egyszerre! Az itt megvásárolt PowerPoint for Mac 2019 egyfelhasználós licenc vagy egy nagyobb, vállalatoknak szóló mennyiségi licencből származik, vagy használt szoftverlicenc - ezért a különleges árelőny! Funkcionalitását tekintve a kínált szoftver megegyezik a megfelelő PowerPoint programmal, amely szintén a Office Suite for Mac 2019 részét képezi. Így különösen a kisebb cégek és az egyéni felhasználók, például a szabadúszók vagy magánszemélyek kihasználhatják a PowerPoint for Mac 2019 verzió összes előnyét, és pénzt takaríthatnak meg.

A Wiresoft által kínált minden Microsoft program tényleges, hibátlan használhatóságát is teszteltük - így a vásárlás után azonnal letölthető, és időben és használatban is korlátlanul használható.

Mindig biztos lehet abban, hogy sem Ön, sem mi nem kerülünk jogilag tisztázatlan helyzetbe, amikor használt szoftvert vásárolunk vagy adunk el! A használt szoftverekkel való kereskedelem ugyanis kifejezetten engedélyezett az EU-ban.

A Wiresoft szoftverboltjában megvásárolhatja a PowerPoint for Mac-et a jelenlegi és a régebbi verziókban, valamint az összes többi Office programot külön-külön, és számos más Microsoft programot is.

Ha bármilyen kérdése van a PowerPoint for Mac 2019 vagy bármely más Office szoftverrel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegés útján.

További linkek "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák